ne güzel tavsiyelerde bulunmuş benım doktorumsa 15 gun sonra gel kese büyümüşmü bakalım demekten öteye gitmedi.. ben yemek yiyemiyorum açım ama yiyemıyorum ne olacak sonum bılmıyorum umarım bebişime bişey olmaz..
İrmegan tatlııııımmm gözünaydııınnnDarısı pıtpıtlarına inşallaahhhh
teşekkürler canım Allah razı olsun.. İnşallah minik kalbimizin seslerinide duyarız.. onun için başka doktora gidicem İnşallah doktorumu değiştiriyorum...
canım ben hocaya sordum doğum için hastaneyi medicana da yaptırıyoruz doğumu dedi.. orda ekibimiz var ben olmasam bile muhakkak ekipten başka doktor giriyo ama %90 ben girerim doğuma dedi.. ücretinide 1500 doğum 500 anestezi 1200 de hastane yatış ücreti toplamda 3200 lira tutuyo dedi...
Bende değiştirdim canım başka doktora gidecem cuma günü de senin dr iyi gibi geldi bana ne güzel tavsiyelerde bulunmuş tahlil falan istemiş benimki bakıyo tamam hiçbişey sölemiyo herşey yolunda mı dikkat etmem gereken bişey varmı çıkarken ben bi sordum zorla ondada kanamam falan yoksa normal yaşantına devam et dedi
ya iyi fena değilmiş ben korkuyodum baya fiyattan
doktorum iyi rosecum ama her muayene bize 100 liraya mal olmaya başladı bide kan tetkiklerini felan başka yerde yaptırmam gerekiyo şimdi hastane olsaydı bugün onlarıda halletmiş olurdum mesela... doğuma girip giremeyeceği meçhul yani soğudum hocadan açıkcası... o yüzden değiştirmek istedim...
medicanaya göre fiyat güzel tabiiki ama dediğim gibi hem hocadan hemde medicanadan soğudum.. hayırlısı olur İnşallah...
doktorum iyi rosecum ama her muayene bize 100 liraya mal olmaya başladı bide kan tetkiklerini felan başka yerde yaptırmam gerekiyo şimdi hastane olsaydı bugün onlarıda halletmiş olurdum mesela... doğuma girip giremeyeceği meçhul yani soğudum hocadan açıkcası... o yüzden değiştirmek istedim...
Haklısın o zaman tatlım daha iyisini bulursun inşallah..Benim gittiğim yerde de bazı tahliller için falan başka yere göderiyolarmış hastane hastane dolaşmaktansa dr mi değiştiririm daha iyi dedim fazla da ilgili değil zaten.Şimdiki de nasıl çıkacak bilmiyorum komşumun tavsiyesi üzerine gidecem ona.Bugün sağlık ocağına gittim orada yaptılar şükür tahlil merak ediyorum demirim falan nasıl önceleri iğne vurulmuştum çünkü
Kızlar ben balığı çok severim normalde şimdi düşününce bile midem kalkıyo yaa haftada bir mutlaka tüketin diyolar
allahıma sonsuz şükürler olsun ki artık bende hamileyim...temmuz anneleri merhaba...
orularıma sımdıden cvp buldum cnmsagol ınsl pıtpıtlarıda duyarız hepp beraberrrkızlar doktorun bana önerilerini yazayım sizee...
gebelerde kan şekerinin hep dengede olması gerekiyomuş.. ne aşağıda ne yukarıda hep dengede tutmamız gerekiyomuş bunuda sık sık ve az az yiyerek sağlayabilirmişiz.. 4 saatten fazla aç kalmamaya özen göster dedi.. tatlı, çikolata, hamur işi, börek tarzı yiyeceklerden olabildiğince uzak dur dedi.. gıdaları çok iyi yıkayarak ye dedi.. az pişmiş et yeme sakın dedi...bu sıralar halsizlik ve uyku hali olabilir bol bol dinlenmen lazım dedi ama sen çalışan bi bayan olduğun için gün içinde kendini fazla yorma, akşamda eve gidince yemek, bulaşık vs. işlerler çok ilgilenme ayakları uzatıp yat dinlen dedi... cinsel ilişki olabilir ama haftada 1 yada 10 günde 1 olabilir dedi... vajinal bölgeye çok temiz bak dedi.. mantar olmamaya özen göster, gün içinde 1 kere vajinal bölge sabunlarıyla vajinal bölgeyi ve popo kısmını iyice yıka ve sabah-akşam çamaşır değiştir dedi.. kızlar mantar olursa mikroplar yukarı çıkıp bebeğin zarını yiyebiliyolarmış buda erken doğuma veya annenin sağlığını riske atmaya sebep oluyomuş... bide bana elevit ve bebe aspirini verdi.. ben folik asit içiyorum dedim.. o zaman bi gün elevit bi gün folik asit kullanırsın dedi... kan testleri istedi bi daha ki randevuyu 10-15 gün sonraya alabilirsin bebeğin kalp atışlarını dinleriz dedi.. şeyi sordum şimdi kesenin içinde bebek oluşmaya başladımı dedim yok henüz bebek yok içi suyla dolu minik bir kese olarak düşün dedi...
