canım sen hiçbirimizin ailesinin içinide bilemezsin hepimizin yaşadıklarınıda bilemezsin.. burada hepimiz herşeyi detaylı anlatmaya kalksak sayfalara sığmazzz... benim ne yaşadığımı yada neler çektiğimi bilmen imkansızzz o yüzden gelip yüzeysel yorumunu bırakıp gitmek mantık işi değil doğrusu... hangi birimiz bebeği biz yaptık dedik dikkatli okursan görürsün çok şükür rabbim nasip ettide oldu dedik.. son sayfaları okuyup hiçbirimiz hakkında yorum yapamazsın buna asla izin vermemmm... kimse kimsenin yaşadığını bilemez... senin yazdıklarını azıcık eşelesek allah bilir neler çıkartırız.. o yüzden sen bence bi daha bu sayfaya girme arkadaşım yoksa topa tutulursun....!!!!!
kzılarr sonucuma hıc bır fıkrı olan yokmu yaa
Evet canım hissetsekte rahatlasak artık dün elimi karnıma koydum duş aldıktan sonra benim küçük pıt pıt lar büyüktü elimi koyunca sanki elimi havaya kaldırırmışcasına hissediliyordu sonra kayboldu biraz zaman geçince gene oldu eşime dedim o nabız dır dedi hadi ordan dedim :)))) gel bak çabuk kaçıyor dedim geldi onunda yüzü güldü bebeğimiz diyor inşallah öyledir :)))
teşekkür ederiz canım.. İnşallah sende en kısa zamanda cinsiyetini öğrenip ciciler almaya başlarsınnn
bu arada bende bu sabah hissettim galiba bebişimi omu bilmiyorum ama farklı bişeydi... sabah uyandım yataktan hemen kalkmadım sırtüstü uzanıyodum sol tarafımda sanki birisi içerden 2 kere tık tık vuruyomuş gibi hissettim... eşime söyledim belkide bebeğimizdir dediiii... çok heyecanlandım valllaaaaa
neden üzüyo bakim seni sopa yicek bak boşver takma kafana büyütme de gönlünü alacaktır hatasını anlar bebişi düşün biliyorum elinde değil insanın benimde keyfim yok bugün ama uarın daha güzel olcak herşey fıstık
uyyy canım benim,niye üzdü bakayım seni,döveriz biz onu sıkma canını sen,
geçen hafta bizde tartıştık,şuan konusunu hatırlamıyorum ama hamile kadını neden üzüyosun diye oturup ağlamıştım yarım saat kadar.
pıışşşşş pııışşşş pııışşşşşş pışşşşşşşşşşşşşşşşşş
oy kıyamam ben sanaaaaaa kocan seni üzdümüüüü sen ne zaman istersen söyle biz merdaneleri kapıp geliriz bebeğimmm... aman hepsi aynı yaaaaaaa benimkide 2 haftadır şey olmuyo diye tiriplerdeydi canım istemiyo sorla olacak bişey değil yaaa... dün süt fabrikalarımı kaşırken ooo kocaman olmuş ben görmeyeli diyo salaklaf vurduruyo aklınca işte...
