Kızlar hepinize iyi akşamlar. Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı ve hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ben 8 yıllık evliyim ve 4 kez düşük yaptım. En sonuncu düşüğüm 3 ay önce oldu. Yaşım 37. Doktor doktor gezdim bütün tahliller tetkikler normal çıkıyor. Niçin düşük yaptığım tesbit edilemedi. Sadece bir tane prof bana dedi ki: yaşın ileri olduğu için fsh ın biraz yüksek o yüzden menopoz başlangıcı var. Yumurtaların kalitesini yitirdiği için bebeklerin tutunamıyor olabilir dedi. Hatta sen normal yoldan bile zor hamile kalırsın dedi. Bunu dedikten sonra normal yoldan hamile kalmıştım o da 3 ay önce düştü. Az önce idrar testi yaptım. VEEE çok koyu iki çizgi. Galiba yine hamileyim. Ama sevinemiyorum bile:-( Bu da düşecek gibi geliyor. Ümitsiz olmak istemiyorum. Hamilelik takvimi bile oluşturmak istemiyorum. Ama yine de bu foruma yazıcam. Ta ki 3 ay geçip te kalp atışlarını duyana kadar. Kalp atışlarını duymadan hamilelik takvimini de oluşturmak istemiyorum. Ne olur benim için dua edin. Duaya çok ihtiyacım var.
inşallah canım bende beklemedeyim işte hamdolsun bugün olmadım regl bekleyecem beni en iyi anlayanlardan biride sensin test yapmaya korkuyorum hemde çokselam canım,sagol :) evet ıkıncı kuzu beklenmedık bı hızla geldı,ilki ıcın ne ugrasmıstık:) bu işler psıkolojık onu anladım ,oyle spermmıs yumurtaymıs ona bakmıyor,kafan rahat olacak,benım ıkısıde kafama takmadıgım zamanda geldı,Rabbim inşallah sanada nasıp eder canım,dualarımdasınız hep,isteyen herkese Saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın Allahım.
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı ve hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ben 8 yıllık evliyim ve 4 kez düşük yaptım. En sonuncu düşüğüm 3 ay önce oldu. Yaşım 37. Doktor doktor gezdim bütün tahliller tetkikler normal çıkıyor. Niçin düşük yaptığım tesbit edilemedi. Sadece bir tane prof bana dedi ki: yaşın ileri olduğu için fsh ın biraz yüksek o yüzden menopoz başlangıcı var. Yumurtaların kalitesini yitirdiği için bebeklerin tutunamıyor olabilir dedi. Hatta sen normal yoldan bile zor hamile kalırsın dedi. Bunu dedikten sonra normal yoldan hamile kalmıştım o da 3 ay önce düştü. Az önce idrar testi yaptım. VEEE çok koyu iki çizgi. Galiba yine hamileyim. Ama sevinemiyorum bile:-( Bu da düşecek gibi geliyor. Ümitsiz olmak istemiyorum. Hamilelik takvimi bile oluşturmak istemiyorum. Ama yine de bu foruma yazıcam. Ta ki 3 ay geçip te kalp atışlarını duyana kadar. Kalp atışlarını duymadan hamilelik takvimini de oluşturmak istemiyorum. Ne olur benim için dua edin. Duaya çok ihtiyacım var.
Canım, beta hcg 1500 olduğunda kese görünüyor, ki senin değerin de çoktaaan geçmiştir bile. Ama karından Usg ile ne zaman onu bilemeyeceğim. Vajinal USG den korkmaya gerek yok, ağrı sancı da hissetmiyorsun endişelenme canım...
