2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

senin için bu gece dua edicem. hatta hepimiz için edicem. allah hepimize sağlık gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

inşallah canım bende beklemedeyim işte hamdolsun bugün olmadım regl bekleyecem beni en iyi anlayanlardan biride sensin test yapmaya korkuyorum hemde çok

canım sana çok sua edicem inşallah bu kez sımsıkı tutunur sana
düşük olmaması için dualar var onları oku bence gerekirse 9 ay oku ama tutunsun yavrun bırakmasın seni

arkadaşlar bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var.. bugün 5+0 oldum, gebelik kesesi göbekten ultrasonda ne zaman gözükür acaba? kan değerim 5 gün önce 1200 idi. birdaha baktırmadım..vajınal ultrason yaptırmaktan çekiniyorum..

Canım, beta hcg 1500 olduğunda kese görünüyor, ki senin değerin de çoktaaan geçmiştir bile. Ama karından Usg ile ne zaman onu bilemeyeceğim. Vajinal USG den korkmaya gerek yok, ağrı sancı da hissetmiyorsun endişelenme canım...

hayırlı geceler arkadaşlar bizde temmuz annesi olacağız inşallah sat 29 eylül bdt 06.07.2013 bizi de eklerseniz seviniriz bu arada cuma günü kesemizi görememişlerdi yarın tekrar gideceğiz inşallah kesemizi görürüz

teşekkür ederim phia.. cuma günü doktora gidip bi deniycem bakalım karından ultrasonu.. olmadı vajinal baktırırım çünkü sabırsızlanıyorum..

dogrudur kendımı cok dınlememeye calısıyorm bugunkese mızı gormeye gıdecegız ınsll sag saglımolusur bebegım cok sukurrrr

canım ınsll kucagına alırsın saglıcakla ınll rabbım yardımcımız olsunnnn

canım senlede aynı gunuzz haydı hayırlısıı bızde cuma gıtmıstık bgn ıcın gel demıstı dr mmm hayırlısı onsl..keselerımız gorupde gelelımhaydii ınsl..dua edın kızlar bızlere ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım...inş kesenizi görürsünüz bugün...herşey yolunda gitsin inş...bende ctesi gidicem kese içiin doktor o gün gel dedi...inş hepimiz güzel haberlerle döneriz...

gönlünü ferah tutmaya çalış canım...inş bu sefer herşey güzel olacak...ben inanıyorum..sende inan lütfen...

kıyamam sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsun bak şimdi abdest al ve sağ işaret parmağını göbek deliğine koy her gün 99 ya mubdiu 21 ayetel kürsi oku eşinde hergün aynı şekilde parmağını koysun ve ya mubdiu desin 99 kez yer gök duayla arkadaşım dualarımdasın

canım 5+0 da karından gördük biz döllenmeye göre değişir ama

suzaaannn ​hayırlı haberlerle gel canııımmm

evet canım karından ultrasonla gördük minik keseciğimiziii... nohut tanesi gibi daha hocaya kesenin içinde bebek oluşmaya başladımı diye sordum henüz bebek yok içinde içi su dolu kese olarak düşün dedi... evet güzel tavsiyelerde bulundu doktorum sağolsun... öğrendiğimiz herşeyi paylaşalım bence de...

canım hoşgeldinn... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder İnşallahh...

kızlar oglenden beri göbek deligim arıyorr sızdede varmı bu durum yaa korkuyorumm sabahda dr gıdecegımkesemız ıcın ınsl dua edınn ne olurrrrrrrrrrrr

canım bende göbek deliği değildi göbek deliği çevresinde kasılmalar oluyo ama kafaya takmıyorum pek... dün akşam sol bacağım çok kötü kasıldı zor yürüdüm eve gelince eşim biraz ovdu ayaklarımı yukarıya doğru uzatarak uzandım geçti şükür... demekki bol bol dinlenmek gerekiyo.. doktor eve gidince yemek bulaşık işleriyle uğraşmamaya çalış dinlenmeye ihtiyacın var dedi ama ben kendi bomba gibi hissediyorum demekki öyle olmuyomuş dinlenmek gerekiyomuş onu öğrendim

canım imtihanın zor gerçekten ama Rabbim sana yine bi hediye göndermiş çok şükürrr en iyi doktoru bulup bu bebişin sana sımsıkı tutunmasını sağlamak gerekiyo.. bence hiç yerinden kalkma ve gün boyu yat en azından 3 aylık olana kadar sabret... Rabbim yardımcın olsunn İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunurda hiiiç bırakmaz annesi.. dualarımız seninle merak etme...

canım hoşgeldiiinnn... İnşallah bugün minik kesenizi görürsünüz....

Günaydıınlarrr herkese
birkaç gündür girememiştim birsürü sayfa dolmuş geri dönüp okuyamadım da.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.kızlar dün doktora gittim.karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük.16,2mm.5+4 günlük dedi.herşey gayet sağlıklı,vajinal baksaydık bebeği de görebilirdik dedi ama ben istemedim.sağlıklı olsun da sabırla beklemeye razıyım ben.

Son düzenleme:

gözünüzaydın annesiiii.... bebişinin minik kesesini görmüşsünüz darısı pıtpıtlarına olur İnşallaahhh... doktor bana kesenin mm'ni söylemedi verdiği ultrason görüntüsünde mercimek tanesi kadar çıkmış miniğimmm

banada kesenin büyüklüğünü söylemedi acaba ultrason görüntüsünde yazarmı :44:

Bu arada farkettiniz mi hamilelik takvimimi de kondurdum artık.Şükürler olsun Rabbime.
Ama ama ama çoook güzel durmuyor mu teyzeleri yaa

rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uun ömürlü yavrularımızı kucağımıza almayıda nasipeyle inşallaaaahhhh

banada kesenin büyüklüğünü söylemedi acaba ultrason görüntüsünde yazarmı :44:

evet sol üst tarafında yazıyor benimkinde.haftası günü de var. ama ultrason makinesinin markasına göre değişiyor da olabilir tabi.
bu arada bu görüntüleri veriyorlar ya elimize.albümüne koymayı düşünüyorum ben,boncuğumun ilk fotoğrafı diye

biz ajanda yaptık sende yap hamişlik boyunca hep yazıcam bebeğimee hissettiklerimi hem sonraki hamişliklerimizdede lazım oluur

merhaba kizlaaaaarrr 1 haftadir ingilizle okuluna basladim diye dogru duzgun giremedim nasilsin???varmi yeni haberler aramiza katilanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…