2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım bence değerlerin güzel artmış geç döllenme olabilir ama 6 hafatlıkken 5 haftalıktırr 3 değildir yanii bu değerlerle.sen bunlara kafanı takma....bulantılara gelince ben bir gebelik yaşadım normal halimden daha iyi hissediyordum kendimii...şimdi de midemle ilgili bir sorunum yok çok şükür...illa kötüü olacam diye şartlandırma kendini.belkiii çok hafif geçirirsin..burada çoğumuz çalışıyoruz zaten bazılarımızın işi daha zor bazzılarımızınki daha kolay hamilelik çalışmaya engel bir durum deil yaniii.çok bunalırsan rapor alır dinlenirsin...ben günde 2 ayrı okula gidiyorum 2 ayrı taşıta binip okullara ulaşmak için yaklaşık yarım saat de yürüyorum.eve gelince yemek,temizlik,çamaşır bulaşık,misafir hiç bitmiyor...rabbim yardımcımız olsun.

amınnnnnnnnn..........

ayy sulu gözlü bebeğim yesin onu annesi
çok tşk. ederim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inş. iyi dileklerin için tşk.
amin canım cümlemiz inşallah,en yakın zamanda seni buralarda görücez hayırlısıyla
ınsl.cnm yaaa bırgune keseyı gorelımde ınslll bnm dr alttan gormek ıstemedı sakıncalı dıee bılemmm her bırı ayrıı ayrııı
senin doktor numunelikmiş canım ya hepsi çok seviyo alttan kurcalamayı
sağol cnm benim.şuan 5+1 haftalık.2 hafta sonra kalp atışları için gidicez kısmetse
ne güzel
çabuk geçsin şu 3 ay özellikle,korkuyorum rüyamda adet oluyodum peçeteye siliyorum kan geliyo kırmızı kırmızı
allah korusun

canım ben yarın 5+0 oluyorum sat 1 ekim... sen de 5+0 mışsın aramızda 5 gün var sanırım senin sat ne zamandı...?
benim sat 6 ekim canım evet 5 gün var aramızda
önce sen doğurcan sen git ben arkandan geliyorum ehehehee

sağol tatlım iyiyim çok şükür bugün ağrım yok gibi,düşüğümde kanamam yokken bile ağrım çoktu benim
ama bu defa allahıma şükürler olsun daha rahatım ama yine de korku var ister istemez beni iyi anlarsın.
canım ne güzel erken adet olmuşsun beklerken insan daha bi stres oluyo gecikmemesi ne güzel olmuş
ben 35 günde 35 parça oldum hadi geldi hadi gelcek diye.
şimdi doktora görünme zamanı,eğer ısrarla beklemen gerektiğini söylemezse korunma canım,
bi aksilik yoksa zaten kontolde belli olur
ama beklemek istemediğini mutlaka söyle doktoruna
güzel haberlerini bekliyorum.haftaya gidersin heralde doktora dimi temizlenince

mınıkkelebekkkkkkk

senın bebek alttan gorunduu ıse kan degerınn kac tıı ve ne vakıt yaptırsdınnn kızz senn bat 6 ekımmıs ustelık benımkııı 29 eylüll ve dr deger normal bır bebek dedıı ve ultraosonu carsamba goruruzz dedıı yaaaaaaaaaaaaaaaa

YA MUBDİ
(GUNDE 99 kere esını elını göbeginize koysun öle okusunn)
Ya Mübdi!
Sen ki her şeyi misilsiz ilkin yaratansın
Yaradışını her an yenileyen ve yeniden yaratacak olansın
Sevabımın yokluğunu rahmetine vesile kıl
Elemimin

merhaba arkadaslar bnde sanırım temmuz annesı olucam,10.5 aylık bır bebegım var ,emzırıyorum ve ıkıncıye hamılyım,bır yandan sevınclıyım ama dıger yandan bebegımı emzıremeyecegımı dusunmek benı mahvedıyor,offf benım gıbı olan var mı

canım ağrı derken karın ağrısımı, bel ağrısımı? bende hamiletim kan değerim en son cuma günü 764'tü ve hamile olduğumu öğrendiğim 2 haftadır sürekli karın ağrım var. ama sadece karın ağrısı başka bişi yok. ve bende korkuyorum? senin düşüğünde nasıldı ağrıların ve karın ağrısımıydı?

