2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amiiiiin insallah sizde Pazartesi insallah öğrenirsiniz
İki kız bizde çok sevindik,babamiz neredeyse kına yakacak biyerlerine,Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin,sağlıklı olsunlarda kız olmus erkek olmus boş :13:

herkesin cani biseyler ceker herkese saygim sonsuz tatli aci tuzlu eksi bunlari bu sekilde dile getirelim bencede alan var alamayan var mesela ben allahtan memleketimdeyim kendi evimde olsam 5000 nufuslu bir ilce ilde bile bulamam o tatliyi canim cekmedi orasi ayri maddi durumum iyi cok sukur ama buyuk bir sehirde oturup parasi olmayan da olabilir vebaldir oyuzden dikkat edelim kimsenin canini yiyecek ismi zikrederek cektirmeyelim

Arkadaşım haklısın doğrusun da. O zaman topiğe yasak koyalım. Bu topikte hiç bir yiyecek ismi anılmasın. İrmegana söyleyelim ilk sayfaya yazsın. Yiyeceklerden bahsedilmesin diye. Böyle bir şey olabilir mi? Bu topikte karşılıklı saygı çerçevesinde herşey konuşulabilir. Her konuda yardım alınabilir verilebilir. Bu topik bunun için var. Fikir alış verişinde bulunabilmek için. Birbirimize çatmak için bahane arayacaksak , bahane arayan bulur. Ayrıca her yerde günlük hayatta bulunma ihtimalimiz olan her yerde yiyecek isimleri resimleri reklamları boy boy. Bizler hamileyiz diye , hiç kimseyi yönlendirmeye yönetmeye hakkımız yok

kızlar bende foto yükleyecek tim boyut büyük diyo nasıl küçülüyo bilen varmı

Harbi Katılıyom,beni bi görseniz okurken nasıl yalandığımı zaten Halime acır bidahada kimsecikler yazmaz ahaha

balım ben seni anlıyorum tamamen samimiyetle söylediğini biliyorum birisi çıksa desene canımı çektirdin ben alamıyorum dese hakkımı helal etmiyorum dese üzülmezmisin tabiki herşeyi paylaşıcaz burası güzel bir arkadaşlık ortamı seni üzmek içi yada incitmek değildi niyetim ben en kötüsünü düşündüğüm için öyle dedim sana inşallah bulursun kabakını bulamazsansda göğsünü kaşı avucunu yala falan derler bizim burda zaten hem vucüt neye ihtiyacı varsa ona can çektirirmiş allah yardımcın olsun

Ya arkadaslar nolur kimse kimseye kırılmasın,maşallah bizim muhabbetimiz cok güzel ve seviyeli,herkez pozitif,fikir çatışması olabilir veya yanlış cümleler olur,alttan alalım yaaa
Zaten hepimizin hormonlar tavan yapmış,kendimi ergenlikteki gibi hissediyom zaten
Birbirimize sarmayalım,herkez kendü kocasına sarsın okeymi

O zaman canı kabak tatlısı çeken , göğsünü kaşısın yada avucunu yalasın. Benim yapacağım bir şey yok. 1912ksk arkadaşım sağolsun bana yardımcı oldu. Canı kabak tatlısı çeken aynı adresten de temin edebilir. Senin de Allah yardımcın olsun

tamam kocişlere saralım

Bu yıl Ali lerin yılı olucak galiba. Bakalım hangimize kısmet olucak :)) Gerçi ben en başından beri hep kız olcakmış gibi hissediyorum bakalım 1 ay sonra görücez inşallah :)

Ya kızlar kusura bakmayın ama fikrimi beyan etmeden duramadım ne saçma bir tartışma...
Ozaman televizyonları da kapatalım sonuçta hamileyiz biz reklamda görürüz paramız olmaz alamayız mazallah bir yerlerimiz şişer...
İnternetede girmeyelim bence her sitede yiyecek reklamları dolu ne olur ne olmaz canımız çeker...
Böyle saçmalık mı olur ya... Bir tatlı adı söyledi diye yüklenilmiş arkadaşa valla sinirlendim okuyunca...
Sanki arkadaş çok lüx bir yiyecek söylemiş gibi konuşuyorsunuz..
Kusura bakmayın ama interneti olup internet parası ödeyebilen biri altı üstü bir kabak tatlısıda alabilir..

Kızlar ikili test sonucumu aldım Papp-a. Ve fb- hcg sonuçlarınız ne çıktı yazarmısınız lütfen Dr ultrasonda iyi demişti fakat tahlillerden korktum biraz

Bazı doktorlar öyle canım. Biraz bilgi verince eksilcekler sanki. Onlara göre normal şeyler olabilir ama bizim için ilk. heyecanlıyız meraklıyız tedirginiz. Doktorlarında hamile bayanlara karşı daha anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum. Başka bi doktorda araştır bence canım. Doktor gerçekten çok önemli bu dönemde..

Ben de uludağdan mezunum ve Bursa aşığıyım çok ama çok özledim
Diplomamı bebeişimle ALLAH kısmet ederse almaya gideceğim zaten
Çok değişmiş BURSA çoookkk

Ben Bursadanım canım. Evet değişti çok ama güzelliği hep aynı Hiçbiryere değişmemm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…