2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ahh ahh kayınpeder isimleri yokmu doğukan yada oğuzhan metehana uyumlu aslında bende cnm

aynen öyle canım aslında kayınbabam koydurmadı ilk oğlumda şimdide koymayın diyor ama eşim ayıp olur bu sefer koyalım diyor doğukanı sevdim canım onu koyabilirim

Pekmezi tek başına içemiyorum ne yazık ki. Kuru üzüm almayı düşünyorum birde takviye için. Allahtan çok düşmemiş henüz değerlerim. Ucunda yakaladık.

pekmeze limon sıkıp içiyorum ben yoksa bana da çok tatlı geliyor boğazımı yakıyor ama limonla süper oluyor hemde o şekilde daha sağlıklıymış, dene bence

pekmeze limon sıkıp içiyorum ben yoksa bana da çok tatlı geliyor boğazımı yakıyor ama limonla süper oluyor hemde o şekilde daha sağlıklıymış, dene bence

kopyala+yapıştır yaptım bir önceki yorumumdan :)

ilk defa duydum canım bende öyle yapayım o zaman çünki tatlı şeyleri fazla yiyemiyorum canım

aynen öyle canım aslında kayınbabam koydurmadı ilk oğlumda şimdide koymayın diyor ama eşim ayıp olur bu sefer koyalım diyor doğukanı sevdim canım onu koyabilirim

bizimki de mecbur eşim tek erkek o nedenle koycaz.. doğukan istiyodum bende ama ayaz koyalım dedi eşim benimde hoşuma gitti 2. si de oğlan olursa ona doğukan koycam eğer doğukan koyarsan isim teyzesi olurum bak ona göre

pekmeze limon sıkıp içmeyi denedin mi canım?

tamam canım neden olmasın bebişlerimizin ismi aynı olur ne güzel

bende henüz 22 yim :)

bi 22 yaşta benden :) ben 3 yıllık evliyim 2 aşılama sonrası bizim sıpada süprüz yaptı

eşimin arkadaşının bebeği aynı bu durumdaydı hemde ikiz, tabiki hem ikiz olduğu için hem ikizlerden birinin bu rahatsızlığı yüzünden hamileliği zor geçmiş sezeryanla doğmuş ameliyat olmuş hemen, sonrada maşallahhh ikizinden sağlıklı :) pozitif düşün canım hatırladım ben seni ve çoooook sevindim, dualarımız sizinle

daha ne sekillerde görces hiiiç merak etmem bak ben foto yükledim ondan önceki pozunu doktor yakalayamamış çok gülmüştüm ben hiç aklıma bile gelmedi bu maymun naapıyo böyle dedim doktora :))))

bendedeee ilk zamanlarrr nasıl bi ağrı sızı vardı totomda öyle sonradan ben anladım su içmediğim için kabıss oluyodum
suya başladım totomda kuru kaldı yani acısız demek istiyorum

canım doktor herşey normal demiş korkuların yersiz bence içini ferah tut kontrolünede bişey kalmamış benimde akşamdan beri solumda batma var ağrı var endişeleniyorum galiba bu korkular bitmeyecek hiç

benimde batmalarım var doktoruma söyledim tatlı tatlı gülümsedi
çok sanatçı ruhlu benimki kıss anladım bende telaşa gerek yok demek istedii

canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler

dualarımız seninle ve sıpanla resim getirmeyeceksen gelmeee ama ttaaaaaammıııııı DDDD

neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:

hormonlkar tavan yapmış anladım ben leyloşum gel ascık sarılalım
hamile destek hattı

Kizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz
hepsine bittimm amaaaaaa cemmmreeeeeeeeeeeee aşığım o ismeeee

12 haftalıkken gitmiştim söylemedi sonrada 1 ay sonraya gün verdi 16. Haftada olcam şafak sayıyorum
bu askerlik hiç bitmeyecekkkkkk

ben üniversiteye gittiğim sene 1. sınıfta tanıştım eşimle o çalışıyordu, aramızda yaş farkı var. ama benim aklımda hiiiiiiiiiiç evlilik yoktu amacım gezip tozmaktı 1. sınıftayım ne evliliği kafamdaki tek şey eğlenceydi :))) başta arkadaştık eşim birgün elini uzattı elimi tut artık ben sana çok bağlanmaya başladım dedi ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedim elini geri çevirdim, ama eşim beni çözmüş tabi; ben ne zaman görüşmeyelim artık diye mesaj yazıp atacak olsam o sırada beni arardı bugün şuraya gidelim mi yarın şuraya gidelim mi derdi bende gezcem diye tamam derdim mesajı silerdim öyle öyle beni kendine aşık etti hemde ne aşkkkk o benim ilk aşkımmmm iyiki pes etmemiş, dünya tatlısı sabır küpüdür benim kocam. bir kere asansörde bir kere cafede bir kerede parasailing yaparken evlenme teklifi etti ama romantik sözler sürprizlerle değil (nerdeeee) ''evlen benimle'' evlensek ya'' vs. gibi. 2 sene flört ettik ben 3.sınıftayken nişanlandık 4. sınıftayken evlendik evliliğimizin 3. yılında da 3ümüz olucaz:))

