valla cnm heüz cnm bişey istemdi benim ama sana dediğimi yapabilirsem çok iyi olur
çünkü ben baya iri balıklardanım
o yüzden doktor amcamızda ilk dört ay kilo almak yok dedi
umarım almazsın cnmdaha doğrusu almayız yaniii
inş. cnm bu heyecen hiç bitmeyecek zaten
önce keseyi görlim
sonra kalp sesini duyalım ama riskli 12 haftayı atlatalım
cinsiyeti derken inş. zaman su gibi akar geçerde kucağımıza alırız
canım inşşş bu kadar bekleyişten sonra kavuşursun bebişineecars.bakalımkeseyı gorunce ınsl bır ohh dıcemmm sonra kalp atısını duyunca ınsll rabbımın ıznı ılee dua edelım kızlar bol cevsen okuyalımınsll bebegımızı korusun rabbımm ınslll
evet canlar...bu çok güzel bir duyguu ama hele benim gibi daha önce bir bebek kaybetmiş olanlar için zaman daha zor daha yorucu geçiyor...inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur..güzel bir hamilelik geçiririzzz
bebegımmmm
saglıcakla gelsın lerr ınslll canım benımm bebegımm bırtanemm askım canımın canııııı sımdıden cok ozluyorum bbeımı 4 sendır gozum yollarda kaldı babnında benımde haydıı sıkı sıkı tutunanneye bebegımmmmm benher vakıt rabbımmusade ettıgı surece yanındayım annemmmmmmmmm
bişey soracam bayanlar ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bırakım hiç içmedim hamd olsun
ama size sorma istediğim bişey var
ben çayıda çok seviyorum ve onuda içmiyorum artık
zararlı dedileer
sizler ne diosunuz bu konuda
canım inşşş bu kadar bekleyişten sonra kavuşursun bebişinee
bana kalırsa normal yendiği zaman rabbimin yarattığı hiçbir meyve sebze bebeklerimizii öldürecek derecede zararlı olamaz sigarayı bırakman iyi olmuşş ama açık bir çay veya arada bir içilen kahvenin bir zararı olacağını düşünmüyorum..biz yetetkii sunii yapayy katkılı hormonlu şeylerden uzak durmaya çalışalım diğer türlü ne kadar çeşitli yiyebilirsek o kadar iyii he neyvenin her sebzenin ayrı ayrı faydaları var bebişlerimizin faydalanacağı şeyler var.tabiii hiç bir şeyii abartmayalım makul ölçülerdee yiyip içelim
umarım almazsın cnmdaha doğrusu almayız yaniii
hay allah ya herkezde aynı dert şimdiden uff fazla kilolarla hamile kalmak çok fena .. ben zayıflayayım derken bu durum canımı sıkmıyor değil ama olsun bebişler sağlıklı olsun, doğumdan sonra ep beraber emzire emzire veririz kiloları inş. bir topik acarız . "hamilelikten öncekinden de zayıf "diye..
hmm ne güzel olur
sende bendensin desene o zaman
boy kilo nasıl cnm senin
temmuz anaları tobul analar mı yoksa(((
canım aynıyız 170cm 73-74 bilemiyorum belki de75 kilo şişkinlikten mi ne aldığımı issediyorum. zaten gün boyu uyumalarım bitmedi daha, henüz mide bulantım başlamadı, gaz durumu fena
Allahtan üst beden bende yok göğüslerim küçük, bende bacaklar kalın basen var. bölgesel yani..
ya bu kadar mı aynı oluruz
benimde ole ufak bi göbeğim var kocaman d.tüm var yanı
sen evdesin galiba cnm
ben işte otur outur anca totoyu büyüttüm valla
akşamları eşimle düzenli hafif ritimde yürümeye çalışıyoruz gebelik içinde faydalı die
şimdilik evdeyim ama, bir işe girecektim sanırım bu durum biraz olumsuz olacak iş için, yine de umutluyum. bende yürüyüş yapmayı seviyorum. spora gidiyordum normalde, bu uyku halinde bıraktım çarşamba günü herşeyin normal olduğunu görüp eger ki bide kalp atışımızı duyarsak, spor a devam ederim diye düşünüyorum.
Merhaba,
Konu çok hoş olmuş,herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.
Ben de 28 Ekim'de öğrendim kan testi ile 17,2 idi. Bu arada son adet tarihim 26 Eylül, Beklenen adet tarihim ise 30 ekim'di.
30 Ekim'deki Kan testimde 42,2 ve 3 Kasım'dakinde ise 225,9 çıktı. Doktor ayın 2'sinde vajenden muayene etti ve hiç birşey görünmedi 10 gün sonraya çağırdı.
Merhaba,
Konu çok hoş olmuş,herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.
