2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

maaşallah kuzumm benim
güzeldir o güzeldir
sade popo olsa bile güzeldir :)))))

canım sende hamilelik takvimi yapsana. bebeğinin gelişimini takip edersin. bizde kaç haftalık olduğunu görürüz.

armut hiç canımı çekmeyeceği bir şey.. :)
bu arada bişe sorcam ne zman aş ercez biz ya...benim canı bişe istemiyor..eşimi bir yere yollamazsam içime kalcak :)

dua et aşerme olmasın
aşerme demek sadece canının bişe çekmesi demek değil tiksinme bulanma demek şekerim
kaşınma bence durduk yere hamiş arkadaşım demişti dersin klozet başında

canım rüyada elma kız armut erkek demek. senin herhalde oğlun olucak.

aa canım benim de içime öyle doğdu ama yine de araştırdım netten tabirlerde göremedim, hadi bakalım bizim bir sonraki randevu 15-20 ocak arası bakalım gösterecek mi bu sefer, ikili de net görünmedi :)

geçmiş olsun kuzum dikkat et burun kanamaları diş kanamalrı olabiliyomuş hazırlıklı olmamız lazım

canım bildiğim kadarıyla burun kanaması tansiyondan, diş eti kanaması da demir ya da kalsiyum eksikliğinden, o yüzden mutlaka günde 2 bardak süt içilmeli ve dişler düzenli fırçalanmalı ki dişeti iltihaplarına karşı güçlensin

armut hiç canımı çekmeyeceği bir şey.. :)
bu arada bişe sorcam ne zman aş ercez biz ya...benim canı bişe istemiyor..eşimi bir yere yollamazsam içime kalcak :)

ya benim canım çekiyor ve ben yapıyorum (( hatta geçen canım bir meyve çekti gidip yine ben aldım kocam bulamadı (

valla yapamadım fazla anlamıyorum bilgisayar kullanmaktan

canım en üstte kullanıcı kontrol paneline gir. sol altta profil düzenleye tıkla. sağda aşağı doğru inerken bebeğinizin tahmini doğum tarihi kutucuğuna aralarına - işareti koyarak gün ay yıl olarak gir ve sayfanın en altında kaydete tıkla otomatik olarak çıkıyor. İnşallah güzel anlatabilmişimdir..

Son düzenleme:
kızlar benim test sonuçlarım çıkmış ama doktora ulaşamadım kombine risk 1/5802 yaş risk yazıo o kafama takıldı 1/814

ben 6.haftadan beri kullanıyorum canım vajinal jel ama düşük olmasın diye tedbir için verdi doktor. tüp bebektede veriyolarmış vajinal ilaç onlarınki daha riskli bişey olacak olsa o ilacı üretmezler bile doktorda yazmaz tabi. korkma o ilaçlar rahmi genişletip bebeğin tutunmasını sağlıyo öyle düşünerek kullan. için rahat olsun bende sordum doktoruma kaç kere hiçbişey olmaz olsa verirmiyim dedi

sağol cnm ben bi sorayım içim rahat etsin zaten gittiğim dr iş yerimin yan tarafındaki hastanede:)))

sormuycam direk yanına gidiyorum işyerimin yan tarafı allahtan hastane:))))
umarım ciddi değildir.yolda bile çok yavaş yavaş yürüyorum heran düşecekmiş gibi

Selam herkese. Ikili testimizi olduk teyzeleri. Ense kalinligi normal cikti. Test sonuclari ise haftaya. Doktor gobek icin Mustela kremi onerdi. Demir hapi verdi. Testi henuz olmayan tum kardeslerimin sonuclari da umarim guzel olur. Yeni yiliniz kutlu olsun.

benımde burnum kanıyoo oncedende kanardı ama ayda bır. 1 damla kadar kan gelıyo gelmıyo hemen kesılıyo.
ama son 1 aydır falan hergun mınık mınık kan gelıyo. daha once bu sorun nedenıyle doktora gıtmıstım burun damarın fazla kanı atıyo gıbı bırsey demıstı lafı o kadar cok dolandırmıstıkı sanırım boyle bırsey demeye calısmıtı

Selam kızlar geceleri yataktan çiş için kalkan var mı aranızda?
Hamilelik öncesinde sabaha kadar küp gibi uyurdum ama hamilelikten itibaren düzenli olarak geceleri çiş için uykudan uyanır oldum. Hatta dün eşim dalga geçiyordu Allah anneliğe hazırlıyor işte ilerde bebişi emzirmeye kalkacaksın ya malum diyerek takılıyordu:)

Son düzenleme:

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hemde gecede 5 kere kalkıyordum benım bobrekler ck ıyı calsııyo sanırım ne kadar cok su ıcersem o kadar cok tuvalete gıdyorum hattta soyle soylım benım için 1 bardak su + 4 kere fazla dan tuvalet demek
bende bu nedenle saat 2-3 e kadar ıcebıldıgım kadar su ıcınyıorum yatana kadar tuvalet ıhtıyacım bıtmıs oluyo. ama eger aksama dogru veya gece su ıcersem sabaha kadar tuvalte gıdyorum. ben kendımce boyle bır sıstem buldum.

kızlar benim test sonuçlarım çıkmış ama doktora ulaşamadım kombine risk 1/5802 yaş risk yazıo o kafama takıldı 1/814

balim kombine risk benim 1/10000
yas raski 1/840
fBeta HCG 13.86
nuchal translucency MoM 1.19 tahminime gore ense kalinligi bu dr sadece sonuc iyi dedi bisey anlamadim bende aslinda hepimiz yazsak bi kiyas yapariz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…