2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok güzel :) tesadüf gerçekten :)

valla bende çok özendim ama benim kocişinde burdan haberi var
bide eltilerimde üye külübe afişe ettin beni die
beynimi yer beynimi
ondan duryom böle sakin sakin

evet yaa benim kocamda 'sakın' diyor yoksa şimdiye koymuştum hemde ne güzel resimlerimiz var hatta izmirli temmuz anneleriyle bulluşayım dedim izin vermedi ne gerek var nerden bilcen kimdir diyor

kocaların hepsi ayrı bir alem işte :) benim ki de takip ediyor ama resim koymak buluşmak özel bilgilerini varmek yok diiyor (

En kucuk benim saniyordum vallaa.tabloya yaslari da yazsak keske.

bence de yaşlarda eklense güzel olur. bende 24 yaşında anne olacağım evliliğimizin 3. yılında 3ümüz olacağızzz. aslında çok erken bana göre annem bile beni 25 yaşında doğurmuş kaç sene önce ama ne yapalım Allah verdi, iyiki de verdi... :)

oyy maşallahhhhh, 13. haftada söylemedi mi bende yarın gidicem inşallah söyler bizimki (((( aslında biraz daha net görünse nub teorisine göre cinsiyetine bakacağım ama seçemedim

yok annem yok avucumuzu yalayıp döndük bi totoyla kandırdı biziiii

hepimiz kötü kötü rüyalar görüyoruz
fte diye bi arkadaşın rüyası vardı kopardı beni gülmekten delii hamiş
benimkilerde kabus ve kara komedi şeklinde oscarlık takılmaaaa bebeğimmmmmm

o kitabi biliyorum bizim yanda çalışan bi öğrenci arkadaş vardı
bigün selam verdim gectim yüzüme bakmadı
yüzündede böyle mal saftrik bi gülümseme artık ne okuyorsa DDDD sonradan anlattı kitap ucurdu beni diyeee
benim bu aralar dopinge ihtiyacım var alayım bari libidom donumdan dısarı cıkmıyor yanii öylee işteee

DDDDDDDDD
Canım sesin soluğun çıkmıyor doktora gidicektin ama dünde yoksun bügünde daha gelmemişsin iyisinizdir inşallah. Haberi olan varnı şeydadan ?

şimdi ben yazayım diyodum kontrole gidicekti dün yazmadı bişey nerdesin dicektim sen benden önce davrandın işallah iyidir

evet ya nerde bu hatun kaç gün oldu

inşallah öyledirdeee hayırlı haberleriyle gelir neşeli hamişşeydamızzz....

bende attım vallaaa mesaj.. çook merak ettim sıpa gelsinde bi döveriz hepimiz totosunuuuu....!

vallaaaaa bi sucum yok çok üzgünümmm
bebeşimin totosuuu hatrına affedinnn

Kızlar , halaa aramıza yeni katılan hamişler var . Hoşgelmişler , safa gelmişler , bebişleri de hayırlı olsun bu arada
Ne bereketli bir topik olduk yaff Bu gidişle mart sopiğini sollucaz he he )

geveseyisss , fenayısss, hamileyisss,gazmanızzz yehuuuu

Ben de topiğe gelir gelmez hamisseydaya baktım. Pazartesi 10 da kontrolüm var diyordu. İnşaallah herşey yolundadır. Hakikaten de yokluğu belli oluyor
geldimmkiii cezama razıyım sanırım cezam 70sayfa okumaktı bitmedi dahaa

çok çok heyecanlıyım bende
tepiklenmek için heyecan yapacak tek varlık biziz
hemen öğrensekk dimii kıssss

Allah'ım şifa versim sabır versin yoktur inşallah öyle bir şey kuzenin yaşı kaç? ensesine burnuna baktırmış mıydı hamileyken bende 2li test yaptırmayacağım down sendromlu olsada o da insan ve onunda yaşama hakkı var ve en önemlisi benim çocuğum...

heheheh allah iyiliğini versin emi al al 1. kitap fenaların fenası bi evde okuya biliyom zati kitabı utanıyom dışarda okumaya kitabı okuyon kocişe atlıyon

çok sağol arkadaşım.Kuzenim 23 yaşında ve 2. bebeği.ilki gayet sağlıklıydı.Çok detaylıda soramadım canı sıkkın olduğu için.Farklı şehirlerdeyiz.Hamileliğiyle ilgili çok fazla bir şey bilmiyorum.

kızlar 51 sayfa naptınızı siz yaa dün giremedim de nasıl bir hata yaptım bennn hızlıca bakıyorum geçmişee

hatamız büyük bacımmm D

kızlar isimleri paylaşmıştım ama hiç yorum gelmemiş..sizce nasıl kızcemiz Sare olcak ogluşumuz Talha

sare benimde düşündüğüm isimlerden demiştim canım... lara sare lena alya kısa ve yabancılarında zorlanmadan söyleyebileceği türkçe karakter içermeyen anlamı güzel isimler olmasını istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…