Bizim hikayemiz de tamm türk filmi oldu :)
Biz eşimle ikizmide dans ediyoruz ama ben avrupa yakası o anadolu başka şehirde gibiyiz. Derken bu dans okullarının düzenlediği tekne turları vardı. Her hafta yapılan ben bu turlara gitmeye başladım. Orda eşimi görmüştüm ama uzak duruyoruz cooll kadınız ya :)
bir sene sonra turlar haziranda yine başladı. Derken bu turlardan birinde hava bulutlu ikimizinde arkadaşları gelmedi. biz kaldık yanyana derken sabahtan akşama kadar sohbet sohbet ben inanamadım böyle biri yaşıyor mu diye :) ağustos ayında çıkmaya başladık, birden kendimizi evliliği konuşurken bulduk. ailem bursa da kardeşlerim burda nasıl nerde tanıştırsak derken, önce ev alalım dedik 2 hafta içinde ev aldık hemde beraber, tapu işlerini hallederken eşimin babası benim babamı sormaya başladı.
Ben belki de tanırsın dedim, Benim babam 70 li yıllarda almanyada ford fabrikasında çalışmış, sizde ordan emeklisiniz. kayıpeder ben bu isimde birini tanıyorum dedi.
Böyle bir tesadüf olursa çok komik olur dedim. Derken adam babamı tarif etmeye başladı..... Ve evet bu tarif benim babam dedim. Babamı aradım
- Babab sen 70 li yıllardan almanyadan bu isimde birini tanıyormusun diye..
-babam sen benim arkadaşımı nerden buldun dedi.
- bende sevdiğim adamın babası dedim :) Telefonu verdim babam ağlamaklı senin oğlunsa kızımı verdim dedi.
-Kayınpeder ağlamaklı artık kızın benim kızımdır dedi.
Neyse sonuç o hafta bursa da nişan yaptık.... konu bizden çok bu iki dostun yıllar sonra karşılaşmaları oldu. 1970 te babamlar aynı evde 3 yıl yaşamışlar meğerse. ikiside aynı gün aynı yıl doğumlu babam türkiyeye dönmüş birdaha karşılaşmamışlar. taki bizim nişana kadar.
Bu durumu çok hızlandırdı ve biz mayısta evlendik.
Eşim yıllarca bu ülkede değilmiş ve ben meğerse ben hep onun gelmesini beklemişim bunca yıl :)
valla bende çok özendim ama benim kocişinde burdan haberi var
bide eltilerimde üye külübe afişe ettin beni die
beynimi yer beynimi
ondan duryom böle sakin sakin
allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın aramızda kötü niyetli var ise tez zamanda arındırsın benim kocamında haberi var hatta ve hatta ben neden üye olamıyorum diyorakşamları yanımda benimle takip ediyo oda :) hatta göbiş fotosunuda koymak istedide ben izin vermedim zaten kiloluyum millet 9 aylık sanacak dedim izin vermedim oderece yani :)
En kucuk benim saniyordum vallaa.tabloya yaslari da yazsak keske.
Eki Görüntüle 598953 buda benim sıpaaaaam
dün doktora ggittiiik uyuyodu kuzum dokto cukcuk yaptı karnıma uyandırdııı küstü kuzummm benimm kafasını yasladı öyle ellerinin üstünee ayağa kalktı
bacaklara bakınn babası gibi uzun olacak sanırımmmm
ya ne kadar cok güldüm yüzüyordu yüze yüze bu sekli aldı bide bacaklarını yere vuruyorr cok kızdı çok uyandırdık diyee sıpaaaaa :)))
ense ölçümü filan normal cıktı birgün önden gidiyor maaşallal çok güzel bebeğin dedi çok sevindimmmm çirkinde olsaaa yerim onun totosunuu bennn nasılda
duruyor dünden beri bakıp duruyorum fotolara sağa sola gösteriyorumm
cinsiyet söylemedii doktorumuzz maaleseff :)
Merhaba kızlar,
Ben uzun zamandır bulantılardan ve yoğunluktan giremedim en son 525. sayfada bırakmıştım sanırım iki katına çıkmış sayfalar. Nasıl okuyacağım bilmiyorum o kadar sayfayı :)
Bugün doktora gittim cinsiyetini öğrenirim diye ama maalesef öğrenemedik, kesin bir şey söyleyemedi doktor.
