2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

medicalin ebeleri nasıl acaba?? 9.30 çok erkene almışın yaa ben o saatte uyuyor oluyorum

boyum kısa 160 (((((((((((((((

herkeşte değişik bi dert var
inşallah düzelir
ne diyeceğimi bilemedim
ablanın sanki affedemediği bişey var gibi
en iyisini sen bilirsin ama bana öle geldi:26:

döverisss heee
sakin ol kuzum sende bence oda bi elti

yani oda başka bi taraftan bakıyor bakmasına da
1000küsür sayfa gecti neden bu konu anlamadım
birimizin eltisi olmasınnnn
güldürdüm seni Bak ağlamak kararmak yok bebiş anne yapma diyo sen duymuyosun ben teyzesi olarak duyuyorum bikere no stres

dimi bana hiç yakışmıyo
öksü affediyorum o zaman

insan olsalarda üzmeseler

sen hiiiiç sıkma canını öyle güzel günler bekliyor ki biziii
kendi canımızdan can
bizi kimse üzemez artık

Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..

maaşallah pipican geliyorrrrr

affettim öksmü
kendimi üzeceğime
dimi amaa

bende polikistikliyim canım aynı sorunlar bendede var ve hamile kalana kadar aynı ilacı bende kullandım 2kere aşılama oldum. dediğin gibi Rabbimin lütfu bu kuzucuklar bize.. ondan gelen herşeye razıyız ama korkma hiç olumlu düşün kıymetlilerimiz o kadar bekleyişten sonra bize sımsıkı tutundular ve sağlıklılar inşallah.

mucize bebek gerçekten :))) isim düşünmek lazım adı hülya masal rüya öykü vb. olabilir mesela:)

ya alla allah onlar da acayip madem eşin herkese he he diyor işine geleni yap, kendi cezasını kendisi çeksin.. gıcıklar ya bir annelerine hayır dşyemiorlar

evet ya çekeceğim de üşeniyorum, eklerim haftasonu kısmetse :))

canım boşver eltini falan, bende elti yok ama görümceler var iki tane hepsi de cingöz mü cingöz ikisinin çocuğuna da kv baktı hala da bakıyor birinin 9 yaşında, bana diyor ki senin çocuğa annem bakamaz çok yoruluyor, halbuki kendi çocuğuna bakıyor hala, hoş ben de meraklı değilim kv işime karışsın diye ama bizimkinin fesatlığı, kv de kızlarını elleriyle besler onlara doğal yiyecekler alırdı falan bize gelince elimizsdekine göz dikiyor demek ki hepsi böyle, en çok da biz de kv olacağız böyle mi olacağız onu düşünüyorum

oo işi ilerletmişsin, bu video teknolojisini nasıl yapıyorsun anlatsana :))

canım üzme allah gönlüne göre versin, seninkiler de oldukça uyuzmuş ama inşaallah bebişine de bol kısmet versin

aynı ya benimkiler de, kendi dilimizle bile istesek ki biliyorum çok var, yok kalmadı diyor, allah herkese yaptığı kötülüklei karşısına çıkarsın,

canım grafikten anladığım kadarıyla riskin çok düşük, yani sonuçlar çok çok iyi, tabi önce allah sonra dr daha iyi bilir ama sen yine de içini ferah tut

canım bana da ikili testi ve detaylı ultrason için başka dr ye git dedi doktorum perinatolog mu ne diyorlar galiba

bu arada bu hamile yastığı güel görünüyor, umarım kullanabilirim tek sıkıntım diğer tarafa dönersem ne olacağı :)) bir tane daha mı alsam

rabbime sonsuz hamdler olsun ki bebek için hiç uğraşmadık. hatta ben iki sene sonra filan düşünüyordum. eşim korunuyordu.

hatta herkes çok şaşırdı. ben hep evlilik 5 senesini doldursun ne olur ne olmaz derdim.

herkes çok şaşırmıştı. ama ben rabbimin lütfuyla şuan nefes alıyorum. kimbilir biraz daha olmasaydı bende doktor, aşılama,tedavi süreciyle uğraşacaktım.

senin adına da çok sevindim. çünkü p.o.s. nasıl bir şey olduğunu bilirim. inşallah doğumdan sonra tüm sağlık problemlerimiz geçer.

mucize bebek gerçekten :))) isim düşünmek lazım adı hülya masal rüya öykü vb. olabilir mesela:)

sende benim gibi kız ağırlıklı isim söyledin :)

bende hep kız isimleri araştırıyorum, kız ile ilgili kıyafte , oda takımları, patikler bakıyorum. kızım, nazlım, kuzum, lokumum diye seviyorum.

nedense ben ve eşimde bir kız hevesi var. bakalım rabbim elini ayağını düzgün nasip etsinde evlat birdir.

( ama kız kıyafetleri çok güzel )

Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..

Ne kadar güzel canım benim pipicanlarrrrr devam ediyor gelmeye bakalım durum nasıl değişecek temmuz anneleri topiğinde kız erkek oranı

ben önceden yazmıştım buraya.. siz okumamış olabilirsiniz. bebeğinizi aldırmayı düşünmüyorsanız,ikili-üçlü test yaptırmayın diye yazmıştım uzun uzun.
çünkü hepsi para tuzağı. benim ikili testim yüksek riskli çıktı. ve ben aylarca acı çektim.. ama amniyosentez yaptırmadım düşük riski var diye. ne oldu? bebeğim sapasağlam doğdu. ben üzüldüğümle kaldım.
kaldı ki test sonucu "milyarda 1" bile çıksa ,o "1" bir ihtimaldir..
kimse testimde düşük risk çıktı diye sevinmesin,kimse yüksek risk çıktı diye üzülmesin.

mutlu bir hamilelik geçirmeye bakın, bebeğiniz vücudunuzdaki tüm enerjiden kimyasal olarak etkileniyor.

şunu yiyin bunu için diye birşey yok. uzak durmanız gereken şeyler alkol ,sigara,ilaçlar.. bunları zaten doktorunuzdan da öğrenebilirsiniz.
doktorunuz sadece size ikili test gereksizdir demez. onu da ben zaten dedim.

Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz

kızlar usg fotolarını gördüm yerim bebişlerinizi kimi parmağını emiyo kimi yatıyo öyle:) bende bi görseydim fındığımı şafak sayıyorum işte 17

kizlaaar benim cikmam lazim malum burda persembe cuma gunleri resmi tatil yemek hazirlicam daha esimden firsat buldukca gelirim arada

Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz

Ayyy ben o minicik erkekini yerim yerim
Ne kadar cinsiyeti konusunda meraklı gözükmesem de içten
içe yanıyorum daha 1 ay var neyse sağlıklı olsunlar da er geç
öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…