Canım ben daha bişey görmedim ya cumartesi görcem kısmetse sen beni başka biriyle karıştırdın yada beni yanlış anladın
ama diğer gebeliğimde 5+3 tü sanırım kese gördüğümüzde,4,5 mm di hala duruyo kağıdı.
alttan baktıydı o zaman.

canım korkma gebelikte ağrı normalmiş benim doktorum normal dedi adet sancısı gibi sancılı ağrılıydı sonra hafifledi ama kanamalarım başladı tabi ben düşük sürecine girmiştim çünkü.ama düşüğüm çok az ağrılıydı benim herkes düşük böyle olmaz diyodu
o yüzden benim yazdığıma kafan takılmasın kimi ağrılı oluyo kimi ağrısız,
ağrısı olan başka arkadaşlarımın gebeliği sorunsuz devam ediyo çok şükür

Aglayasim geldi Ya

dimi yaa hele 6 haftalık hali çook şeker eller ayaklar perde perde

Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi

Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.

Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet

İşlem tamamdır kızlaaar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel2121[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamham[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delilah[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lioness07[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deragun[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aliatabak[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moda86[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan6638[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]9 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]10 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Punpun[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]11 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fb7981[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]12 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]14 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tgbesr[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar merhabalar. Geçen doktor ve hastane konuşuyordunuz, gördüm de tabletten yazamadım gece gece. Şimdi yazayım hemen; İstanbul Avrupa yakası için mükemmel bir tavsiyem olacak size. Daha önce ilgili topikte de paylaştım, Türkiye'nin en büyük özel hastane kompleksi imiş, anlattım o hastaneyi, buraya da alıntılayayım, bir de sayfanın linkini ekleyeyim, okuyun bir isterseniz

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz-3.html

merhabalar kızlarrr
tam 26 aydır bekliyorum çok yoruldum ama bekliyorum 2 aşılamam var başarısız 3 kez yumurta takibi yaptırdım ama yok yok yok artık ağlama nöbetleri geçiriyorum
dayanmakta zorlanıyorum
çevremde çok fazla hamile var sabırla bekliyorum
size bir sorum olacak
yarın regl günüm ama arada regl sancım oluyor
resmen diyorum bu sancı o iğrenç sancı acaba aranızda bu sancıya rağmen hamile kalan varmı
kızlar lütfen yardımcı olmaya çalışın

kızlar st 8,5 gıbı polıkılınıge gıdıp kan verecegımm yarın dr.kese gormeye gıdecegızyaa bosuna kan st fılan beklemeyeyım hemde kayıt yaptırayım dedım ınsl..dua edeınn lutfen guzel artmıs olsun bebegımın kalbıde olusmus ve ana yarın spruz yapmıs olsun ınsl.....

canımmm emzımek guzel makardesı ıcın bırakacaksın öle dusunn lutfennn aglama sakın rabbım onu yanlızbırakmamak ıcın gonderdı ınsl..cok mucızevıı duyguyu ıkıncı ke dtadacaksın ınsl...herseyde bır hayır vardır ınsl..öle dusunnn olsun bebegını zevk ıcın gogusm sarkmasındıe emzımıyor degılsınya öle dusun tatalımmm suanda cokk duygusalzz hepımızdeeeeeeeeee

dogrudur cnm kusura bakmaasenn bat 6ekımdıı bende bır hafta gerıdesın bende yarın gorecegım keseyı ınsl..rabbımın ıznı ıle ınslll
[
QUOTE=sevser;27169334]merhabalar kızlarrr
tam 26 aydır bekliyorum çok yoruldum ama bekliyorum 2 aşılamam var başarısız 3 kez yumurta takibi yaptırdım ama yok yok yok artık ağlama nöbetleri geçiriyorum
dayanmakta zorlanıyorum
çevremde çok fazla hamile var sabırla bekliyorum
size bir sorum olacak
yarın regl günüm ama arada regl sancım oluyor
resmen diyorum bu sancı o iğrenç sancı acaba aranızda bu sancıya rağmen hamile kalan varmı
kızlar lütfen yardımcı olmaya çalışın[/QUOTE]
canım ben hamıle olugumu ogrenınce bır topık actımm orda benım hasret dolu 4 yılım var ıstersen bır oku bnm profılden gorebılırınn ama unutmakıı her sey yer gok dua sabır ustune rabbım sınırıyorr sabrınıda verıyorınsll bol sabırlı gunler gecırmen dılegımleee tatlımmm ben ogrendıkden sonra kasık agrım bel agrımm basladı ama ınsl snn bebegım erken soylemıstır sanaa geldıgınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…