bende bel fıtığı var ama rahatsız etmiyo şuan ilerde nolur bilmem
balim kombine risk benim 1/10000
yas raski 1/840
fBeta HCG 13.86
nuchal translucency MoM 1.19 tahminime gore ense kalinligi bu dr sadece sonuc iyi dedi bisey anlamadim bende aslinda hepimiz yazsak bi kiyas yapariz
ne güzel kızlarımızın çoğu 2li tarama testlerini yapıp rahatlamışlar oh okurken ben de rahatladım darısı benim ve benim gibi daha testi yapacak olan arkadaşlarn başına inş. bizde güzel haberlerle geliriz ben de 8 ocak gibi gitmeyi düşünüyorum o zaman 11+5 olur
Selam kızlar geceleri yataktan çiş için kalkan var mı aranızda?
Hamilelik öncesinde sabaha kadar küp uyurdum ama hamilelikten itibaren düzenli olarak geceleri çiş için uykudan uyanır oldum. Hatta dün eşim dalga geçiyordu Allah anneliğe hazırlıyor işte ilerde bebişi emzirmeye kalkacaksın ya malum diyerek takılıyordu:)
benim şuan baya sıkıntı ve normal doğum isteğimi etkiler mi acaba
canım doktorumu aradım normal dedi benim de bi yerde 1/10000 yazıyo yaş riski ben 26 yaşındayım ya acaba o sayının altı mı rsikli oluyo amann boş verelim bence keyfimize bakalım alllhım nerkese güzel sonuçlar nasip etsin
bende 26 yasindayim balim onemli olan dr larin iyi demesi hayirlisi olsun... karin agrim cok.. kocamin kursu bitiyo donuyo bugun sukur ama pazartesi kendi evimize gecicek ben burda annemlerde kalicam hayirlisi yaa dr a ne zaman gitsem bilemedim 23 ocakta mecbur gitcem raporum bitiyo konismak icin vermezse bende evime isime donucem herseyin hayirlisi vardir rabbimin bir bildigi 23 ocaktan once gitsemmi ne zaman gitsemko bilemedim hic hevesim yok kotu bisey dicek kanamayla ilgili diye
zannedersem yasalar gereği 15 gün kadar onlarlasın... ama çok üzüldüm nedemek vermiyor....teyzeler biz geldik ama çok sinirliyiz...
sabahtan beri toplantıdaydım... çıkış için de istifamı verdim... adam kabul etmedi... napıcam ben yaa...
bende acıkıyorum ama malesef diyette olduğum için yemiyorum su içiyorum .... bu arada kızlar kabızlık varsa süt yerine ayran için doktor bana öle dedi....Off kizlar yaa ben oküz misali tikiniyom surekli.gece karnim zil caliyor uykum kacmasin diye yemiyom.sizde boylemisiniz
ben günde 3 tane hap günde 2 ampulde iğne kullanıyodum dün kendi doktoruma gittim anlattım düşüşümü falan.ultrasonda baktı kesede bi sorun gözükmüyo rahim ağzında kapalı düşük riski gibi bişey yok dedi. ama günde bi tane hapa devammış. ilişki yasak dedi. e düşük riski yoksa niye ilişki yasak ki? kociş anlam veremedi :)
zannedersem yasalar gereği 15 gün kadar onlarlasın... ama çok üzüldüm nedemek vermiyor....
bana yasa işlemez sigortamı yaptırmamıştım...
ozamn şimdi çık git bence sigorta yoksa...bana yasa işlemez sigortamı yaptırmamıştım...
ben istemedimya neden ssk yaptırmadın o çok önemli onlar mı yapmadı sen mi istemedin istersen şikayet edebilirsin yapmadılar diye
referanslar olmasa... dk durmam...akşamı bekliyorum zaten bende...ozamn şimdi çık git bence sigorta yoksa...
ben istemedim
referanslar olmasa... Dk durmam...akşamı bekliyorum zaten bende...
ne kadardır çalışıyosun baya oldu mu yoksa yeni mi keşke ssk isteseydin
maaşallah kuzumm benim
güzeldir o güzeldir
sade popo olsa bile güzeldir :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?