valla kızlar çoğalıyo
adam kız olcağını duyunca iyice sapıttı bi kanatlanıp uçmadığı kaldı adamın sabah giyinirken bizim köye yerleşmemiz lazım dedi niye dedim e kız çocuk korumak kollamak lazım diyo
seninkinede kız demişbanada kesin değil ama kız dedi biz herkeze ilan ettik
5 şubat saat 9.40 a aldım randevuyu
1 ay önce benim arkadaşım medicalde doğum yaptı normal epidural merve hanım doktoruydu sadece anestezi uzmanından şikayet etti epidurali geç yapmış azıcık fazla sancı çekmiş onun dışında çok memnun kaldı
oyyyyyyy yirim seni kıs sen barmağınımı emiyon benimkide emiyodu dün
saol cnm teşekkür ederim
döveriz evcil öküsünü merak etme sen
ilk hamileliğimi öğrendiğim dönemler çok kavga ettik hergün küstük birbirimize ama sonra düzeldi daha doğrusu benim hormonlar düselditakma kafana boşver biz geçenlerde gtelde kavga ettik gelme eve almıcam seni annene git dedim suratına kapadım anaaa adam gelmedi saat 8 oldu arıyom nerdesin diom arkadaşımdayım dedi ben başladım ağlamaya gel falan dedim neyse geldi sonra ertesi gün kv sölüyo kocan akşam bendeydi diye adamı dövesim geldi
sende göbiş yok ne güsel
sagol canim benim aslinda bayagi iyi yiyorumbana sorsan gobek aldi basini gidiyor ama gorenler sasiriyor hic gobek yok diye:44::44: evet yemekleri sorma hemde nasil yagliiiii bol etli etsiz yemek hayattaaaa olmaaazz......
o ne kizzz sen bayagiii zayifsinboy kac??
kızlar benim eltim yok henüz,kayınbiraderim bekar,zaten muhtemelen farklı şehirlerde oluruz, sizin eltilerinizle yaşadığınız kıskançlıkların aynısı ben öz ablamla yaşıyorum,çok üzülüyorum
canım sen hiçbirimizin ailesinin içinide bilemezsin hepimizin yaşadıklarınıda bilemezsin.. burada hepimiz herşeyi detaylı anlatmaya kalksak sayfalara sığmazzz... benim ne yaşadığımı yada neler çektiğimi bilmen imkansızzz o yüzden gelip yüzeysel yorumunu bırakıp gitmek mantık işi değil doğrusu... hangi birimiz bebeği biz yaptık dedik dikkatli okursan görürsün çok şükür rabbim nasip ettide oldu dedik.. son sayfaları okuyup hiçbirimiz hakkında yorum yapamazsın buna asla izin vermemmm... kimse kimsenin yaşadığını bilemez... senin yazdıklarını azıcık eşelesek allah bilir neler çıkartırız.. o yüzden sen bence bi daha bu sayfaya girme arkadaşım yoksa topa tutulursun....!!!!!
güldürdüm seniBak ağlamak kararmak yok bebiş anne yapma diyo sen duymuyosun ben teyzesi olarak duyuyorum bikere no stres
aman cnm ne yapcaksn insan oğlu çiğ süt emmişiz hepimiz oluyo böle yamukluklar
yapacak bişey yok
bayram zamanında eltim geldi gebe
kv göreceksin sen dur gullumsun yapsın sen tutma etme
ki bende hamileymişim o ara
ya herşeyi birak bizde eşşek değiliz sonuçta gebe gebe ona iş yaptırmayız
bana laf sokmalarü
kv sen ne işe yarasınınkine getirdi
o bayram da burnumdan getirdi
eşim annesyle olan köprileri attı
ve ben suçlu oldum
hiç kendini eleştirmedi
çok kötüydü
ama içimdeki his kıskançlık değildi herkesin nasibi ayrıdır bunu biliyorum hamd olsun
içimdeki burukluktu
kv kızım senide peşinden anne yapsın
sanada yaşatsın inş.
artık bekletmesin deseydi alsaydı yanına
bu kadar yıpranmazdım
ben eltimden çok kv kızgınım valla
Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..
