2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
inş. cnm bu heyecen hiç bitmeyecek zaten
önce keseyi görlim
sonra kalp sesini duyalım ama riskli 12 haftayı atlatalım
cinsiyeti derken inş. zaman su gibi akar geçerde kucağımıza alırız

canım inşşş bu kadar bekleyişten sonra kavuşursun bebişinee

bana kalırsa normal yendiği zaman rabbimin yarattığı hiçbir meyve sebze bebeklerimizii öldürecek derecede zararlı olamaz sigarayı bırakman iyi olmuşş ama açık bir çay veya arada bir içilen kahvenin bir zararı olacağını düşünmüyorum..biz yetetkii sunii yapayy katkılı hormonlu şeylerden uzak durmaya çalışalım diğer türlü ne kadar çeşitli yiyebilirsek o kadar iyii he neyvenin her sebzenin ayrı ayrı faydaları var bebişlerimizin faydalanacağı şeyler var.tabiii hiç bir şeyii abartmayalım makul ölçülerdee yiyip içelim

ol cnm kesinlikle katılıyorum
ama tedirgin oldum napım :)))

umarım almazsın cnm daha doğrusu almayız yaniii

hay allah ya herkezde aynı dert şimdiden uff fazla kilolarla hamile kalmak çok fena .. ben zayıflayayım derken bu durum canımı sıkmıyor değil ama olsun bebişler sağlıklı olsun, doğumdan sonra ep beraber emzire emzire veririz kiloları inş. bir topik acarız . "hamilelikten öncekinden de zayıf "diye..

hmm ne güzel olur
sende bendensin desene o zaman
boy kilo nasıl cnm senin
temmuz anaları tobul analar mı yoksa (((

hmm ne güzel olur
sende bendensin desene o zaman
boy kilo nasıl cnm senin
temmuz anaları tobul analar mı yoksa (((

canım aynıyız 170cm 73-74 bilemiyorum belki de75 kilo şişkinlikten mi ne aldığımı issediyorum. zaten gün boyu uyumalarım bitmedi daha, henüz mide bulantım başlamadı, gaz durumu fena
Allahtan üst beden bende yok göğüslerim küçük, bende bacaklar kalın basen var. bölgesel yani..

ya bu kadar mı aynı oluruz
benimde ole ufak bi göbeğim var kocaman d.tüm var yanı
sen evdesin galiba cnm
ben işte otur outur anca totoyu büyüttüm valla
akşamları eşimle düzenli hafif ritimde yürümeye çalışıyoruz gebelik içinde faydalı die

şimdilik evdeyim ama, bir işe girecektim sanırım bu durum biraz olumsuz olacak iş için, yine de umutluyum. bende yürüyüş yapmayı seviyorum. spora gidiyordum normalde, bu uyku halinde bıraktım çarşamba günü herşeyin normal olduğunu görüp eger ki bide kalp atışımızı duyarsak, spor a devam ederim diye düşünüyorum.

cnm ozaman evde olduğun zamanı değerledir
düzüenli yürüyüşünü yap ki en azından kilo almayalın ya
bende akşamları çıkıyorum eşimle ama soğuk ole uzun soluklu olmuyo ondan

Merhaba,
Konu çok hoş olmuş,herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.
Ben de 28 Ekim'de öğrendim kan testi ile 17,2 idi. Bu arada son adet tarihim 26 Eylül, Beklenen adet tarihim ise 30 ekim'di.
30 Ekim'deki Kan testimde 42,2 ve 3 Kasım'dakinde ise 225,9 çıktı. Doktor ayın 2'sinde vajenden muayene etti ve hiç birşey görünmedi 10 gün sonraya çağırdı.

Sizce değerlerin düşük olması geç döllenme olabilir mi yani 6 haftalık görünürken 3 haftalık olabilir mi bebek?

Son düzenleme:

adi hayırlısı, olsun yükseliş güzel..

aramıza hoşgeldin canım...... umarım burada hep birlikte sağlıklı güzel hamilelikler geçiririz ...değerler bini geçince kese görünür diyorlarr senin de haftaya görünür inş....

Teşekkür ederim, kafamı kurcalayan geç döllenme olup olmadığı gerçekten 6 haftalık mı yoksa 3 mü? Mide bulantılarımın başlamasından korktuğum için önemsiyorum haftaları. Çünkü çalışıyorum ve çalışmayı bırakmak da istemiyorum Tabii Allah en hayırlısını bilir..

sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 haftalık ve ben 3 kilo aldım bu nasıl bir iştah ve tatlı aşermesi ben henüz bir çözüm yolu bulamadım:))))biri bana dur desin :)))
tatlımı bırde obowwwwwwww ben de hıcc ıstah yokkk en sevdıgım seyerden yapıyorum geende ıhhh ıstemıyor canımm hehee hamıslık oncesı dıetteydım bırde full yemem gerek ama ıstah sıfırr hehe

gazwomen lerızz hepımızzz

ınsl...sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!kızlar bu arada bızım kanlarımızda uyusukluk var esım sıfır rh pozıtfı ben ıse sıfır rh negatıff eger sızdede bole bı rdurum var ıse dr mutlaka soyleyınnn olurmuuu

ınsll hehe saglıkla gelsınlerdde verırızz cnmm ben 4 sendır ılaclarlaaa 6 ay oncesıne kadar 83 kg dımm ve kk nın sebebı ılee cok sukur 69 dondummm ve gebe kaldım cokk sukurr o yusden kg sorundgl benm ıcın bebegım saglıkla dogsunda ınslll

canımmm ya ben son bat 29 eylul du 31 ekım de kan verdım 477 cıktıben ıkız olabıır dedım dr sordum yok dedıı ama senn kındee 1 ayı gecmısbıle ben regl gunumde verdımaknı cunku 33 gunde bır oluyorummm dr keseyı gorene kdr bırsey demıcek sanırımm ama ben halende ıkız olabılır dıyorummm ne dersınız kızlarrrrrrrrrrrrrr

bu arada sabahtan berı ayak parmaklarım donuyorrr sızdede varmı bole bırsey bırde kasık agrım ve gobek delıgımde sızlanmalar var ya sızdeeeee

aramıza hoşgeldin canım...... umarım burada hep birlikte sağlıklı güzel hamilelikler geçiririz ...değerler bini geçince kese görünür diyorlarr senin de haftaya görünür inş....
benım dr 2000 lerde goruruzdedı ama yaaaaa bu kadın cokmu temkınlı acabaaa bebegıme degerımıde normal ıkız degıl dedııı:44:

Bende 3 gündür adet olacakmış gibi ara sıra sancılar ve şişlik var bazen de bel ağrısı vuruyor

normal cnm 8.haftalık olana kadar mıssss ona goree bız yemeye gıdıyoruzzzgorusurzz sonraaaaaaaaa

canım benim araştırmalara göre kaçta başladığı değil iki günde ikiye katlanması önemli

Bende 3 gündür adet olacakmış gibi ara sıra sancılar ve şişlik var bazen de bel ağrısı vuruyor

canım bende de adet olacakken bile çok ağrıyo arada resmen çöküyo pedle yattım gece adetim gelecek diye ama bu bel ağrısı adetinkinden farklı benim çok az ağrırı normalde zonk etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…