2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bu adamlar bomba ya valla bazen çok komik oluyolar
benimkki zaten doğuma falan giremez
hoca usg de bakarken bastırınca deliriyo kaldıki doğum çok güldüm
şimid hah
Sorma yaa aynen cok guluyorum.
oyyyy maşallah sizeeeee çıtır annemissss
Kucugum daha cok kucugum.22 yasindayim bennn
eşinde hamileler gibi tutmuş göbişini :) allah bozmasın sadetinizi :)

Zaten benden once doguracak o.gorenler direk onun gobegini seviyor hayirli olsin diye

:119:Kızçeler,teyzelerimiz biz geldik
Sabah yoğun kar yüzünden korka korka doktora gittik tam 1,5 saatte
Allahtan doktorumuz daha gelmemişti.Bebişim kendini göstermedi
Ama öyle tatlıydı ki anlatamam size eşim videoya çekti de evde sürekli izliyorum
Eski çekimleri de izliyorum ve bebişimin belgeseli oldu resmenHaftasına göre 2 gün öndeyiz
herşeyi yerindeydi ikili test için kan verdik,ilaçlarımız değişti,çatlak kremi önerildi.Çok verimli bir muayene
oldu.Naneli lokumum yerinde duramıyordu sürekli hopladı,ilk başta uyuyordu sonra birden korktu ve hopladı:122::122:
1 hafta sonra ikili test sonuçlarını alacağız umarım iyi sonuç çıkar
Dualarınızı okudum canlarım bizler böyleyiz ALLAH'ım sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin):118::118::119:

ooohhh şükürrrr...Hadi gözünüzaydın cnmm herşey yolundaymış ne güzzellll

buda benim sıpaaaaam
dün doktora ggittiiik uyuyodu kuzum dokto cukcuk yaptı karnıma uyandırdııı küstü kuzummm benimm kafasını yasladı öyle ellerinin üstünee ayağa kalktı
bacaklara bakınn babası gibi uzun olacak sanırımmmm
ya ne kadar cok güldüm yüzüyordu yüze yüze bu sekli aldı bide bacaklarını yere vuruyorr cok kızdı çok uyandırdık diyee sıpaaaaa :)))
ense ölçümü filan normal cıktı birgün önden gidiyor maaşallal çok güzel bebeğin dedi çok sevindimmmm çirkinde olsaaa yerim onun totosunuu bennn nasılda
duruyor dünden beri bakıp duruyorum fotolara sağa sola gösteriyorumm
cinsiyet söylemedii doktorumuzz maaleseff :)

hamişşeydamı geldi gitti kızlar aşağıda göremedim isminii...* bu kız hepimizi tımarhaneye gönderecek anlaşıldııııı

Sorma yaa aynen cok guluyorum.

Kucugum daha cok kucugum.22 yasindayim bennn

Zaten benden once doguracak o.gorenler direk onun gobegini seviyor hayirli olsin diye

ya kızlar sizin kocalarınızda da varmı bilmem ama benimki tam bi hamile sabahları midesi bulanıyo canı sürekli bişeyler istiyo hafifde göbek yaptı bu ara sağ olsun üzerime çok titriyo ama hallerini görseniz hanginiz taşıyo bebeği dersiniz benden etkileniyo sanırım 2. bebeğimiz gerçi oğlan 9 yaşında ama ilk bebek kadar heycanlı geçen ay hatta çok güldüm dr kontrolümüz var ikili test sonucu alcaz ben oturuyorum o ayakta yiğenimde yanımda idi dr çağırdı bizi beni bıraktı ben daha kalkmadım yerimden o dr odasına girdi yiğenimle ben kaldık dışarda sanki o muayne olcak çok güldük heycandan beni dışarda unuttu

En kucuk benim saniyordum vallaa.tabloya yaslari da yazsak keske.

bi senelik evliyim işte çok erken die düşünüyoduk eşimde 25inde ama pıtırcıkım süpriz yaptı bize genç anne olcam bazen aynanın karşısına geçiyom inanamıyom anne olcağıma

laaaaaaannnnn döverim seniii nasıl merak ettik seni biliyonmuuuuu....???? ama bebeği görünce affettim ben yerim o tontişi beeennnn ama sana küsüm bennn

benimkininde migdesi çok bulanıyo canım...dr gülüyo halimize bana soruyo nasılsın çok iyiyim diyorum eşime sorunca midem bulanıyo,başım dönüyo başlıyo söylemeye..dr kopuyo resmen..

ama geçenlerde bi bebek dergisinde okumuştum eşlerini çok seven kocişler böyle eşleriyle beraber hamilelik belirtileri gösteriyomuş..

KUZU SENİ MERAK ETTİK BURDA KONTROLE GİTCEM DEDİN GİDİŞ O GİDİŞ BİRAZ ÖNCE GİRDİN ÇIKTIN ALLAHIM BEBEĞİ GÖRDÜK YA ÇOK ŞÜKÜR SENDE İYİSİN MAŞALLAH GÖZÜNAYDIN HERŞEY YOLUNDA CİNSİYETİ SÖYLEMEMİŞ AZICIK ÜZÜLMÜŞÜNDÜR AMA DİĞER TÜM ŞEYLER İYİ ÖNEMLİ OLANDA O BEBEĞİ YERİM NASIL DA BELLİ SIPA BİDAHA KONTROL NE ZMAN

Ne mutlu sana.cok sevindim.korktugu icin ziplamamistir o.cihazdan dalga gonderiyorlar o yuzden tepki veriyor.bir nevi korktugu dogru yani.ayy kiyamam.foto verdimi doktor koyarmisin.

kızlar bende nette bebek bakım setlerine bakıyorum aranızda alan varmı acaba ne önerirsiniz:26:
Mustela ürünleri çok güzel cnm..
Arkadaşım çok sevindim gercekten, bebeğin sana tutunmuş bırakmıcak çok da sağlıklı doğacaktırAllahın izniyle, dualarımız sizinle..
Merak etmiştik valla neyse guzel haberlerin sevindirdi maşallah güzel bebeğine

maşallah canımm benim ya tam türk filmi olmuş sizinki

maşallah canım benim

süpersiniz ya maşallah

En kucuk benim saniyordum vallaa.tabloya yaslari da yazsak keske.

tabloda benim adım bile yazmıyo nasıl yazcaz bende 23 yaşındayım

kıss merak ettik valla yok oldun maşallah bebişe ya teyzesi yer onu bak benim oğluşumun duruşuna benziyo oğluş olabilir diye hissettim görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…