hos geldn hayırlısı olsun ınsl canımmmm kucagımızada alırız ınsll sag saglımmmrb temmuz annişleri benide alırmısınız aranıza bende 5 ekim di dün öğrendim anne oluyorum çok güzel çok mutluyum.....
Kızlar ben balığı çok severim normalde şimdi düşününce bile midem kalkıyo yaa haftada bir mutlaka tüketin diyolar
Haklısın o zaman tatlım daha iyisini bulursun inşallah..Benim gittiğim yerde de bazı tahliller için falan başka yere göderiyolarmış hastane hastane dolaşmaktansa dr mi değiştiririm daha iyi dedim fazla da ilgili değil zaten.Şimdiki de nasıl çıkacak bilmiyorum komşumun tavsiyesi üzerine gidecem ona.Bugün sağlık ocağına gittim orada yaptılar şükür tahlil merak ediyorum demirim falan nasıl önceleri iğne vurulmuştum çünkü
allahıma sonsuz şükürler olsun ki artık bende hamileyim...temmuz anneleri merhaba...
orularıma sımdıden cvp buldum cnmsagol ınsl pıtpıtlarıda duyarız hepp beraberrr
kızlar kan sonucumuzu aldıkk bana gore dusuk cıkmıs kat kat artıyor dıe benım hesaba gore 3000 lerde olması gerekıyordu cunku cuma 860 dı bugun ama polıkılınıkde 1000 cıkmıs bende uzuldum bırseym oldu dıe esım erken cıkıp ısten sonucu almıs dr konusurken o actı kapıyı tamm dedım msonuc böle böle bılıyorm sonucu ben almıstımm dedı hemen ozeldekı dr ara dedımm yoksa acıle gıdelımdedım dr muzda naslı bebek yavas yavas ılerlıyor korkulacak bırsey yokdemıs cok sukurrr yarın gorunce rahatlarsınız demı sınsl..kızlaarrrdua edın lutfennn
orularıma sımdıden cvp buldum cnmsagol ınsl pıtpıtlarıda duyarız hepp beraberrr
hos geldn hayırlısı olsun ınsl canımmmm kucagımızada alırız ınsll sag saglımm
aynennn 3 gunde bır yemek kısmet oldu ogrendıgımden berı ınsll suann ılac kullanmadıgımıcınn dr yarın vereckk folık asıt yerınee fındıkk,tahın peykmez,cevız,balık,et tuketıyorum gunluk canımmmm
kızlar kan sonucumuzu aldıkk bana gore dusuk cıkmıs kat kat artıyor dıe benım hesaba gore 3000 lerde olması gerekıyordu cunku cuma 860 dı bugun ama polıkılınıkde 1000 cıkmıs bende uzuldum bırseym oldu dıe esım erken cıkıp ısten sonucu almıs dr konusurken o actı kapıyı tamm dedım msonuc böle böle bılıyorm sonucu ben almıstımm dedı hemen ozeldekı dr ara dedımm yoksa acıle gıdelımdedım dr muzda naslı bebek yavas yavas ılerlıyor korkulacak bırsey yokdemıs cok sukurrr yarın gorunce rahatlarsınız demı sınsl..kızlaarrrdua edın lutfennn
o ısare t yokda dr normal dedı korkma bebegınız nazlı ddı ınsll yarın keseyı gorunce rahatlarız ınsll duaedın lutfennnyaa benden de kan testi istedi ama ben 26 kasımda diğer doktora gidicem artık ona söylerim o bakar testlere felan... aynen yaaa bi test için oraya buraya gitmeye ne gerek var ben gideceğim hastaneyi aradım dışarıdan gelirseniz ücret yüksek ama muayene olursanız testlerin yüzde 70'ini hastane karşılıyo dedi.. özel muayenehaneye gitmek akıl işi değilmiş onu öğrenmiş oldum
canımmm hoşgeldin aramızaaa... Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallaaaahhhh....