Annem ne diye kavga ediyorsun salla gitsin
umursama yahu bazen umursamamak en güzeli oluyor
Hele de bebeişinle salla gitsin.Sen 2 kişisin üzme sıkma
tatlı canınıbütün kızları salarım üstüne de otursun
totosunun üzerine
sağol canım ya . biraz sakinleştim dünden beri. aslında testi yaptıralı iki haftadan fazla oldu. çıtkırıldım pipirikli değilimdir. O yüzden de takılmamıştım. hatta doktor
rahimden bir test yapılıyor ondan bahsetti, daha detaylı bir test varmış ondan bahsetti. ancak gerek yok dedim. birden takıldım kaldım. benim hamileliğim rabbimin bana bir lütfü.
ben poliskistik overlıyım, haşimeto tirodim var, insilün direnci var vucudumda. hamileyken bir ay kadar glu.... denen bir insiliün direnci için ilaç kullanmıştım. hamile olduğumu 6. haftada
öğrendim. 13 yaşımdan beri ilaçla adet olurum. ilaç kullanmzsamda adet olmazdım. o yüzden rabbimin bana bu lütfü varken, rabbim ne eylerse güzel eyler dedim ve hiç takılmamıştım.
ama bir iki kişiden de olumsuz şeyler duyunca çok takıldım nedense. senin ve diğer arkadaşların cevabı için çok teşekküğr ederim. içim biraz daha açıldı çok şükür. rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
sağol canım ya . biraz sakinleştim dünden beri. aslında testi yaptıralı iki haftadan fazla oldu. çıtkırıldım pipirikli değilimdir. O yüzden de takılmamıştım. hatta doktor
rahimden bir test yapılıyor ondan bahsetti, daha detaylı bir test varmış ondan bahsetti. ancak gerek yok dedim. birden takıldım kaldım. benim hamileliğim rabbimin bana bir lütfü.
ben poliskistik overlıyım, haşimeto tirodim var, insilün direnci var vucudumda. hamileyken bir ay kadar glu.... denen bir insiliün direnci için ilaç kullanmıştım. hamile olduğumu 6. haftada
öğrendim. 13 yaşımdan beri ilaçla adet olurum. ilaç kullanmzsamda adet olmazdım. o yüzden rabbimin bana bu lütfü varken, rabbim ne eylerse güzel eyler dedim ve hiç takılmamıştım.
ama bir iki kişiden de olumsuz şeyler duyunca çok takıldım nedense. senin ve diğer arkadaşların cevabı için çok teşekküğr ederim. içim biraz daha açıldı çok şükür. rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
mucize bebek gerçekten :))) isim düşünmek lazım adı hülya masal rüya öykü vb. olabilir mesela:)
kötü bişide söylemedimki dedim almaya başlayalım yavaş yavaş öderiz sıkışmadan mantıklı olanda bu değilmi zaten..bide taktılar niye özele gidiyormuşum devlette niye doğum yapmıyormuşum..üstüne üstlük bide o çıktı ay zerre hevesim kalmadı yaaa.sinir oldum kocamda maşallah bana ayrı oynuyor annesine ayrı ........herkese he he diyor intikamım acı olacak ......
cekil canim gorelim gobusleri buyuyorlar atik:))))
simdiye kadar almadim aslinda super yiyorum ozellikle bu ay hamur islerini fena goturdum insallah fazla sismem
kiiiizzz ne yaptin benimde cenem durmuyor hic korkuyorum ama daha almadim cok sukur koy canim fotonu seninkini de gorelim
kızlar sizinle bi dedikodu yapmak istiyorum
hırsımı alamıyorum çünküüü
benim kıskanç eltim de benim hamile oldugumu duyar duymaz hemen bende yapmaya kararverdim dedi
eşi burda bile değil subat ayında gelicek
ve o zaman çalışma yapıcaklar... inşallah tutmaz diyorum cünkü sırf fesatlıktan yapıyoo
benim mutlulugumu çekemiyoo
fırf kayınvalimdem bana çok sey yapmasın bebim bebeğim sevilmesin ilgi dagılsın diye yapıyo ama
kafasındaki bütün tilkiler inşallah tersine döner...
cünkü ben onu hiç kıskanmıyorum ne yaparsa daha cok destek oluyorum oysa hep benim yaptıgımı arkadan yapmaya calısıyoo deliriyorummmmm
cok pis laflar sokmak istiyorum ama aklıma bişi gelmiyoo
bana akıl verin yoksa içimde kalıyoooo hiç bişi diyemedim sadece hııı dedim gectim....
kayınvalideme söylemiştim
anne bak bi tande daha torun gelebilir ona göre dedim
ben daha kim oldugunu söylemeden eltin dimi zaten bekliyorum ben ondanöyle bişey dedi hiç şaşırmadım dediii
kıskanç işte.....
