çok tatlı çıkmışsınız canım rabbim mutluluğunuzu bebeğinizle daha çok artırsın canım
ahh ahh kayınpeder isimleri yokmudoğukan yada oğuzhan metehana uyumlu aslında bende cnm
Pekmezi tek başına içemiyorum ne yazık ki.Kuru üzüm almayı düşünyorum birde takviye için. Allahtan çok düşmemiş henüz değerlerim. Ucunda yakaladık.
Bende içemiyordum ama şimdi 2 yemek kaşığı içiyorum bebeğime şifa niyetine birde siyah kuru üzüm çok tüketiyorum faydası çok diyorlar .zaten bana Demir kan hapı falan vermediler sormadılarda bende unutmuşum sormayı artık 15 Şubat'ta sorarım .
pekmeze limon sıkıp içiyorum ben yoksa bana da çok tatlı geliyor boğazımı yakıyor ama limonla süper oluyor hemde o şekilde daha sağlıklıymış, dene bence
aynen öyle canım aslında kayınbabam koydurmadı ilk oğlumda şimdide koymayın diyor ama eşim ayıp olur bu sefer koyalım diyor doğukanı sevdim canım onu koyabilirim
Ben de dün hemogram yaptırmıştım. Ferritin ve hemoglobin bir de B12 düşük çıktı. Zaten hepsi de birbirleriyle bağlantılı. Pekmez içmek iyiymiş ama ben de fazla pekmez tüketemediğim için aktara sordum. Tatlı olmayan kan değerlerini yükselten ne kullanabiliriz diye. Bana katkısız siyah üzüm çekirdeği tozu önerdi. Ben de bir paket aldım. Bilmiyorum işe yarar mı?
bizimki de mecbur eşim tek erkek o nedenle koycaz.. doğukan istiyodum bende ama ayaz koyalım dedi eşim benimde hoşuma gitti 2. si de oğlan olursa ona doğukan koycameğer doğukan koyarsan isim teyzesi olurum bak ona göre
tamam canım neden olmasın bebişlerimizin ismi aynı olur ne güzel
Benim 5 senem bitti evleneli.ben cok bekledim cok istedim iki kere de tup bebek denedik.rabbim bu gune saklamis yavrumu.kendiliginden supriz yapti.o yuzden iki aylikken ogrendim.insan 5 sene alistirinca kendini olmadigina kolay kolay inanamiyor.rabbim bagislasin hepimizin emanetlerini.
bende henüz 22 yim :)
bu sene hep oğluş geliyo kaynana olamıycazmı ne
kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.
nasılsınız bakalım canlarım
kötü bir hafta sonu geçirdim umarım bu hafta iyi şeyler olur.sizinlede paylaşmak istiyorum umarım kendimi bu kadar üzmeme değmeyecek şeydir
c.tesi dr gittim 13+5 haftalık son sata göre ama dr göre 14+3 doğumda 3 temmuza denk geliyor.buraya kadar herşey normal.neyse bebeğin kafası böle nasıl anlatsam düz yatmıyorda hani boynumuzu böle balonun üstüne koyarızda kafamız aşağıda olurya aynı o şekilde ayaklarıda sürekli hareket halindeydi.görür görmez dr bu şekilde yatması normal mi dedim.evet dedi canı bu şekilde istemiş öle uzanıyor dedi bunda endişe duyacak bişi yok dedi.ama tabi ben pinpiriklendim kötü bişi var gibi geldi.dr haftasına göre boyu kilosu sağlığı herşey yolunda dedi hatta cinsiyetini kesin olarak söylecekti ama bacaklarını açmadı kız diyordu sürekli ama bişi görüyorum belkide erkekte olabilir dedi.12 sinde tekrar gidicem umarım herşey yolundadır çok korkuyorum umarım endişelerim korkularım yersizdir(((
Başta ben ve bazı arkadaşlarda olmak üzere hemoroid sorunu olmuştu
Ben tamamıyla yendim kızlar nasıl mı dersiniz?Her sabah 1 yemek kaşığı
zeytinyağı içiyorum üzerine ılık bir su.Akşam yatmadan kuru kayısı ıslatıp
yumuşaması bekliyorum ve yiyorum ve en önemlisi gece yatmadan
makyaj temizleme pamukları varya ona zeytinyağı damlatıp totomun arasına
sıkıştırıyorumVe inanın 1 haftada etkisini gösteriyor.Ve sabah aç karnına içtiğiniz
zeytinyağı sizin gün boyu bol su içmenize sebep oluyor.Belki birilerinize yardımcı olur.Totolar
zor durumda
canım doktor herşey normal demiş korkuların yersiz bence içini ferah tut kontrolünede bişey kalmamış benimde akşamdan beri solumda batma var ağrı var endişeleniyorum galiba bu korkular bitmeyecek hiç
canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
hepsine bittimm amaaaaaa cemmmreeeeeeeeeeeee aşığım o ismeeeeKizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz
bu askerlik hiç bitmeyecekkkkkk12 haftalıkken gitmiştim söylemedi sonrada 1 ay sonraya gün verdi 16. Haftada olcam şafak sayıyorum
Selam herkese.. sizin kadar sık giremiyorum tüm sayfaları okuyamıyorum ama takipteyim bende..bakıyorumda herkes çıtır anne benim gibi 32 yaşında olan var mı merak ettim :)
ya valla amma çenemiz düşük yarım saat girmiyorum 20 sayfa ilerliyoruzAllah bizi seçerek yapmış temmuz annesi geçmişi oku oku bitmiyo hadi dedim bende biraz bebişlerden değilde babalardan bahsedelim kocişler nasıl evlenme teklif etti nasıl tanıştınız özel olmayanlarla dedikodu edelim dedim
sana yine az demiş bana teeeeeee 20.haftada hissedersin dediiii
şimdiiikkkk benim öyle afilli romantik bir evlenme teklifi almışlığım yok ama Rabbim nasıl nasip ettiyse olaylar çok ilginç gerçekleşti anlatayım şimdiii...
