Evet maşallah canım ya resim koyucam ama fazla güzel çekmemiş doktor :) ama yine de tablete atınca eklerim canım şimdi telden giriyorum babası da diyor ne kadar hareketli :) hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah canım benim.
Herkese merhabalar sabah doktora gittim geldim ikili test için ben 11+3 diye biliyordum doktor 12 haftalık dedi herşey yolunda gidiyormuş bayağı büyümüş te akıntı problemim vardı geçen ay vajinal ilaç verdi ne yalan söyleyim korka korka kullandım geçmediği için bugün yine verdi bende korktuğumu bişey olup olmayacağını yani kısacası bebeğe zarar verir mi diye sordum hemen alındı bozuldu bana güvenmiyormusunuz dedi yok öyle demek istemedim dedim felan ama bilmiyorum neden bu kadar alındı ilk çocuğum tecrübesizim korkuyorum bişey olacak diye
armut hiç canımı çekmeyeceği bir şey.. :)
bu arada bişe sorcam ne zman aş ercez biz ya...benim canı bişe istemiyor..eşimi bir yere yollamazsam içime kalcak :)
canım sende hamilelik takvimi yapsana. bebeğinin gelişimini takip edersin. bizde kaç haftalık olduğunu görürüz.
canım rüyada elma kız armut erkek demek. senin herhalde oğlun olucak.
geçmiş olsun kuzum dikkat et burun kanamaları diş kanamalrı olabiliyomuş hazırlıklı olmamız lazım
armut hiç canımı çekmeyeceği bir şey.. :)
bu arada bişe sorcam ne zman aş ercez biz ya...benim canı bişe istemiyor..eşimi bir yere yollamazsam içime kalcak :)
valla yapamadım fazla anlamıyorum bilgisayar kullanmaktan
Herkese merhabalar sabah doktora gittim geldim ikili test için ben 11+3 diye biliyordum doktor 12 haftalık dedi herşey yolunda gidiyormuş bayağı büyümüş te akıntı problemim vardı geçen ay vajinal ilaç verdi ne yalan söyleyim korka korka kullandım geçmediği için bugün yine verdi bende korktuğumu bişey olup olmayacağını yani kısacası bebeğe zarar verir mi diye sordum hemen alındı bozuldu bana güvenmiyormusunuz dedi yok öyle demek istemedim dedim felan ama bilmiyorum neden bu kadar alındı ilk çocuğum tecrübesizim korkuyorum bişey olacak diye
kargolayalım ozaman
Amin herekese güzel sonuçlar olsun inşallah :)
Bu burunkanamasını dün hastane dergisinde görmüştüm, hatırladığım kadarıyla kan basıncının artmasından kaynaklı sık sık burun kanaması olabilir diyordu... ama yinede aç sor dr için rahatlasın
Sevgiler
bel fıtığı sıkıntısı yaşayanlar varmı kızlar
geçmiş olsun kuzum dikkat et burun kanamaları diş kanamalrı olabiliyomuş hazırlıklı olmamız lazım
aynı şeyi ben sorcaktım
aynen burnum kanıyor ara ara
ve başım dönüyor
yürürken eskisinden çok daha yavaş hareket ediyorum artık kilo almadım ama
ağarlaştım sanki istersen bi ara sor ben çok evhamlanmadım ama bilemedim işte
:26:
Selam kızlar geceleri yataktan çiş için kalkan var mı aranızda?
Hamilelik öncesinde sabaha kadar küp uyurdum ama hamilelikten itibaren düzenli olarak geceleri çiş için uykudan uyanır oldum. Hatta dün eşim dalga geçiyordu Allah anneliğe hazırlıyor işte ilerde bebişi emzirmeye kalkacaksın ya malum diyerek takılıyordu:)
kızlar benim test sonuçlarım çıkmış ama doktora ulaşamadım kombine risk 1/5802 yaş risk yazıo o kafama takıldı 1/814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?