2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

pericim nasıl olayım yaa aynen devam.keyifsizim bulantılıyım.
ne yiyorsam isteksiz yiyorum.
Allah razı olsun kuzum.çıkartmak çok zor gerçekten.
Kenan iyi teyzesi.çizgi film izliyor şu an.
bugün babannemize gidip gece orda kalıcaz.
yarın akşama kadar giremem nete.şimdiden öpüyorum sizi

O zaman yataktan kalkmadan su boru gibi olan krakerler oluyor ya ondan ye.midede su birikiyormus kalkinca da alt ust oluyormus o yuzden sabahlari cok bulanti oluyor.benim hamileligimi ogrenmeden once cok oluyordu.simdi de iki uc gunde bir.ekmek yiyorum geciyor o da.bunyeye bakar ne zaman bitecegi.insallah uzun surmez seninki de.bir de kalktiktan bir saat sonra felan sivi alimina basla.daha iyi hissedersin

tamam canım kendine çok iyi bak kenanı benim yerime öp metehanda uyuyor şuan yeni yattı çok şükür bu günlerimize

Bende olmuştu kanama canım 1 gece hastanede yatırıldım serum ilaç verdiler iğne oldum, bebek gayet sağlıklıydı sonrasında da 10 gun progestan kullandım gecti,, bişey olmaz korkma bol bol dua et, geçmiş olsun..

Ne yapmaları gerektiğini soylememizden nefret ederler boşver rahat takıl bebeğine odaklan.. Hamilelik sürecinde cok tartışma olabiliyor sen tartışmadan uzak durmaya calış canım.. Annesine bence hiç yansıtma kendi aranızda halletmek daha doğru.

Kizlar benim karnim sismeye basladi.hicbirsey olmuyor ustume.surekli yemek yiyorum onun da sisligi var.nhamile kyafeti de olmaz ki ikinci aydan.millet gormemis felan der.ne yapacam yaakot pantolonlarim karnimi agritiyor.tayt giyiyom surekli.

Ya benimde şişti daha çok erken bu neyin nesi anlamadım bende:))

sağolasın canım.
inşallah faydası olur.
ben sıvı tüketmeyi çok seviyorum ama miğde hemen kasılıp ne var ne yok dışarı atıyor.
şu zor zamanlar geçse artık
tavsiyelerini deneyecegim canım.ama ekmek bana fayda etmedi

canım kenanda olmuşmuydu bulantın çubuk kraker beyaz leblebi veya limona tuz at ye benimki öyle geçmişti gerçi bünyede yapar metehanda olmamıştı çok şükür şimdi de yok rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

evet canım kenanda da olmuştu ama onda baş dönmesiyle birlikte çok fenaydı.4-5 kilo vermiştim.daha beterdim.
şu an sürekli bulantı hali var.çıkartma sabahları ve akşamları oluyor genelde.ama bişeyler yiyebiliyorum hiç olmazsa.
ama çok iğrenç bir his Rabbim yardımcımız olsun.

Hamileyken işten çıkartamazlar böyle bir kanun var diye biliyorum.bir araştır bence.

kızlr size mide bulantısına birebir iyi gelen,hatta doktorun yememizi ısrarla söylediği şeyleri tek bir çorbada barındıran tarfi vereyim mi?ben taktım 2 gündür buna taktım.
1 kase dolusu yoğurt
1 kase dolusu doğranmış ıspanak
2 kaşık un
1 tane yumurta
1 litre sıcak su
göz kararı haşlanmış buğday-ben de yoktu arpa şehriye attım içine ,pirinç de konabilir.

tencrenin içine yoğurt un ve yumurta alınıp iyice karıştırılır ,sonra ocak yakılıp malzeme biraz kavrulur,sanırım içinde yumurta olduğu için yoğurt kesilmiyor
sonra kaynayan su eklenir biraz kaynatılır.ıspanaklar var buğday(arpa iehriye,pirinç) atlılır.pişene kaadar karıştırılır.1 dak başınan ayrılırsanız hemen dibine tutuyor ona göre..ama nefis bir çorba oluyor.hemen de pişiyor.. :)

Son düzenleme:

oncelıkle cok tesekkur ederım sabahtanberı senı beklıyorum acaba cevap yazdı mı gordumu dıye cok sukur gerı dondun... sendekı durumların aynısı bendede var canım benım o yuzden sukur allahıma aynı durumu yasayan bırını buldum en umutsuz anımda...
bende kısaca yazayım .. benimde basımdan 4 dusuk gecti 3 tanesi alınmak zorunda kaldı 6.haftada cunku kendılıgınden sonlandı .4. sunu daha yenı kaybettım oda kendılıgınden dustu ve asılama yaptırmıstım 2 ay oldu kaybedelı... cok sukur toparladım kendımı ve tekrarr asılamaya basladım bugun 4. gunum ıgnelerımı oluyorum...
senın gıbı tum testler genetık felan yada ne bılım kan pıhtılasması testlerı hsg felan hersey temız aklıma gelenlerı yazıdm . suan ozel bı hastanede prof.a gıdıyorum ve sana denılen cumlenın aynısını banada dedı ve cok guvenıyorum kendısıne ...ortada sorun olsa cozerız ama herseyın temızken bır sorun aramak manasız..cunku suan yasadıgım durum TEKRARLAYAN SEBEBSIZ DUSUKLER...

