2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Ben geldimmm. Kizlar masallahiniz var. Bir gun okumadim veee gunlerdir okuyorum bitmiyor da bitmiyor. En son 986. Sayfada kaldim ve pes ettim. Okuyamiycam. Burdan devam artik :))))

boy kaç cnm yanı uzunsan çok sıkıntı yapma

kilo almamamn iyi ama benim 5 kilo almam falaket boyum 1.78 uzunum ve göstermiyorum ama göbek önde fırladı gerçi bakıp bakıp seviyom ama biraz dikkatli gitmem lazım işallah sağlıkla geçiririz

kilo almamamn iyi ama benim 5 kilo almam falaket boyum 1.78 uzunum ve göstermiyorum ama göbek önde fırladı gerçi bakıp bakıp seviyom ama biraz dikkatli gitmem lazım işallah sağlıkla geçiririz

cnm boyun sağlamış tabi doktorun ne der bilmiyom ama sıkıntısız gibisin

valla bilmiyom çok özledim bide meraktayım nasıl iyimi kız mı erkek mi????????????????????

bende çok özledim 4 hafta geçmek bilmedi 13 günlere düştük ve iyi mi benimde derdim o cinsiyetini merakta artısı çoğu kişi öğrendi gibi

bende çok özledim 4 hafta geçmek bilmedi 13 günlere düştük ve iyi mi benimde derdim o cinsiyetini merakta artısı çoğu kişi öğrendi gibi

evet bi çok kişi öğrendi biz geçen gittiğimizde hocanın ağzını aradık erken dedi
inş. bu safer olur
çünkü bizim sıpa ikidir bacakları atıyo üst üste görene aşk olsun
pek edepli teyzesi pek sorma

offffffffffff sıkıldım,çok da uykum geldi yaaa ne bet bir gün geçmek bilmedi

aminnn inşallahh:) boyun uzun evet göbeğin çıkması iyi bak ne güzel aynaya bakınca ikinizi birden görceksin bende henüz bi değişiklik yok malesef sabırla bekliyorumm:)

boyum 1.70 70 kiloyla hamile kaldım. bulantı kusmam olmamasına rağmen 68im şimdi

canım benim boy 1.70 67 kiloyla hamişkaldım şu an 60 kiloyum doktor kilo almam için elevit verdi ama işe yaramıyo göbüşte hiç yok düşün hamiş demeye 100 şahit ister portakal gibi çıkıntı var azcık

teyzesi yesin onu ya tatlım benim aceleci olma demiş annesi seni uğraştırcak benimki bakmadan erken dedi sonrakine dedi

boy da yokki bacım 1,65 kilo almamak için çok dengeli düzenli beslenmeye çalışıyorum ama çocukda aç kalacak yemessem de yuvarlancam bu gidişle ben doğuma kadar

napalım cnm ya ben hep tombiktim zaten ole çok zayıf hiç olmadım
kader yani napalım
bizde bebek sahibi olacaz tabi
tombuluz die
ertelemek istemedim hiç
zaten tedavi süresinde de koydum üsütüne
oldum 75
kısmet böyleymiş
inş. doğsunlarda veririz bi şekilde

Evt canım bende mutlu oldum valla sen nerelisin aslen ben afyonluyum eşim kütahyalı ama o buralı oldu valla buzz hele sabahları kaymamak için adım adım geliyorum işe nerde oturuyorsunuzz

ne güzel söledin kader valla napalım yani tombuluz diye ölelimmi
ben de aynen hiç bi zaman zayıf olmadım
bi kere mucize 38 beden oldum görüp görceğim 30 lu beden oydu hep 40 maşallah
bebeğimiz sağlıklı gelsinde amaaannn verriz sonra :)))

valla ole napalım şeker
şu en önemli şey onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…