2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

gözün aydın canım. doktorun neden 5. ay dedi normalde 4 ayda hatta bazıları 3 ayda öğreniyor. biraz abartmış galiba. iyiki doğunca öğrenirsiniz dememiş.

kızlar bana bi totem yapıcam yardımcı olurmusunuz 2 dilek tutdum birine elma birine armut dedim şimdi de size soruyorum elma mı armut mu ????

canım içimden elma geçiyor ama ben hamileyken rüyamda elma ve armutu görüp armutu yedim ne demek bilmiyorum, armut mu desem?? evet evet armut olsun :)) ama neyin sembolü açıklayacak mısın bize?

bizde de avucunu yala hatta koklarsan canının çektiği şey kokar denir

Amin herekese güzel sonuçlar olsun inşallah :)

Bu burunkanamasını dün hastane dergisinde görmüştüm, hatırladığım kadarıyla kan basıncının artmasından kaynaklı sık sık burun kanaması olabilir diyordu... ama yinede aç sor dr için rahatlasın
Sevgiler

bak gördün mü hiç bişey olmadı kabusunu yaşadığınla kaldın çok sevindim gözünyadın ben sana büyümüştür annesi merak etme demiştim

Evet canım ya ağzım kulaklarımda çıktım yine çok şükür rabbime kıpır kıpırdı boynunu kaç kere ölçtü doktor durmuyor diye 10 günde 2.5 cm büyümüş ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah. Bidaki kontrol 15 Şubat geçmez artık :)

hani resim nerdee kıss sıpa resmi görmek istiyoruz bizzz
yaaa bak maaşallah herşey güzel gidiyormuş ayyy bideee ilerdeymiş sıpaaaa yerim onu ben

canım rüyada elma kız armut erkek demek. senin herhalde oğlun olucak.

anam arası baya uzunmuş ya niye öle ki

gözün aydın canım. doktorun neden 5. ay dedi normalde 4 ayda hatta bazıları 3 ayda öğreniyor. biraz abartmış galiba. iyiki doğunca öğrenirsiniz dememiş.

Canım yurt dışı ya burası illaki 5. Ayda söylüyorlarmış tan kesin olsun diye ben baya bekliycem anlıyacağın en son ben söylerim artık cinsiyetini :))

geçmiş olsun kuzum dikkat et burun kanamaları diş kanamalrı olabiliyomuş hazırlıklı olmamız lazım

aynı şeyi ben sorcaktım
aynen burnum kanıyor ara ara
ve başım dönüyor
yürürken eskisinden çok daha yavaş hareket ediyorum artık kilo almadım ama
ağarlaştım sanki istersen bi ara sor ben çok evhamlanmadım ama bilemedim işte
:26:

bence muğla daha güzel aydın muğla izmir bir yana dünya bir yana :) ben egeliyim de hi hi hi:)))

güzel hemde çok güzel yemyeşil buralar. ama insanın memleketi başka tabii ankarada doğup büyüyen biri olarak vazgeçemiyorum ben ankaradan çok alışmışım. 5 senedir burdayım ama hala ankaraya dönme hayali kuruyorum:)

Son düzenleme:
hani resim nerdee kıss sıpa resmi görmek istiyoruz bizzz
yaaa bak maaşallah herşey güzel gidiyormuş ayyy bideee ilerdeymiş sıpaaaa yerim onu ben

Evet maşallah canım ya resim koyucam ama fazla güzel çekmemiş doktor :) ama yine de tablete atınca eklerim canım şimdi telden giriyorum babası da diyor ne kadar hareketli :) hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah canım benim.

Herkese merhabalar sabah doktora gittim geldim ikili test için ben 11+3 diye biliyordum doktor 12 haftalık dedi herşey yolunda gidiyormuş bayağı büyümüş te akıntı problemim vardı geçen ay vajinal ilaç verdi ne yalan söyleyim korka korka kullandım geçmediği için bugün yine verdi bende korktuğumu bişey olup olmayacağını yani kısacası bebeğe zarar verir mi diye sordum hemen alındı bozuldu bana güvenmiyormusunuz dedi yok öyle demek istemedim dedim felan ama bilmiyorum neden bu kadar alındı ilk çocuğum tecrübesizim korkuyorum bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…