2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

maşallaaahhh Rabbim aile saadetinizi hiç bozmasın.. ayrıca oğlunu pek bi beğendim damadım olabilirrrr

amin cnm benim cümlemiz inşallah

güleyimmi ağlayımmı bilemedim canım studyo değil önemli olan boşver ama bazılarıda tam dayaklık fotocuların
Gul kiz niye agliyon.adam bi ton foto cekti.dugunden sonra almaya gittik anlasmayi bozdu.vbaska fiyat verdi.dayagi yedi.
o ne demek ya bi dakka sende bol malzeme var gibi hadi dökül bakem

Hem dayak atti hem de verdi parayi al bi tarafina ..... diye.keske fotolari da alaydi.ilk defa biyle sinirlendi.ama haketti adam.

ay benimkide delirmişti hah
ama bizim fotocu hakketten yılışıktı
şimdi doğum fotosu isityorum beni çekmeyecekse olur dio
o ne demek be diorum yok ben fotoraf çektirmem dio

ben diğer tarafa koycam benim kociş bu konularda katıdır kıza bilir göbiş fotosuna zor izin verdi

valla bende çok özendim ama benim kocişinde burdan haberi var
bide eltilerimde üye külübe afişe ettin beni die
beynimi yer beynimi
ondan duryom böle sakin sakin

ay benimkide delirmişti hah
ama bizim fotocu hakketten yılışıktı
şimdi doğum fotosu isityorum beni çekmeyecekse olur dio
o ne demek be diorum yok ben fotoraf çektirmem dio

Adamin gozu korkmustur fotograftan.benim kocam da sadece ben cekerim baskasina cektirmem diyor dogumda.o degil kan tutuyor esimi.bayilip kalacak

Adamin gozu korkmustur fotograftan.benim kocam da sadece ben cekerim baskasina cektirmem diyor dogumda.o degil kan tutuyor esimi.bayilip kalacak

bu adamlar bomba ya valla bazen çok komik oluyolar
benimkki zaten doğuma falan giremez
hoca usg de bakarken bastırınca deliriyo kaldıki doğum çok güldüm
şimid hah

diğer tarafa bacım

allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın aramızda kötü niyetli var ise tez zamanda arındırsın benim kocamında haberi var hatta ve hatta ben neden üye olamıyorum diyor akşamları yanımda benimle takip ediyo oda :) hatta göbiş fotosunuda koymak istedide ben izin vermedim zaten kiloluyum millet 9 aylık sanacak dedim izin vermedim oderece yani :)

cnm bütün mesele bu zaten
burda üye olan tanıdıklar var başta elitler var yafu
kaza eseri görürülerse
ünlü olur benim koca o açıdan yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…