2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

allah şifa versin canım

kız senle hep aynı gün gidiyoruz doktora bende 22 ocakta gidecem bakalım ne diyecek
doktorlarımız kız mı oğlan mı

seninde mi 22 ocak tesadüfe bak bi önceki kontrolde aynıydı o zaman söylerler artık cinsiyetlerini aynı gün müjdeleri veririz

ılık suyun içine 1 kaşık bal ve baya bol karabier dök 1 seferde iç ertesi gün geçiyor bir kere arkadaşımın zoruyla denedim..
ya daaaa 1 kaşık bal 1 kaşık zencefil tozu macun gibi yap ye...

seninde mi 22 ocak tesadüfe bak bi önceki kontrolde aynıydı o zaman söylerler artık cinsiyetlerini aynı gün müjdeleri veririz

inş açarsa bacaklarını benim sıpam ya kiltedi bacakları açmadı velet
sonrada totosunu döndü bişey göremedik zaten
doktorda bu haftalarda zor die üstelemedi

inş açarsa bacaklarını benim sıpam ya kiltedi bacakları açmadı velet
sonrada totosunu döndü bişey göremedik zaten
doktorda bu haftalarda zor die üstelemedi

benimki boylu boyuna uzanıyodu cinsiyeti belli mi dedim 4.ayda dedi işallah gittiğimizde gösterirler herşeyin hayırlısı ama insanda ister istemez merak oluyo

cok sukur bena15. haftaya giricem henuz kilo almadim 19 a kadaar da almam ins. surekli yiyip yattigim icin korkuyorum o yuzden dikkat etmem gerekiyo benim.. bu arada arkadasim dr ac gitmis bebek buzusmus resmen acmisin diye sormus dr oda tahlil verecegi icin ac gitmis mecburen dr bebek cok rahatsiz gorunuyo sakin ac kalmayin 1-2 lokmada olsa yiyin diyor

Teşekkür ederim arkadaslar.ikili testte belli oldu kıza benziyor ve ben hic yanılmam dedi.görcez bakalım

bende hiç almadım çok şükür hala aynı kilomdayım... yaaaa ben kahvaltıları iş yerinde yapıyorum işe gelene kadarda aç kalıyorum benim yavrumdamı öyle büzüşüyokiiiii çok kötü oldum ben yaaaa bi daha aç kalmam o zamannn ağlıycam vallaaaa kıyamam ben onaaaaa hatta şimdi bişeyler yemeye başladım....

Teşekkür ederim arkadaslar.ikili testte belli oldu kıza benziyor ve ben hic yanılmam dedi.görcez bakalım

oyyyy oyyyy maşallaaaah annesii... ne güzell 2 kız kardeşş en güzeli vallaaaa ne güzelde anlaşırlar şimdi onlaarrr... ben doktora gitmeyeli bugün tam 33 gün olduuuuu 31 aralık yanii pazartesi 3 te randevumuz var çooook merak ediyorum nasıl oldu ne kadar büyüdü hareket ediyomuuu bide cinsiyetini öğrenirsek sizin gibiiiii ne mutlu babamızlaaa anneciğineeeeeeeee.... Rabbim hayırlı olanını nasip eder İnşallaaaaaaaahhhh.....

hehhh al bende de o kadar hele bu aralar hıccccccc bırsey yok acaba bebege mı bırsey oldu dıyorum

ben unutuyorum hamile olduğumu bugün metroyu yakalıcam diye koşturdum sonra aklıma geldi anında fren

BAŞ DÖNSEYDİ İYİYDİ DİYON BİDE NE YAPCAN SEN BAŞ DÖNMESİNİ KARNIN BÜYÜYÜNCE HAMİLE GİBİ HİSSETCEN ZATEN ŞÜKÜR ET KIZ HALİNE

şükrediyom hamile

amannnn can boğazdan gelir ye gitsin hamileyiz biz sonra burda topluca veririz fazla kilolarımızı can boğazdan gelir korkma ye :125::125::125::125:

benimki boylu boyuna uzanıyodu cinsiyeti belli mi dedim 4.ayda dedi işallah gittiğimizde gösterirler herşeyin hayırlısı ama insanda ister istemez merak oluyo

bende bu 4 ay muhabbetini anlamiyorum 12-16. hafta arasi 4.aydir zaten 16-20 arasi 5. ayin icidir kizlar ya yanlismi dusunuyorum

aslında benim hiç farketmez
sağlıklı olsunda
ama bişeyler almak ufaktan hazırlık yapmak istiyorum

benim de derdim o sağlıklı olsun hiç farketmez cinsiyet evlat bende bişeyler almak istiyorum isim bakmak istiyorum dediğin gibi hazırlık yapmak için

bende bu 4 ay muhabbetini anlamiyorum 12-16. Hafta arasi 4.aydir zaten 16-20 arasi 5. Ayin icidir kizlar ya yanlismi dusunuyorum

öyle dedi kestirip attı bence görüyo söylemiyo bencede 12-16 hafta 4 ay illa sonunu mu beklicek anlamadım tam kontrolüde 16.haftaya verdi

İyi akşamlar öncelikle. Kızlar daha önce kireçte yapılmış kabak tatlısı yediniz mi bilmiyorum ama ben bir kaç kez yemiştim 3-4 sene önce filan. Şiimdi de aksilik canım aşırı derecede kireçte yapılmış kabak tatlısı çekiyor. Nerden satın alabilirim ? Nasıl temin edebilirim ? Ben İstanbulda oturuyorum. Türkiyenin diğer ucundan bile sipariş verip getirtesim var. Aranızda bana yardımcı olacak yada fikir vericek var mı?

biri kilomu dedi 4.ayımın içindeyim ve tam 4 kilo aldımpopo kocaman oldu suratım küçük ama tuhaf bişi oldum bende anlamadım

şakamı bu... keşke google sorsaydın... canımız istemesi ihtimalini de düşünüp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…