Günaydıınlarrr herkese
birkaç gündür girememiştim birsürü sayfa dolmuş geri dönüp okuyamadım da.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.kızlar dün doktora gittim.karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük.16,2mm.5+4 günlük dedi.herşey gayet sağlıklı,vajinal baksaydık bebeği de görebilirdik dedi ama ben istemedim.sağlıklı olsun da sabırla beklemeye razıyım ben.
banada kesenin büyüklüğünü söylemedi acaba ultrason görüntüsünde yazarmı :44:
Bu arada farkettiniz mi hamilelik takvimimi de kondurdum artık.Şükürler olsun Rabbime.
Ama ama ama çoook güzel durmuyor mu teyzeleri yaa
evet sol üst tarafında yazıyor benimkinde.haftası günü de var. ama ultrason makinesinin markasına göre değişiyor da olabilir tabi.
bu arada bu görüntüleri veriyorlar ya elimize.albümüne koymayı düşünüyorum ben,boncuğumun ilk fotoğrafı diye
Kızlar şimdi cinsiyeti için hem çok erken hem de gereksiz belki ama sizinle paylaşayım dedim.bebek sağ yumurtalıktan oluşursa erkek,soldan ise kız olur derler.tabi böyle bişeyi doktora kesinlikle sormadım ama dün doktor bakarken önce sol yumurtalığımı gösterdi.görüyorsun boş dedi.sağ tarafa geçerken önce bebiş kesesini sonra daha sağda korpus luteum kesesi var dedi.bu belli bir zamana kadar bebeğin tutunması için gerekli olan progesteron gibi hormonları üreten bi keseymiş.özetle bebeğim sağdan oluşmuş.Şimdiden erkek isimleri düşünmeye başlasam mı ne
Kızlar şimdi cinsiyeti için hem çok erken hem de gereksiz belki ama sizinle paylaşayım dedim.bebek sağ yumurtalıktan oluşursa erkek,soldan ise kız olur derler.tabi böyle bişeyi doktora kesinlikle sormadım ama dün doktor bakarken önce sol yumurtalığımı gösterdi.görüyorsun boş dedi.sağ tarafa geçerken önce bebiş kesesini sonra daha sağda korpus luteum kesesi var dedi.bu belli bir zamana kadar bebeğin tutunması için gerekli olan progesteron gibi hormonları üreten bi keseymiş.özetle bebeğim sağdan oluşmuş.Şimdiden erkek isimleri düşünmeye başlasam mı ne
Günaydıınlarrr herkese
birkaç gündür girememiştim birsürü sayfa dolmuş geri dönüp okuyamadım da.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.kızlar dün doktora gittim.karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük.16,2mm.5+4 günlük dedi.herşey gayet sağlıklı,vajinal baksaydık bebeği de görebilirdik dedi ama ben istemedim.sağlıklı olsun da sabırla beklemeye razıyım ben.
çok sevindim tuubi darısı pıtpıtlara inşallahhh gözün aydın canm
benim bebişimde sağda ayrıca ilk bebişim sağdaydı fakat erkekti herseyin hayırlısııı
Çoook sağol canım benim.sendeki gelişmeleri bilmiyorum ama darısı başına diyeyim.
Yahu ben birkaç gündür nerdeyse aç geziyorum kızlar.yani midem boş olunce daha rahat hissediyorum kendimi.yemek yiyince midem çok bulanıyor.keyfim kaçıyor.ama gıdasız da kalmak istemiyorum.ne yapacağımı bilemedim:44:
bende çok şükür keseyi gördüm cnm 2 hafta içindede kalp atışlarını umarım duyabilirim
ya tek iştahı açık olan benmiyim :)önüme ne gelse yiyiorum ama son 2 gündür sabah bulantılarım başladı
bende çok şükür keseyi gördüm cnm 2 hafta içindede kalp atışlarını umarım duyabilirim
ya tek iştahı açık olan benmiyim :)önüme ne gelse yiyiorum ama son 2 gündür sabah bulantılarım başladı
ne guzel canim ye ye bebegini besliyorsun isteben fazla yiyemiyorum ama karnim cok sis niye anlamadim
canim senin kac cocugun var bu ilk zannediyordum
canım 2 düşüğüm var demiştim ondan bbahsediyorum 10-11 haftalıktı ilkikalbi durdu 2. de 5 haftalıktı keseyi görmediğimiz için kimyasal gebelik dedi dr umok
şuan bizden beslenmiyorlar sanırım ben ancak kendimi tombiş yapıcam bu gidişle
Slm olsun topiğimizin güzel hamişlerinee
inşallah canım bende beklemedeyim işte hamdolsun bugün olmadım regl bekleyecem beni en iyi anlayanlardan biride sensin test yapmaya korkuyorum hemde çok
canımmm inşallah kopkoyu ıkı cızgı gorursun de gozlerın faltaşı gıbı acılır
inşallah bu ay bebegın gelmıstır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?