2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
balim kombine risk benim 1/10000
yas raski 1/840
fBeta HCG 13.86
nuchal translucency MoM 1.19 tahminime gore ense kalinligi bu dr sadece sonuc iyi dedi bisey anlamadim bende aslinda hepimiz yazsak bi kiyas yapariz

canım doktorumu aradım normal dedi benim de bi yerde 1/10000 yazıyo yaş riski ben 26 yaşındayım ya acaba o sayının altı mı rsikli oluyo amann boş verelim bence keyfimize bakalım alllhım nerkese güzel sonuçlar nasip etsin

sağol canım darısı başına. inşallah kan testimizin sonuçlarıda iyi çıkar.

akşam girdim nete maşallah anca bitirdim geçmişi okumayı. bu topik iyice açılmış. temmuza doğru nolur düşünemiyorum :)

bu arada 11+4 idim ama dün usg ye göre 12+4 çıktı bebşim.. maşallah.. tahmini doğum tairihide 8 temmuz olarak değişti bakalım bi dahakinde ne olacak

ben ben ben çok kötü bi durum bazen korkuyorum yetişemicem diye az kalsın 2 defa oluyodu zor kurtardım
bişey değil kocişe rezil olcam valla
bide çişe kalkınca uykuda kaçıyo bide yarım saat uyumak için dönüp duruyorum

benim şuan baya sıkıntı ve normal doğum isteğimi etkiler mi acaba

bende normal doğum istiyorum doktorum bende bel fıtığı olduğu için doğum dönemi tekrar konuşuruz demişti bi doktoruna sor istersen

bende 26 yasindayim balim onemli olan dr larin iyi demesi hayirlisi olsun... karin agrim cok.. kocamin kursu bitiyo donuyo bugun sukur ama pazartesi kendi evimize gecicek ben burda annemlerde kalicam hayirlisi yaa dr a ne zaman gitsem bilemedim 23 ocakta mecbur gitcem raporum bitiyo konismak icin vermezse bende evime isime donucem herseyin hayirlisi vardir rabbimin bir bildigi 23 ocaktan once gitsemmi ne zaman gitsemko bilemedim hic hevesim yok kotu bisey dicek kanamayla ilgili diye

yok tatlım içini ferah tut allhın izniyle senin sıpacık çıkıvercek temmuzda ya da haziran son haftası

bende tuvalete hala sık gidenlerdenim... çok kötü oluyo gerçekten sanki patlıyacakmışım gibi tuvalete zor atıyom kendimi... ilk hamileliğimdede böyledi ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın tahminimce 1 yada 2 hafta sonra biter bu çiş problemimiz asıl 8 aydan sonra fazlasıyla tekrar başlıyor ... annemle 8,5 aylık falan olduğumda yürüyüş yapalım derdik bu arada 5. katta oturuyorum çıkardık dışarı ve en fazla 10 dakika sonra tuvaletim geliyordu geceleri ise son 15 gün kala berbat yataktan yuvarlak top gibi kalkmak zor olduğu için eşten yardım iste falan... neyse çok yazdım galiba ... güzel duygular hatırlanınca tebessüm bırakan anılar kalıyo geriye....

teyzeler biz geldik ama çok sinirliyiz...
sabahtan beri toplantıdaydım... çıkış için de istifamı verdim... adam kabul etmedi... napıcam ben yaa...

Off kizlar yaa ben oküz misali tikiniyom surekli.gece karnim zil caliyor uykum kacmasin diye yemiyom.sizde boylemisiniz

Off kizlar yaa ben oküz misali tikiniyom surekli.gece karnim zil caliyor uykum kacmasin diye yemiyom.sizde boylemisiniz
bende acıkıyorum ama malesef diyette olduğum için yemiyorum su içiyorum .... bu arada kızlar kabızlık varsa süt yerine ayran için doktor bana öle dedi....

ya benimde ultrasonda bakio sorun yok dio ama agrim var die verio bu ilaclari ve iliski yasak dio:) ama internette bakiorum bu agrilar normal rahim genisliyo die oluyomus bebek buyuyo sonucta bu 2. hamileliligim ilkinde hic bise yasamadim anlamadim bile nasil bi hamilelikti ama bunda cok farkli bakalim ayin 13unde 2li testimiz var bakalim hayirlisi insallah.. benim kociste dinlemio zor kaciom valla elinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…