Sizlerde öğrenenler var mı merak ediyorum???
selam kıslarrrrrrrrrrr
kitap tutkum depreştiğinden bi kaç gündür psikopata bağlamış şekilde kitap okuyorum ne tv ne pc hiç birini gözüm görmedibiraz ara verince nete bakim dedim ama geçmişi oku oku bitiremedim bende yarım bıraktım
yaa kızlar ben yarın kontrole gidicem öğlen 4 gibi ama çok korkuyorum aklımda sürekli ya bebeğimin kalbi durduysa düşüncesi var dün rüyamda bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık kanter içinde uyandımçok korkuyorum bana dua edin kıslar
elli ton üçlemesi die bi seri var ona başladım anammmmm ne seriymiş öle ilk kitabı elimden düşürmedim kociştende sakladımfenaaaa kitap libido tavannnnnn şimdi 2. kitabın yarısındayım ama 2. kitap daha bi oturaklı
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah yarın bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli görürüz
Canım sesin soluğun çıkmıyor doktora gidicektin ama dünde yoksun bügünde daha gelmemişsin iyisinizdir inşallah. Haberi olan varnı şeydadan ?
şimdi ben yazayım diyodum kontrole gidicekti dün yazmadı bişey nerdesin dicektim sen benden önce davrandın işallah iyidir
evet ya nerde bu hatun kaç gün oldu
inşallah öyledirdeee hayırlı haberleriyle gelir neşeli hamişşeydamızzz....
bende attım vallaaa mesaj.. çook merak ettim sıpa gelsinde bi döveriz hepimiz totosunuuuu....!
Kızlar , halaa aramıza yeni katılan hamişler var . Hoşgelmişler , safa gelmişler , bebişleri de hayırlı olsun bu arada
Ne bereketli bir topik olduk yaffBu gidişle mart sopiğini sollucaz he he )
Ben de topiğe gelir gelmez hamisseydaya baktım. Pazartesi 10 da kontrolüm var diyordu. İnşaallah herşey yolundadır. Hakikaten de yokluğu belli oluyor
Evet canım ya çok özledim bebeğimi ya birde ilk kayıptan sonra sanki yine birşeyler olucaktı bebeğimi kaybedicem diye çok korkuyorum birde hissetmiyoruz ya daha ondan oluyor sanırım bi hissetsek artık rahatlıcaz sanırım bende cinsiyetini öğrensemde ona göre sevsem diyorum karnımı ne kadar meraklı anneleriz biz böyle :)))
Depremmmm İzmir de(
Dualarımız seninle...Rabim kimseyi evladıyla sınamasın..Umarım her şey yolunda gider.
Fotolar eklenmiş,evlilik teklifleri anlatılmış...Allah mutluluklarınızı daim etsin...Evlilik hikayeleri de güzeldi.
Ama benim canım çok sıkkın hamişler.Dualarınızı bekleyen yeni doğan bir bebiş var.Kuzenm hamileydi 3 hafta sonra doğum yapacaktı bebiş erken geldi.Geldi gelmesine de....Allahın takdiri kalbinde 3 delik var.Makatı kapalı doğdu ve tuvaletini yapabilmesi için bağırsağının ucunu çıkarmış doktorlar.Erken doğduğu için 2.400 kg doğdu kilo almasını bekliyorlar makatı için ameliyat olacak yavrumuz.Kuzenim testleri yaptırmamıştı, sonuç olumsuz olsada aldırmayacağı için ve kuzu down sendromluymuş...Lütfen hamilelerin duası kabul olur.Kuzenim ve bebeği içinde duanızı esirgemeyin olur mu
o kitabi biliyorum bizim yanda çalışan bi öğrenci arkadaş vardı
bigün selam verdim gectim yüzüme bakmadı
yüzündede böyle mal saftrik bi gülümseme artık ne okuyorsaDDDD sonradan anlattı kitap ucurdu beni diyeee
benim bu aralar dopinge ihtiyacım var alayım bari libidom donumdan dısarı cıkmıyor yanii öylee işteee
DDDDDDDDD
Allah'ım şifa versim sabır versin yoktur inşallah öyle bir şey kuzenin yaşı kaç? ensesine burnuna baktırmış mıydı hamileyken bende 2li test yaptırmayacağım down sendromlu olsada o da insan ve onunda yaşama hakkı var ve en önemlisi benim çocuğum...
