Hele şükür yaşıma yakın bir anne adayı ile karşılaştımikili test yaptırmışmıydın? yaş riskin ne çıkmıştı biliyormusun?
cnm sonuölar direk doktoruma gitti
sonra doktorum aradı telden
gayet iyisinizd ikiniz
hiç bir risk yok dedi
ondan bu soruna cevap vermeyecem gülüm
Eki Görüntüle 599140
Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burunAnnesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)
oh ne güzel en güzeli olmuş .. ben merakım yüzünden hepsini ayrıntılı bir şekilde öğrendim bazen panik yapıyorum ya öyleyse ya böyleyse diye. Bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar tek duam bu..
Evlilik fotolarını gördüm hepiniz birbirinizden güzelsiniz şekerler.. 41 kere masallah mutluluklarınız daim olsun:)
amin cnm
tabi ya bakalım 22 ocakta gidecem 16+6 olacaz o zamana kadar
3 lü taraması geliyo
oda temiz çıkarsa değme keyfimize
hoşgeldin canım sağlıkla bebeğini kucağına al işallah
İnşallah tertemiz çıkar sağlıklı bir şekilde kucaklarsın yavrunu
Slm kızlar İnşallah bende Temmuz annesi olacağım lütfen beni de ekler misimiz?
Sat 23 Temmuz 3. Bebeğim olacak İstanbul
Eki Görüntüle 599140
Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burunAnnesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)
aynı yaştayız neredeyse ikili test yaş riskin ne çıkmıştı hatırlıyormusun ben bu ikili teste fena taktım kafayıda yaşıma yakın anne adaylarına soruyorum sağlamasını yapmak için:18::18:
Hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz.) Bir kaç saat ayrılayım dedim , neler olmuş neler )
Aşklar meşkler havalarda uçuşmuş , romantizm tavan yapmış) Üşenmedim okudum hepsini , roman tadında hepsi de çok hoş. Allahım mutluluklarınızı daim etsin , bebişlerinizle birlikte , mesut mutlu olun yuvanızda Bir resim de ben mi patlatsam ne yapsam ? ))
Merak etmeyin türkiye sallansa da bu topiğe birşeycikler olmaz , evelallah her sallantının altından sapasağlam çıkar bu topik))
Eki Görüntüle 598953 buda benim sıpaaaaam
dün doktora ggittiiik uyuyodu kuzum dokto cukcuk yaptı karnıma uyandırdııı küstü kuzummm benimm kafasını yasladı öyle ellerinin üstünee ayağa kalktı
bacaklara bakınn babası gibi uzun olacak sanırımmmm
ya ne kadar cok güldüm yüzüyordu yüze yüze bu sekli aldı bide bacaklarını yere vuruyorr cok kızdı çok uyandırdık diyee sıpaaaaa :)))
ense ölçümü filan normal cıktı birgün önden gidiyor maaşallal çok güzel bebeğin dedi çok sevindimmmm çirkinde olsaaa yerim onun totosunuu bennn nasılda
duruyor dünden beri bakıp duruyorum fotolara sağa sola gösteriyorumm
cinsiyet söylemedii doktorumuzz maaleseff :)
yanlız fotoda eşin sanki hamile gibi karnını tutmuşşşEki Görüntüle 598921
Bunu buldum ben de:)
Allahım ben senin o burnuşunu yerimmmmm,,Maşallah 41 kere çok güzel görünüyor,erkekmi olacak canım,ben sanki biraz erkeğe benzettim gibi,yanılıyorda olabilirim çok anlamam
Bu arada kardan kadınında inanılmaz sevimli olmuş,bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?