polikistik, kilo, jel konusunda aynıyız :)
çok daha canım ya nası geçiçek bilmem
boyum 1.70 70 kiloyla hamile kaldım. bulantı kusmam olmamasına rağmen 68im şimdi
oooo sen fitsin maşallah :) ben hamilelik öncesi 80 kilodan 70 e düştüm 2 ayda diyetle 70 kiloda hamile kaldım pko luyum kilolarla başım dertteydi şimdi hiç kilo almadım daha inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olur :)
oooo sen fitsin maşallah :) ben hamilelik öncesi 80 kilodan 70 e düştüm 2 ayda diyetle 70 kiloda hamile kaldım pko luyum kilolarla başım dertteydi şimdi hiç kilo almadım daha inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olur :)
kilo almamamn iyi ama benim 5 kilo almam falaket boyum 1.78 uzunum ve göstermiyorum ama göbek önde fırladı gerçi bakıp bakıp seviyom ama biraz dikkatli gitmem lazım işallah sağlıkla geçiririz
valla bilmiyom çok özledim bide meraktayım nasıl iyimi kız mı erkek mi????????????????????
bende çok özledim 4 hafta geçmek bilmedi 13 günlere düştük ve iyi mi benimde derdim o cinsiyetini merakta artısı çoğu kişi öğrendi gibi
kilo almamamn iyi ama benim 5 kilo almam falaket boyum 1.78 uzunum ve göstermiyorum ama göbek önde fırladı gerçi bakıp bakıp seviyom ama biraz dikkatli gitmem lazım işallah sağlıkla geçiririz
boyum 1.70 70 kiloyla hamile kaldım. bulantı kusmam olmamasına rağmen 68im şimdi
boy kaç cnm yanı uzunsan çok sıkıntı yapma
ay bende 1,70 boy 75 hamile kaldım bende 68 oldum şu an
bol bol kusmakatan
ama bizler tombi h hamiler topikiğini açalım yafu
evet bi çok kişi öğrendi biz geçen gittiğimizde hocanın ağzını aradık erken dedi
inş. Bu safer olur
çünkü bizim sıpa ikidir bacakları atıyo üst üste görene aşk olsun
pek edepli teyzesi pek sorma
boy da yokki bacım 1,65 kilo almamak için çok dengeli düzenli beslenmeye çalışıyorum ama çocukda aç kalacak yemessem de yuvarlancam bu gidişle ben doğuma kadar
teyzesi yesin onu ya tatlım benim aceleci olma demiş annesi seni uğraştırcak benimki bakmadan erken dedi sonrakine dedi
canım ben geçen ay 35 tl ye aldım migrosta indirim vardı çantalı nivea çok iyi gerçekten yeni doğan ıslak mendili de var
:)canımm bende afyonlu buldum mutlu oldum tek afyonluyum sanıyodum eşim buralı mecbur artık bende buralıyım 1 buçuk yıldır çok soğuk valla buzz buzzz
napalım cnm ya ben hep tombiktim zaten ole çok zayıf hiç olmadım
kader yani napalım
bizde bebek sahibi olacaz tabi
tombuluz die
ertelemek istemedim hiç
zaten tedavi süresinde de koydum üsütüne
oldum 75
kısmet böyleymiş
inş. doğsunlarda veririz bi şekilde
ne güzel söledin kader valla napalım yani tombuluz diye ölelimmi
ben de aynen hiç bi zaman zayıf olmadım
bi kere mucize 38 beden oldum görüp görceğim 30 lu beden oydu hep 40 maşallah
bebeğimiz sağlıklı gelsinde amaaannn verriz sonra :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?