2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Ben golbasinda oturuyorum.is yerim yildizda yakin diye burada oturuyoruz.sen nerde oturuyorsun.

Benimdeeeeeeee.kar varmiki bi bakiyim balkonda.

heee anladım şekerrrr... bendeee nerde oturuyorum biliyomusun etlikle şentepe arası bi yer pamuklar mahallesi diye geçiyo... yenimahalleyle keçiören sınırındayız taşındığımızda 3 ay boyunca biz hangi ilçedeyiz diye gittik geldik evin önündeki sokaktan sonrası keçiören biz yenimahallede kaldık yaneee....

hmmm gayet güzel bi liste olmuş cnm ellerine sağlık bende aldım bir köşeye senin listeyi vallaa... oyyy bir sürü eksik varr noolcek allahım sen bize yardım eeetttt

kısss varya yemek yedim daha 15 dk olmadı
yeminle midemde bişe yok gibi kıss
tam ayıcık cıktım ben kıhkıhkıhhhh

çenesi düşük hamişlerrrrrrrrr iyiki 1 saatçik evi toplayayım dedim gene sayfalar uçmuş gitmiş

kırmızı güzelmiş kırmızı

hangi şehirdesin cnm? izmirdeysen medical park merve hanımı tavsiye ederim

gel cnm gel bizim konu çok hareketli her gün vur patlasın çal oynasın ama 1 saat bakmamazlık etme sonra 20 sayfa okumak zorunda kalırsın aman haaa sıkı takip lazım

kızlar bişi sorcam ya ilişkiye girerken benim acaip canım yanıyo kasıklarım çok ağrıyo.neden bu normal mi

birazcık pozisyonlada alakalı benimde dr izin verdiğinde ilk olduğunda ağrım oldu kasıkta sonra netten araştırma yaptım şimdi iyi

Bisey sorucam bebegin karnimizda öldugunu nasil anlariz

kanaman olmadığı sürece bebek karnındadır ama önemli olan karnındaki bebeğin nasıl olduğu

kızlar en çok para harcayacağınız şey bebek bezi unutmayın bebek arabası ve puset fiyatını geçecek büyüdükçe ilk başlarda çok bez harcanıyor şekerler bu arada evde kesin ve kesin bulunduracağınız birşey var gaz damlası benim oğlum baya gazlıydı ilk 5 ay neler çektim neler gecem gündüze karışmıştı resmen

önceden doğum yapan bebişleri olan tecrübeli göbüşlüler,lütfen sizde tecrübelerinizi bizimle paylaşın,sizin tuzunuz kuru tabi ohhhh

Hmm oralar hep birbirine benziyor yaa her gittigimde kayboluyom ben ablama:)artik tasindi ama.esimin abisi de sentepede oturuyor.onlara giderken de kayboluyoz hep 5 senedir

ben geldim
nasılsınız canlarım.herkes iyidir umarım.

ben dünden beri çok kötüyüm dün acil dr gittim . idarar yolları enfeksiyonu maalesef.birazda kanda mikrop çıktı.bi kaşıntı bi yanma aman allahım berbat bişi sürekli wc de olmak birde üstüne işyerinde offff korktum birde bebişi bişi olurmu die zaten geçen hafta kontrolde bebişin olayından bahsetmiştim canlarım iyice panik oldum.veeee gördüm fındıkkurdumu.rabbime binlerce şükürler olsun ki herşey yolundaydı bacak bacak üstüne yatmış debeleniyordu:))))boylu boyunca yatıyordu.dr ablamız sen çok nazlısın ve herşeyi kötü düşünüyon bundan sonra sana bişi söylemiycem dedi.şu kızı hayırlısı ile bi kucağına alsan bende rahatlıycam dedi:))) kadın bile halime üzülüyor o denli yani.bide şu kaşıntılarım ve yanmam geçse

bu arada cinsiyeti öğrenenler çoğalmış darısı herkese inşallah.
düğün resimleri eklenmiş,evlilik hikayaleri paylaşılmış hepside bir birinden güzel maşallah allahım aranıza katılacak yeni üyeyle sizleri bir ömür boyu mutlu huzurlu yıllara nasip etsin inşallah.

çok yazdım sanırım

ayyy ne çok şey var alınacak. başka ekleyecek arkadaşlar olur mu bu listeye? ne güzel toplu birlistemiz olsa böyle...

birazcık pozisyonlada alakalı benimde dr izin verdiğinde ilk olduğunda ağrım oldu kasıkta sonra netten araştırma yaptım şimdi iyi

yani onlara bende bakmıştım pozisyon uygun duruyo canm ama hala resmen kasıklarım sızlıyo.korktum biraz

kırmızı güzelmiş kırmızı

dimi yaaaa banada kırmızı hoş gibi geldi... teşekkürler cicimm..

Hmm oralar hep birbirine benziyor yaa her gittigimde kayboluyom ben ablama:)artik tasindi ama.esimin abisi de sentepede oturuyor.onlara giderken de kayboluyoz hep 5 senedir

sorma yaaaa gıcık bizim evin oralar kimse bulamıyo zaten

çok sağol bu kar işi iyi oldu başımın ağrısı hafifledi resmen çok azcık var

gerçekten çok etkili buz sayesinde uyku uyyorum :)

ayyy ne çok şey var alınacak. başka ekleyecek arkadaşlar olur mu bu listeye? ne güzel toplu birlistemiz olsa böyle...

bende daha önce bi liste kaydetmiştim bulursam ekleyim inşallah

sanırım sistik gibi bişey olmuşşsun canım sürekli wc de durma ihtiyacı idrar yaparken yanma bende olmuştum hamile kalmadan önce berbat bişey sürekli wcde oturuyodum işallah hemen geçer rabbim şifa versin daha önce yakınıyodun bak kızını görmüşsün rahatla artık allah şifa versin tatlım

çok hoş kızlar :)

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu.

Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyor du.

Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.

Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.

Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.

Bebce kırmızı şekerim çünkü lacivert yazın falan çok çeker sıcağı

Geçmiş olsun canım ya bebişler halden hale sokuyor bizi işte

Yazdıklarının hepsi mutlaka olması gerekenler canım iyi bir liste yapmışsın benimde yaptığım listeler vardı bir ara paylaşırım..
Park yatak var bizde çok işe yarıyor taşınabilir olmadı çok iyi, 1 yaşında osasına geçirdik biz..
Bebek aramız var travei sistem ve birde seyahatler için baston puset var, çoğu şeyi almıcaz aslında şanslıyız bu seferen çok para tutanlar bunlar aslında..daha bide ev tipi ana kucağı falan var belki onuda listeye eklersin
Aklına takılan birşey olursa sor olur mu..

Evet bebek bezi alıyorum habire))) gaz damlası olarakda sab simplex kullanmıştık ama herkesin doktoru farklı marka önerecektir

Ooo çok geçmiş olsun canım bol suyu ihmal etme hem sana hem bebişine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…