daha önce ömür hastanesindeydi ondan sordum bende erciyes kartala gidiyorum
Ben golbasinda oturuyorum.is yerim yildizda yakin diye burada oturuyoruz.sen nerde oturuyorsun.
Benimdeeeeeeee.kar varmiki bi bakiyim balkonda.
Bencede para öyle birikmiyor kendi kendine,bir yerden almaya başlamak lazım,çokda son aylara bırakmamak lazım ki sıkışmayalım.
Ben az önce kendimce ne alınacak diye bir liste yaptım,gözüm korktu,bazıları ucuz bazıları pahalı amaaaa liste epey kabarık,yazıyorum.
Yatak odamıza Park yatak almayı düşünüyorum.(bebeğim 1 yaşına gelipte ben çalışmaya başladığımda park yatağı anneme vericem,annem bakıcak bebeğime)
Hemen alırmıyım bilmiyorum ama bebek odası takımı,Halısı perdesi,abajuru vs
Yatak
Yastık
Bebek nevresim takımı
Birde yatak kenarlarına konulan minik puflardan,koruma için (belki set halinde vardır,bir fikrim yok)
Pike takımı,Battaniye
Hastane çıkış takımı bebek için
Mevlüt takımı
Zıbın,tulum vs diğer giyim...
Emzik - emzik kabı
Biberon
Bakım kremleri (pişik önleyici,vücut yağı vs)
Banyo ürünleri (şampuan vs)
Banyo küveti- filesi
Banyo süngeri
Bornoz
Elektronik Ateş ölçer
Bol miktarda ağız bezi
Göbek bakım seti
Bebek bakım seti(burun temizleyici,kulak çubuğu,tırnak makası vs)
Emzirme sutyeni
Emzirme yastığı
Hastane için gecelik-sabahlık
Evde giymeye gecelik takımı
Bebek çantası
Bebek arabası
Ve daha aklıma gelmeyen envai çeşit şey
(ilk bebeğim olacağından gezdiğim internete sitelerinden derlediğim liste bu kızçeler, gereksiz şeyler de olabilir içinde)
Eki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945
kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?
öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah :). ben 15 haftalık hamileyim.şu anda gökalp beye gidiyorum ama yoğunluğundan kaynaklı telini vermiyor.birşey olursa hastaneyi arıyorsunuz ebeler yardımcı oluyor diyor.geçen haftalarda aşırı bir mide ağrısı yaşadım 2 gün boyunca ve artık 3.gün dayamayıp acile gittim. gökalp beyin hastası olduğumu söyledim sadece veznedeki bayanla muhattap olabildim ne ebe nede başka dr.acil dru birşeyden habersiz elinde bi kağıt bana mide bulantısı hapı yazmış.midemin bulanmadığını 3 gündür aşırı derecede bir ağrı olduğunu söyledim.ebeler gelip kontrol etmedimi dedi.hyr dedim.korkum bu ufak birşeydi ve geçti.ya daha sonraki aylarda allah korusun rahatsızlnırsam ben yine veznedeki bayanlarlamı muhattap olucam.bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti. aylin hanımı çok duydum.bu aydan itibaren ona geçmeyi düşünüyorum.nasıl önerir misiniz,ilgilimi? birde tınaztepede doğum ücreti nedir bilginiz varmı?şimdiden teşekkürler.
Merhabalar herkese ben bu forumu görmemiştim,
Konu: temmuz 2013 anne adayları buraya:)))) forumunda yazılanlara bakıyordum ama burası epey hareketliymiş :)
Allah kısmet ederse bizde 18 temmuz gibi bebeğimize kavuşacağız, doktorum büyük ihtimalle kızımız olacağını söyledi.
Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle bebeğimize kavuşmak nasip etsin inşallah..
kızlar bişi sorcam ya ilişkiye girerken benim acaip canım yanıyo kasıklarım çok ağrıyo.neden bu normal mi
Bisey sorucam bebegin karnimizda öldugunu nasil anlariz
kısss varya yemek yedim daha 15 dk olmadı
yeminle midemde bişe yok gibi kıss
tam ayıcık cıktım ben kıhkıhkıhhhh
heee anladım şekerrrr... bendeee nerde oturuyorum biliyomusunetlikle şentepe arası bi yer pamuklar mahallesi diye geçiyo... yenimahalleyle keçiören sınırındayız taşındığımızda 3 ay boyunca biz hangi ilçedeyiz diye gittik geldik evin önündeki sokaktan sonrası keçiören biz yenimahallede kaldık yaneee....
hmmm gayet güzel bi liste olmuş cnm ellerine sağlık bende aldım bir köşeye senin listeyi vallaa... oyyy bir sürü eksik varr noolcek allahım sen bize yardım eeetttt
Bencede para öyle birikmiyor kendi kendine,bir yerden almaya başlamak lazım,çokda son aylara bırakmamak lazım ki sıkışmayalım.
Ben az önce kendimce ne alınacak diye bir liste yaptım,gözüm korktu,bazıları ucuz bazıları pahalı amaaaa liste epey kabarık,yazıyorum.
Yatak odamıza Park yatak almayı düşünüyorum.(bebeğim 1 yaşına gelipte ben çalışmaya başladığımda park yatağı anneme vericem,annem bakıcak bebeğime)
Yatak
Yastık
Bebek nevresim takımı
Birde yatak kenarlarına konulan minik puflardan,koruma için (belki set halinde vardır,bir fikrim yok)
Pike takımı,Battaniye
Mevlüt takımı
Emzik - emzik kabı
Biberon
Banyo küveti- filesi
Banyo süngeri
Bornoz
Elektronik Ateş ölçer
Bol miktarda ağız bezi
Göbek bakım seti
Emzirme sutyeni
Emzirme yastığı
Bebek çantası
Bebek arabası
(ilk bebeğim olacağından gezdiğim internete sitelerinden derlediğim liste bu kızçeler, gereksiz şeyler de olabilir içinde)
birazcık pozisyonlada alakalı benimde dr izin verdiğinde ilk olduğunda ağrım oldu kasıkta sonra netten araştırma yaptım şimdi iyi
kırmızı güzelmiş kırmızı
Hmm oralar hep birbirine benziyor yaa her gittigimde kayboluyom ben ablama:)artik tasindi ama.esimin abisi de sentepede oturuyor.onlara giderken de kayboluyoz hep 5 senedir
yani onlara bende bakmıştım pozisyon uygun duruyo canm ama hala resmen kasıklarım sızlıyo.korktum biraz
çok sağol bu kar işi iyi oldu başımın ağrısı hafifledi resmen çok azcık var
ayyy ne çok şey var alınacak. başka ekleyecek arkadaşlar olur mu bu listeye? ne güzel toplu birlistemiz olsa böyle...
ben geldim
Nasılsınız canlarım.herkes iyidir umarım.
Ben dünden beri çok kötüyümdün acil dr gittim . Idarar yolları enfeksiyonu maalesef.birazda kanda mikrop çıktı.bi kaşıntı bi yanma aman allahım berbat bişi sürekli wc de olmak birde üstüne işyerinde offff korktum birde bebişi bişi olurmu die zaten geçen hafta kontrolde bebişin olayından bahsetmiştim canlarım iyice panik oldum.veeee gördüm fındıkkurdumu.rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolundaydı bacak bacak üstüne yatmış debeleniyordu:))))boylu boyunca yatıyordu.dr ablamız sen çok nazlısın ve herşeyi kötü düşünüyon bundan sonra sana bişi söylemiycem dedi.şu kızı hayırlısı ile bi kucağına alsan bende rahatlıycam dedi:))) kadın bile halime üzülüyor o denli yani.bide şu kaşıntılarım ve yanmam geçse
bu arada cinsiyeti öğrenenler çoğalmış darısı herkese inşallah.