Ben de 28 Ekim'de öğrendim kan testi ile 17,2 idi. Bu arada son adet tarihim 26 Eylül, Beklenen adet tarihim ise 30 ekim'di.
30 Ekim'deki Kan testimde 42,2 ve 3 Kasım'dakinde ise 225,9 çıktı. Doktor ayın 2'sinde vajenden muayene etti ve hiç birşey görünmedi 10 gün sonraya çağırdı.
sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!bişey soracam bayanlar ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bırakım hiç içmedim hamd olsun
ama size sorma istediğim bişey var
ben çayıda çok seviyorum ve onuda içmiyorum artık
zararlı dedileer
sizler ne diosunuz bu konuda
sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!bende sigara kullanıyodum ama aynen öğrendiğim gün bıraktım şükür.. çayı ben içiyorum kahvaltıda yada öğleden sonra çaysız duramıyorum ama normalde de çooook açık çay içen biriyimdir.. umarım bebişe zararı dokunmuyodur...
sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!bende öğrendiğim gün bıraktım.ama çaysız asla yapamam çok açık içiyorum umarım zararı yoktur ve türk kahvesi günde bir fincan kesinlikle aksatmadan tüketiyorum nasıl olacak bilmiyorum ama umarım bi zararı yoktur
tatlımı bırde obowwwwwwww ben de hıcc ıstah yokkk en sevdıgım seyerden yapıyorum geende ıhhh ıstemıyor canımm hehee hamıslık oncesı dıetteydım bırde full yemem gerek ama ıstah sıfırr hehe5 haftalık ve ben 3 kilo aldım bu nasıl bir iştah ve tatlı aşermesi ben henüz bir çözüm yolu bulamadım:))))biri bana dur desin :)))
gazwomen lerızz hepımızzz:))) 60 kiloyla hamile kaldım ama balık etliyim bende göbişi görsen dersin 6 aylık fena bide gaz var :)))
ilk çok mide bulantı vardı şimdi sabahları var bide aralarda öyle hafif vurup geçiyor artık biraz az yemem gerekecek sanırım
ınsl...sıgara demlı cay(eger knasızlık varsa)ve kafeın ıceren ıcecekler yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!kızlar bu arada bızım kanlarımızda uyusukluk var esım sıfır rh pozıtfı ben ıse sıfır rh negatıff eger sızdede bole bı rdurum var ıse dr mutlaka soyleyınnn olurmuuucanım inşşş bu kadar bekleyişten sonra kavuşursun bebişinee
bana kalırsa normal yendiği zaman rabbimin yarattığı hiçbir meyve sebze bebeklerimizii öldürecek derecede zararlı olamaz sigarayı bırakman iyi olmuşş ama açık bir çay veya arada bir içilen kahvenin bir zararı olacağını düşünmüyorum..biz yetetkii sunii yapayy katkılı hormonlu şeylerden uzak durmaya çalışalım diğer türlü ne kadar çeşitli yiyebilirsek o kadar iyii he neyvenin her sebzenin ayrı ayrı faydaları var bebişlerimizin faydalanacağı şeyler var.tabiii hiç bir şeyii abartmayalım makul ölçülerdee yiyip içelim
ınsll hehe saglıkla gelsınlerdde verırızz cnmm ben 4 sendır ılaclarlaaa 6 ay oncesıne kadar 83 kg dımm ve kk nın sebebı ılee cok sukur 69 dondummm ve gebe kaldım cokk sukurr o yusden kg sorundgl benm ıcın bebegım saglıkla dogsunda ınslllhay allah ya herkezde aynı dert şimdiden uff fazla kilolarla hamile kalmak çok fena .. ben zayıflayayım derken bu durum canımı sıkmıyor değil ama olsun bebişler sağlıklı olsun, doğumdan sonra ep beraber emzire emzire veririz kiloları inş. bir topik acarız . "hamilelikten öncekinden de zayıf "diye..
canımmm ya ben son bat 29 eylul du 31 ekım de kan verdım 477 cıktıMerhaba,
benım dr 2000 lerde goruruzdedı ama yaaaaa bu kadın cokmu temkınlı acabaaa bebegıme degerımıde normal ıkız degıl dedııı:44:aramıza hoşgeldin canım...... umarım burada hep birlikte sağlıklı güzel hamilelikler geçiririz ...değerler bini geçince kese görünür diyorlarr senin de haftaya görünür inş....
Bende 3 gündür adet olacakmış gibi ara sıra sancılar ve şişlik var bazen de bel ağrısı vuruyor
Merhaba,
Sizce değerlerin düşük olması geç döllenme olabilir mi yani 6 haftalık görünürken 3 haftalık olabilir mi bebek?
Bende 3 gündür adet olacakmış gibi ara sıra sancılar ve şişlik var bazen de bel ağrısı vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?