2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bu da bizim bi davetimizden kızlar:))

Bizde internetten tanıştık valla
hemde o zaman daha face filan yoktu bi arkadaşlık sitesinden ne cesaret

Kardan kadınımı her kar yağdığında yaparım bayılıyorum kara.Çıkıp oynamak
istiyorum ama o da olmaz ben de cam kenarında kendi başıma takılıyorum

Teşekkür ederiz teyzesi senin ki daha büyüktür kuzum gün gün inanılmaz büyüyorlar
Cinsiyet belli değil daha kuzum 1 ay sonra görmeye gittiğimizde nasıl geçecekse artık:26::26::26:

Bu arada hepinizin aşk hikayesini okudum,resimlerinize bayıldım maşallah hepinize
Yemek yemeye gitmesem uzun uzun anlatırdım aşk hikayemizi ama şimdi resimle
idare ediyorum.Halikarnasta geçen yaz çekilmiş bir resim sigara benim değil
asla da ağzıma sürmem bu arada

hadi bekliyoruss

Eki Görüntüle 599232

bu da bizim bi davetimizden kızlar:))

Bizde internetten tanıştık valla
hemde o zaman daha face filan yoktu bi arkadaşlık sitesinden ne cesaret

hehe maşallah bizim topiğimize yaaaa herkes ne kadar yakışıyo bebişlerimiz de doğunda 3lü foto koyalım inşallah allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizinnnn

sen öğreniş miydin cinsiyetini yaa??ayy inş ben de yarın öğrenirim..çatlıcam valla :)yarın bir önceki kontrole göre 12+5 olck
ama belki de ilerleyip 13 olmuştur..umarım görürüm...

bende yarın medical parka gidicem 12+2 olcak söyler inşallahhhhhh (((

bana da meyve çok tüketme dedi,kilo yapar dedi :):)günde 1-2 tane yiyiorum zaten en fazla..
bu arada elevitten nefret ediyorum yaa..mahvetti beni...
bir de izmir sen ne kadar soğuksun yaa...kar yağsa daha iyi

evet canım yaa çok soğuk, 2 adımlık mesafedeki arkadaşa gittim bugün çok üşüdüm kar yağsa hem soğuk kırılır hem de kardanadam falan yapardık :))))))))

bebek görmeye gitmiştik arkadaşa 4 aylık tontiş yakışıklı bir erkek bebek... Allah hepimize göstersin o günleriiiiii, amin...

çok tatlı annesi gülerek kullansın ben de kedinini ciğere baktığı gibi bakıyorum mağazalara daha nasip olmadı almak. mustafa talha yazacaktım yanlışlık olmuş benim düşündüğüm isim bu

maşallah annesi çok güzel bir isim bende düşünüyorum ne isim koysam diye

ilk sayfalar çok ilerlemiyor ama çok güzel bir kitap ben normalde bile çok duygulanmıştım üzülmüştüm sen hamileyken okuyacaksın kesin ağlarsın :)

hehe bi tane daha buldum

kızlar bu arada bebişlere çok güzel şeyler almışsınızbayıldım bende 1 ay daha geçsin öyle alıyım diye bekliyorum

bizde kayınpederin adı ismet onu koycaz tabi ben kullancammı h-a-y-ı-r diğer adı ayaz olcak inşallah oğluşumun

ben ilk oğluma koymadım kayınbabamın adını eşim koydu çünki metehan adı oğlumun buda erkek ama eşim bu sefer babamın adını koyalım diyor adı osman kayınbabamın bende yanına bir isim daha düşünüyorum ama ne olur yanına bir fikir verseniz kızlar:26:

valla bakalım cnm doktorlarımız bi yoluna koyar die düşünüyorum

folic asit falan kullanmadım bende her hafta mutlaka bol yeşillk brokoli kestane mantaarı balık et dondurucudan çıkardığım fasulye börülce bezelye, kurutulmuş taze fasulye mercimek yiyorum madensuyu içiyorum kahvaltıda 1 tane yumurta yiyorum yumurtamı da sade yapmıyorum sebzeli peynirli yapıyorum bal yiyorummm eee ne gerek var ek takviyeye dedim içmiyorum hiçbirşey :)

ahh ahh kayınpeder isimleri yokmu doğukan yada oğuzhan metehana uyumlu aslında bende cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…