daha once baska doktorları gezdım en sonunda bu konunun uzmanı olan bırındenbılgı almak ıstedım ve 1 senedır profa gıdıyorum..tum acıklamaları yaptı ama bızım durumumuz sebebsız oldugu ıcın her turlu yolu deneme yanılma yoluyla yapmamız gerekıtıgnı soyledı her yol mubah.. ve bana detaylı sekılde anlattı IMMUNOLOJIK olabılecegını ve bu durumda yapılmıs olan ama tam olarak etkınlıgı kanıtlanmamıs yollardan bahsettı.
1. si .. senın uyguladıgın bu lenfosıt yanı esden alınnan kanın kadına enjekte edılmesı yabancı madde olarak algılamaması ıcın bagısıklık sıstemım fetusu yabancı madde olarak algılamasın dıye ( ama bunu anlatırken DUN cok fazla uygulanmıyor demıstı eskıden cok denenmıstı demıstı)

2.de bir igneden bahsetti asılama yapılcagı gun vurulmaya baslancak ve krıtık donemım gecene kadar vurulmam gerekıtıgını soyledı .. bagısıklık sıstemmı guclendırsın dıye o gunden baslayıp 7. haftaya kadar her gun vurulmamın bı ıhtımal ıyı gelecegını soyledı .. yurt dısındada uygulamalar varmıs daha oncekı bı hastasınada yapmıs.. kararı bıze bıraktı..1 tanedı 55tlymıs.20 gun vurulcakmısım duruma gore.. bellı bı saatten sorna malıyetı bıle dusunmuyorsun cektıgım acıların yanında amannn dıyosun ...ama bu ıgneyı arastırdım hıcc kımsyı bulamadım nette .en fazla lenfosit asısı olanlar var bunlarda bı kısmında ıse yaramıs bı kısmında ıse yaramamıs bunye meselesı...

suan karar aramasındayım nette 3-4 kısı senın gıbı yapmıs ıse yaramıs.. (MALIYETINI COK MERAK EDIYORUM YAZARSAN EGER VE SUANDA ASILAMAYA BASLADIK HEMEN KARAR VERIRSEK UYGULANIR MI ACABA BANA GEBE KALMADAN ONCE ASILAMADAN ONCE YANI:)
ama bır yandnda prof.un uygulamak ıstedıgı ıgnede aklım kaldı ( bu igne kemoterapideki hastalar agır ılaclar aldıgı ıcın bagısıklık sıstemlerı cokuyomus bu yuzden onların kullandıgı guclu bır ıgneymıs bagısıklıgı guclendıren)
cok uzun oldu ama allah bınkez razı olsun yazdıgım sayfayı gormeden atlarsın dıye korkuyordum ...cok tesekkurler ınsallah gorusuruz yıne kısaca durumum bu arkadasım

kızlar ben yoğurdu çok severdim yerdim şimdi tadı değişik geliyor yiyemiyorum doktor tüketmem gerektiğini söyledi ama boğazımdan aşağı inmiyor sizler ne yapıyorsunuz bu konuda:26:

kızlar ben yoğurdu çok severdim yerdim şimdi tadı değişik geliyor yiyemiyorum doktor tüketmem gerektiğini söyledi ama boğazımdan aşağı inmiyor sizler ne yapıyorsunuz bu konuda:26:

ben suda içemiyorum yoğurtta yiyemiyorum bulantılardan ötürü. ama hafif tuzlu ayran okadar iyi geliyoki hem bulantıma hem yanmaya hemde susuzluğa.

merhaba kızlar biz geldik :) sabah doktora gittik 9+4 2.8 cm, elini kolunu oynatıyor kıpırdanıyordu kalp atışlarını gördük ve dinledik :) 2li test için 2 hafta sonra gelin dedi testte olumsuz birşey çıkarsa bunun telafisi tedavisi mümkün mü dedim, amniyo sentez yapılır ona göre aldırırsınz yada aldırmazsınız tedavisi yok dedi, bizde eşimle gerek yok o zaman dedik nasıl olsa 1 ay sonra ense burun ölçümü yapılacak, sonuçta hepsi olasılık ben istatistik okudum istatistik zaten kendi içerisinde çelişen bir bilim. %99 sağlıklı dese bile 100 de 99 çok iyi bir rakam değil ve sağlıklı doğmayabilir, %99.6 sağlıklı deseler ben ''acaba'' diye kendimi strese sokarım. ki bu testlerin garantisi birşeyi ispatladığı falan da yok (teste göre down sendromu olasılığında sınır 1/270miş, yani 1/600 çıkarsa olasılık çok düşük 1/100 çıkarsa olasılık çok yüksek ama bilemezsin çok düşük de olsa 1/20000 bile olsa olasılık olasılıktır) zaten sadece down sendromu ve Edwards sendromu için yapılan bir testmiş....
ayyy bu arada 9+4 e göre 2.8 cm küçük mü??

canım ben 2 gün önce gittim 9+1 2.4 dü normal bence yani

sağolasın canım şimdi bende dediğin gibi ayran yaptım bunu içebiliyorum çok şükür

zaten ilk zamanlardan beri çok uyuyorum ayran iyice uyutuyo beni ama olsun doktorumda su içemezsen ayran iç ev yapımı meyve suyu iç demişti.. ayran hem yoğurt ihtiyacınıda karşılıyo yarasın pericim yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…