Ne icin kavga ettiniz bilmiyorum ama eminim haklisindir.bi musteri bi de hamileler herzaman haklidir.ama su anda onun psikolojisi daha hassas seninkinden.sen 9 ay vboyunca taniyip kucagina alacagin bir bebek tasiyorsun.fakat o 9 ay sonra kucagina evlat diye verilecek bir bebek bekliyor.o yuzden hassas ve kafasi cok karisik.senden anlayisli olmani bekleyemem ama isterim...ama sen adresi ver biz onu bi merdane manyagi yapalim yine de
Ayy insallah ogrenirim doktora psikolojik baski uygulayacagim soylemezse
Ben acik cektim gobegimi.her ayin bitiminde cekiyorum.video da birlestirecem
ben o göbüşün içindeki minnak sıpayı öprerim koklarım bide totosunu ıstırırım tamamı annesiiii
al birini vur ötekine...
benim eltide çok kıskanç ya rabbiimmm... ama eşimin ailesi tarafından kesin ve net olarak kanıtlanmış bişey.. bunlar bizden 3 yıl önce evlenmişler neyse bizim düğünden önce dediki bence uzun bi süre çocuk yapma biraz korun hayatını yaşayın felan dedi bana.. neyse düğüne 1 ay kala korunmayı bıraktığını bebk istediklerini öğrendim İnşallah olur herşeyin hayırlısı felan tüm iyi niyetimle dualarımı ettim çünkü içimde fesatlık yok... neyse evlendikten 2-3 ay sonra bebek düşünüyoruz dedim ben ya manyakmısınız ne gereği var azıcık gezin tozun felan dedi herkes gezmek tozmak istemez bizim evliliğimiz gayet iyi gidiyo bebeğide en kısa zamanda istiyoruz zaten benim görünürde bi sıkıntımda var felan dedim... neyse bu iyice çıldırdı... derkeenn o doktora gitti klomen kullandı ardından 1 kere aşılama yaptı bebek olmadı maalesef.. (olmasını gerçekten çok isterdim çünkü nasıl bir duygu olduğunu biliyorum..)
neyse bizim evlilik 1 yılı doldurunca ben ilk ay klomen kullandım ama eşim ve ablalarımın dışında hiç kimseye söylemedim o ay olmadı.. diğer ay dedimki eltime ben bu ay klomene başlıyorum dedim.. bu dediki bende başlayım olmazsa dedi gittik eczaneden birer kutu klomen aldıkneyse benim doktorum iş yerimin yanındaydı o zaman bende geliyim o doktora yumurta kontrolü için dedi normal kendi doktoru başka hastanede iyi gel dedim.. neyse doktoru bu bir bunalttı ama anlatamam yok öylemi yok böylemi bana sebebsiz infertilite diyolar hiçbişey sebebpsiz değildir neden böyle kadın kafayı yiyecekti.. dediki tuğbacım benim senin için yapabileceğim hiçbirşey yok seni sadece tüp bebek merkezine yönlendirebilirim dedi... sinirlendi felan..
neyse benim o klomen kullandığım ay hamiş kaldım çok şükür Rabbime Allah isteyen herkesede nasip etsin.. eltime söyledim sonuçta aynı iş yerinde çalışıyoruz bişey saklamam mümkün olmuyo... aaa çok sevindim hadi hayırlı olsun felan baya içten sevindiğini düşündüm.. meğer öyle değilmiş günden güne bana o kadar soğuk davranmaya başladıki o büyük elti ben ortancayım daha küçük elti gelmedi bize... ilk torunu ben vericem diye acayip bir çabaya girdi ki bunu herkes farketmiş... Rabbime dua ederken ben kendime ne kadar istiyosam onada aynı şekilde dua ediyodum Allah şahidim... ama haketmemiş... 31 aralıktaki randevuda iş yerinden izin aldım bana dediki cinsiyeti öğrenirsen mesaj at dedi tamam dedim.. neyse doktor kız olabilir felan kendiside kız istiyodu neyse ben msj attım doktor tam net olmadığını ama kız olabileceğini söyledi dedim.. iyi hayırlı olsun yazmışgülermisin ağlarmısın...