rica ederim canım bilgileri tecrübeleri paylaşmak için burdayıızz
canım test sonuçlarında bazen 1000den büyüktür işareti oluyo önünde yani > işareti oluyo ona dikkat etseydin bugün 3000 olması biraz zor gibi bence içini ferah tut sonucun iyi gibi geldi bana.. yarın bebişini de görde için hepten rahatlasın canımcımmm
olabılır dr da öle dedı zaten hayırlısı ınsllll bnm 3.betamm canımmm sen erken gordun alttan oldgu ıcınn dımı benm dr altana karsı hehhevalla kızlar bir kere hcg yaptırdım
ertesi gün doktora gittim keseyi gördüm
bi daha da kan falan vermedim
hocaya sordum keseyi gördük ya gerek yok dedi
bazı bebekler yavaş gelişirimş
üzme kendini bebeğinide strese sokma cnm
o ısare t yokda dr normal dedı korkma bebegınız nazlı ddı ınsll yarın keseyı gorunce rahatlarız ınsll duaedın lutfennn
olabılır dr da öle dedı zaten hayırlısı ınsllll bnm 3.betamm canımmm sen erken gordun alttan oldgu ıcınn dımı benm dr altana karsı hehhe
kızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür RabbimeDarısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....
hayırlı olsunn.....karından mı gördüünüzz....inşş sorunsuz bir şekilde kalbini de duyarsınız.pıt pıtlar için ne zamançağırdıkızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür RabbimeDarısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....
çok ilgiliymiş doktorun ne güzel tavsiyelerde bulunmuşş...burada paylaşalım yeni öğrendiklerimizi doktor tavsiyelerimizi arkadaşlar.kızlar doktorun bana önerilerini yazayım sizee...
gebelerde kan şekerinin hep dengede olması gerekiyomuş.. ne aşağıda ne yukarıda hep dengede tutmamız gerekiyomuş bunuda sık sık ve az az yiyerek sağlayabilirmişiz.. 4 saatten fazla aç kalmamaya özen göster dedi.. tatlı, çikolata, hamur işi, börek tarzı yiyeceklerden olabildiğince uzak dur dedi.. gıdaları çok iyi yıkayarak ye dedi.. az pişmiş et yeme sakın dedi...bu sıralar halsizlik ve uyku hali olabilir bol bol dinlenmen lazım dedi ama sen çalışan bi bayan olduğun için gün içinde kendini fazla yorma, akşamda eve gidince yemek, bulaşık vs. işlerler çok ilgilenme ayakları uzatıp yat dinlen dedi... cinsel ilişki olabilir ama haftada 1 yada 10 günde 1 olabilir dedi... vajinal bölgeye çok temiz bak dedi.. mantar olmamaya özen göster, gün içinde 1 kere vajinal bölge sabunlarıyla vajinal bölgeyi ve popo kısmını iyice yıka ve sabah-akşam çamaşır değiştir dedi.. kızlar mantar olursa mikroplar yukarı çıkıp bebeğin zarını yiyebiliyolarmış buda erken doğuma veya annenin sağlığını riske atmaya sebep oluyomuş... bide bana elevit ve bebe aspirini verdi.. ben folik asit içiyorum dedim.. o zaman bi gün elevit bi gün folik asit kullanırsın dedi... kan testleri istedi bi daha ki randevuyu 10-15 gün sonraya alabilirsin bebeğin kalp atışlarını dinleriz dedi.. şeyi sordum şimdi kesenin içinde bebek oluşmaya başladımı dedim yok henüz bebek yok içi suyla dolu minik bir kese olarak düşün dedi...
mrb temmuz annişleri benide alırmısınız aranıza bende 5 ekim di dün öğrendim anne oluyorum çok güzel çok mutluyum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?