kızlar 51 sayfa naptınızı siz yaa dün giremedim de nasıl bir hata yaptım bennnhızlıca bakıyorum geçmişee
waaaayyyy romantiğizzzya valla amma çenemiz düşük yarım saat girmiyorum 20 sayfa ilerliyoruzAllah bizi seçerek yapmış temmuz annesi geçmişi oku oku bitmiyo hadi dedim bende biraz bebişlerden değilde babalardan bahsedelim kocişler nasıl evlenme teklif etti nasıl tanıştınız özel olmayanlarla dedikodu edelim dedim [/
benimki roman olur yarın yazayım oku oku öldüm vallaaa özellikleee seçilmişiz yakında gözlük almam gerekcekk gözümü bozdunuzz kıssssss
Biz foçadaydık ailemle eşimde halamın kızının eşinin yeğeniydi oda bizimleydi tanıma aşaması diyelim :) sonra bigün Deniz'den gelince sen hazırlan bu akşam dışarıda yiyelim dedi benim biraz işim var gelicem dedi ve çıktı .6 demişti tam 6 da geldi güzel bi restauranta yemek yedik ama benimki çok telaşlı anladım birşeyler olacağını neyse yedik hadi kalkalım dedi deniz kenarında yürüyelim biraz tamam dedim deniz kenarındaki yatların birinin yanında durduk elimden tutarak yata bindik yukarı çıkarken heryerde mumlar ve kırmızı güller vardı harika bir görüntüydü yukarı yıktık orada da heryer Gül ve mumdu yerde puflar vardı oraya oturduk yat hareket etti karanlık yıldızlar mumlar çok güzeldi ve harika romantik bir parça hiç beklemediğim bir evlenme teklifiydi çok şaşırmıştım ve kabul ettim 2 ay içinde tanıştık ve evlendik :)))
benim öküsü londraya kursa yollayayımm ancaa
adam diz çökmüş yüsük cıkarmıs daha hatuna yaranamamışşşşş
süpermiş kıssssss
ağsından öperim aminarkadaşlar tek tek hepinizin dualarını okudum,allah kabul etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza
zuahahahahaaaaaa kvlereee ölümmmmoh ohh iykide kocişlerle evlenmişizbide kv ler omasa yacık kıssssss ozaman uzak kv en iyi kv
heheheh allah iyiliğini versin emi al al 1. kitap fenaların fenası bi evde okuya biliyom zati kitabı utanıyom dışarda okumayakitabı okuyon kocişe atlıyon
hatamız büyük bacımmmD
waaaayyyy romantiğizzz
benim öküsü londraya kursa yollayayımm ancaa
adam diz çökmüş yüsük cıkarmıs daha hatuna yaranamamışşşşş
süpermiş kıssssss
ağsından öperim amin
zuahahahahaaaaaa kvlereee ölümmmmyacık kıssssss ozaman uzak kv en iyi kv
hahaa yüzüğü taktıda daha bi çiçek yok düşün ahh canım keşke uuzak olsa burnumun dibinde
canım hangi kitapmış o ya merak ettim...
Eki Görüntüle 599140
Kızlar bu da benim naneli lokumum
Bariz bir burunAnnesi onun göbişine kurban olur...Deprem bir anda
herşeyi unutturuyor ALLAH'ım sen bizi koru,bebişlerimizi görmeyi nasip et(amin)
kızlar isimleri paylaşmıştım ama hiç yorum gelmemiş..sizce nasıl kızcemiz Sare olcak ogluşumuz Talha
Eki Görüntüle 599232
bu da bizim bi davetimizden kızlar:))
Bizde internetten tanıştık valla
hemde o zaman daha face filan yoktu bi arkadaşlık sitesinden ne cesaret
kısss bende medicale gidiyorum merve hanıma yarın 16.20 de randevum var sen kime gidiyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?