2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ya bende şaşırdım büyük hastane ve çok bilindik bi yer belkide onlara öyle denk gelmişte olabilir.. kafam karışık :44: neyse yarın bi keseyi görelimde duruma göre bakarız artık...

cnm herşeyin hayırlısı
bide o dokroa git bakalım nasıl hissedecesin kendini
senin bu doktor sadece medicanadamı doğum yaptırıyo tobb güven falan var mı ?

bebişlerimiz büyük ihtimalle yengeç burcu olacaklar bende paylaşayım dedim.

Önce iyi bir haber, yengeç burcu bebeklerinin oldukça kuvvetli bir iştahları vardır. Bu yüzden onların annelerini “yemek yememek” yüzünden söylendiğini pek göremezsiniz.

Yengeç burcu bebekleri ile oynamak oldukça eğlencelidir, ancak yengeç bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bir dakika önce agucuklar dağıtırken bir dakika sonra ne olduğu belirsiz bir surat ifadesi ile ağlamaya başlarlar. Yengeç bebekleri tombul, manalı bir surata sahiptirler.

Sevdikleri insanlara karşı daha bebekken bile farkedilir şekilde iyi davranırlar. Onların kucağında oturmayı veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insanın öpmesine bile tahammül etmeyerek avaz avaz bağırırlar. Bu yüzden lütfen onu zorlamayın.

Annelerine çok bağlı olan Yengeç çocukları, zaman zaman “ana kuzusu” diye alay konusu bile olabilirler. Yengeç çocukları dayanışmanın fazla olduğu bir ailenin parçası olmaktan mutluluk duyarlar. Aile bireylerinin arkadaşlarına güvenmesini beklerler.

Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne babalarının yanından ayrılmazlar. Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gerçekten çok hoşlanırlar. Anneleri onlar için örnek alınacak bir modeldir. Onun tavır ve davranışlarını taklit ederler. Zor anlarında yanında bulmak istediği tek kişi annesidir. Eğer onların korumacı tavrı baskıya dönüşürse, çocukta olumsuz etki bırakır. Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir.

Küçük yaştan itibaren aile bireylerinin her birine çok fazla sevgi ve saygı göstermeye çalışırlar. Yengeç çocukları, kız kardeş ya da erkek kardeşleriyle iyi anlaşırlar. Eğer ruh halleri yerindeyse, onlarla birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırlar ama çoğunlukla yalnız kalmayı tercih ederler. Çok hassas ve kırılgandırlar. Yengeç burcu çocuğunuzun bir hata yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız. Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde bir anda kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir.

Çocukluklarında “sulu gözlü” olabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler. Yengeç çocukları çok çabuk panik olurlar. Küçücük bir problem bile, onlarda bomba etkisi yaratabilir. Kötü bir not ya da arkadaşlar arasında bir kavga, uykusuz geçen gecelere sebep olabilir. Bu durumda ailenin iyi gözlem yaparak çocuğunu dinlemesi ve onun ilgi alanını başka yöne kaydırması iyi olacaktır.

İyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Ancak çok hassas olduklarından arkadaşlarıyla oynayıp eğlenirken, bir anda sessizleşip köşesine çekilebilir. Sert tavırlar onun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Çocukluğunda yeterince ilgi ve sevgi gösterilirse, dış dünyaya karşı daha güvenli olacak, mizacında olan şüphe duygusu da zayıflayacaktır. Hayalperest ve yaratıcıdırlar. Kendilerini cümlelerle, resimle ya da müzik ile tanıtmak için çok fazla teşvike ihtiyaçları olacaktır. Dünyadaki olaylara karşı çok hassastırlar. Hayvanlara karşı büyük sevgi beslerler. Yengeç çocukları sevgiye diğer çocuklardan daha çok ihtiyaç duyarlar. Sevgiyle yaklaşılıp, şefkat gösterildiğinde çok rahat eğitilirler. Çok zengin olan hayal gücü, anlatılan, masal, hikayeler, oyunlarla daha da zenginleştirilirse, çocuğun içindeki sanatçı ruh, daha kolay açığa çıkacaktır.

cnm herşeyin hayırlısı
bide o dokroa git bakalım nasıl hissedecesin kendini
senin bu doktor sadece medicanadamı doğum yaptırıyo tobb güven falan var mı ?

çağ hastanesi ve medicanada yaptırıyomuş.. çağ hastanesini istemiyorum zaten.. neyse yarın bi detaylı görüşürüm olmazsa...

çağ hastanesi ve medicanada yaptırıyomuş.. çağ hastanesini istemiyorum zaten.. neyse yarın bi detaylı görüşürüm olmazsa...

bencede eğer ole bi sıkıntı varsa hastalarından dönüş yapan olmuştur die düşünüyorum
b sor bakalım ne diyecek

merhaba kızlar...aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum..galiba bir arkadaşımız da kimyasal geçirmiş ona da geçmiş olsun rabbim tez vakitte sağlıklı bebişini göndersin inşş..
bu arada ben iyiyim çok şükür sadece yorulunca artan bir akıntım var o korkutuyor beniii...ama ağrım sızım yok çok şükür.midemle ilgili bir sorun da yok..göğüs ağrısı da günde bir kez vurup geçiyor.
ben de eşim de yengeç burcuyuz inş bebeğimiz de öyle olur....burcumdan çok memnunum kızlar evine ailesine annesine çok bağlı olur yengeçler

