Sorma yaa aynen cok guluyorum.bu adamlar bomba ya valla bazen çok komik oluyolar
benimkki zaten doğuma falan giremez
hoca usg de bakarken bastırınca deliriyo kaldıki doğum çok güldüm
şimid hah
Kucugum daha cok kucugum.22 yasindayim bennnoyyyy maşallah sizeeeeeçıtır annemissss
eşinde hamileler gibi tutmuş göbişini :) allah bozmasın sadetinizi :)
Sorma yaa aynen cok guluyorum.
Kucugum daha cok kucugum.22 yasindayim bennn
Zaten benden once doguracak o.gorenler direk onun gobegini seviyor hayirli olsin diye
bende henüz 22 yim :)
ooohhh şükürrrr...Hadi gözünüzaydın cnmm herşey yolundaymış ne güzzellll:119:Kızçeler,teyzelerimiz biz geldik
Sabah yoğun kar yüzünden korka korka doktora gittik tam 1,5 saatte
Allahtan doktorumuz daha gelmemişti.Bebişim kendini göstermedi
Ama öyle tatlıydı ki anlatamam size eşim videoya çekti de evde sürekli izliyorum
Eski çekimleri de izliyorum ve bebişimin belgeseli oldu resmenHaftasına göre 2 gün öndeyiz
herşeyi yerindeydi ikili test için kan verdik,ilaçlarımız değişti,çatlak kremi önerildi.Çok verimli bir muayene
oldu.Naneli lokumum yerinde duramıyordu sürekli hopladı,ilk başta uyuyordu sonra birden korktu ve hopladı:122::122:
1 hafta sonra ikili test sonuçlarını alacağız umarım iyi sonuç çıkar
Dualarınızı okudum canlarım bizler böyleyiz ALLAH'ım sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin):118::118::119:
Sorma yaa aynen cok guluyorum.
Kucugum daha cok kucugum.22 yasindayim bennn
Zaten benden once doguracak o.gorenler direk onun gobegini seviyor hayirli olsin diye
En kucuk benim saniyordum vallaa.tabloya yaslari da yazsak keske.
Eki Görüntüle 598953 buda benim sıpaaaaam
dün doktora ggittiiik uyuyodu kuzum dokto cukcuk yaptı karnıma uyandırdııı küstü kuzummm benimm kafasını yasladı öyle ellerinin üstünee ayağa kalktı
bacaklara bakınn babası gibi uzun olacak sanırımmmm
ya ne kadar cok güldüm yüzüyordu yüze yüze bu sekli aldı bide bacaklarını yere vuruyorr cok kızdı çok uyandırdık diyee sıpaaaaa :)))
ense ölçümü filan normal cıktı birgün önden gidiyor maaşallal çok güzel bebeğin dedi çok sevindimmmm çirkinde olsaaa yerim onun totosunuu bennn nasılda
duruyor dünden beri bakıp duruyorum fotolara sağa sola gösteriyorumm
cinsiyet söylemedii doktorumuzz maaleseff :)
ya kızlar sizin kocalarınızda da varmı bilmem ama benimki tam bi hamilesabahları midesi bulanıyo canı sürekli bişeyler istiyo hafifde göbek yaptı bu ara sağ olsun üzerime çok titriyo ama hallerini görseniz hanginiz taşıyo bebeği dersiniz benden etkileniyo sanırım 2. bebeğimiz gerçi oğlan 9 yaşında ama ilk bebek kadar heycanlı geçen ay hatta çok güldüm dr kontrolümüz var ikili test sonucu alcaz ben oturuyorum o ayakta yiğenimde yanımda idi dr çağırdı bizi beni bıraktı ben daha kalkmadım yerimden o dr odasına girdi yiğenimle ben kaldık dışarda sanki o muayne olcak çok güldük heycandan beni dışarda unuttu
dün doktora ggittiiik uyuyodu kuzum dokto cukcuk yaptı karnıma uyandırdııı küstü kuzummm benimm kafasını yasladı öyle ellerinin üstünee ayağa kalktı
ya ne kadar cok güldüm yüzüyordu yüze yüze bu sekli aldı bide bacaklarını yere vuruyorr cok kızdı çok uyandırdık diyee sıpaaaaa :)))
ense ölçümü filan normal cıktı birgün önden gidiyor maaşallal çok güzel bebeğin dedi çok sevindimmmm çirkinde olsaaa yerim onun totosunuu bennn nasılda
