- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
Elhamdürüllah herşey yolundaydı her gittiğimizde ne kadar da büyümüş oluyor şaşırıyoruz. Değerler normal dedi ikili test için kanımızı da verdik. Ensesi 1.40 mm boyu 7 cm olmuş :) adet döngüme göre 12+3 olmam gerekiyor du 13+1 gözüküyoruz be haliyle doğum tarihimiz 4 Temmuz olarak kesinleşti.cinsiyet konusunda daha erken dediler 5. Ayda söylüyorlarmış burda bu da demek oluyor ki herkes öğrenicek bi ben kalıcam :) Rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .
kızlar bana bi totem yapıcam yardımcı olurmusunuz 2 dilek tutdum birine elma birine armut dedim şimdi de size soruyorum elma mı armut mu ????
İşte bu yüzden burda yazmıyorum yiyecek,içecek ismi.insanın canı normal zamanda da çekiyor hele ki hamileyken adı geçen her yiyeceği canı çekiyor.günahtır o dakika ulaşan var ulaşamayan var.
Ama canının istediği birşeyi yiyemezsen avcunu yala o avuçla göğsünü sıvazla derler nenelerimiz. :)))
Komik ama hurafe böyle
geçmişi anca okuyup geldim valla maşallah 1 günde coşmuşsunuz.
Hayirli mutlu huzurlu saglikli cumlariniz olsun insallah .amiin .
ikili test sonucu alan arkadaşların hepsinin iyi çıkmasına sevindim,darısı herkese inşallah.
bu arada,son bir haftadır ara ara burnumdan kan geliyor ve bazende bayılacakmış gibi oluyorum.aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba canlarım aranızda?yoksa dr arayıp sorsammı normalmiki bu.
o zaman ben yalayıp geliyorum bi yerleriiiiiimiiii böhüüüü nereme sürcektimmmm
bak gördün mü hiç bişey olmadı kabusunu yaşadığınla kaldın çok sevindim gözünyadın ben sana büyümüştür annesi merak etme demiştim
Elhamdürüllah herşey yolundaydı her gittiğimizde ne kadar da büyümüş oluyor şaşırıyoruz. Değerler normal dedi ikili test için kanımızı da verdik. Ensesi 1.40 mm boyu 7 cm olmuş :) adet döngüme göre 12+3 olmam gerekiyor du 13+1 gözüküyoruz be haliyle doğum tarihimiz 4 Temmuz olarak kesinleşti.cinsiyet konusunda daha erken dediler 5. Ayda söylüyorlarmış burda bu da demek oluyor ki herkes öğrenicek bi ben kalıcam :) Rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .
Nasılsın canım annen nası oldu
canım içimden elma geçiyor ama ben hamileyken rüyamda elma ve armutu görüp armutu yedim ne demek bilmiyorum, armut mu desem?? evet evet armut olsun :)) ama neyin sembolü açıklayacak mısın bize?
bizde de avucunu yala hatta koklarsan canının çektiği şey kokar denir
izmirdeysen getireyim
evet canım ya ağzım kulaklarımda çıktım yine çok şükür rabbime kıpır kıpırdı boynunu kaç kere ölçtü doktor durmuyor diye 10 günde 2.5 cm büyümüş ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah. Bidaki kontrol 15 şubat geçmez artık :)
gözün aydın canım. doktorun neden 5. ay dedi normalde 4 ayda hatta bazıları 3 ayda öğreniyor. biraz abartmış galiba. iyiki doğunca öğrenirsiniz dememiş.
Ikili test sonucu alan arkadaşların hepsinin iyi çıkmasına sevindim,darısı herkese inşallah.
Bu arada,son bir haftadır ara ara burnumdan kan geliyor ve bazende bayılacakmış gibi oluyorum.aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba canlarım aranızda?yoksa dr arayıp sorsammı normalmiki bu.
ikili test sonucu alan arkadaşların hepsinin iyi çıkmasına sevindim,darısı herkese inşallah.
bu arada,son bir haftadır ara ara burnumdan kan geliyor ve bazende bayılacakmış gibi oluyorum.aynı şeyleri yaşayanlar varmı acaba canlarım aranızda?yoksa dr arayıp sorsammı normalmiki bu.
bence muğla daha güzelaydın muğla izmir bir yana dünya bir yana :) ben egeliyim de hi hi hi:)))
armut çektide arkadaşın canı
hani resim nerdee kıss sıpa resmi görmek istiyoruz bizzz
yaaa bak maaşallah herşey güzel gidiyormuş ayyy bideee ilerdeymiş sıpaaaa yerim onu ben
anam arası baya uzunmuş ya niye öle ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?