2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
istifamı verdim yalak patronlarım iş yapıcak kimse kalmıycak diye istemiyolar gitmemi... ama bugun son... alır paramı giderim... verirlerse tabi...

kuzum o konuyu biliyorum da başka şeyler var demiştin ya onun için sordumduuu... herşeyin hayırlısı canım bnmm sıkma artık canınııı...

yarın doktora gidicez teyzesi :) kısmetse ordan da anneanneyle babaanneye papağan almaya... sonra da anneanneyeee doğru yolaaaaaa :)))

evet yavruşumm sorma hepsi aklımda tek tek sorucam umarım bebeişi görüp unutmam

kuzum benim gibi yapma mal mal bakıp çıktım ya ben sonra bi pişman bi pişman sen yapma öle gerçi heyecandan akıl kalmıyo ama sen unutursan eşin sorsun bizde bilgileniriz hem

kuzum benim gibi yapma mal mal bakıp çıktım ya ben sonra bi pişman bi pişman sen yapma öle gerçi heyecandan akıl kalmıyo ama sen unutursan eşin sorsun bizde bilgileniriz hem

onu tembihleycem bende inşallah oda heyecandan unutmaz nede olsa ilk görücek kuzum

Kızlar selam.. Ben çok yiyorum.. canım hep birşeyler atıştırmak istiyor ocağın 19 unda doktor randuavum var ve doktorum kilon iyi gidiyor ocağın 19una kadar 1 kilo al en fazla dedi... Ama böyle gidersem geçer gibime geliyor.. Bir arkadaşım 5 aylık hamile 1 kilo almış.. Dengeli düzenli besleniyorum diyor.. Ama benim canım hep birşeyler istiyor boğazım durmuyor ki.. Şimdiden böyleyse son aylarımı düşünemiyorummmmm :18:

kızlar kaçgündür bende hastayım oğlumda öyle boğazımızı üşütmüşüz şimdi oğlum iyi ama benimki geçmedi daha ne önerirsiniz doktor günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin dedi yaptım farkeden birşey yok meyveyi bol yiyorum ama nafile yardım edin bana nasıl geçecek bu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…