dogrudur kendımı cok dınlememeye calısıyorm bugunkese mızı gormeye gıdecegız ınsll sag saglımolusur bebegım cok sukurrrrağrıyor derken bnm ağrımıyo ama içime çekilio gibi oldu bi kaç kere sadece sonra geçti.sanki biri içerden tutup bıtakıo gibi oldu sonra geçti.o kadar takma her şey yolundadır böyle yaparsan 9 ay nasıl geçecek korkma akışına bırak biraz daha çok yeniyiz her şeyi evham yaparsak bebeklermize zarar veririz.bizim duygularımız onları çok etkiliomuş.keseni de karından göremezsen endişelenme hemen çünkü karından çok net görünmüo allahın izniyle görceksin arkadaşım inşallahhh
canım ınsll kucagına alırsın saglıcakla ınll rabbım yardımcımız olsunnnnKızlar hepinize iyi akşamlar. Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı ve hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ben 8 yıllık evliyim ve 4 kez düşük yaptım. En sonuncu düşüğüm 3 ay önce oldu. Yaşım 37. Doktor doktor gezdim bütün tahliller tetkikler normal çıkıyor. Niçin düşük yaptığım tesbit edilemedi. Sadece bir tane prof bana dedi ki: yaşın ileri olduğu için fsh ın biraz yüksek o yüzden menopoz başlangıcı var. Yumurtaların kalitesini yitirdiği için bebeklerin tutunamıyor olabilir dedi. Hatta sen normal yoldan bile zor hamile kalırsın dedi. Bunu dedikten sonra normal yoldan hamile kalmıştım o da 3 ay önce düştü. Az önce idrar testi yaptım. VEEE çok koyu iki çizgi. Galiba yine hamileyim. Ama sevinemiyorum bile:-( Bu da düşecek gibi geliyor. Ümitsiz olmak istemiyorum. Hamilelik takvimi bile oluşturmak istemiyorum. Ama yine de bu foruma yazıcam. Ta ki 3 ay geçip te kalp atışlarını duyana kadar. Kalp atışlarını duymadan hamilelik takvimini de oluşturmak istemiyorum. Ne olur benim için dua edin. Duaya çok ihtiyacım var.
canım senlede aynı gunuzz haydı hayırlısıı bızde cuma gıtmıstık bgn ıcın gel demıstı dr mmm hayırlısı onsl..keselerımız gorupde gelelımhaydii ınsl..dua edın kızlar bızlere ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhayırlı geceler arkadaşlar bizde temmuz annesi olacağız inşallah sat 29 eylül bdt 06.07.2013 bizi de eklerseniz seviniriz bu arada cuma günü kesemizi görememişlerdi yarın tekrar gideceğiz inşallah kesemizi görürüz
dogrudur kendımı cok dınlememeye calısıyorm bugunkese mızı gormeye gıdecegız ınsll sag saglımolusur bebegım cok sukurrrr
canım ınsll kucagına alırsın saglıcakla ınll rabbım yardımcımız olsunnnn
canım senlede aynı gunuzz haydı hayırlısıı bızde cuma gıtmıstık bgn ıcın gel demıstı dr mmm hayırlısı onsl..keselerımız gorupde gelelımhaydii ınsl..dua edın kızlar bızlere ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım 5+0 da karından gördük bizarkadaşlar bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var.. bugün 5+0 oldum, gebelik kesesi göbekten ultrasonda ne zaman gözükür acaba? kan değerim 5 gün önce 1200 idi. birdaha baktırmadım..vajınal ultrason yaptırmaktan çekiniyorum..
hayırlı olsunn.....karından mı gördüünüzz....inşş sorunsuz bir şekilde kalbini de duyarsınız.pıt pıtlar için ne zamançağırdı
çok ilgiliymiş doktorun ne güzel tavsiyelerde bulunmuşş...burada paylaşalım yeni öğrendiklerimizi doktor tavsiyelerimizi arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 5+3 üm bugün kesemizi gördük ama henüz kalp atışı duyamadık ilk bebeğimi mayıs ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım bu ikinci hamileliğim inşallah bunu sağsalim kucağıma almak nasip olur
kızlar oglenden beri göbek deligim arıyorr sızdede varmı bu durum yaa korkuyorumm sabahda dr gıdecegımkesemız ıcın ınsl dua edınn ne olurrrrrrrrrrrr
hayırlı geceler arkadaşlar bizde temmuz annesi olacağız inşallah sat 29 eylül bdt 06.07.2013 bizi de eklerseniz seviniriz bu arada cuma günü kesemizi görememişlerdi yarın tekrar gideceğiz inşallah kesemizi görürüz
Günaydıınlarrr herkese
birkaç gündür girememiştim birsürü sayfa dolmuş geri dönüp okuyamadım da.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.kızlar dün doktora gittim.karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük.16,2mm.5+4 günlük dedi.herşey gayet sağlıklı,vajinal baksaydık bebeği de görebilirdik dedi ama ben istemedim.sağlıklı olsun da sabırla beklemeye razıyım ben.
banada kesenin büyüklüğünü söylemedi acaba ultrason görüntüsünde yazarmı :44:
biz ajanda yaptık sende yap hamişlik boyunca hep yazıcam bebeğimee hissettiklerimi hem sonraki hamişliklerimizdede lazım oluurevet sol üst tarafında yazıyor benimkinde.haftası günü de var. ama ultrason makinesinin markasına göre değişiyor da olabilir tabi.
bu arada bu görüntüleri veriyorlar ya elimize.albümüne koymayı düşünüyorum ben,boncuğumun ilk fotoğrafı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?