2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 5+3 üm bugün kesemizi gördük ama henüz kalp atışı duyamadık ilk bebeğimi mayıs ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım bu ikinci hamileliğim inşallah bunu sağsalim kucağıma almak nasip olur

Son düzenleme:
kızlar oglenden beri göbek deligim arıyorr sızdede varmı bu durum yaa korkuyorumm sabahda dr gıdecegımkesemız ıcın ınsl dua edınn ne olurrrrrrrrrrrr

canım tebrık ederım aynıyızz nasılsınn kese nasıldı kan degerın kac tı en sonn bende yarın gorecegımm bat 29 ekımm bnmdee

birde gobek delıgım agrıyor sendede varmııı

canım tebrık ederım aynıyızz nasılsınn kese nasıldı kan degerın kac tı en sonn bende yarın gorecegımm bat 29 ekımm bnmdee

birde gobek delıgım agrıyor sendede varmııı

ben ayın 2 sinde öğrendim hamileliğimi beta hcg 2168 çıkmıştı kan değerime de ozaman bakılmıştı sağlık ocağında alt sınırdaydı ama bugün tekrar bakılmadı sadece aşırı gaz var bende ara sıra da kasık ve bel ağrısı

hoşgeldin cnm tebrikler.inşallah bu sefer allah izin verir de bebeğini sağ salim alırsın kucağına.allahım korusun

gaz bel agrısıkasık bendede varda bırde gobek agrısı var sancısı yanıı
ben 31 ekımde ogrendım yaptırdımyanı 33 gunde oldugum ıcın regl gecmemıstı bıleee 477 cıktı cnımm sonra betayı ben 3 farklı yerde yaptırdım yarında yapılacakk yaa bgn polıkılınıge vermısım dusuk cıkrı dr aradık yukselmıs ama bebegınız nazlı yavas ılerlıyor dedı ınsl dua edınde bende yarıın goreyım keseyı bır ohh cekeyım ınsll kıslar yaaaaaaaaa bende

of ya görmemeişin oğlu olmuş tutumuş bi yerini yolmuş
kocam sapıttı kızlar hayırlısı arabayı satıp büyük araba alacakmışsız
bu araba bize yetmezmiş
Benim koca daha geçen ay aynı şeyleri söylüyodu(bahane ediyodu )
şimdi kocaman bi arabamız oldu bile

kızlaaaaaarrrrrrrr ben doktordan geliyorum.. bizim minik keseciğimiz göründü çok şükür Rabbime Darısı pıtpıtlara oluur İnşallaaaaaaaahh....
gözün aydın irmegancım
darısı başımıza ve pıtpıtlara inşallah

canım ben adet olmadan önce ağrım olmaz,kanama başlayınca ağrım olur hep.
hamile kaldığım 2 ayda da adetten önce ağrılarım başladı ben ordan şüphelendim
inşallah sabrının mükafatını verir allahım bu ay

kızlar oglenden beri göbek deligim arıyorr sızdede varmı bu durum yaa korkuyorumm sabahda dr gıdecegımkesemız ıcın ınsl dua edınn ne olurrrrrrrrrrrr

ağrıyor derken bnm ağrımıyo ama içime çekilio gibi oldu bi kaç kere sadece sonra geçti.sanki biri içerden tutup bıtakıo gibi oldu sonra geçti.o kadar takma her şey yolundadır böyle yaparsan 9 ay nasıl geçecek korkma akışına bırak biraz daha çok yeniyiz her şeyi evham yaparsak bebeklermize zarar veririz.bizim duygularımız onları çok etkiliomuş.keseni de karından göremezsen endişelenme hemen çünkü karından çok net görünmüo allahın izniyle görceksin arkadaşım inşallahhh

Bugün sol kasığımda batmalar oldu kızlar,kendimi işe fazla kaptırıp yordum
Sonra korkuma biraz yavaşladım işten gelince uzandım şimdi daha iyiyim
Bide yaklaşık yarım saat feci bi baş dönmesi oldu :111:
Ayakta duramadım resmen
İştahım fazlasıyla yerinde ne görsem canım istiyo yiyorumm
Bugün kırkağaç kavun istedi canım

saol canım benim iyi dileğin için olursa çok sevinirim olmazsada hayırlısı bakalım başka aylaraaaa
ama bugün regl olmadım bakalım ne olacak

hazel
canım hayırlı olsun bebeğin
şükürler olsun allaha darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
boncuğun topikten kızlar yazmış hamile olduğunu faceden öğrendim :)