:119:Kızçeler,teyzelerimiz biz geldik
Sabah yoğun kar yüzünden korka korka doktora gittik tam 1,5 saatte
Allahtan doktorumuz daha gelmemişti.Bebişim kendini göstermedi
Ama öyle tatlıydı ki anlatamam size eşim videoya çekti de evde sürekli izliyorum
Eski çekimleri de izliyorum ve bebişimin belgeseli oldu resmenHaftasına göre 2 gün öndeyiz
herşeyi yerindeydi ikili test için kan verdik,ilaçlarımız değişti,çatlak kremi önerildi.Çok verimli bir muayene
oldu.Naneli lokumum yerinde duramıyordu sürekli hopladı,ilk başta uyuyordu sonra birden korktu ve hopladı:122::122:
1 hafta sonra ikili test sonuçlarını alacağız umarım iyi sonuç çıkar
Dualarınızı okudum canlarım bizler böyleyiz ALLAH'ım sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin):118::118::119:
karnım acıktı ne yapsamda yesem kızlar
Mustela ürünleri çok güzel cnm..kızlar bende nette bebek bakım setlerine bakıyorum aranızda alan varmı acaba ne önerirsiniz:26:
Arkadaşım çok sevindim gercekten, bebeğin sana tutunmuş bırakmıcak çok da sağlıklı doğacaktırAllahın izniyle, dualarımız sizinle..kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.
Merak etmiştik valla neyse guzel haberlerin sevindirdi maşallah güzel bebeğineEki Görüntüle 598953 buda benim sıpaaaaam
Bizim hikayemiz de tamm türk filmi oldu :)
Biz eşimle ikizmide dans ediyoruz ama ben avrupa yakası o anadolu başka şehirde gibiyiz. Derken bu dans okullarının düzenlediği tekne turları vardı. Her hafta yapılan ben bu turlara gitmeye başladım. Orda eşimi görmüştüm ama uzak duruyoruz cooll kadınız ya :)
bir sene sonra turlar haziranda yine başladı. Derken bu turlardan birinde hava bulutlu ikimizinde arkadaşları gelmedi. biz kaldık yanyana derken sabahtan akşama kadar sohbet sohbet ben inanamadım böyle biri yaşıyor mu diye :) ağustos ayında çıkmaya başladık, birden kendimizi evliliği konuşurken bulduk. ailem bursa da kardeşlerim burda nasıl nerde tanıştırsak derken, önce ev alalım dedik 2 hafta içinde ev aldık hemde beraber, tapu işlerini hallederken eşimin babası benim babamı sormaya başladı.
Ben belki de tanırsın dedim, Benim babam 70 li yıllarda almanyada ford fabrikasında çalışmış, sizde ordan emeklisiniz. kayıpeder ben bu isimde birini tanıyorum dedi.
Böyle bir tesadüf olursa çok komik olur dedim. Derken adam babamı tarif etmeye başladı..... Ve evet bu tarif benim babam dedim. Babamı aradım
- Babab sen 70 li yıllardan almanyadan bu isimde birini tanıyormusun diye..
-babam sen benim arkadaşımı nerden buldun dedi.
- bende sevdiğim adamın babası dedim :) Telefonu verdim babam ağlamaklı senin oğlunsa kızımı verdim dedi.
-Kayınpeder ağlamaklı artık kızın benim kızımdır dedi.
Neyse sonuç o hafta bursa da nişan yaptık.... konu bizden çok bu iki dostun yıllar sonra karşılaşmaları oldu. 1970 te babamlar aynı evde 3 yıl yaşamışlar meğerse. ikiside aynı gün aynı yıl doğumlu babam türkiyeye dönmüş birdaha karşılaşmamışlar. taki bizim nişana kadar.
Bu durumu çok hızlandırdı ve biz mayısta evlendik.
Eşim yıllarca bu ülkede değilmiş ve ben meğerse ben hep onun gelmesini beklemişim bunca yıl :)
maşallah canım benim
Eki Görüntüle 598921
Bunu buldum ben de:)
En kucuk benim saniyordum vallaa.tabloya yaslari da yazsak keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?