hepsi aynı şekerim pişman olur elbettt sende ona hepten naz yaparsınnnnn görür gününü
belki inanmıcan ama benim adımda pınar süt mandıra kaldı adam ne zaman görse pınar sütlere bak diyo deli mi ne
ben 2,5 sene uğraştım bebek sahibi olabilmek için
ve bunu herkes biliyodu artık
bu hamile olna eltim
bizde artık korunmayacaz bebek isityoruz dedi
bi gün bana allah gönlüne göre versin dedim
ne denir ki
ve 3. ayında hamile kaldı
onun adına seivindim
ama kendi adıma çok üzüldüm
bu konuda en büyük destekçim
büyük eltim oldu
çünkü oda 6 yıl uğraştı kzına kavuşmak için
kv birden beni elinin tersiye itti
çok kötü günler yaşadım
bana işe yaramaz muamelesi yaptı
beni çok üzdü
bu hamile olan eltim onu kıskandığımı düşünüp
kendince mesafeler koydu
abla abla die peşimde gezen kız birden duvarların üstünden baktı
allahtan eşim farkındaydı resti çekti
aldı beni kanatlarının altında
karı koca sarılıp çok ağladık bayramda
ve rabbim mucizemi gönderdi
şimdi bende onları utadırıyorum
ilgileniyorum kendi çocuğum gibi davranmaya çalışıyorum siz bunları yapmıştınınx demiyorum
en önemliside beni hayatımda önemi olan insnlar değil
mesal benim kv şimdide ben onun doğumuna gitcem sen ne yapacaksın die sinirimi bozmaya çalıyo
bende git kocam var annem bakar diom
kendi oğluda anne ben yıllık iznimi doğuma getirecem ben bakarım karıma dio
napıyım zor buldum bu bebeği bu anı yaşamak için çok acı çektim ve kimsenin bozmasını istemiyorum
koy döütne salla be gülüm bi daha gelecek bu günler
bana hoca sonucu telde sölediği için ben bilmiyom
bende bugün doktordan geldim sonucumu gösterdim,benim anladığım kadarıyla risk sınırının çok altındasın.Ama istersen doktoruna faksla ya da mail at
sagolasın cnm ınsl 2 dr da oglana benzzetııı bızde artık oglan gozu ıle bakıyoruz hatta bak bu pıpı dedı ama gene bu ay da oglan dıyene kdr kesın dgl ama olsunn geenedeeeeeeeeeeeeeeeeevuhuuuu bi oğluş daha geliyooohayılı olsun cnm bnm Allah kabul etsin canım
aboww oglusumaa kısce hehehehe hayırlısı ıle olur ınsl cnm saglıklısından ınslEki Görüntüle 600231
kıslar çokkkkkkkkkkk mutluyum bebişim kıpır kıpırdı 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı dr teysemis iyi besliyon yaramazı dedikıpır kıpırdı bi durmadı ordan oraya attı kendini yavrum parmağını emiyodu veeeeeeeeeeeeee büyük süpriz ne dersiniz? cinsiyteti öğrendimmmmmmmmmmmm allah nasip ederse kızım olucak dr teysemis büyük ihtimal kız dedi bişey paralelse kızmış ondan anlıyolarmış gösterdi ama ben heycandan unuttum ense kalınlığı çok iyi dedi ikili tarama için kan verdik haftaya çıkıcak sonuç babamız havalar uçtu kız olucağını duyunca erkek çocuğu olan arkadaşlarını arayıp artık görüşmücem sizle diyomuş
cnmm sen ne ka hasta olyrsun yaa bol c vıtemını tuket tatlmmm dua ıle ınsl sıfe versın rabbım kucaklar dolusu sana ınsllll:2: kızlar bisürü sayfa olmus hemen masallah.. ben kötüyüm faranjit oldum boğazım feci çok üşüyorum midem bulanıyo bal limon karabiber yaptım ama onuda korka korka kanamaya neden oluyomus bal limon kanı cıvıtıyo zaten şifa niyetine dedim içtim rabbim korusun.. dua edin bana kendinize iyi bakın :2::2:
ayyy gecmıs olsun cnmm ya dr ara agrın olursa ama sısddetıne baglı dusmenınnnn--dun gece bısde esıle arka bınada arkadasa gıttıkkk g.olsunaa bgnde ben ısımı bıtırınce tuafıyeye gıtmeyı dusunuyordumm gıtmesemmı ama kaynımın kolunda gıcedegımmm dusme ıhtımalımm azalsın dıye botlarımıda gıyecegımmmm ee gıtsemmıkıııcok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı
cnm 3 lü taramamı yaptırdın sennn sonucu cıkan yok heraldekı fıkır solemıyorlar ben yaptırmıcam ıcın bılgım yok ama dr ara da sor ıstersen en ıyı kararı o verırkıı bu test tam dogruluk degıldır necee down dıyıpde dogumda saglıklı bebekler dunyaya gelmıstır unutma ne gelırse yaradandannn test mestt bosuna ınsl ıcını feraah tutkzılarr sonucuma hıc bır fıkrı olan yokmu yaa
ne kadar şanslsınız
bügünde herşeye ağlayasım geliyor
Duygulandım ne güzel bizede kısmet olur inşallah kıpırtılarını hissetmek
gece uykulardan uyandıracakları zamanlarda gelsin inşallahh
öks işte bağırdı bana bende ona bağırdım
üzüldüm ama eskiden ağlamazdım bu kadar güler gecerdim
öks derdim simdi sanki dünyam kararıyoo
Bisdemi sorun anlamadım kiiii
Vermeyecem
Alemsin ya fabrika demek
Leyloş sıpanın totosunu ısırıcam kahkaha attım günün ilk gülüşüydüü
allahta seni güldürsün
Güllüm zaten çok duygusalım şuan
ağlattın beni kuzum
herkes ana kuzusu
kimse kendi anamız gibi sıcacık
içten sevemez bizi
güllüm zaten çok duygusalım şuan
ağlattın beni kuzum
herkes ana kuzusu
kimse kendi anamız gibi sıcacık
içten sevemez bizi
benim ablamla aramda tam 6 yaş var,ben evin en küçüğüyüm, eşimle 3,5 sene flört ettikten sonra nişanlandım,eşimin ailesi aslında hemen istediler gelip istemeyi ama biz 2 yaz boyunca yaşım küçük olduğu için hep erteledik,neyse ben nişanlandım, 2 ay arayla oda 1 senedir flört ettiği işi dahi olmayan sevgilisiyle nişanlandı.Ben 2 sene nişanlı kaldım,evlenmeme 1 ay kala nişanı attı,zaten olmayacağı en başından beri belliydi, Neyse ben evlendim, evlenmeden önce ailemle kredi borcu ödüyorduk,yatak odamı tüm eşyalarımı ben tek başıma aldım,çalışıp kazandığım parayla hem okudum okul harcımı yatırdım,dersaneye gidiyordum onun ücreti,çeyiz eşyaları vs,cebimde beş kuruş kalmazdı,zorlandığımı göre göre 1 tane toplu iğne almadı,ki ablam benden fazla maaşla çalışır her ay kenara para atardı,çıkarıp para vermedi,nikahımda hiç birşey takmadı,çeyizleri döşemeye gittiğimizde yardım etmedi,hamile olduğumu öğrendiğinde tebrik etmedi,şimdi sorsanız kaç haftalık hamileyim cinsiyeti ne bilmez,ilgilenmez. O böyle arada bana fesat bakışlar atmanın yanında kavga çıkarırken ben hiç bir sevincimi yanında paylaşamıyorum ki,üzülmesin imrenmesin ve aynı zamanda da burnumdan getirmesin diye,
Onun için üzülüyorum eski ablamı göremiyorum kendince evlenememesinin eksiklerini aldığı kıyafetleri gözüme sokarak göstermeye çalışıyo aklınca,çok üzülüyorum o hallerini gördükçe,
Neyse daha çok şey var, moralimi bozmak istemiyorum öğlen öğlen
merhaba arkadaşlar
uzun süredir burayı takip edemedim işyerim çok yorucu eve çok yorgun geliyorumve bu aralar aşırı bel ağrılarım var maalesef doktorum tekrardan progestana başlattı. bebişimizin 2li tarama testini yaptırdık çok şükür sonucumuz iyi çıktı :) doktor amcamıza büyük ısrarlar sonucu cinsiyet tahminide yaptırdık çok heveslenme tam belli değil ama bebişiniz kıza benziyor %60 kız diyebilirim dedi :) benden haberler bukadar sizde neler var
Ayyy ben bunu yerim daha doğrusu topikteki bütün totoluları yerim
Allah sağlıkla bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum cümlemizinkini.Eşine de
çok güldüm vallahi
biz çok geç kaldık canım randevuya kimsecikler kalmamıştı biz gittiğimizde sen hangi güne saate aldın randevuyu bende öyle alayım?
