2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah bidaha böyle rüyalar görmezsin kuzum.
tamam artık endişe yok panik yok :)
ne kaldı şunun şurasında kontrole görücen kocaman olmuştur şimdi o kıpır kıpır yerim onun poposunu ben:)

inşallah bidaha böyle rüyalar görmezsin kuzum.
Tamam artık endişe yok panik yok :)
ne kaldı şunun şurasında kontrole görücen kocaman olmuştur şimdi o kıpır kıpır yerim onun poposunu ben:)

işallah görmem canım 13 gün kaldı 4 haftadan saya saya ama inan çok özledim içimdeki özlemi anlatmaya kelimeler yetmez önce ben senin prensesi yicem haberin yok annesi kendine gerçekten dikkat et bizzat yaşadım hastalığını kalkamadım wcden ayakları falan sıkı tut bol su

selamlarr herkeseee, ben kilo durumlarınızı merak ediyorumm ben biraz kilolu sayılırım hiç kilo almadım henüz...

eşimle konuştum şimdi işten çıkamıyo bende tek gidemem her yer kar. sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koycam ne bilim belki iltihap falan olmuştur idrar yollarım ondan acımıştır ilişki esnasında şimdiki ağrıda oyüzdendir. hamilelikten önce böle olunca standart idrar yolları iltihabıydı ama şimdi bebek olunca anlayamıyorum ve korkuyorummm daha 18 gün var dr gitmeme

şimdi sen diyince bi garip geldi 13 gün kaldı biizede ama çokmuş be gülüm daha

annen arkadaşın falan yokmu canım yakınlarda onlarla gitsen.. üşütmüşündür belki yat dinlen

İltihabik durumlarında sıcak iyi gelmez diye biliyorum ben, yayılmasını kolaylaştırıyormuş.

Benim doktorum özellikle her gidişimde lekelenme,kanlanma,idrarını yaparken yanma varsa hemen geliyosun diye özellikle uyardı, idrar yolu enfeksiyonu vs bence ne olursa olsun hemen gitmelisin.çalışıyorsan en azından iş çıkışı git,karda kayıp düşmekten korkuyorsan taksiyle gidebilirsin canım,geçmiş olsun

selamlarr herkeseee, ben kilo durumlarınızı merak ediyorumm ben biraz kilolu sayılırım hiç kilo almadım henüz...

ben tam 5 kilo aldım 58 dim 63 oldum uçuyorum resmen hep zayıftım şimdi bi garip geliyo alınan kilolar hamurişi yemedim ama nası aldım bilmiyorum miğde bulantısı hiç olamadım belki ondandır ama doktor kızcak çok diye

öncelikle geçmiş olsun inşallah çok uzun sürmez, ben de geçen hafta senin gibi olmuştum ara ara sancı değilde bi ağrı geliyodu tam karnımda da değil sanki iltihaplanmada olduğu gibiydi. doktora gittim ilk hamileliğim olunca korktum progesteron desteğini arttırdı jel kullanıyodum ben tablet olarakda verdi ilk gün kullandım 2.gün geçti çok şükür bi daha da olmadı, inşallah seninde hiçbişeiyn yoktur Allah'ın izniyle.

bende crinone jel kullanıyorum canım ne kullanıyosun sen?

oooo sen fitsin maşallah :) ben hamilelik öncesi 80 kilodan 70 e düştüm 2 ayda diyetle 70 kiloda hamile kaldım pko luyum kilolarla başım dertteydi şimdi hiç kilo almadım daha inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olur :)

polikistik, kilo, jel konusunda aynıyız :)

bende crinone jel kullanıyorum canım ne kullanıyosun sen?

bende aynısından kullanıyodum doktor progestan diye bi takviye ilaç verdi ağrı zamanlarımda düşüğü engelliyomuş galiba, çok iyi geldi hiç ağrım kalmamıştı. bence bu işin çözümü istirahat ayaklarını biraz yükseğe uzat ve çok sıcak uygulama karnına kesinlikle önermiyolar sıcak damarları genişlettiğinden dolayı normal ısıda dinlenmene bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…