2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
slm kızlar nasılsınız hastaneyle görüştüm ikili test sonucumuz çıkmış akşam almaya gideceğim ve doktora göstereceğim inş bir sorun yoktur ense ölçümümüzde sorun yoktu dualarınızı eksik etmeyin kızlar....

sormuycam direk yanına gidiyorum işyerimin yan tarafı allahtan hastane:))))
umarım ciddi değildir.yolda bile çok yavaş yavaş yürüyorum heran düşecekmiş gibi

İyiymiş şanslısın tatlişkom
bende yavaş yavaş yürüyorum
normalde hızla koşar gibi yürürdüm

ehuuu doğru demiş
hatta ilerki aylarda artacakmış
ben yatağımı banyoya alcam

teyzeler biz geldik ama çok sinirliyiz...
sabahtan beri toplantıdaydım... çıkış için de istifamı verdim... adam kabul etmedi... napıcam ben yaa...

kötü olmuş cnmm bütün planların suya düşmüş.. akşam güzelce konuşursun olmazsa hamilelikte çok zorlanıyorum annemin yanına gitmem lazım bazı sıkıntılarım var felan diye gizemli konuş belki vicdana gelir pis patron..?

kızlar daha erken değilmi ya hareketlerin yavaşlaması için :44:
ben ptt de dağıtıcıyım hergün at gibi koşturuyorum :122:

hareketsizlikten olabilir günde 1 saat yürümek gerekiyo

onun için önce "adam" olmaları gerekmezmi :)

hamişler ben gidiyorum doktora ikili tarama için :18: dua edin bizim için herşey yolunda gitsin inşallah:) :) yavruşumuda görücem çok mutluyum çok :) bakalım büyümüş mü annesinin kuzusu :)

canlar ben haftasonu giremiyorum allahın izniyle ptesi görüşürüz kendinize çok iyi bakın benim karnım ağrıyo inş. kötü bişey değildir ağrıyınca moralim bozuluyo daha kontrolüme de var dua edin bu ağrı geçsin hepinizi öpüyorum

evet çok şükür bu konuda şanslıyım kuzum:)
gittim dr yarın saat 12 ye randevu verdi hem babasıda merak ediyordu adamcağız 2 aydır görmedi enson nokta kadarcıktı gördüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…