ayy maşallah ne güzel yaa,benimde 28 temmuz ama benim hiç çıkmadı böyle göbeğim alla allahhhh :S niye acaba kiiii ???
oyyyy oyyyy maşallaaaah annesii... ne güzell 2 kız kardeşş en güzeli vallaaaa ne güzelde anlQaşırlar şimdi onlaarrr... ben doktora gitmeyeli bugün tam 33 gün olduuuuu31 aralık yanii pazartesi 3 te randevumuz var çooook merak ediyorum nasıl oldu ne kadar büyüdü hareket ediyomuuu bide cinsiyetini öğrenirsek sizin gibiiiii ne mutlu babamızlaaa anneciğineeeeeeeee.... Rabbim hayırlı olanını nasip eder İnşallaaaaaaaahhhh.....
herkesin cani biseyler ceker herkese saygim sonsuz tatli aci tuzlu eksi bunlari bu sekilde dile getirelim bencede alan var alamayan var mesela ben allahtan memleketimdeyim kendi evimde olsam 5000 nufuslu bir ilce ilde bile bulamam o tatliyi canim cekmedi orasi ayri maddi durumum iyi cok sukur ama buyuk bir sehirde oturup parasi olmayan da olabilir vebaldir oyuzden dikkat edelim kimsenin canini yiyecek ismi zikrederek cektirmeyelim
herkesin cani biseyler ceker herkese saygim sonsuz tatli aci tuzlu eksi bunlari bu sekilde dile getirelim bencede alan var alamayan var mesela ben allahtan memleketimdeyim kendi evimde olsam 5000 nufuslu bir ilce ilde bile bulamam o tatliyi canim cekmedi orasi ayri maddi durumum iyi cok sukur ama buyuk bir sehirde oturup parasi olmayan da olabilir vebaldir oyuzden dikkat edelim kimsenin canini yiyecek ismi zikrederek cektirmeyelim
Arkadaşım haklısın doğrusun da. O zaman topiğe yasak koyalım. Bu topikte hiç bir yiyecek ismi anılmasın. İrmegana söyleyelim ilk sayfaya yazsın. Yiyeceklerden bahsedilmesin diye. Böyle bir şey olabilir mi? Bu topikte karşılıklı saygı çerçevesinde herşey konuşulabilir. Her konuda yardım alınabilir verilebilir. Bu topik bunun için var. Fikir alış verişinde bulunabilmek için. Birbirimize çatmak için bahane arayacaksak , bahane arayan bulur. Ayrıca her yerde günlük hayatta bulunma ihtimalimiz olan her yerde yiyecek isimleri resimleri reklamları boy boy. Bizler hamileyiz diye , hiç kimseyi yönlendirmeye yönetmeye hakkımız yok
balım ben seni anlıyorum tamamen samimiyetle söylediğini biliyorum birisi çıksa desene canımı çektirdin ben alamıyorum dese hakkımı helal etmiyorum dese üzülmezmisin tabiki herşeyi paylaşıcaz burası güzel bir arkadaşlık ortamı seni üzmek içi yada incitmek değildi niyetim ben en kötüsünü düşündüğüm için öyle dedim sana inşallah bulursun kabakını bulamazsansda göğsünü kaşı avucunu yala falan derler bizim burda zaten hem vucüt neye ihtiyacı varsa ona can çektirirmiş allah yardımcın olsun
Ya arkadaslar nolur kimse kimseye kırılmasın,maşallah bizim muhabbetimiz cok güzel ve seviyeli,herkez pozitif,fikir çatışması olabilir veya yanlış cümleler olur,alttan alalım yaaa
Zaten hepimizin hormonlar tavan yapmış,kendimi ergenlikteki gibi hissediyom zaten
Birbirimize sarmayalım,herkez kendü kocasına sarsın okeymi
wauuu... Ali'ler artıyo galibaaa
bizim de babamızın babasının adı Ali, annemizin babasının adı Aydın olduğundan.... Ali Aydın CURA olucak eğer minik meleğimiz erkekse... Allah izin verirse böyle düşünüyoruz...
ne güzel doktorun herşeyini söylemiş ben bugün ikili test yaptırdım hiç bişey söylemedi ben sordum gelişimi nasıl diye normal dedi sadece of uyuz oluyorum ya neden böyle detaylı bilgi vermiyolar anlamyorum((
benim 1/58binkusür yaş ile olanda 1/800lü bi şey senin ki nasdıl
Ben de uludağdan mezunum ve Bursa aşığıyım çok ama çok özledim
Diplomamı bebeişimle ALLAH kısmet ederse almaya gideceğim zaten
Çok değişmiş BURSA çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?