2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yaa cok güldümmm ben deliii yaa rüyaya bakk :))))))))))))))))

Ayyy benide merak saldı bak şimdi çabuk git gel annesi bak teyzeleri merak ediyor burda hayırlı haberlerle dönersin inşallah :)))
geldikk geldikk yetsesiii gec kaldık biras ama cinsiyet yok maaleseff doktor cok fena bizimmm 15 haftadan önce kesinlikle söylemiyoooo

laaaaaaannnnn döverim seniii nasıl merak ettik seni biliyonmuuuuu....???? ama bebeği görünce affettim ben yerim o tontişi beeennnn ama sana küsüm bennn

totosundan öptüreyim barısalımm DD
kuzum dün yazamadım annemlerde net yok telin sarzı yok kaldık oyle aksamda giremedim bi türlü
sevincimden fotolardan ayrılamadımmm teysesiiii yaa küsmeee bak sopamda küsük :))))))

Son düzenleme:
Evlilik fotolarını gördüm hepiniz birbirinizden güzelsiniz şekerler.. 41 kere masallah mutluluklarınız daim olsun:)

bi senelik evliyim işte çok erken die düşünüyoduk eşimde 25inde ama pıtırcıkım süpriz yaptı bize genç anne olcam bazen aynanın karşısına geçiyom inanamıyom anne olcağıma

Benim 5 senem bitti evleneli.ben cok bekledim cok istedim iki kere de tup bebek denedik.rabbim bu gune saklamis yavrumu.kendiliginden supriz yapti.o yuzden iki aylikken ogrendim.insan 5 sene alistirinca kendini olmadigina kolay kolay inanamiyor.rabbim bagislasin hepimizin emanetlerini.

Dualarımız seninle...Rabim kimseyi evladıyla sınamasın..Umarım her şey yolunda gider.

Fotolar eklenmiş,evlilik teklifleri anlatılmış...Allah mutluluklarınızı daim etsin...Evlilik hikayeleri de güzeldi.

Ama benim canım çok sıkkın hamişler.Dualarınızı bekleyen yeni doğan bir bebiş var.Kuzenm hamileydi 3 hafta sonra doğum yapacaktı bebiş erken geldi.Geldi gelmesine de....Allahın takdiri kalbinde 3 delik var.Makatı kapalı doğdu ve tuvaletini yapabilmesi için bağırsağının ucunu çıkarmış doktorlar.Erken doğduğu için 2.400 kg doğdu kilo almasını bekliyorlar makatı için ameliyat olacak yavrumuz.Kuzenim testleri yaptırmamıştı, sonuç olumsuz olsada aldırmayacağı için ve kuzu down sendromluymuş...Lütfen hamilelerin duası kabul olur.Kuzenim ve bebeği içinde duanızı esirgemeyin olur mu

maşallah seninki daha bi başkaymış canım aminnnnnn

evet çok iyiyiz kuzumm
çok şükür :)
işyerindeyim parton yanımdaydı bi girdim
resim yükleyecektim
patron olunca kaldım öyle sonra gidince hemen yükledim
no panik no merak herşey yolunda
cinsiyet söylemedi ama
erkek ben biliyorummm DDD

kızlar ağustos annesiyim çok bulantım var herşeyden tiksiniyorum hiçbişi yiyemiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyor geçtimi sizin bulantınız moral bulurum biraz inşallah

Kızlar aranızda yeniyim temmuz annesi olucam kısmetse topik deki bin küsur sayfanın hepsini okudum yalnız olmadığımı bilmek çok güzel Allah hepimize sağsalim bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin dualarım sizinle

ya çok çok üzüldüm ve çok duygulandım allah güç kuvvet versin rabbim sağlık versin biranönce

gözünaydın tekrar çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bende erkek hissediyom bacım hemde acayip şekilde hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versin

tamam totosundan öptürürsen barışırım ozmaaannn

ayyy canım benim yaaa Rabbim yardımcısı olsun İnşallah bebiş sağlığına kavuşur anne babasını ve sevdiklerini daha fazla üzmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…