bende başdönmesini bahane edip gitsemmi kısss
istifamı verdim yalak patronlarım iş yapıcak kimse kalmıycak diye istemiyolar gitmemi... ama bugun son... alır paramı giderim... verirlerse tabi...
sen az daha stres yaparsan hepimiz birden pataklıcaz artık seniii...yeter yahuuuu herşey olacağına varır şekerimm... bu ne stres bebiş hopur hopur hopluyodur içerde yazık günah... kendinede bir sürü zarar verdin kaç saattir.....
aman ne güzel bebişi görcen hemde sorcaklarını sorarsın babasının şansına büyümüş görcek onu
Selam kızlar uzun bi aradan sora nasılsınız
banada söylemedi 12+4 düm bende 4.ayda dedi en geç biz öğrencez gibi
Kızlar kızıma kız kardeş geliyoooo.az önce öğrendim
hoşgeldin canım,,
nasılsın iyimisin
bizler iyiz çok şükür
evet yavruşumm sorma hepsi aklımda tek tek sorucam umarım bebeişi görüp unutmam
Mide yanması ve çiş dışında hamiş belirtisi olmadı bende hamile değil gibiyim özeniyorum napim baş falan dönseydi iyiydibi güzel patak istiyonuzz heeebirisi midem bulanmıyor der üzülür öbürü başım dönmüyor valla bizim size özenmemiz lazımken
13+3 düm bugün söylemedi,birdahaki aya attı,şubatta kısmetse..
Mide yanması ve çiş dışında hamiş belirtisi olmadı bende hamile değil gibiyim özeniyorum napim baş falan dönseydi iyiydi
Mide yanması ve çiş dışında hamiş belirtisi olmadı bende hamile değil gibiyim özeniyorum napim baş falan dönseydi iyiydi[/QUO
BAŞ DÖNSEYDİ İYİYDİ DİYON BİDE NE YAPCAN SEN BAŞ DÖNMESİNİ KARNIN BÜYÜYÜNCE HAMİLE GİBİ HİSSETCEN ZATEN ŞÜKÜR ET KIZ HALİNE
benimde ocak 22 de 16. Hafta olcam o zaman benimde attı bazısı hemen öğrendi
kuzum benim gibi yapma mal mal bakıp çıktım ya ben sonra bi pişman bi pişman sen yapma öle gerçi heyecandan akıl kalmıyo ama sen unutursan eşin sorsun bizde bilgileniriz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?