mrb temmuz annişleri benide alırmısınız aranıza bende 5 ekim di dün öğrendim anne oluyorum çok güzel çok mutluyum.....
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 5+3 üm bugün kesemizi gördük ama henüz kalp atışı duyamadık ilk bebeğimi mayıs ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım bu ikinci hamileliğim inşallah bunu sağsalim kucağıma almak nasip olur
canım tebrık ederım aynıyızz nasılsınn kese nasıldı kan degerın kac tı en sonn bende yarın gorecegımm bat 29 ekımm bnmdee
birde gobek delıgım agrıyor sendede varmııı
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 5+3 üm bugün kesemizi gördük ama henüz kalp atışı duyamadık ilk bebeğimi mayıs ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım bu ikinci hamileliğim inşallah bunu sağsalim kucağıma almak nasip olur
amin cümlemizinkini korusun inşallahhoşgeldin cnm tebrikler.inşallah bu sefer allah izin verir de bebeğini sağ salim alırsın kucağına.allahım korusun
gaz bel agrısıkasık bendede varda bırde gobek agrısı var sancısı yanııben ayın 2 sinde öğrendim hamileliğimi beta hcg 2168 çıkmıştı kan değerime de ozaman bakılmıştı sağlık ocağında alt sınırdaydı ama bugün tekrar bakılmadı sadece aşırı gaz var bende ara sıra da kasık ve bel ağrısı
Benim koca daha geçen ay aynı şeyleri söylüyodu(bahane ediyoduof ya görmemeişin oğlu olmuş tutumuş bi yerini yolmuş
kocam sapıttı kızlar hayırlısı arabayı satıp büyük araba alacakmışsız
bu araba bize yetmezmiş
gözün aydın irmegancımkızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür RabbimeDarısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....
merhabalar kızlarrr
tam 26 aydır bekliyorum çok yoruldum ama bekliyorum 2 aşılamam var başarısız 3 kez yumurta takibi yaptırdım ama yok yok yok artık ağlama nöbetleri geçiriyorum
dayanmakta zorlanıyorum
çevremde çok fazla hamile var sabırla bekliyorum
size bir sorum olacak
yarın regl günüm ama arada regl sancım oluyor
resmen diyorum bu sancı o iğrenç sancı acaba aranızda bu sancıya rağmen hamile kalan varmı
kızlar lütfen yardımcı olmaya çalışın
kızlar oglenden beri göbek deligim arıyorr sızdede varmı bu durum yaa korkuyorumm sabahda dr gıdecegımkesemız ıcın ınsl dua edınn ne olurrrrrrrrrrrr
evet cnm bende 2 yıla yakın bekledim.adet tarihime 2 gün kala karın ağrılarım başladı.ben de oturdum ağladım yine olmıcak die.çünkü adet sancısı gibiydi.sanırım bebbek yerleşiyodu.adet günüm geldi idrar testi yaptım gözükmez çıkmaz diodum ama adet olmam gereken günde yaptım çift çizgiyi gördüm.bi gün sonrada kan testi yaptırdım 270 bhcg çıkmıştı.inşallah hamilesindir
hazel
canım hayırlı olsun bebeğin
şükürler olsun allaha darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
boncuğun topikten kızlar yazmış hamile olduğunu faceden öğrendim :)
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı ve hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ben 8 yıllık evliyim ve 4 kez düşük yaptım. En sonuncu düşüğüm 3 ay önce oldu. Yaşım 37. Doktor doktor gezdim bütün tahliller tetkikler normal çıkıyor. Niçin düşük yaptığım tesbit edilemedi. Sadece bir tane prof bana dedi ki: yaşın ileri olduğu için fsh ın biraz yüksek o yüzden menopoz başlangıcı var. Yumurtaların kalitesini yitirdiği için bebeklerin tutunamıyor olabilir dedi. Hatta sen normal yoldan bile zor hamile kalırsın dedi. Bunu dedikten sonra normal yoldan hamile kalmıştım o da 3 ay önce düştü. Az önce idrar testi yaptım. VEEE çok koyu iki çizgi. Galiba yine hamileyim. Ama sevinemiyorum bile:-( Bu da düşecek gibi geliyor. Ümitsiz olmak istemiyorum. Hamilelik takvimi bile oluşturmak istemiyorum. Ama yine de bu foruma yazıcam. Ta ki 3 ay geçip te kalp atışlarını duyana kadar. Kalp atışlarını duymadan hamilelik takvimini de oluşturmak istemiyorum. Ne olur benim için dua edin. Duaya çok ihtiyacım var.
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı ve hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ben 8 yıllık evliyim ve 4 kez düşük yaptım. En sonuncu düşüğüm 3 ay önce oldu. Yaşım 37. Doktor doktor gezdim bütün tahliller tetkikler normal çıkıyor. Niçin düşük yaptığım tesbit edilemedi. Sadece bir tane prof bana dedi ki: yaşın ileri olduğu için fsh ın biraz yüksek o yüzden menopoz başlangıcı var. Yumurtaların kalitesini yitirdiği için bebeklerin tutunamıyor olabilir dedi. Hatta sen normal yoldan bile zor hamile kalırsın dedi. Bunu dedikten sonra normal yoldan hamile kalmıştım o da 3 ay önce düştü. Az önce idrar testi yaptım. VEEE çok koyu iki çizgi. Galiba yine hamileyim. Ama sevinemiyorum bile:-( Bu da düşecek gibi geliyor. Ümitsiz olmak istemiyorum. Hamilelik takvimi bile oluşturmak istemiyorum. Ama yine de bu foruma yazıcam. Ta ki 3 ay geçip te kalp atışlarını duyana kadar. Kalp atışlarını duymadan hamilelik takvimini de oluşturmak istemiyorum. Ne olur benim için dua edin. Duaya çok ihtiyacım var.
iyi akşamlar kızlar.....aramıza yeni katılanlar var onlara hayırlı olsun diyorum....az öncee yinee eşimle tartıştık....bebeği öğrendiğimizden berii süreklii oluyor bu sonra tabiii hemen barışıyoruz ama bugün düşündüm de bende var bir alınganlık.....hormonlardan olsa gerek....ötekii bebeği her fırsatta öperdii aç göbeğini de öpeyim yavrumu derdi buna tık yok....kızdım ona...giden gitti diye bu bebeğimizi sevmeyecekmiyiz bu yavrunun da baba sevgisine ihtiyacı yok mu...suçu nee....ölecek bu da diyip sevmemek de nereden çıktı...ağladım ağladım rahatladım..ölmeyecek işte yaşayacak yavrummm allahın izniyleee...
bugün rahmimde yanma var kızlar...ağrı değil batma değil içten içe mide yanması gibi yanıyor yumurtalıklarım...tabiii tedirgin oluyorum ama bakıyoruz sizlerde de benzer şikayetler var aşırı olmadıkça sorun değildir heralde...bugünün icadı da bu iştee yanıyoruzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?