Düğün resimleri eklenmiş,evlilik hikayaleri paylaşılmış hepside bir birinden güzel maşallah allahım aranıza katılacak yeni üyeyle sizleri bir ömür boyu mutlu huzurlu yıllara nasip etsin inşallah.
çok yazdım sanırım
Bebce kırmızı şekerim çünkü lacivert yazın falan çok çeker sıcağıEki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945
kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?
Geçmiş olsun canım ya bebişler halden hale sokuyor bizi iştemerhabalarrr kızlar nasılsınızz ben sabah cok kotuydummm 06:30 da uyandım kı tıtrıyorum ve basım cok agrıyordu...namazı kıldım gerı yataga gırdım donuyorumm dıye derken esım ıce ustumu bastırdı sonra ıse gıtti!!bebegıme dedımkı bır tepki ver annem de ıstahım acılsın ya dıye bırde baktım midem bulanıyor öggggggg koşş banyoya!!ikinci istigfarımıda yaptımm bıttı dıyordum ama bitmemiş olsun bebegım saglıklı olsundaaa
sonra kv.sagolsun bol sekerlı sıcak cay getırdı yataga gırdım onuda ıctım uyumusumm kı bır yandım ter içindeyimm bas agrımda üşümemde gitmişşdemekki istigfar etmek ıstıyormus vucudd
e sızler nasılshnız bakalımm
Yazdıklarının hepsi mutlaka olması gerekenler canım iyi bir liste yapmışsın benimde yaptığım listeler vardı bir ara paylaşırım..Bencede para öyle birikmiyor kendi kendine,bir yerden almaya başlamak lazım,çokda son aylara bırakmamak lazım ki sıkışmayalım.
Yatak
Yastık
Bebek nevresim takımı
Pike takımı,Battaniye
Mevlüt takımı
Emzik - emzik kabı
Biberon
Banyo küveti- filesi
Banyo süngeri
Bornoz
Elektronik Ateş ölçer
Bol miktarda ağız bezi
Göbek bakım seti
Emzirme sutyeni
Emzirme yastığı
Bebek çantası
Bebek arabası
Evet bebek bezi alıyorum habire))) gaz damlası olarakda sab simplex kullanmıştık ama herkesin doktoru farklı marka önerecektirkızlar en çok para harcayacağınız şey bebek bezi unutmayın bebek arabası ve puset fiyatını geçecek büyüdükçe ilk başlarda çok bez harcanıyor şekerler bu arada evde kesin ve kesin bulunduracağınız birşey var gaz damlası benim oğlum baya gazlıydı ilk 5 ay neler çektim neler gecem gündüze karışmıştı resmen
Ooo çok geçmiş olsun canım bol suyu ihmal etme hem sana hem bebişine yararben geldim
nasılsınız canlarım.herkes iyidir umarım.
ben dünden beri çok kötüyümdün acil dr gittim . idarar yolları enfeksiyonu maalesef.birazda kanda mikrop çıktı.bi kaşıntı bi yanma aman allahım berbat bişi sürekli wc de olmak birde üstüne işyerinde offff korktum birde bebişi bişi olurmu die zaten geçen hafta kontrolde bebişin olayından bahsetmiştim canlarım iyice panik oldum.veeee gördüm fındıkkurdumu.rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolundaydı bacak bacak üstüne yatmış debeleniyordu:))))boylu boyunca yatıyordu.dr ablamız sen çok nazlısın ve herşeyi kötü düşünüyon bundan sonra sana bişi söylemiycem dedi.şu kızı hayırlısı ile bi kucağına alsan bende rahatlıycam dedi:))) kadın bile halime üzülüyor o denli yani.bide şu kaşıntılarım ve yanmam geçse
bu arada cinsiyeti öğrenenler çoğalmış darısı herkese inşallah.
düğün resimleri eklenmiş,evlilik hikayaleri paylaşılmış hepside bir birinden güzel maşallah allahım aranıza katılacak yeni üyeyle sizleri bir ömür boyu mutlu huzurlu yıllara nasip etsin inşallah.
çok yazdım sanırım
Eki Görüntüle 599979
Harbiden iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?