günaydın millet,
herkese iyi bir hafta olması dileğiyle....
bu aralar ne saçma sapan rüyalar görmeye başladım..
rüyamda doğum yapıyorum,bebeğim nerde diye onu görmeye gidiyorum.odada 1i kız diğeri erkek 2 çocuk var birinin yşı 9 diğerinin 10.Bana işte çocuklrın bunlar diyor.
diyorum ben yeni doğum yaptım bunlar kocaman.seninkiler çabuk büyüyen cinsten diyorlar.peki diyorum ben ikiz beklemiyordum ki tek çocuk bekliyordum diyorum.diğeri de promsyon diyor hemşire...sanırım kafayı yedim :)
geldikk geldikk yetsesiii gec kaldık biras ama cinsiyet yok maaleseff doktor cok fena bizimmm 15 haftadan önce kesinlikle söylemiyooooAyyy benide merak saldı bak şimdi çabuk git gel annesi bak teyzeleri merak ediyor burda hayırlı haberlerle dönersin inşallah :)))
laaaaaaannnnn döverim seniii nasıl merak ettik seni biliyonmuuuuu....???? ama bebeği görünce affettim benyerim o tontişi beeennnn ama sana küsüm bennn
bi senelik evliyim işte çok erken die düşünüyoduk eşimde 25inde ama pıtırcıkım süpriz yaptı bize genç anne olcam bazen aynanın karşısına geçiyom inanamıyom anne olcağıma
kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.
Benim 5 senem bitti evleneli.ben cok bekledim cok istedim iki kere de tup bebek denedik.rabbim bu gune saklamis yavrumu.kendiliginden supriz yapti.o yuzden iki aylikken ogrendim.insan 5 sene alistirinca kendini olmadigina kolay kolay inanamiyor.rabbim bagislasin hepimizin emanetlerini.
KUZU SENİ MERAK ETTİK BURDA KONTROLE GİTCEM DEDİN GİDİŞ O GİDİŞ BİRAZ ÖNCE GİRDİN ÇIKTIN ALLAHIM BEBEĞİ GÖRDÜK YA ÇOK ŞÜKÜR SENDE İYİSİN MAŞALLAH GÖZÜNAYDIN HERŞEY YOLUNDA CİNSİYETİ SÖYLEMEMİŞ AZICIK ÜZÜLMÜŞÜNDÜR AMA DİĞER TÜM ŞEYLER İYİ ÖNEMLİ OLANDA O BEBEĞİ YERİM NASIL DA BELLİ SIPA BİDAHA KONTROL NE ZMAN
deprem olduuu bursalılar
dualarımız seninle...rabim kimseyi evladıyla sınamasın..umarım her şey yolunda gider.
Fotolar eklenmiş,evlilik teklifleri anlatılmış...allah mutluluklarınızı daim etsin...evlilik hikayeleri de güzeldi.
Ama benim canım çok sıkkın hamişler.dualarınızı bekleyen yeni doğan bir bebiş var.kuzenm hamileydi 3 hafta sonra doğum yapacaktı bebiş erken geldi.geldi gelmesine de....allahın takdiri kalbinde 3 delik var.makatı kapalı doğdu ve tuvaletini yapabilmesi için bağırsağının ucunu çıkarmış doktorlar.erken doğduğu için 2.400 kg doğdu kilo almasını bekliyorlar makatı için ameliyat olacak yavrumuz.kuzenim testleri yaptırmamıştı, sonuç olumsuz olsada aldırmayacağı için ve kuzu down sendromluymuş...lütfen hamilelerin duası kabul olur.kuzenim ve bebeği içinde duanızı esirgemeyin olur mu
evet çok iyiyiz kuzumm
çok şükür :)
işyerindeyim parton yanımdaydı bi girdim
resim yükleyecektim
patron olunca kaldım öyle sonra gidince hemen yükledim
no panik no merak herşey yolunda
cinsiyet söylemedi ama
erkek ben biliyorummm :dddd
yaa cok güldümmm ben deliii yaa rüyaya bakk :))))))))))))))))
geldikk geldikk yetsesiii gec kaldık biras ama cinsiyet yok maaleseff doktor cok fena bizimmm 15 haftadan önce kesinlikle söylemiyoooo
totosundan öptüreyim barısalımmDD
kuzum dün yazamadım annemlerde net yok telin sarzı yok kaldık oyle aksamda giremedim bi türlü
sevincimden fotolardan ayrılamadımmm teysesiiii yaa küsmeee bak sopamda küsük :))))))
Dualarımız seninle...Rabim kimseyi evladıyla sınamasın..Umarım her şey yolunda gider.
Fotolar eklenmiş,evlilik teklifleri anlatılmış...Allah mutluluklarınızı daim etsin...Evlilik hikayeleri de güzeldi.
Ama benim canım çok sıkkın hamişler.Dualarınızı bekleyen yeni doğan bir bebiş var.Kuzenm hamileydi 3 hafta sonra doğum yapacaktı bebiş erken geldi.Geldi gelmesine de....Allahın takdiri kalbinde 3 delik var.Makatı kapalı doğdu ve tuvaletini yapabilmesi için bağırsağının ucunu çıkarmış doktorlar.Erken doğduğu için 2.400 kg doğdu kilo almasını bekliyorlar makatı için ameliyat olacak yavrumuz.Kuzenim testleri yaptırmamıştı, sonuç olumsuz olsada aldırmayacağı için ve kuzu down sendromluymuş...Lütfen hamilelerin duası kabul olur.Kuzenim ve bebeği içinde duanızı esirgemeyin olur mu
ya çok çok üzüldüm ve çok duygulandım allah güç kuvvet versin rabbim sağlık versin biranönce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?