2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ayy kıyamam canımm mide bulantısıda zor oluyodur kesin... bende henüz pek bi bulantı yok sadece acıkınca oluyo İnşallah artmaz bulantılar... İştahım gayet açık maşallah ne bulsam yiyorum...
İrmegan tatlııııımmm gözünaydııınnnDarısı pıtpıtlarına inşallaahhhh

teşekkürler canım Allah razı olsun.. İnşallah minik kalbimizin seslerinide duyarız.. onun için başka doktora gidicem İnşallah doktorumu değiştiriyorum...

canım ben hocaya sordum doğum için hastaneyi medicana da yaptırıyoruz doğumu dedi.. orda ekibimiz var ben olmasam bile muhakkak ekipten başka doktor giriyo ama %90 ben girerim doğuma dedi.. ücretinide 1500 doğum 500 anestezi 1200 de hastane yatış ücreti toplamda 3200 lira tutuyo dedi...

teşekkürler canım Allah razı olsun.. İnşallah minik kalbimizin seslerinide duyarız.. onun için başka doktora gidicem İnşallah doktorumu değiştiriyorum...

Bende değiştirdim canım başka doktora gidecem cuma günü de senin dr iyi gibi geldi bana ne güzel tavsiyelerde bulunmuş tahlil falan istemiş benimki bakıyo tamam hiçbişey sölemiyo herşey yolunda mı dikkat etmem gereken bişey varmı çıkarken ben bi sordum zorla ondada kanamam falan yoksa normal yaşantına devam et dedi

ya iyi fena değilmiş ben korkuyodum baya fiyattan

doktorum iyi rosecum ama her muayene bize 100 liraya mal olmaya başladı bide kan tetkiklerini felan başka yerde yaptırmam gerekiyo şimdi hastane olsaydı bugün onlarıda halletmiş olurdum mesela... doğuma girip giremeyeceği meçhul yani soğudum hocadan açıkcası... o yüzden değiştirmek istedim...

ya iyi fena değilmiş ben korkuyodum baya fiyattan

medicanaya göre fiyat güzel tabiiki ama dediğim gibi hem hocadan hemde medicanadan soğudum.. hayırlısı olur İnşallah...

tabi hayırlısı cnm ya ama valla yalan yok 5-6 bin tutatr die ödüm kopuyodu

Kızlar ben balığı çok severim normalde şimdi düşününce bile midem kalkıyo yaa haftada bir mutlaka tüketin diyolar

kızlar doğumu düşünmek için çok erken hayırlısı Ya Mubdiu lara devam sürekli sübhanallah ve selavat hadi allah kabul etsin

orularıma sımdıden cvp buldum cnmsagol ınsl pıtpıtlarıda duyarız hepp beraberrr
mrb temmuz annişleri benide alırmısınız aranıza bende 5 ekim di dün öğrendim anne oluyorum çok güzel çok mutluyum.....
hos geldn hayırlısı olsun ınsl canımmmm kucagımızada alırız ınsll sag saglımm

Kızlar ben balığı çok severim normalde şimdi düşününce bile midem kalkıyo yaa haftada bir mutlaka tüketin diyolar

aynennn 3 gunde bır yemek kısmet oldu ogrendıgımden berı ınsll suann ılac kullanmadıgımıcınn dr yarın vereckk folık asıt yerınee fındıkk,tahın peykmez,cevız,balık,et tuketıyorum gunluk canımmmm

kızlar kan sonucumuzu aldıkk bana gore dusuk cıkmıs kat kat artıyor dıe benım hesaba gore 3000 lerde olması gerekıyordu cunku cuma 860 dı bugun ama polıkılınıkde 1000 cıkmıs bende uzuldum bırseym oldu dıe esım erken cıkıp ısten sonucu almıs dr konusurken o actı kapıyı tamm dedım msonuc böle böle bılıyorm sonucu ben almıstımm dedı hemen ozeldekı dr ara dedımm yoksa acıle gıdelımdedım dr muzda naslı bebek yavas yavas ılerlıyor korkulacak bırsey yokdemıs cok sukurrr yarın gorunce rahatlarsınız demı sınsl..kızlaarrrdua edın lutfennn

yaa benden de kan testi istedi ama ben 26 kasımda diğer doktora gidicem artık ona söylerim o bakar testlere felan... aynen yaaa bi test için oraya buraya gitmeye ne gerek var ben gideceğim hastaneyi aradım dışarıdan gelirseniz ücret yüksek ama muayene olursanız testlerin yüzde 70'ini hastane karşılıyo dedi.. özel muayenehaneye gitmek akıl işi değilmiş onu öğrenmiş oldum
allahıma sonsuz şükürler olsun ki artık bende hamileyim...temmuz anneleri merhaba...

canımmm hoşgeldin aramızaaa... Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallaaaahhhh....

rica ederim canım bilgileri tecrübeleri paylaşmak için burdayıızz

canım test sonuçlarında bazen 1000den büyüktür işareti oluyo önünde yani > işareti oluyo ona dikkat etseydin bugün 3000 olması biraz zor gibi bence içini ferah tut sonucun iyi gibi geldi bana.. yarın bebişini de görde için hepten rahatlasın canımcımmm

valla kızlar bir kere hcg yaptırdım
ertesi gün doktora gittim keseyi gördüm
bi daha da kan falan vermedim
hocaya sordum keseyi gördük ya gerek yok dedi
bazı bebekler yavaş gelişirimş
üzme kendini bebeğinide strese sokma cnm

bencede >1000 dir sonuca dikkatli bak tatlım direkt 1000 değildir emin ol

o ısare t yokda dr normal dedı korkma bebegınız nazlı ddı ınsll yarın keseyı gorunce rahatlarız ınsll duaedın lutfennn

olabılır dr da öle dedı zaten hayırlısı ınsllll bnm 3.betamm canımmm sen erken gordun alttan oldgu ıcınn dımı benm dr altana karsı hehhe

evet cnm doktor altan baktı
ama dış gebelik olalbilir belki altan bakalım dedi

kızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür Rabbime Darısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....
hayırlı olsunn.....karından mı gördüünüzz....inşş sorunsuz bir şekilde kalbini de duyarsınız.pıt pıtlar için ne zamançağırdı
çok ilgiliymiş doktorun ne güzel tavsiyelerde bulunmuşş...burada paylaşalım yeni öğrendiklerimizi doktor tavsiyelerimizi arkadaşlar.
mrb temmuz annişleri benide alırmısınız aranıza bende 5 ekim di dün öğrendim anne oluyorum çok güzel çok mutluyum.....

allahıma sonsuz şükürler olsun ki artık bende hamileyim...temmuz anneleri merhaba...

hoşgeldiniz canlarr....ne büyük bir mutluluk değil mii...umarım hamileliğimiz boyunca hep mutlu hep sağlıklı oluruz bebişlerimizle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…