noluyo izmir aydın bursa..bursa baya sallandııı
ayyy canım benim yaaa Rabbim yardımcısı olsun İnşallah bebiş sağlığına kavuşur anne babasını ve sevdiklerini daha fazla üzmeden...
kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.
evet çok iyiyiz kuzumm
çok şükür :)
işyerindeyim parton yanımdaydı bi girdim
resim yükleyecektim
patron olunca kaldım öyle sonra gidince hemen yükledim
no panik no merak herşey yolunda
cinsiyet söylemedi ama
erkek ben biliyorummmDDD
Dualarımız seninle...Rabim kimseyi evladıyla sınamasın..Umarım her şey yolunda gider.
Fotolar eklenmiş,evlilik teklifleri anlatılmış...Allah mutluluklarınızı daim etsin...Evlilik hikayeleri de güzeldi.
Ama benim canım çok sıkkın hamişler.Dualarınızı bekleyen yeni doğan bir bebiş var.Kuzenm hamileydi 3 hafta sonra doğum yapacaktı bebiş erken geldi.Geldi gelmesine de....Allahın takdiri kalbinde 3 delik var.Makatı kapalı doğdu ve tuvaletini yapabilmesi için bağırsağının ucunu çıkarmış doktorlar.Erken doğduğu için 2.400 kg doğdu kilo almasını bekliyorlar makatı için ameliyat olacak yavrumuz.Kuzenim testleri yaptırmamıştı, sonuç olumsuz olsada aldırmayacağı için ve kuzu down sendromluymuş...Lütfen hamilelerin duası kabul olur.Kuzenim ve bebeği içinde duanızı esirgemeyin olur mu
izmirde de inanılmaz sallandı,noluyor dedim
ege denizi 6,4ayy allahım korusun,kar kış kıyamet valla
ooohhh şükürrrr...Hadi gözünüzaydın cnmm herşey yolundaymış ne güzzellll
kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.
kızlar büyük geçmiş olsun depremi yaşayanlar
sağol canım kar kış Rabbim korusun afetlerden
Ne mutlu sana.cok sevindim.korktugu icin ziplamamistir o.cihazdan dalga gonderiyorlar o yuzden tepki veriyor.bir nevi korktugu dogru yani.ayy kiyamam.foto verdimi doktor koyarmisin.
Evet canım ben de hissettim İstanbul'da dadeprem olduuu bursalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?