önüme çıkanı devircek gibi oluyom nedense sonra geçiyo artık rüya görmiyim diye duaya başladım tamam bu günler geçiçek sende panikleme artık kuzu iyi yesin onu teyzesi bende çok özledim bebişimi buda beni gergin yapıyo
inşallah bidaha böyle rüyalar görmezsin kuzum.
Tamam artık endişe yok panik yok :)
ne kaldı şunun şurasında kontrole görücen kocaman olmuştur şimdi o kıpır kıpır yerim onun poposunu ben:)
selamlarr herkeseee, ben kilo durumlarınızı merak ediyorumm ben biraz kilolu sayılırım hiç kilo almadım henüz...
işallah görmem canım 13 gün kaldı 4 haftadan saya saya ama inan çok özledim içimdeki özlemi anlatmaya kelimeler yetmez önce ben senin prensesi yicem haberin yok annesi kendine gerçekten dikkat et bizzat yaşadım hastalığını kalkamadım wcden ayakları falan sıkı tut bol su
eşimle konuştum şimdi işten çıkamıyo bende tek gidemem her yer kar. sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koycam ne bilim belki iltihap falan olmuştur idrar yollarım ondan acımıştır ilişki esnasında şimdiki ağrıda oyüzdendir. hamilelikten önce böle olunca standart idrar yolları iltihabıydı ama şimdi bebek olunca anlayamıyorum ve korkuyorummm daha 18 gün var dr gitmeme
bende bikaç kilo fazlayla hamile kaldım ama 2 kilo verdim dahada almadım çok alan yok diye biliyorum
şimdi sen diyince bi garip geldi 13 gün kaldı biizede ama çokmuş be gülüm daha
canım sen kaç kilo ile hamile kaldın ?
eşimle konuştum şimdi işten çıkamıyo bende tek gidemem her yer kar. sıcak su torbası yapıp ayaklarıma koycam ne bilim belki iltihap falan olmuştur idrar yollarım ondan acımıştır ilişki esnasında şimdiki ağrıda oyüzdendir. hamilelikten önce böle olunca standart idrar yolları iltihabıydı ama şimdi bebek olunca anlayamıyorum ve korkuyorummm daha 18 gün var dr gitmeme
selamlarr herkeseee, ben kilo durumlarınızı merak ediyorumm ben biraz kilolu sayılırım hiç kilo almadım henüz...
annen arkadaşın falan yokmu canım yakınlarda onlarla gitsen.. üşütmüşündür belki yat dinlen
öncelikle geçmiş olsun inşallah çok uzun sürmez, ben de geçen hafta senin gibi olmuştum ara ara sancı değilde bi ağrı geliyodu tam karnımda da değil sanki iltihaplanmada olduğu gibiydi. doktora gittim ilk hamileliğim olunca korktum progesteron desteğini arttırdı jel kullanıyodum ben tablet olarakda verdi ilk gün kullandım 2.gün geçti çok şükür bi daha da olmadı, inşallah seninde hiçbişeiyn yoktur Allah'ın izniyle.
ben tam 5 kilo aldım 58 dim 63 oldum uçuyorum resmen hep zayıftım şimdi bi garip geliyo alınan kilolar hamurişi yemedim ama nası aldım bilmiyorum miğde bulantısı hiç olamadım belki ondandır ama doktor kızcak çok diye
oooo sen fitsin maşallah :) ben hamilelik öncesi 80 kilodan 70 e düştüm 2 ayda diyetle 70 kiloda hamile kaldım pko luyum kilolarla başım dertteydi şimdi hiç kilo almadım daha inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olur :)
bende crinone jel kullanıyorum canım ne kullanıyosun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?