İyi akşamlar öncelikle. Kızlar daha önce kireçte yapılmış kabak tatlısı yediniz mi bilmiyorum ama ben bir kaç kez yemiştim 3-4 sene önce filan. Şiimdi de aksilik canım aşırı derecede kireçte yapılmış kabak tatlısı çekiyor. Nerden satın alabilirim ? Nasıl temin edebilirim ? Ben İstanbulda oturuyorum. Türkiyenin diğer ucundan bile sipariş verip getirtesim var. Aranızda bana yardımcı olacak yada fikir vericek var mı?
biri kilomu dedi4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldım popo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım
Gözunaydın cnm cok sevindimElhamdürüllah herşey yolundaydı her gittiğimizde ne kadar da büyümüş oluyor şaşırıyoruz. Değerler normal dedi ikili test için kanımızı da verdik. Ensesi 1.40 mm boyu 7 cm olmuş :) adet döngüme göre 12+3 olmam gerekiyor du 13+1 gözüküyoruz be haliyle doğum tarihimiz 4 Temmuz olarak kesinleşti.cinsiyet konusunda daha erken dediler 5. Ayda söylüyorlarmış burda bu da demek oluyor ki herkes öğrenicek bi ben kalıcam :) Rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah .
Kızlar bende uludağğ mezunuyumben 2005 maliye mezunuyum :) sen?*
Herkese merhabalar sabah doktora gittim geldim ikili test için ben 11+3 diye biliyordum doktor 12 haftalık dedi herşey yolunda gidiyormuş bayağı büyümüş te akıntı problemim vardı geçen ay vajinal ilaç verdi ne yalan söyleyim korka korka kullandım geçmediği için bugün yine verdi bende korktuğumu bişey olup olmayacağını yani kısacası bebeğe zarar verir mi diye sordum hemen alındı bozuldu bana güvenmiyormusunuz dedi yok öyle demek istemedim dedim felan ama bilmiyorum neden bu kadar alındı ilk çocuğum tecrübesizim korkuyorum bişey olacak diye
Gözünüz aydın ınşallah bizlerde guzel haberlerle geliriz burayaSelam herkese. Ikili testimizi olduk teyzeleri. Ense kalinligi normal cikti. Test sonuclari ise haftaya. Doktor gobek icin Mustela kremi onerdi. Demir hapi verdi. Testi henuz olmayan tum kardeslerimin sonuclari da umarim guzel olur. Yeni yiliniz kutlu olsun.
Özellikle gece çok fazla yiyorumOff kizlar yaa ben oküz misali tikiniyom surekli.gece karnim zil caliyor uykum kacmasin diye yemiyom.sizde boylemisiniz
Tebrikler erken öğrenmişsin.. Allah bahtlarını açık etsinKızlar kızıma kız kardeş geliyoooo.az önce öğrendim
Bende 500 gr almış görünüyorum.. kilolar emzirirken veriliyor ya ben aç kalmamaya çalışıyorumcok sukur bena15. haftaya giricem henuz kilo almadim 19 a kadaar da almam ins. surekli yiyip yattigim icin korkuyorum o yuzden dikkat etmem gerekiyo benim.. bu arada arkadasim dr ac gitmis bebek buzusmus resmen acmisin diye sormus dr oda tahlil verecegi icin ac gitmis mecburen dr bebek cok rahatsiz gorunuyo sakin ac kalmayin 1-2 lokmada olsa yiyin diyor
şakamı bu... keşke google sorsaydın... canımız istemesi ihtimalini de düşünüp...
cok sukur bena15. haftaya giricem henuz kilo almadim 19 a kadaar da almam ins. surekli yiyip yattigim icin korkuyorum o yuzden dikkat etmem gerekiyo benim.. bu arada arkadasim dr ac gitmis bebek buzusmus resmen acmisin diye sormus dr oda tahlil verecegi icin ac gitmis mecburen dr bebek cok rahatsiz gorunuyo sakin ac kalmayin 1-2 lokmada olsa yiyin diyor
yapabilirsen tarifi burda
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/354181-kirecte-kabak-tatlisi.html
buda tr nin heryerine sipariş gönderiyo
Kabak Tatlısı (1Kg) Online Siparişi - Kabak Tatlısı -
kadıköyde çiyanın yeri diye bi yer varmış güneşli bahçe sokak no 48/b
biri kilomu dedi4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldım popo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım
Keşke şaka olsaydı... Canın istediyse bulduğumda yarısını sana kargolarım..Ben dört gözle cevap beklerken ...Çok yardımcı oldun yani sağol. Eksik olma
klasik hamile tripleri...Keşke şaka olsaydı... Canın istediyse bulduğumda yarısını sana kargolarım..Ben dört gözle cevap beklerken ...Çok yardımcı oldun yani sağol. Eksik olma
Canım yaa.. Çok sağol. Allah razı olsun. Gerçekten çok makbule geçti
Süpersin şekerim ama benim kadar olamamışsın :)) 5 kilo aldım kızlar ya, hiçbir kıyafetim olmuyor yeni bir tarzım var artık hepsi 42 beden
klasik hamile tripleri...
alınganlık....
yorumsuzzz
balim ya sen biraz kaptirmissin kendini hos kizkardesim 5. ay bittiginde 15 kg almisti bile ve toplamda 25 kg aldi ama 3 ay sonra dal gibi kaldi yavrum kizi 9 aylik simdi ama kizkardesim kizligindan bile zayif duruyo
Arkadaşım hamilelik tribine giren sensin. Bir de yorumsuz diyerek kenara çekiliyorsun. Ben insan gibi bir soru sordum. Yazımı görünce canın çok kabak tatlısı çektiyse google a girip arayıp bulursun. Akşam akşam Allah Allah...
az kaldı yavrummm olucam sanırım bu gidişle:)))çok acıkıyorum sürekli elimin altında atıştırmak için bişiler var.
bide çok garip ekşi yiyorum hemen arkasından tatlıbiraz önce yedim patronum bile şokta hahahahahhaha
Komik hallerimiz ya :)) Ben bayağı takıldım kilo mevzusuna 36 bedenden sonra kabul etmem yazli güç oldu olacakta görünüyor valla . Geçen biri dedi ki neyse fiziksel güzellik değil konu zaten bebeğin sihinzel gelişimi... İçim ferahladı biraz teselli benimkisi
bir arkadaşım 30 kilo almıştı, bana diyorki şekerim bebişin lanı geniş olsun boşver :)) çoktan 36 bedene geri döndü :))
Tadını çıkırtalım ya boşverrrrrrr
İŞTE BUNU YAPMASI GEREKEN SENDİN ASLINDA AMA BU GÜZEL FORUMDA SENİNLE TARTIŞAMAM... bu ne biliyomusun tamamen saygı... dün bi arkadaşımız bi ot yemiş adını bile söylemedi birilerinin canı ister diye... biraz empati yap istersen... bu kadar sinir strese gerek yok yani... ayrıca canım isterse gider evime pişiririm çok şükür o yeteneğim de mevcut ama insan canı istediğinde yemek istiyo malesef...
İYİ AKŞAMLAR HERKESE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?