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı ve hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin. Ben 8 yıllık evliyim ve 4 kez düşük yaptım. En sonuncu düşüğüm 3 ay önce oldu. Yaşım 37. Doktor doktor gezdim bütün tahliller tetkikler normal çıkıyor. Niçin düşük yaptığım tesbit edilemedi. Sadece bir tane prof bana dedi ki: yaşın ileri olduğu için fsh ın biraz yüksek o yüzden menopoz başlangıcı var. Yumurtaların kalitesini yitirdiği için bebeklerin tutunamıyor olabilir dedi. Hatta sen normal yoldan bile zor hamile kalırsın dedi. Bunu dedikten sonra normal yoldan hamile kalmıştım o da 3 ay önce düştü. Az önce idrar testi yaptım. VEEE çok koyu iki çizgi. Galiba yine hamileyim. Ama sevinemiyorum bile:-( Bu da düşecek gibi geliyor. Ümitsiz olmak istemiyorum. Hamilelik takvimi bile oluşturmak istemiyorum. Ama yine de bu foruma yazıcam. Ta ki 3 ay geçip te kalp atışlarını duyana kadar. Kalp atışlarını duymadan hamilelik takvimini de oluşturmak istemiyorum. Ne olur benim için dua edin. Duaya çok ihtiyacım var.

hazel
canım hayırlı olsun bebeğin
şükürler olsun allaha darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
boncuğun topikten kızlar yazmış hamile olduğunu faceden öğrendim :)

selam canım,sagol :) evet ıkıncı kuzu beklenmedık bı hızla geldı,ilki ıcın ne ugrasmıstık:) bu işler psıkolojık onu anladım ,oyle spermmıs yumurtaymıs ona bakmıyor,kafan rahat olacak,benım ıkısıde kafama takmadıgım zamanda geldı,Rabbim inşallah sanada nasıp eder canım,dualarımdasınız hep,isteyen herkese Saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın Allahım.

canım ınsallah bu sefer saglıcakla gelır kuzun

canım ınsallah bu sefer saglıcakla gelır kuzun

Senin için çooook sevindim canım nolur üzme kendini bu defa olacak allahın izniyle
Hep böyle olacak değil ya herşey kısmet,belki de kısmetinde bu bebeğini kucağında görmek var değil mi?
Güzel şeyler düşün,herşeye rağmen bebeğin geldi.O sana tutunmuş sen de ona tutun
Dualarım seninle
Kendine iyi bak doktor kontrolünü ihmal etme,güzel haberlerini de paylaş bekliyoruz

iyi akşamlar kızlar.....aramıza yeni katılanlar var onlara hayırlı olsun diyorum....az öncee yinee eşimle tartıştık....bebeği öğrendiğimizden berii süreklii oluyor bu sonra tabiii hemen barışıyoruz ama bugün düşündüm de bende var bir alınganlık.....hormonlardan olsa gerek....ötekii bebeği her fırsatta öperdii aç göbeğini de öpeyim yavrumu derdi buna tık yok....kızdım ona...giden gitti diye bu bebeğimizi sevmeyecekmiyiz bu yavrunun da baba sevgisine ihtiyacı yok mu...suçu nee....ölecek bu da diyip sevmemek de nereden çıktı...ağladım ağladım rahatladım..ölmeyecek işte yaşayacak yavrummm allahın izniyleee...
bugün rahmimde yanma var kızlar...ağrı değil batma değil içten içe mide yanması gibi yanıyor yumurtalıklarım...tabiii tedirgin oluyorum ama bakıyoruz sizlerde de benzer şikayetler var aşırı olmadıkça sorun değildir heralde...bugünün icadı da bu iştee yanıyoruzzz:)

İyi akşamlar sivitim aynen bende de yanma var yani sızlıyo daha doğrusu
Korktum valla,tuvalete giderken korkuyorum peçete beyaz çıkmayacak diye
Şimdilik şükürler olsun iyiyiz.
Accaip gaz problemim var balon olup uçmak üzereyim.
Ben de biraz alınganım canım ama bence eşin ultrasonda bebeğini görünce aklı yerinden çıkıcak hiç merak etme canım.
Minik söylemişti dersin
Hele kalp atışından sonra deliye döncek az kaldı sabır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…