2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yok kuzum ya sorma göbüşte yok psiko ya bağladım hamiş değilmiyim die sporcuyum ben bıraktın ondan olmuştur dedi doktor işte vitamin verdi canım

kızlar yaa ölüyorum diş ağrısından kanal tedavilik dişim vardı yaptıramadan hamiş kaldım şimdi çok fena karanfilde koydum banamısın demiyo ya başımada vurdu napcam bilemedim:18:

cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı

korkma annesi bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur hiçbişey olmaz inşallah zaten doldurmuşun 13 haftayı maşallah. ağlayıpta kuzucukuda üzme. ben hamile olduğumu bilmeden kanepe kaldırıp yatak odamdaki eşyaların yerini değiştirdim hiçbişecik olmadı.. ağrın kanamanda yokmuş çok şükür

evet canım bende 2 hafta felan çektim aynı şekilde sağ tarafımda çok canım yandı oturunca geri kalkmak istemiyordum ama benimki soğuktan kaynaklanmış babanne usulü uyguladım geçti ağrıyan yeri terlettim naylon poşet koydum yatarken iki güne geçti

ya kızlar bişey sorcam sol göğüs ucumda böyle sanki bi yara varmışta kabuk bağlamış gibi kavlıyo kaşınıyo acıyoda vazelin yada bebe yağı falan sürsem geçermi acaba yada zararı olurmu?

benim her iki göğüs ucum çok üşüdüğümde çok acıyorrr yanıyor sıcakta geçiyor

Hayırlı olsun fıstık prenses geliyo herseyde yolundaymis çık sevindim erkenden öğrenmişin cinsiyeti maşallah[/QUOT

slm kizlar cok merak ettim bisey paralelse ne onu anlamadim bugun ense kalinligi testini yaptim dr her seyin cok iyi oldigunu söyledi 4-5 gun büyük görünüyor kipir kipir cok güzeldi

egepol ebeler çok iyi diyorlar ama çok kalabalık çok sıra oluyor ilgilenmiyorlar dediğin gibi bir problem olsa arayıp muhatap olabileceğimiz kimse yok, ben medicalpark merve hanıma gidiyorum o kadar ilgili ki biz randevu gününü karıştırmışız saat 6da muayene saati bittiği halde bizi aldı gelin bakalım dedi ve dakikalarca inceledi ensesini burnunu boyunu ölçtü herşeyine baktı. doktor çok iyi ama medicalpark için iyi şeyler duymuyorum :/ çok kararsız kaldım özele mi gitsem... bilemedim... bilemedim... artık karar vermem de lazım

kızlar yaa ölüyorum diş ağrısından kanal tedavilik dişim vardı yaptıramadan hamiş kaldım şimdi çok fena karanfilde koydum banamısın demiyo ya başımada vurdu napcam bilemedim:18:
Güvenli 3 aydasin.. Dis hekimine gidip tedavi olman lazım..yoksa iltihap daha da yayılır..hekime ulaşana kadar parol tamol vb. Kullanabilirsin..minoset te geçerli..benim hastam olsan antibiyotikte başlardim..guvenlilerdn..cunk iltihabın kuruması lazım..başka sorun varsa oEldende cevap verebilirim..bilfiil dis hekimiyim cunku..

kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun ikisi 550 çok uygunmuş canım
biz bugün joker'de sorduk bebek arabası bir tane beğendik lüks baston diye geçiyormuş, bebeconfort diye fransız bir markanın
oto koltuğu olarak da kullanılabilen ana kucağı var bu ana kucağı bebek arabasının iskeletine takılıp o şekilde de kullanılabiliyormuş-
7 kilo çok hafif baston olmuş hali dik durabiliyor
aksesuarları ve ana kucağı ile birlikte 800 tl ama kampanyaya girerse yada 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki gibi kampanyalar olursa bizi arayacaklar. gerçi pembe rengi 600 tl ama 2. çocuk olursa ondada kullanılır diye pembe almayalım dedik. bilemedim. birde maclaren diye bir marka var ingiliz malıymış arabaları çok güzel çok kaliteli çok pratik ve çok hafif satış yapan kız hiç şikayet almadık daha dedi. sakın kraftın arabası ana kucağı parkyatağını falan almayın çok şikayet geliyor geri getiren çok oluyor dedi.

Mila buggy - Bébé Confort
Poussette Mila de Bébé Confort - Travel System - YouTube
Poussette Mila de Bébé Confort - Dépliage - YouTube

Son düzenleme:
valla benim gittiğim dr cinsiyette yanılmıyomuş bi arkadaşımın 10 haftalıkken sölemişti bi kaç kişi daha aynı şeyi dedi sen nerdeydin?
Kent hastanesine gidiyorum ben canım, cinsiyeti görsede hemen söylemeyenlerden benim dr))

Geçmiş olsun ya canım hastalık havası var.. Kısa sürede atlatırsın umarım..
cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı
Olmamıştır canım ya anormallik hissetmiyorsan bişeycik yoktur
Maşallah canım kuzuna, gozunaydın
Kızlar atağa geçti geçiceklermi ne oğlanları:))
Masallah sizede)

acımayı geçtimde kabuk bağlamış resmen yaa vazelin yata zeytinyağı falanmı sürsem

kayısı yağı da olabilir canım sür bir dene geçmezse cildiyeciye git bence bu göğüsucunun sızısı da çok fena bir sızıymış :/ seninki hele çok acıyordur tahmin edebiliyorum dermatoloğa git canım 1-2 gün daha geçmezse

bende polikistikoverliyim

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

bennnnnnnnnnnn kullanıyorum kan hapııı... kan değerlerim iyi çıktı ama doktor yinede yazdı bana

bana da yazdı ben kullanmayacağım.
folikasitte(b9vitamini) kullanmamıştım onun yerine folicasitin olduğu sebzeleri çok tükettim
şimdi kan hapını da kullanmayacağım hergün 1-2 çay bardağı limon sulu pekmez içerim kuru üzüm yerim. nasıl??

Sen hangi sehirdeydin?

Benim drumun onerisi bu. Sevmiyor adam ilaclari. Dogalinda alinmasi gerektigini dusunuyor da ben oyle dusunmuyorum. Gecmisteki gibi masum degil hicbirsey. Hersey ilacli hormonlu ve dogal yollar da aslinda dogal olmayan yollar oldu gunumuzde. O yuzden en azindan hamilelikte vitamin alimina sicak bakiyorum. Keske gecmisteki gibi urunler ilacsiz ve saglikli olsa da biz de ilac kullanmasak

Kagan kocatepenin konuyla ilgili sitesindeki yorumu.

Gebeliğe diş bakımı yaptırarak başlamak ideal olanıdır, ancak çoğu durumda diş sorunları gebelik döneminde ortaya çıkar. Hiç bir diş sorunu gebeliğin hiç bir döneminde ihmal edilmemelidir. Hangi gebelik haftasında olursanız olun, ister anestezi yapılması gerekli olsun, ister antibiyotik veya başka bir tedavi gerekli olsun, diş hekiminizin size güvenle uygulayacağı tedavi yöntemleri mevcuttur. Dişinizde abse oluşumu gebeliğinizle ilgili daha önemli sorunlara yol açabilir. Yine dişinizi kaybetmek yerine uygun tedaviyle sağlığına kavuşturulması mümkündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…