ben 6+4 de duymuştum bir önceki hamileliğimde kalp atışını bu kez de o zamanlar giderim doktora heralde...tabi inşş bir sorun olmaz daha öncesinden..8 haftaya kadar normalmiş inşşş çok beklemeden duyarız o sesii

inş. cnm bu heyecen hiç bitmeyecek zaten
önce keseyi görlim
sonra kalp sesini duyalım ama riskli 12 haftayı atlatalım
cinsiyeti derken inş. zaman su gibi akar geçerde kucağımıza alırız

cars.bakalımkeseyı gorunce ınsl bır ohh dıcemmm sonra kalp atısını duyunca ınsll rabbımın ıznı ılee dua edelım kızlar bol cevsen okuyalımınsll bebegımızı korusun rabbımm ınslll

bebegımmmm
saglıcakla gelsın lerr ınslll canım benımm bebegımm bırtanemm askım canımın canııııı sımdıden cok ozluyorum bbeımı 4 sendır gozum yollarda kaldı babnında benımde haydıı sıkı sıkı tutunanneye bebegımmmmm benher vakıt rabbımmusade ettıgı surece yanındayım annemmmmmmmmm

bişey soracam bayanlar ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bırakım hiç içmedim hamd olsun
ama size sorma istediğim bişey var
ben çayıda çok seviyorum ve onuda içmiyorum artık
zararlı dedileer
sizler ne diosunuz bu konuda

bende sigara kullanıyodum ama aynen öğrendiğim gün bıraktım şükür.. çayı ben içiyorum kahvaltıda yada öğleden sonra çaysız duramıyorum ama normalde de çooook açık çay içen biriyimdir.. umarım bebişe zararı dokunmuyodur...

ya bende içersen açık içmeye çalışıyorum
hani sigara çay ikilidr ya ondan sordum cnm ya

bende öğrendiğim gün bıraktım.ama çaysız asla yapamam çok açık içiyorum umarım zararı yoktur ve türk kahvesi günde bir fincan kesinlikle aksatmadan tüketiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama umarım bi zararı yoktur

5 haftalık ve ben 3 kilo aldım bu nasıl bir iştah ve tatlı aşermesi ben henüz bir çözüm yolu bulamadım:))))biri bana dur desin :)))

valla cnm testi yaptığım gün tek çigiyi görünce sinirlendim attım banyodaki lavabonun içine yaktım sigarayı başladım ağlamaya
ardından bi tane daha içtim
sonra oratalığı toplayım die kalkınca baktım ki çift çizgi
nasıl pişman oldun aç karna iki sigarayı üst üste içtim die
kahvayi hiç içmiyorum ki bende çok sevrim trk kahvesini
çayıda günde en fazla 3 bardak oda afedersin sidik renginde
ya iyi olsunda napım

doktorum sigara içitğimi bilidiği için onu bırak dedi sadece
çaya kahveye bişey demedi
ama benim küçük eltimde hamile aramızda 2 hafta var
onun doktoru
çayı kahveyi yasaklamış
kalp atışını azaltıyo demiş
sabhatan beri neti taradım ole bişeylede karşılaşmadım ama bilmiyom

5 haftalık ve ben 3 kilo aldım bu nasıl bir iştah ve tatlı aşermesi ben henüz bir çözüm yolu bulamadım:))))biri bana dur desin :)))

oy oy ye tatlıyı doğur atlıyı demişler
hayırdır inş.
normalde nasıl zayıfmısın eğer benim gbi tosuncuksan yeme
benim midem falan bulanıyo tatlı görünce

bende test yaptım 1 dk sonra baktım tek çizgi üst üste sigaralar sonra tekrar baktım çift çizgi ama pişman olmadım:)))) o an öyle gaza geldim:)şükür kurtuldum ama umarım doğumdan sonra başlamam:)
banada sigarayı bırak kahveyide günde bir fincan üstüne çıkma dedi çayı bende aynen öle su gibi içiyorum 2 hafta sonra sorucam dr bakalım ne diyecek.

ya ben çok pişman oldum sigaraya valla
ve nasıl bi çırpıda bıraktım hala şaşıyorum kendime
çünkü bırakamıyodum işte
küçücük bi can nelere kadir

oy oy ye tatlıyı doğur atlıyı demişler
hayırdır inş.
normalde nasıl zayıfmısın eğer benim gbi tosuncuksan yeme
benim midem falan bulanıyo tatlı görünce

:))) 60 kiloyla hamile kaldım ama balık etliyim bende göbişi görsen dersin 6 aylık fena bide gaz var :)))
ilk çok mide bulantı vardı şimdi sabahları var bide aralarda öyle hafif vurup geçiyor artık biraz az yemem gerekecek sanırım

cnm boy kaç
o gaz valla bendede var sorma gazman oldum resmen
dikaatlı ye canın ne istiyosa ye ama kararında ye en azında nefsni körelt sonra sıkınca insan farkında olmadan daha çok yiyio

cnm boy kaç
o gaz valla bendede var sorma gazman oldum resmen
dikaatlı ye canın ne istiyosa ye ama kararında ye en azında nefsni körelt sonra sıkınca insan farkında olmadan daha çok yiyio

boy 165 canım,öle yapıcam bundan sonra daha dikkatli ve sağlıklı beslenicem inşallah:)

boy 165 canım,öle yapıcam bundan sonra daha dikkatli ve sağlıklı beslenicem inşallah:)

valla cnm heüz cnm bişey istemdi benim ama sana dediğimi yapabilirsem çok iyi olur
çünkü ben baya iri balıklardanım
o yüzden doktor amcamızda ilk dört ay kilo almak yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…