2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hele şükür yaşıma yakın bir anne adayı ile karşılaştım ikili test yaptırmışmıydın? yaş riskin ne çıkmıştı biliyormusun?

cnm sonuölar direk doktoruma gitti
sonra doktorum aradı telden
gayet iyisinizd ikiniz
hiç bir risk yok dedi
ondan bu soruna cevap vermeyecem gülüm

cnm sonuölar direk doktoruma gitti
sonra doktorum aradı telden
gayet iyisinizd ikiniz
hiç bir risk yok dedi
ondan bu soruna cevap vermeyecem gülüm

oh ne güzel en güzeli olmuş .. ben merakım yüzünden hepsini ayrıntılı bir şekilde öğrendim bazen panik yapıyorum ya öyleyse ya böyleyse diye. Bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar tek duam bu..

Eki Görüntüle 599140

Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burun Annesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)

Allahım ben senin o burnuşunu yerimmmmm,,Maşallah 41 kere çok güzel görünüyor,erkekmi olacak canım,ben sanki biraz erkeğe benzettim gibi,yanılıyorda olabilirim çok anlamam

Bu arada kardan kadınında inanılmaz sevimli olmuş,bayıldım

oh ne güzel en güzeli olmuş .. ben merakım yüzünden hepsini ayrıntılı bir şekilde öğrendim bazen panik yapıyorum ya öyleyse ya böyleyse diye. Bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar tek duam bu..

amin cnm
tabi ya bakalım 22 ocakta gidecem 16+6 olacaz o zamana kadar
3 lü taraması geliyo
oda temiz çıkarsa değme keyfimize

arkadasımdan ogrendım nettede baktım anlamı ark.dedıgıklerı gıbı ıstersenız sızde ben cıktısını alıp 7 kat sarıp uzerımde tasıyacagım ınsll herseyın gonlumuzce kolay olması dılegımle ınsl

http://www.islamcihadi.com/-oku-19-0.aspx

bu adresı lınkınıze tıklayıp acınn lutfenniçeriginde ; Efendımız'ın muhrü şerifi-ayete l kursi-beslemele-ashabı keyf duası-naılı serıf dua sı

ınslll

Slm kızlar İnşallah bende Temmuz annesi olacağım lütfen beni de ekler misimiz?
Sat 23 Temmuz 3. Bebeğim olacak İstanbul

ekledim canım listeye...

bebişin fotosunuda aldım ama olmamışş...

yerim ben onun bunnuşunuuuu nasılda neşeli gözüküyo maşallaaahhh... benim sıpa pek bi mızmız duruyodu vallaaaaa.....

kardankadınına bayıldımmmmmmm çok şeker olmuş vallaaaaa

Eki Görüntüle 599140

Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burun Annesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)

ana lokum lokummmmmmmmmmm benımm pıpıcanım bundan daha buyuktur zarr 12 haftalıkken gormustumm ozledımm taaa 16 haftalıken gormeye gıdecegız ALLAH dan bırsey olmassa ınslll

lokumunu sevsınler canımmmm rabbım saglıcakla kucagımıza almaayı nasıp etsın cınsıyet bellı mıydı sızınn annesıı burnu neyı belı yaaaaaaaaaaa ben yusunu cok meak edıyorumm ne zamn belli olursa artık hayırlısı ıleee

depremmı yasayanlar gecmıs olsun rabbım beterınden korusun ınsll

aynı yaştayız neredeyse ikili test yaş riskin ne çıkmıştı hatırlıyormusun ben bu ikili teste fena taktım kafayıda yaşıma yakın anne adaylarına soruyorum sağlamasını yapmak için:18::18:

ikili test sonucum henüz çıkmadı o yüzden bilemiyorum ne yazık ki..

Hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz.) Bir kaç saat ayrılayım dedim , neler olmuş neler )
Aşklar meşkler havalarda uçuşmuş , romantizm tavan yapmış ) Üşenmedim okudum hepsini , roman tadında hepsi de çok hoş. Allahım mutluluklarınızı daim etsin , bebişlerinizle birlikte , mesut mutlu olun yuvanızda Bir resim de ben mi patlatsam ne yapsam ?))
Merak etmeyin türkiye sallansa da bu topiğe birşeycikler olmaz , evelallah her sallantının altından sapasağlam çıkar bu topik))

ben çıkacam birazdan bayanlar çok kaynatmayın ya
sonra geçmişi okuması zor oluyo
şimdi bu ankara soğunda
karda düşmeden ve şifayı kapmadan eve gitmek tek derdim

aynen öyle canım çok şükür burdaki dostluklar çok güzel sende ekle senide görelim şekercim

kızlar isimleri paylaşmıştım ama hiç yorum gelmemiş..sizce nasıl kızcemiz Sare olcak ogluşumuz Talha

Canım hoşgeldin. Hepimizi merakta bıraktın ama açıklamalarını okudum. Adına çok mutlu oldum cnm benim. Allah nazardan saklasın , hep böyle güzel haberlerle dönersin inş. Boşver cinsiyetini söylemeyiversin. Biz öğrendik te ne oldu? Hala meraktayız , net söylemedikleri için

bende ayın 12 sinde gidicem kısmetse ikili test için. neredeyse 1,5 aydır görmedim yavrumu ve çok merak ediyorum hepiniz gibi bnde endişeliyim tabiki bazı şeylerde. testin sonucu kaç günde çıkar arkadaşlarım özele gidiyorum.

Hepinizinkine maşallahALLAH nazarlardan korusun cümlemizinkini
Benim içime de hep erkek doğuyor ama yine de ne olursa olsun farketmez sağlıklı olsun yeter canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…