egepol ebeler çok iyi diyorlar ama çok kalabalık çok sıra oluyor ilgilenmiyorlar dediğin gibi bir problem olsa arayıp muhatap olabileceğimiz kimse yok, ben medicalpark merve hanıma gidiyorum o kadar ilgili ki biz randevu gününü karıştırmışız saat 6da muayene saati bittiği halde bizi aldı gelin bakalım dedi ve dakikalarca inceledi ensesini burnunu boyunu ölçtü herşeyine baktı. doktor çok iyi ama medicalpark için iyi şeyler duymuyorum :/ çok kararsız kaldım özele mi gitsem... bilemedim... bilemedim... artık karar vermem de lazım
Eki Görüntüle 600649
doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.
maşallah pıtırcığı. desene topiğimize bi prenses daha geliyor cnm çok sevindim
aslında çok keyfim yok
evcil öküsümle kavga ettim
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
sabahta tabi stres üzüntü
mideyi kötü etkiliyo bişe durmuyo midemde
çalışıyorum ama kaçıp gidesim var
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegimayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin
günaydın göbüşlüler,
sabah doktora ikili tarama testimizin sonucunu göstermeye gittik,testin sonucunu alınca hımm gayet iyi, bir risk yok diye yorum yaptım, eşimde napıyorum diye bana bakıyoşaşkın şaşkın,
sizler sağolun sayenizde herşeyi öğrendim
kızlar bişi sorcam dündendir idrarımda ara ara yanma oluyu bi de ayağa kalkınca sanki bi açılma hissediyom bu nedir rahim kasılmasımı acaba sizde de oluyomu ayağa kalkmaya korkuyom valla
kızlar mrb.dün doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz maşallah.boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee cinsiyetini söyledii.bizimde prensimiz olucak inşallah.allah sağlıkla duğurmayı nasip etsin..
Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..
valla kızlar çoğalıyo
adam kız olcağını duyunca iyice sapıttı bi kanatlanıp uçmadığı kaldı adamın sabah giyinirken bizim köye yerleşmemiz lazım dedi niye dedim e kız çocuk korumak kollamak lazım diyo
seninkinede kız demişbanada kesin değil ama kız dedi biz herkeze ilan ettik
5 şubat saat 9.40 a aldım randevuyu
1 ay önce benim arkadaşım medicalde doğum yaptı normal epidural merve hanım doktoruydu sadece anestezi uzmanından şikayet etti epidurali geç yapmış azıcık fazla sancı çekmiş onun dışında çok memnun kaldı
oyyyyyyy yirim seni kıs sen barmağınımı emiyon benimkide emiyodu dün
saol cnm teşekkür ederim
döveriz evcil öküsünü merak etme sen
ilk hamileliğimi öğrendiğim dönemler çok kavga ettik hergün küstük birbirimize ama sonra düzeldi daha doğrusu benim hormonlar düselditakma kafana boşver biz geçenlerde gtelde kavga ettik gelme eve almıcam seni annene git dedim suratına kapadım anaaa adam gelmedi saat 8 oldu arıyom nerdesin diom arkadaşımdayım dedi ben başladım ağlamaya gel falan dedim neyse geldi sonra ertesi gün kv sölüyo kocan akşam bendeydi diye adamı dövesim geldi
sende göbiş yok ne güsel
canım sen hiçbirimizin ailesinin içinide bilemezsin hepimizin yaşadıklarınıda bilemezsin.. burada hepimiz herşeyi detaylı anlatmaya kalksak sayfalara sığmazzz... benim ne yaşadığımı yada neler çektiğimi bilmen imkansızzz o yüzden gelip yüzeysel yorumunu bırakıp gitmek mantık işi değil doğrusu... hangi birimiz bebeği biz yaptık dedik dikkatli okursan görürsün çok şükür rabbim nasip ettide oldu dedik.. son sayfaları okuyup hiçbirimiz hakkında yorum yapamazsın buna asla izin vermemmm... kimse kimsenin yaşadığını bilemez... senin yazdıklarını azıcık eşelesek allah bilir neler çıkartırız.. o yüzden sen bence bi daha bu sayfaya girme arkadaşım yoksa topa tutulursun....!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?