2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
yok canım ağrım da kanamam da
yatıyorum suan

Ne guzel iste. Sorun yok demek ki. Canini sıkma sen gayet iyidir. Ama dr buyuk ihtimalle ultrasondan gormek istiyecektir.
Desene bebegimi goresim geldi kendimi yere attim :))) hahahaha

]

kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedi kıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş[/QUOTE]

Hayırlı olsun fıstık prenses geliyo herseyde yolundaymis çık sevindim erkenden öğrenmişin cinsiyeti maşallah

bu sene pipican senesi diyolardı..gerçektende hep oglum olcak diye duyuyodum..şu sıralar kızlarda ataga geçti galiba..

cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı

canım olmamıştır içini rahat tut.kanama falanda yokmuş.gece rahatsızlanırsan falan acile gidersin ama inşallah buna gerek kalmaz.yarında doktoruna gidersin,hem bebişini görürsün hem için rahat eder moralini bozma sakın o da etkilenir

merhaba arkadaşlar

uzun süredir burayı takip edemedim işyerim çok yorucu eve çok yorgun geliyorum ve bu aralar aşırı bel ağrılarım var maalesef doktorum tekrardan progestana başlattı. bebişimizin 2li tarama testini yaptırdık çok şükür sonucumuz iyi çıktı :) doktor amcamıza büyük ısrarlar sonucu cinsiyet tahminide yaptırdık çok heveslenme tam belli değil ama bebişiniz kıza benziyor %60 kız diyebilirim dedi :) benden haberler bukadar sizde neler var

selam kızlar,

sizlere bişey sorucam. benim belim hatta kalçam diyebilirim korkunç şekilde ağrıyor. hatta sağ bacağım takılıp kalıyor. napıcamı bilemedim. hamile kaldığım ilk günden beri ağrıyor. doktorumada sordum. yapılacabilcek bişey yok dedi. ama bazen dayanılmaz oluyor. Aranızda bu kadar acı çeken var mı beli nedeniyle. Bunu hafifletecek bişey bilen var mı çok zor durumdayım

slm kızlar ben geldim..
doktordan ense kalınlığı normal dedi, 12+5tim 12+6 çıktı.
cinsiyet belli mi dedim,henüz belli değil ama kız olabilir.kesin demiyorum sen sorduğun için söylüyorum dedi.
1 ay sonraya gün verdi o zaman kesinleşir dedi :):)

Ohh ne guzel haberlerle gelmissin. Benim ikili test de yarin yapilacak. İnsallah guzel haberler veririm sizlere. Dr zaten bir onceki gidisimde cinsiyet tahmini yapmisti. Bakalim yarin ne diycek. Merakla bekliyorum ben de :))

Anammm listeye bak hep diyoruz onu alırız bunu da alırız ya da alacağız diye
ama listeye dönüşünce çok kabarık olmuş gereksizz birşey yok kuzum
harika bir liste olmuş ellerine sağlık.Ben çevremde doğum yapmış kuzenlerimden
bir sürü bilgi alıyorum hangi markadan memnunlar?Neler kullanıyorlar diye kızçeleri
sormaktan deli ettimm

Ayyy ben bunu yerim daha doğrusu topikteki bütün totoluları yerim
Allah sağlıkla bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum cümlemizinkini.Eşine de
çok güldüm vallahi

Amaniiinnn bel ve sırt agrisindan ölüyorum kizlar.demin telefon caldi uzandigim koltuktan kalkamadim, kendimi zorladim kalktim bu sefer yuruyemedim.aylardir boyleyim yaaaaa

bi şey eksik kalmış doğum zamanımızda aynı sanırım 1 gün var aramızda
gerçekten doğum günümüz bile aynı yok artık jel iğrenç bişey ama jel kullanınca ağrın olmayacak dedi doktorum hiç ağrım olmadı çok şükür..

ay bende 1,70 boy 75 hamile kaldım bende 68 oldum şu an
bol bol kusmakatan
ama bizler tombi h hamiler topikiğini açalım yafu

tombik hamişler topiği süper olar bende polikistik vardı o çok kilo yaptı sonra 2 aşılama yapıldı onlarda kullanılan iğneler derken 77 kiloya çıkmıştım. tedavi eden doktorum bi ilaç verdi aslında şeker ilacı ama polikistik olanlarada çok faydalıymış onla 7 kilo verdim 70le hamiş kaldım 68im şimdik göbeklinin tekiyim simgefikom sen ne kadar çok vermişin yaa maşallah. daha iyi belli eder bebiş kendini.

Son düzenleme:

kıza prenses diyorsak oğlanada prens diyelim kız yazıkkkkk :)
oğlana pipican diyorsak kıza kukucan diyelim

KIZLARRRR

bu arada ensesi burnu kafatası gelişimi parmakları ayakları boyu herşeyi normalmiş maşallah yavruma hatta
9+3te gittiğimde doktor 9+0 demişti, bugünde 12+2 ama 12+4 çıktı değişiyor sanırım gelişimi hafta hafta,

veeeee büyük ihtimalle KIZ dedi ama millete yaymayın kesin değil dedi amaaa biz herkese söyledik bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…