yakınlarda olan bir diğer kıskançlığıda şu oldu... bilen bilir biz araba almak için uğraşıyoruz hemde tüm altınlarımı veriyorum ben üstünede kredi çekiyoruz onların altlarında sıfır arabalarını evlendiklerinde kayınbabam vermiş benden çokta altını var şuanda.. neyse damarı kabarmış yine geçtiğimiz pazar günü kocasını almış sıfır arabalara bakmaya gitmişlerşaka gibi yaaa gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptıklarını.. ama ben bebeğimi öğrenip insanların tavrını gördükten sonra hiçbir zaman iyi niyetli olmamak gerektiğini gayet iyi öğrendim kızlar... bundan sonrada bana uzak allaha yakın olsunnn tüm samimiyetimi yakınlığımı kestim bundan sonra meraba meraba bitti....!!
Ben de elti yok.görümce var o da evli değil..rakibim yok ama yine de bir şey görmedim kayınvalidemden.bak geçen hafta marketten ceviz lıyordum eşim alma ben anneme dedim alcak bize.Onun oturduğu yer köylere yakın daha güzelleri geliyor..neyse gittik evine almış kendine yarım kg bişe bana diyor ki içinden al sen..almıcaktım ama sırf orda problem çıkmasın diye bişe demedim.eve geldiğimde eşim cevizden yiyordu yemesene yaa sayılı onlar dedim güldüm :)annenden bir daa bişe istemese,ben gider kendime alırım.insan 1 kg alır verir nolck.ben her onlara gittiğimd tatlı yapıp götürüyorum..ama bundan sonra bitti hiçbir şey yapmam..ve benim ailem de burda değil baya uzaklar bana..ne var yani yardım etsen..pintilikten ölcek gitcek.1 kg ceviz nedir ya..bir daha eşime dedim sakın bir şey isteme!!
kızlar nolur bana acıl cevap verırmısınız
2 li test sonuclarım cıkmıs esım arayıp öğrenmiş cıktı demısler sonuc ne pekı demıs kız yorumlayamamıs sanırım. esimde maıl atın demıs neyse sımdı maıl geldı ama ben hiç birsey anlamadım bu seyden. şimdi doktorunu ara dıyeceksınız benım doktorum bıraz cıns konusmayı pek sevmez bana sonucları yorumlayabılecek bırı varmı lutfenn
Şimdi ben bişey sorucam kızlar,benim gittiğim özel hastanede İkili test için randevu alıyosunuz,yani muayne olduğunuz doktor yapmıyo,dışardan ayrıca bu iş için özel uzmanlaşmış kişiler geliyormuş, yani ense kalınlığı dudak yarığı olsun herşeyine çok ince bir şekilde bakılıyormuş,madem öyle dedik bizde bebişimiz için tamam dedik,
Gün almak için çıktık işte, eğer bu işi uzman yaparsa 300 lira,doçent yaparsa 330 lira, prof. yaparsa 350 lira :S dediler
napalım dedik madem bukadar parayı vercez prof yapsın bari,sonuçta arada 50 lira fark var ve önümüzdeki pazartesi gününe randevu aldık.
Şimdi sormak istediğim sizler ikili testlerinizi nasıl yaptırdınız ?
bu şekildemi yoksa kendi doktorunuzmu yaptı ??
bende polikistikliyim canım aynı sorunlar bendede var ve hamile kalana kadar aynı ilacı bende kullandım 2kere aşılama oldum. dediğin gibi Rabbimin lütfu bu kuzucuklar bize.. ondan gelen herşeye razıyız ama korkma hiç olumlu düşün kıymetlilerimiz o kadar bekleyişten sonra bize sımsıkı tutundular ve sağlıklılar inşallah.
mucize bebek gerçekten :))) isim düşünmek lazım adı hülya masal rüya öykü vb. olabilir mesela:)
Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..
2012 temmuz annesiyim diyen arkadaş madem takip ediyosun bizi sadece bişeye yorum yapana kadar keşke bize bilgi versen mesela bi arkadaş 2li testini paylaşmış onun hakkında yorum yapsan, ne bilim şu şöyle bu böyle olur, şunu yiyin bunu için diye tavsiyelerde bulunsan hiç tanımadığın birinin hiç tanımadığın eltisini savunmadan önce. heralde senden iyi tanıyoki derdini anlatıyo kız burda. bizde hepimiz birbirimizin derdine ortak oluyoruz..
boyum kısa 160(((((((((((((((
Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz
Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?