ben önceden sözlüydüm maalesef 2 yıl sözlü kaldım ve bitiş nedenide düğünü bi 2-3 yıl daha ertelemeleriydi hele nişan lafı hiç yoktu en son kayınbaba olacak iş kurucam ben sermayeyi kediye yükleyemem dedi ve ben tek bir kararla sildim attım herşeyi ohhh iyi yapmışım hayatımda aldığım en güzel karar olarak ilan ettim hep... neyse ben iş arıyodum uzunca bir süre olmuştu eski sözlü olduğum kişinin bi tanıdğı vardı ve ben şuanda çalıştığım yere işe girdim... ak parti ankara il başkanlığında çalışıyorum ben bu arada.. neyse eltimle aynı yerde çalışıyoruz biz eltimle baya bi samimi dost arkadaş olduk.. aradan 1 yıl geçti referandum günü eylül ayında eşim eltimin yanına geldi abisiyle birlikte sonuçları izlemek için gece 12 ye kadar partide kaldık ben o sıra hala sözü atmamıştım... beni çok beğenmiş ama benim taaaa görüşmeye başladıktan sonra haberim oldu neyse eşim eltime sormuş yenge ben bu kızı çok beğendim kimdir nedir diye oda demişki o kız sözlü sen o işi unut demiş öyleyse tamam demiş orda kapanmış olay... neyse bende kasımda kurban bayramında sözü attım çok şükür allaha çabucak psikolojik tarafını atlattım... neyse aylardan mart oldu eşim yine geldi eltimin yanına ziyarete bende eltimin yanındaydım sohbet ettik biraz benim hiç haberim yok olaylardanertesi gün eltim dediki eylül ayında böyle böyle olmuştu kaynım seninle tanışmak istiyo şimdi sözü attığınıda duyunca gözü döndü resmen dedi ben kabul etmedim daha 6 ay bile geçmemiş millet duysa neder felan bide eşim o zaman acayip zayıftı o yüzden de istemedim allah var sonraki gün sabah iş yerinde kahvaltı yaparken bana bi çiçek geldi allah allah kimden felan diye ben baya büyük bi şaşkınlık yaşadım minik bi zarf vardı içinde açtım içinden bi şiir çıktı şiirin sonunda da eşimin adı soyadı yazıyo eltimde o sırada yanımdaydı ki benim eşim abilerde büyümüş böyle bişey yapabileceğini hiç kimse kestirememiş her neyse olurdu olmazdı derken ben tam 1 ay oyaladım eltim dediki bi görüş bak hiç birşey kaybetmezsin ne olacak sanki derken aklıma girdi ve biz görüşmeye başladık sonraaaaaa 6 ay sonra evli bi haldeydim sanki herşey biranda oldu bitti iyikide öyle olmuş... Çooook şükür rabbime eşimdende evliliğimden de çooook memnun ve mutluyum... Nasip kısmet nerelerden nerelere çekti beni.. Rabbim dualarımı kabul etti... ha eşim şimdi zayıfmı tabiiki hayırr koca danam evlendikten sonra 20 kiloya yakın kilo aldı
ben üniversiteye gittiğim sene 1. sınıfta tanıştım eşimle o çalışıyordu, aramızda yaş farkı var. ama benim aklımda hiiiiiiiiiiç evlilik yoktu amacım gezip tozmaktı 1. sınıftayım ne evliliği kafamdaki tek şey eğlenceydi :))) başta arkadaştık eşim birgün elini uzattı elimi tut artık ben sana çok bağlanmaya başladım dedi ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedim elini geri çevirdim, ama eşim beni çözmüş tabi; ben ne zaman görüşmeyelim artık diye mesaj yazıp atacak olsam o sırada beni arardı bugün şuraya gidelim mi yarın şuraya gidelim mi derdi bende gezcem diye tamam derdim mesajı silerdim öyle öyle beni kendine aşık etti hemde ne aşkkkk o benim ilk aşkımmmm iyiki pes etmemiş, dünya tatlısı sabır küpüdür benim kocam. bir kere asansörde bir kere cafede bir kerede parasailing yaparken evlenme teklifi etti ama romantik sözler sürprizlerle değil (nerdeeee) ''evlen benimle'' evlensek ya'' vs. gibi. 2 sene flört ettik ben 3.sınıftayken nişanlandık 4. sınıftayken evlendik evliliğimizin 3. yılında da 3ümüz olucaz:))
benim ilk oğlan bu kız olsun istemiştim ama olmadı hakkımda hayırlısı oğlanmış doktor öyle dedi ama kesinde demedi bakalım sonuçta değişen birşey olcakmı
Buralardayım hep okuyorum ya... tatsız şeylerle uğraştım be canım...
Şu benim ikili test mevzusu vardı. kan testi sonuçları riskli çıktı önce dr bana evet yaş faktörü nedeniyle amniyosentez yapmak lazım dedi. Tabi bneim nevrim döndü 2 gün ağla zırla bu arada tabi bolca arştırma okumalar derken, sakinleştim. Birkaç dr raporu okuttum sorun olmaz dediler. Tekrar kendi dr ile konuştu eşim ben böyle krize girince görüntülemelerde hiçbir sorun yok sadece tedbir demiş eşime............................ Noktaları siz koyun artık.
Neyse şimdi sakin sakin 19 Ocakta randevusunu bekliyorum. ona göre ne yapacağımız belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?