2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar geçmiş olsunn... ben depremden çok korkarımdaaa iyiki ankarada hissedilmedi çığlığı basardım...

Annem benim gün doğmadan neler doğar...Hepimiz dualarla bebişlerimizi dünyaya getireceğiz herşeyin en hayırlısı olur kuzum inşallah

geçmişi anca okuyabildim
nasılsınız annişler bakalım.
havalar çok kötü aman çok dikkat edin özellikle işe giden anneler çok kaygan oluyor yollar

kızlar ben kaçar mesai bitmek üzere hepinize iyi akşamlar tekrar görüşünceye dek hoşca kalın bebişlerinize ve kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi

hosgeldin canim merak ettik seni gozun aydin

rabbim sen koru agliyorum suan tez vakitte versin sifasini o guzel tazecik anneyede sabrini versin insaalh icim acidi kizlar yok ben hep agliyorum niye bilemedim gozlerim heran dolu

izmirde de inanılmaz sallandı,noluyor dedim
ege denizi 6,4 ayy allahım korusun,kar kış kıyamet valla

allahim yardimciniz olsun su sogukta cok gecmis olsun aman dikkat edin kizlar hazirlikli olun yinede ama deyim

O kadar merak ettim ki seni.cok sordum haber varmi diye.allahtan umut kesilmez.cok sevindim.bebegine destek ol.iyi olacagini dusun.ve bizden de ayrilma.rabbim yardimciniz olsun.

Slm kızlar İnşallah bende Temmuz annesi olacağım lütfen beni de ekler misimiz?
Sat 23 Temmuz 3. Bebeğim olacak İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…