bende giyimini hiç sevmezdim bu ne ne giymişsin sen öyle nasıl bir gömlek bu nerden buldun falan derdim ertesi gün senle alışverişe çıkalım bana bişeyler alalım derdi yavrummmm çok üzülüyorum şimdi o yaptıklarıma... Allah değiştiremeyeceğimiz gücümüzün yetmediği eksiklik vermesin.

ayy cnm maşallah eşin gerçekten sabırlı ve aşıkmış
benim ilk oğlan bu kız olsun istemiştim ama olmadı hakkımda hayırlısı oğlanmış doktor öyle dedi ama kesinde demedi bakalım sonuçta değişen birşey olcakmı

aman sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda kuzuminşallah

slm kizlar bugun dr gitim bebisim 7,5 cm dedi hareketlerini gördüm agzini acip kapiyordu cok güzel bir duygu anlatamam. ense kalinligi testi sizce gercekten cok cok gereklimi

hepinizin aşk hikayesi çok hoşuma gitti. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin, onlarla imtihan etmesin bizi inşallah. okuyunca benimde yazasım geldi :) öyle aman aman bi aşk hikayesi değil benimki aslında..ben 18 yaşında üniversite sınavına yeni girmiş ve kötü bi sonuçla tekrar dershaneye yazılmıştım. bu arada kayınpederim ve babam liseden beri arkadaşlar hatta şimdiki tabirle kankiler. esimde benden 8 yaş büyük ABİ diyorum o zamanlar ben ona eşimi ilk ne zaman gördüm ne zaman tanıdım hatırlamıyorum çünkü kendimi bildim bileli hayatımda. ben abi diyorum ama paşam bana göz koymuş bu arada önce ailesine sylemiş aileside biz hep düşünüyoduk ama kızın yaşı küçük hemde okumak istiyo vermezler demişler ama bizimki pes etmemiş siz gitmiyosanız ben gidip konuşcam diyince anne ve babası şimdi bi pot kırara kalpleri kırılır diyip aradaki bağın zedelenmesinden korkup gelmişler babama. babamlar duyunca şok olmuşlar tabi. sizle akraba olmayı bizde isteriz ama biz tamam desek kız istemez kızın yaşı çok küçük okumak istiyo olmaz bu konu burda kapansın oğlunuz bulunmayacak özellikte onun gibi bidaha bulamayız belki ama olmaz demişler. onlarda bişey diyemeden gitmişler. annem bana seni istemeye gelmişler dedi onlar gidince ama şaka yapıyo sanıp umursamadım. hee babamdan olumsuz sonuç gelince eşim bana günlerce mesaj attı, aradı evin kapısında geceledi ama ben hiç düşünmüyorum istemiyorum. derken gün geçtikçe kalbim ısınmaya başladı. anne babamın bilgisi dahilinde konuşmaya başladık biz gerçekten mükemmel bi insandır eşim hiç yok denilecek bi tarafı yoktu. tek şartım okumaktı oda seve seve kabul etti. bigün yemeğe çıktık ve gül yapraklarıyla bezeli harika bi masa süper bi ortamda mum ışıkları romantik bi müzikle (kutsi ilan-ı aşk) veee koca bi kutu çikolatayla evlilik teklif etti bende kabul ettim.. bu arada aileler çok mutlu herkesin keyfi yerinde tabi herkes havalara uçtu haberi duyunca. sözdür nişandır yapıldı.. ben 1 yıl dersaneye gittim nişanlı kaldık o sırada hala tadı damağımda olan bi nişanlılık geçirdik. üniversite sınavından sonrada evlendik. şimdi kimya son sınıftayım çok şükür rabbime 3.5 yıl bitti. bebişimizde bize geldi. bu arada 2 aşılama denedik tutmadı kendiliğinden geldi bebişimiz.. tam okulun bitmesinede doğacak inşallah. böyle işte

ense ölçüsü ve burnu önemli ben 2li testi yaptırmadan sadece ense ölçümünü ve burun gelişimine baktıracağım iyi bir doktor iyi bir periontolog o şekilde anlarmış zaten 2li test ihtimal sadece, aminiyosentez riskli diye biliyorum. başka bir yerde daha test yaptır içine sinmiyorsa canım inşallah yoktur öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…