kızlar kaçgündür bende hastayım oğlumda öyle boğazımızı üşütmüşüz şimdi oğlum iyi ama benimki geçmedi daha ne önerirsiniz doktor günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin dedi yaptım farkeden birşey yok meyveyi bol yiyorum ama nafile yardım edin bana nasıl geçecek bu:26:
kız senle hep aynı gün gidiyoruz doktora bende 22 ocakta gidecem bakalım ne diyecek
doktorlarımız kız mı oğlan mı
kızlar kaçgündür bende hastayım oğlumda öyle boğazımızı üşütmüşüz şimdi oğlum iyi ama benimki geçmedi daha ne önerirsiniz doktor günde 1 bardak ıhlamur içebilirsin dedi yaptım farkeden birşey yok meyveyi bol yiyorum ama nafile yardım edin bana nasıl geçecek bu:26:
seninde mi 22 ocak tesadüfe bak bi önceki kontrolde aynıydı o zaman söylerler artık cinsiyetlerini aynı gün müjdeleri veririz
inş açarsa bacaklarını benim sıpam ya kiltedi bacakları açmadı velet
sonrada totosunu döndü bişey göremedik zaten
doktorda bu haftalarda zor die üstelemedi
benimki boylu boyuna uzanıyodu cinsiyeti belli mi dedim 4.ayda dedi işallah gittiğimizde gösterirler herşeyin hayırlısı ama insanda ister istemez merak oluyo
cok sukur bena15. haftaya giricem henuz kilo almadim 19 a kadaar da almam ins. surekli yiyip yattigim icin korkuyorum o yuzden dikkat etmem gerekiyo benim.. bu arada arkadasim dr ac gitmis bebek buzusmus resmen acmisin diye sormus dr oda tahlil verecegi icin ac gitmis mecburen dr bebek cok rahatsiz gorunuyo sakin ac kalmayin 1-2 lokmada olsa yiyin diyor
Teşekkür ederim arkadaslar.ikili testte belli oldu kıza benziyor ve ben hic yanılmam dedi.görcez bakalım
hehhh al bende de o kadarhele bu aralar hıccccccc bırsey yok acaba bebege mı bırsey oldu dıyorum
BAŞ DÖNSEYDİ İYİYDİ DİYON BİDE NE YAPCAN SEN BAŞ DÖNMESİNİ KARNIN BÜYÜYÜNCE HAMİLE GİBİ HİSSETCEN ZATEN ŞÜKÜR ET KIZ HALİNE
Kızlar selam.. Ben çok yiyorum.. canım hep birşeyler atıştırmak istiyor ocağın 19 unda doktor randuavum var ve doktorum kilon iyi gidiyor ocağın 19una kadar 1 kilo al en fazla dedi... Ama böyle gidersem geçer gibime geliyor.. Bir arkadaşım 5 aylık hamile 1 kilo almış.. Dengeli düzenli besleniyorum diyor.. Ama benim canım hep birşeyler istiyor boğazım durmuyor ki.. Şimdiden böyleyse son aylarımı düşünemiyorummmmm :18:
benimki boylu boyuna uzanıyodu cinsiyeti belli mi dedim 4.ayda dedi işallah gittiğimizde gösterirler herşeyin hayırlısı ama insanda ister istemez merak oluyo
aslında benim hiç farketmez
sağlıklı olsunda
ama bişeyler almak ufaktan hazırlık yapmak istiyorum
bende bu 4 ay muhabbetini anlamiyorum 12-16. Hafta arasi 4.aydir zaten 16-20 arasi 5. Ayin icidir kizlar ya yanlismi dusunuyorum
ne güzel maşallah güzel haberlerle geldin darısı başıma. inş. hepimiz herzaman güzel haberlerle döneriz
cok sukur bena15. haftaya giricem henuz kilo almadim 19 a kadaar da almam ins. surekli yiyip yattigim icin korkuyorum o yuzden dikkat etmem gerekiyo benim.. bu arada arkadasim dr ac gitmis bebek buzusmus resmen acmisin diye sormus dr oda tahlil verecegi icin ac gitmis mecburen dr bebek cok rahatsiz gorunuyo sakin ac kalmayin 1-2 lokmada olsa yiyin diyor
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr şurdaki mobilyalara baka baka kendimden geçtim,hepsi ne kadar güzel yaaaaaa
Erol Mobilya - Bebek Odas Fiyatlar - Belis Bebek Odas - Ader Bebek Odas - Babyhope Bebek Odas - Caploonba Bebek Odas
İyi akşamlar öncelikle. Kızlar daha önce kireçte yapılmış kabak tatlısı yediniz mi bilmiyorum ama ben bir kaç kez yemiştim 3-4 sene önce filan. Şiimdi de aksilik canım aşırı derecede kireçte yapılmış kabak tatlısı çekiyor. Nerden satın alabilirim ? Nasıl temin edebilirim ? Ben İstanbulda oturuyorum. Türkiyenin diğer ucundan bile sipariş verip getirtesim var. Aranızda bana yardımcı olacak yada fikir vericek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?