kısa saçlı gözlüklü yanında sarışın bi kadın olan birini görürsen o benim
gerçekten doğum günümüz bile aynı yok artıkjel iğrenç bişey ama jel kullanınca ağrın olmayacak dedi doktorum hiç ağrım olmadı çok şükür..
tombik hamişler topiği süper olarbende polikistik vardı o çok kilo yaptı sonra 2 aşılama yapıldı onlarda kullanılan iğneler derken 77 kiloya çıkmıştım. tedavi eden doktorum bi ilaç verdi aslında şeker ilacı ama polikistik olanlarada çok faydalıymış onla 7 kilo verdim 70le hamiş kaldım 68im şimdik göbeklinin tekiyim simgefikom sen ne kadar çok vermişin yaa maşallah. daha iyi belli eder bebiş kendini.
cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı
selam kızlar,
sizlere bişey sorucam. benim belim hatta kalçam diyebilirim korkunç şekilde ağrıyor. hatta sağ bacağım takılıp kalıyor. napıcamı bilemedim. hamile kaldığım ilk günden beri ağrıyor. doktorumada sordum. yapılacabilcek bişey yok dedi. ama bazen dayanılmaz oluyor. Aranızda bu kadar acı çeken var mı beli nedeniyle. Bunu hafifletecek bişey bilen var mı çok zor durumdayım
ya kızlar bişey sorcam sol göğüs ucumda böyle sanki bi yara varmışta kabuk bağlamış gibi kavlıyo kaşınıyo acıyoda vazelin yada bebe yağı falan sürsem geçermi acaba yada zararı olurmu?
yok kuzum ya sorma göbüşte yokpsiko ya bağladım hamiş değilmiyim die sporcuyum ben bıraktın ondan olmuştur dedi doktor işte vitamin verdi canım
acımayı geçtimde kabuk bağlamış resmen yaa vazelin yata zeytinyağı falanmı sürsembenim her iki göğüs ucum çok üşüdüğümde çok acıyorrr yanıyor sıcakta geçiyor
]
kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedikıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş
öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah :). ben 15 haftalık hamileyim.şu anda gökalp beye gidiyorum ama yoğunluğundan kaynaklı telini vermiyor.birşey olursa hastaneyi arıyorsunuz ebeler yardımcı oluyor diyor.geçen haftalarda aşırı bir mide ağrısı yaşadım 2 gün boyunca ve artık 3.gün dayamayıp acile gittim. gökalp beyin hastası olduğumu söyledim sadece veznedeki bayanla muhattap olabildim ne ebe nede başka dr.acil dru birşeyden habersiz elinde bi kağıt bana mide bulantısı hapı yazmış.midemin bulanmadığını 3 gündür aşırı derecede bir ağrı olduğunu söyledim.ebeler gelip kontrol etmedimi dedi.hyr dedim.korkum bu ufak birşeydi ve geçti.ya daha sonraki aylarda allah korusun rahatsızlnırsam ben yine veznedeki bayanlarlamı muhattap olucam.bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti. aylin hanımı çok duydum.bu aydan itibaren ona geçmeyi düşünüyorum.nasıl önerir misiniz,ilgilimi? birde tınaztepede doğum ücreti nedir bilginiz varmı?şimdiden teşekkürler.
Güvenli 3 aydasin.. Dis hekimine gidip tedavi olman lazım..yoksa iltihap daha da yayılır..hekime ulaşana kadar parol tamol vb. Kullanabilirsin..minoset te geçerli..benim hastam olsan antibiyotikte başlardim..guvenlilerdn..cunk iltihabın kuruması lazım..başka sorun varsa oEldende cevap verebilirim..bilfiil dis hekimiyim cunku..kızlar yaa ölüyorum diş ağrısından kanal tedavilik dişim vardı yaptıramadan hamiş kaldım şimdi çok fena karanfilde koydum banamısın demiyo ya başımada vurdu napcam bilemedim:18:
Eki Görüntüle 599944 Eki Görüntüle 599945
kızlar eşimle bu puset ve bebek arabasından almaya karar verdik.. bütçemize uygun fiyatta 550 tl ye alıcaz İnşallah... ama renk konusunda karar veremedim... bebek arabasında rengin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama ikisi arasında kaldım açıkcası... sizce kırmızımı yoksa lacivertmii...?
Kent hastanesine gidiyorum ben canım, cinsiyeti görsede hemen söylemeyenlerden benim dr))valla benim gittiğim dr cinsiyette yanılmıyomuş bi arkadaşımın 10 haftalıkken sölemişti bi kaç kişi daha aynı şeyi dedi sen nerdeydin?
Geçmiş olsun ya canım hastalık havası var.. Kısa sürede atlatırsın umarım..:2: kızlar bisürü sayfa olmus hemen masallah.. ben kötüyüm faranjit oldum boğazım feci çok üşüyorum midem bulanıyo bal limon karabiber yaptım ama onuda korka korka kanamaya neden oluyomus bal limon kanı cıvıtıyo zaten şifa niyetine dedim içtim rabbim korusun.. dua edin bana kendinize iyi bakın :2::2:
Olmamıştır canım ya anormallik hissetmiyorsan bişeycik yokturcok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı
Maşallah canım kuzuna, gozunaydınslm kızlar ben geldim..
doktordan ense kalınlığı normal dedi, 12+5tim 12+6 çıktı.
cinsiyet belli mi dedim,henüz belli değil ama kız olabilir.kesin demiyorum sen sorduğun için söylüyorum dedi.
1 ay sonraya gün verdi o zaman kesinleşir dedi :):)
Kızlar atağa geçti geçiceklermi ne oğlanları:))kıza prenses diyorsak oğlanada prens diyelim kız yazıkkkkk :)
oğlana pipican diyorsak kıza kukucan diyelim
KIZLARRRR
bu arada ensesi burnu kafatası gelişimi parmakları ayakları boyu herşeyi normalmiş maşallah yavruma hatta
9+3te gittiğimde doktor 9+0 demişti, bugünde 12+2 ama 12+4 çıktı değişiyor sanırım gelişimi hafta hafta,
veeeee büyük ihtimalle KIZ dedi ama millete yaymayın kesin değil dedi amaaa biz herkese söyledik bile
acımayı geçtimde kabuk bağlamış resmen yaa vazelin yata zeytinyağı falanmı sürsem
evet kısmetse benim ikinci olcak. bu arada fotolar çok güzel :)
bende polikistikoverliyim
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
bennnnnnnnnnnn kullanıyorum kan hapııı... kan değerlerim iyi çıktı ama doktor yinede yazdı bana
Güvenli 3 aydasin.. Dis hekimine gidip tedavi olman lazım..yoksa iltihap daha da yayılır..hekime ulaşana kadar parol tamol vb. Kullanabilirsin..minoset te geçerli..benim hastam olsan antibiyotikte başlardim..guvenlilerdn..cunk iltihabın kuruması lazım..başka sorun varsa oEldende cevap verebilirim..bilfiil dis hekimiyim cunku..
bana da yazdı ben kullanmayacağım.
folikasitte(b9vitamini) kullanmamıştım onun yerine folicasitin olduğu sebzeleri çok tükettim
şimdi kan hapını da kullanmayacağım hergün 1-2 çay bardağı limon sulu pekmez içerim kuru üzüm yerim. nasıl??
kızlar yaa ölüyorum diş ağrısından kanal tedavilik dişim vardı yaptıramadan hamiş kaldım şimdi çok fena karanfilde koydum banamısın demiyo ya başımada vurdu napcam bilemedim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?