2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hayirlisi olsun canim bebegini gormussun ben daha 1 hafta sonra gorucem cok merak ediyorum:18::18:

Kızlar şimdi cinsiyeti için hem çok erken hem de gereksiz belki ama sizinle paylaşayım dedim.bebek sağ yumurtalıktan oluşursa erkek,soldan ise kız olur derler.tabi böyle bişeyi doktora kesinlikle sormadım ama dün doktor bakarken önce sol yumurtalığımı gösterdi.görüyorsun boş dedi.sağ tarafa geçerken önce bebiş kesesini sonra daha sağda korpus luteum kesesi var dedi.bu belli bir zamana kadar bebeğin tutunması için gerekli olan progesteron gibi hormonları üreten bi keseymiş.özetle bebeğim sağdan oluşmuş.Şimdiden erkek isimleri düşünmeye başlasam mı ne

banada kesenin büyüklüğünü söylemedi acaba ultrason görüntüsünde yazarmı :44:

bende baktımda göremedim vallaaaa :44:

Bu arada farkettiniz mi hamilelik takvimimi de kondurdum artık.Şükürler olsun Rabbime.
Ama ama ama çoook güzel durmuyor mu teyzeleri yaa

çooook yakışmış canımmmm bebişinin takvimiiiii

bende saklıcammm mercimeğimin ilk fotosunuuuuuu... oyyyy yerim ben bunları yaaaaaaaaaaaa minnak şeylerrrrrrr

ilginc bir bilgi sonucu merakla bekliyorum valla en onemlisi saglikli sihhatli olsun da erkek kiz farketmez

onu bende duymuştum sağda olursa erkek solda olursa kız diye.. doktorda bizim minik kesemizi sağda buldu ve bende erkek hissediyorum... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ve bebişlerimizin elleri ayakları bütün uzuvları sağlıklı ve düzgün olurr... Rabbim sen korunmasız meleklerimizi koru, onları sağlıcakla kucağımıza alıp güzel günlerde büyütmemizi nasip et Allahımmm.....

çok sevindim tuubi darısı pıtpıtlara inşallahhh gözün aydın canm

çok sevindim tuubi darısı pıtpıtlara inşallahhh gözün aydın canm

Çoook sağol canım benim.sendeki gelişmeleri bilmiyorum ama darısı başına diyeyim.
Yahu ben birkaç gündür nerdeyse aç geziyorum kızlar.yani midem boş olunce daha rahat hissediyorum kendimi.yemek yiyince midem çok bulanıyor.keyfim kaçıyor.ama gıdasız da kalmak istemiyorum.ne yapacağımı bilemedim:44:

benim bebişimde sağda ayrıca ilk bebişim sağdaydı fakat erkekti herseyin hayırlısııı

bende çok şükür keseyi gördüm cnm 2 hafta içindede kalp atışlarını umarım duyabilirim

ya tek iştahı açık olan benmiyim :)önüme ne gelse yiyiorum ama son 2 gündür sabah bulantılarım başladı

ne guzel canim ye ye bebegini besliyorsun isteben fazla yiyemiyorum ama karnim cok sis niye anlamadim

ne guzel canim ye ye bebegini besliyorsun isteben fazla yiyemiyorum ama karnim cok sis niye anlamadim

canım 2 düşüğüm var demiştim ondan bbahsediyorum 10-11 haftalıktı ilkikalbi durdu 2. de 5 haftalıktı keseyi görmediğimiz için kimyasal gebelik dedi dr um ok

unuttum canim ya kusura bakma ilki bayagi buyukmus Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bir daha da yasatmasin insalllah...

şuan bizden beslenmiyorlar sanırım ben ancak kendimi tombiş yapıcam bu gidişle

valla sonunda hepimiz tombis olcaz baska yolu yok benim birde boyum uzun cok komik olcam ya

yasasın gezmeye gidiyorum çok sıkılmıştım evde alışkın olmayınca akşam gelince görüşürüz hepinizide bebişlerinizidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…