2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yapabilirsen tarifi burda

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/354181-kirecte-kabak-tatlisi.html

buda tr nin heryerine sipariş gönderiyo

Kabak Tatlısı (1Kg) Online Siparişi - Kabak Tatlısı -

kadıköyde çiyanın yeri diye bi yer varmış güneşli bahçe sokak no 48/b

biri kilomu dedi 4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldımpopo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım

Süpersin şekerim ama benim kadar olamamışsın :)) 5 kilo aldım kızlar ya, hiçbir kıyafetim olmuyor yeni bir tarzım var artık hepsi 42 beden

Gözunaydın cnm cok sevindim

ben 2005 maliye mezunuyum :) sen?*
Kızlar bende uludağğ mezunuyum

Gözünüz aydın ınşallah bizlerde guzel haberlerle geliriz buraya

Off kizlar yaa ben oküz misali tikiniyom surekli.gece karnim zil caliyor uykum kacmasin diye yemiyom.sizde boylemisiniz
Özellikle gece çok fazla yiyorum hemde ekmeği bol yiyorum .. Midemde hep bir kazıntı var

Kızlar kızıma kız kardeş geliyoooo.az önce öğrendim
Tebrikler erken öğrenmişsin.. Allah bahtlarını açık etsin

Bende 500 gr almış görünüyorum.. kilolar emzirirken veriliyor ya ben aç kalmamaya çalışıyorum

ben yarım kilo vermişim ama yemem aynı içmem aynı kusmam var ama o da sabah boş mide ile yani faydası yok

biri kilomu dedi 4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldımpopo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım

balim ya sen biraz kaptirmissin kendini hos kizkardesim 5. ay bittiginde 15 kg almisti bile ve toplamda 25 kg aldi ama 3 ay sonra dal gibi kaldi yavrum kizi 9 aylik simdi ama kizkardesim kizligindan bile zayif duruyo

Süpersin şekerim ama benim kadar olamamışsın :)) 5 kilo aldım kızlar ya, hiçbir kıyafetim olmuyor yeni bir tarzım var artık hepsi 42 beden

az kaldı yavrummm olucam sanırım bu gidişle:)))çok acıkıyorum sürekli elimin altında atıştırmak için bişiler var.
bide çok garip ekşi yiyorum hemen arkasından tatlıbiraz önce yedim patronum bile şokta hahahahahhaha

klasik hamile tripleri...

alınganlık....

yorumsuzzz

Arkadaşım hamilelik tribine giren sensin. Bir de yorumsuz diyerek kenara çekiliyorsun. Ben insan gibi bir soru sordum. Yazımı görünce canın çok kabak tatlısı çektiyse google a girip arayıp bulursun. Akşam akşam Allah Allah...

balim ya sen biraz kaptirmissin kendini hos kizkardesim 5. ay bittiginde 15 kg almisti bile ve toplamda 25 kg aldi ama 3 ay sonra dal gibi kaldi yavrum kizi 9 aylik simdi ama kizkardesim kizligindan bile zayif duruyo

kuzum sülale olarak genelde herkez şişman ama çok azımız içlerinde ben dahi zayıfdık ama ben sürekli bi diyet halindeydim herşeyi kısıyordum şimdi diyette olduğum zamanlar ksıtığım herşeyi gönül rahatlığı ile yiyiorum ohhhhhhh nasıl olsa bende bu inat ve azim olduktan sonra doğumdan sonra emzirme diyet derken gider kilolar inşallah

İŞTE BUNU YAPMASI GEREKEN SENDİN ASLINDA AMA BU GÜZEL FORUMDA SENİNLE TARTIŞAMAM... bu ne biliyomusun tamamen saygı... dün bi arkadaşımız bi ot yemiş adını bile söylemedi birilerinin canı ister diye... biraz empati yap istersen... bu kadar sinir strese gerek yok yani... ayrıca canım isterse gider evime pişiririm çok şükür o yeteneğim de mevcut ama insan canı istediğinde yemek istiyo malesef...

İYİ AKŞAMLAR HERKESE....

Komik hallerimiz ya :)) Ben bayağı takıldım kilo mevzusuna 36 bedenden sonra kabul etmem yazli güç oldu olacakta görünüyor valla . Geçen biri dedi ki neyse fiziksel güzellik değil konu zaten bebeğin sihinzel gelişimi... İçim ferahladı biraz teselli benimkisi
bir arkadaşım 30 kilo almıştı, bana diyorki şekerim bebişin lanı geniş olsun boşver :)) çoktan 36 bedene geri döndü :))
Tadını çıkırtalım ya boşverrrrrrr

kesinlikle şekerim yeterki onlar sağlıklı olsunlar bizler aldığımız kiloları zamanı gelince nasıl osla veririz.
can boğazdan geçermiş amannnnn yemeye tam gaz devam ozaman

CANIN KABAK TATLISI ÇEKTİYSE VE BUNU YAPACAK KADAR DA MARİFETLİYSEN , YAPIP OTURUP YERSİN. Bana saygı göstermeyen sensin. Canımın tatlı çekip bunu burada dile getirmem suç oldu. Kusura bakma bir daha canım bir şey isterse senden izin alıp öyle arkadaşlara sorarım. Empatiyi yapmaya ihtiyacı olan sensin. Burada birbirimize yardımcı olacağımız yerde , şaka mı bu diyerek tirip yapmana hiç gerek yoktu. Ben hiç de sinir stres içinde değilim. Tam tersine gayet sakinim. Anlaşılan senin canın başka şeylere sıkılmış , bana patladın. Benim tartışmaya da ayrıca hiç ihtiyacım da yok niyetim de yok. Ama bana yazılan hiç bir ters cevaba da sessiz kalamam. Hiç kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…