Allahım ben senin o burnuşunu yerimmmmm,,Maşallah 41 kere çok güzel görünüyor,erkekmi olacak canım,ben sanki biraz erkeğe benzettim gibi,yanılıyorda olabilirim çok anlamam
Bu arada kardan kadınında inanılmaz sevimli olmuş,bayıldım
ana lokumlokummmmmmmmmmm benımm pıpıcanım bundan daha buyuktur zarr 12 haftalıkken gormustumm ozledımm taaa 16 haftalıken gormeye gıdecegız ALLAH dan bırsey olmassa ınslll
lokumunu sevsınler canımmmm rabbım saglıcakla kucagımıza almaayı nasıp etsın cınsıyet bellı mıydı sızınn annesıı burnu neyı belı yaaaaaaaaaaa ben yusunu cok meak edıyorumm ne zamn belli olursa artık hayırlısı ıleee
depremmı yasayanlar gecmıs olsun rabbım beterınden korusun ınsll
hadi bekliyorussHiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz.) Bir kaç saat ayrılayım dedim , neler olmuş neler )
Aşklar meşkler havalarda uçuşmuş , romantizm tavan yapmış) Üşenmedim okudum hepsini , roman tadında hepsi de çok hoş. Allahım mutluluklarınızı daim etsin , bebişlerinizle birlikte , mesut mutlu olun yuvanızda Bir resim de ben mi patlatsam ne yapsam ? ))
Merak etmeyin türkiye sallansa da bu topiğe birşeycikler olmaz , evelallah her sallantının altından sapasağlam çıkar bu topik))
Eki Görüntüle 599232
bu da bizim bi davetimizden kızlar:))
Bizde internetten tanıştık valla
hemde o zaman daha face filan yoktu bi arkadaşlık sitesinden ne cesaret
Eki Görüntüle 599254
Bu arada hepinizin aşk hikayesini okudum,resimlerinize bayıldım maşallah hepinize
Yemek yemeye gitmesem uzun uzun anlatırdım aşk hikayemizi ama şimdi resimle
idare ediyorum.Halikarnasta geçen yaz çekilmiş bir resim sigara benim değil
asla da ağzıma sürmem bu arada
kızlar isimleri paylaşmıştım ama hiç yorum gelmemiş..sizce nasıl kızcemiz Sare olcak ogluşumuz Talha
Eki Görüntüle 599140
Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burunAnnesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)
sen öğreniş miydin cinsiyetini yaa??ayy inş ben de yarın öğrenirim..çatlıcam valla :)yarın bir önceki kontrole göre 12+5 olck
ama belki de ilerleyip 13 olmuştur..umarım görürüm...
bana da meyve çok tüketme dedi,kilo yapar dedi :):)günde 1-2 tane yiyiorum zaten en fazla..
bu arada elevitten nefret ediyorum yaa..mahvetti beni...
bir de izmir sen ne kadar soğuksun yaa...kar yağsa daha iyi
çok tatlı annesi gülerek kullansın ben de kedinini ciğere baktığı gibi bakıyorum mağazalara daha nasip olmadı almak. mustafa talha yazacaktım yanlışlık olmuş benim düşündüğüm isim bu
canım ben de o kadar çok istiyorum ki kitap okumayı,hatta elimde uçurtma avcısı diye bir kitap var çok övüyorlar,2 sayfasını okuyabildim ben de...
bu arada benim de yarın akşam9 d kontrolüm,son 1 haftadır aklımda aynı soru benim de ,ya bebeğe bişe olduysa içerde diye...ben de korkuyorum valla,tüm dularım seninle içimiz rerah tutsak iyi olck ama ben çok pimpirikliyim ya...
maşallah annesi çok güzel bir isim bende düşünüyorum ne isim koysam diye
bende yarın medical parka gidicem 12+2 olcak söyler inşallahhhhhh(((
bizde kayınpederin adı ismet onu koycaz tabi ben kullancammı h-a-y-ı-rdiğer adı ayaz olcak inşallah oğluşumun
Eki Görüntüle 599377
hehe bi tane daha buldum
kızlar bu arada bebişlere çok güzel şeyler almışsınızbayıldımbende 1 ay daha geçsin öyle alıyım diye bekliyorum
valla bakalım cnm doktorlarımız bi yoluna koyar die düşünüyorum
ben ilk oğluma koymadım kayınbabamın adını eşim koydu çünki metehan adı oğlumun buda erkek ama eşim bu sefer babamın adını koyalım diyor adı osman kayınbabamın bende yanına bir isim daha düşünüyorum ama ne olur yanına bir fikir verseniz kızlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?