2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar ilk defa bu sabah kustum ve midem kötü rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun

canım geç döllenme gibi gözüküyor hayırlı olsun

kızlar ilk defa bu sabah kustum ve midem kötü rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun

canım geç döllenme gibi gözüküyor hayırlı olsun

ay cnm ya senle batşarımız aynıydı demi
ya ben kusmadım ama midem çok kötü
sabah hiç bişey yiyeedim
aç aç işe geldim
bakalım ofiste bişeyler yemeye çalışacam
biraz daha iyi gibiyim
allah yardımcımız olsun cnm

cnm ya kendimi listede gördüm ya çook mutlu oldum allahım oğurmayı nasip eder inş.

günaydın demeden atladım ya bayanlar kusura bakmayın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada kasıklarımda çok batma var ya artık rahatsız etti iyiyice
sizlerde de batma varmı ?

canım allahtan raporluyum ne yapardım ben

canım allahtan raporluyum ne yapardım ben

tabi ya zor olursu haklısın
valla daha hiç kusmadım ama midem artık şıkıstırıyo yavaştan benmde
sabah kahvaltıyı hazırlyana kadar öldüm
herşey koktu
bi iki lokma barı yıyım dedim yok
o kadar halsizim ki şu an

Merhaba Phia beni de eklersen listeye sevinirim. Son adet tarihim 26 Eylül. Beklenen doğum tarihi 3 temmuz. Ama geç döllenme olduğu için değişebilir tarih, ilerleyen zamanlarda belli olur :)

günaydınlarrrrr herkese.....birazdan hazırlanıp okula gideceğim....şöyle bir bakayım dedim.herkes iyi maaşallah.
bugün kese göründü 9.73mm
hayırlı olsuuu canımmm darısıııı kalp atışlarına

hoşgeldin canım....üzülmee vardır bir hayır bunda da ablam da aynısını yaşadı.emzirebildiği kadar emzirdi bebeğinii doktor sakıncq yok dedi ama 3-4ay sonra süt kesiliyor veya acı oluyor galiba bebeği bıraktı emmeyii.şimdiii okula başladı maaşallah gayet sağlığı enerjisi boyu posu yerinde
bazı arkadaşların da mideleri bulanmaya başlamış...inşşş fena olmadan hafif hafif geçirirsiniz

ya hamilelik takvimlerimiz yok oldu
form yetkilileri geri verin ya

aaaaaaa evet sizinkiler de yok ben de benimki yok sanıyorum tekrar tekrar profili güncelliyorum...ayyy merak ettim bugün bebişi ne kadar büyümüşş ama yokçıkmak zorundayım akşama geldiğimde inşş takvim geri gelmiş olur

forma bi süre girilemedi bakım var die ondan sonra gitti

merhaba arkadaşım. minikkelebek ile yazışmanı okudum. öncelikle geçmiş olsun. var mı şimdi hamilelik ??

Tsk ederim cnm evet cok sukur

ne güzel çok sevindim. düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldın ?? ben de 12 ekimde düşük yaptım.kürtaj oldum. şu amda adet görüyorum. bitince gidip doktorumla konuşacağım, tekrar deneyebilir miyim diye

kızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür Rabbime Darısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....

Haziranda yaptim dusugumu ben . 4ay sonra hamile kaldim. Bmmki kendiliginden dusuktu. Senin kurtaj oldugu icin mutlaka doktorla gorus cnm . İns en yakin zamanda hamile kalirsin.

evet cnm bende 2 yıla yakın bekledim.adet tarihime 2 gün kala karın ağrılarım başladı.ben de oturdum ağladım yine olmıcak die.çünkü adet sancısı gibiydi.sanırım bebbek yerleşiyodu.adet günüm geldi idrar testi yaptım gözükmez çıkmaz diodum ama adet olmam gereken günde yaptım çift çizgiyi gördüm.bi gün sonrada kan testi yaptırdım 270 bhcg çıkmıştı.inşallah hamilesindir

günaydın demeden atladım ya bayanlar kusura bakmayın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada kasıklarımda çok batma var ya artık rahatsız etti iyiyice
sizlerde de batma varmı ?
aynen seker ya bızdde var bat ma bel agrsı ara ara gelıyor fılann ıstahsızlık fılannn
kızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür Rabbime Darısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....
yaında ben gorecegımmm ınsl..dua edın kızlarrr goreyım ınslllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…