2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
heheee yaşasın afyonlu varrr canım ben aslen ankaralıyım eşim tuttu getirdi beni buraya kanlıcadayım ben sen nerdesin??nereye gidiyosun doktora

Ben merkezdeyim canım yeşilyolda oturuyorum özel telek tüp bebek merkezi metin demirtürke gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun

Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

buna bayıldım haa bir de rahimde röveşataya :):)

buz çok iyi geliyo yaa uyusturuyo resmen bi dene bakalım. kayseride kar buz her yer bu ne ayol yağmadı yağmadı 3 gündür durmuyo evde mahsur kaldık bebişle

sağol suzancım şimdi yapıyorum dediğini ondan sonrada sıkıca sararım

çok sağol bu kar işi iyi oldu başımın ağrısı hafifledi resmen çok azcık var

sevındım ıse yaradıgınaa canım ben denemedım ama alt takvımde ara ara yazıyrrr ee gunluk okuyoruzz

aynen cnmm saglıcakla kucagımıza alalımda bızde onları sebekk yaparız heheheheh

gün bitti kızlarrrrr,
3 saat sonra doktordayım...hayırlı haberlerle dönmek üzere herkese iyi akşamlar,esen kalın!! :)

Ben merkezdeyim canım yeşilyolda oturuyorum özel telek tüp bebek merkezi metin demirtürke gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun

canım bende metin beye gidiyodum ama memnun kalmadım aramızda kalsın şimdi devlette evren bey var ona gidyorum ve çok memnunum şuan adam özel gibi ilgileniyo akşam ağrım olsa arıyorum hemen renkli ultrasonada fuara gitcem canım

canım sayfa basındakı cınsıyet bolumune benım ıcın erkek yada pipican yazarmısın %60 erkek bıızm kı bıze gore yanıı 2 dr erkek dedıydı degısırse bır zahmet gene le atarsın orda gormek ıstıyorum bunu sana zahmettttttttttttttttttttttttttttttttttttt

dua bolumundede 51 kısı olmusuz ılk 40 kısınınkını toplu okumustum sımdı kalann 11 kısıyıde abdest alımda okuyummmm

sonra gorusmek uzere genee saglıcakla kalınız hnm celer ve cücükleriiiiiiiii

vuhuuuu bi oğluş daha geliyooo hayılı olsun cnm bnm Allah kabul etsin canım

kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedi kıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş

pıtır pıtır pıtırcıııııkkk maşallah yer teyzesi onu canım çok sevindim bi kızımız daha geliyo yuppiiii

ay maşallahgözünaydın canım..seninle aynıyız benim haftaya kontrol bende öğrenebilecekmiyim acaba cinsiyet..önce sağlığını duyuyayimda bende inşallah..

ay maşallahgözünaydın canım..seninle aynıyız benim haftaya kontrol bende öğrenebilecekmiyim acaba cinsiyet..önce sağlığını duyuyayimda bende inşallah..
valla benim gittiğim dr cinsiyette yanılmıyomuş bi arkadaşımın 10 haftalıkken sölemişti bi kaç kişi daha aynı şeyi dedi sen nerdeydin?

:2: kızlar bisürü sayfa olmus hemen masallah.. ben kötüyüm faranjit oldum boğazım feci çok üşüyorum midem bulanıyo bal limon karabiber yaptım ama onuda korka korka kanamaya neden oluyomus bal limon kanı cıvıtıyo zaten şifa niyetine dedim içtim rabbim korusun.. dua edin bana kendinize iyi bakın :2::2:

gçmiş olsun cnm doktorunu bi arasaydın

eneeeemmm kızıma arkadaş geliyoooo yefuuuuuuuuuuuuu

cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı

dua edın
olmamıstır dımı

Canım korkma Rabbim korumuştur minik meleğini.. Dikkatli olmak lazım yollar gerçekten berbat durumda Kendini kötü hissediyosan bi acile git istersen en azından için rahatlar...?

dua edın
olmamıstır dımı

Drunu mutlaka ara derim bir de. Gecmis olsun. Ama genelde hamilelerin buyuk cogunlugu duser. Ve buyuk cogunluguna birsey olmamistir. Birsey olmaz merak etme ama drunu da ara muhakkak. Cok uzulup de bebegini uzme olur mu? İcini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…