2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

boşver yavrum takma sen. bende ilk okuyunca çok sinirlendim ama salladım gitti sonra:)

ne kadar şanslsınız
bügünde herşeye ağlayasım geliyor

duygulandım ne güzel bizede kısmet olur inşallah kıpırtılarını hissetmek

gece uykulardan uyandıracakları zamanlarda gelsin inşallahh

öks işte bağırdı bana bende ona bağırdım
üzüldüm ama eskiden ağlamazdım bu kadar güler gecerdim
öks derdim simdi sanki dünyam kararıyoo

bisdemi sorun anlamadım kiiii

vermeyecem
alemsin ya fabrika demek

belki inanmıcan ama benim adımda pınar süt mandıra kaldı adam ne zaman görse pınar sütlere bak diyo deli mi ne

leyloş sıpanın totosunu ısırıcam kahkaha attım günün ilk gülüşüydüü
Allahta seni güldürsün

güllüm zaten çok duygusalım şuan
ağlattın beni kuzum
herkes ana kuzusu
kimse kendi anamız gibi sıcacık
içten sevemez bizi

bende bugün doktordan geldim sonucumu gösterdim,benim anladığım kadarıyla risk sınırının çok altındasın.Ama istersen doktoruna faksla ya da mail at

uyuz benım doktorum uyz valla aramaya cesaretım yok ama bende netden baktıgım kadarıyla sorun gorunmuyo offf off :26::26:

vuhuuuu bi oğluş daha geliyooo hayılı olsun cnm bnm Allah kabul etsin canım
sagolasın cnm ınsl 2 dr da oglana benzzetııı bızde artık oglan gozu ıle bakıyoruz hatta bak bu pıpı dedı ama gene bu ay da oglan dıyene kdr kesın dgl ama olsunn geenedeeeeeeeeeeeeeeeee

aboww oglusumaa kısce hehehehe hayırlısı ıle olur ınsl cnm saglıklısından ınsl

cnmm sen ne ka hasta olyrsun yaa bol c vıtemını tuket tatlmmm dua ıle ınsl sıfe versın rabbım kucaklar dolusu sana ınsllll
cok moralım bozuk aağlıyorum
karda ayağım kaydı dustum kalcamın ustune
bebegime bisi olmusmudur cok korkuyorum
dua edın
olmamıstır dımı
ayyy gecmıs olsun cnmm ya dr ara agrın olursa ama sısddetıne baglı dusmenınnnn--dun gece bısde esıle arka bınada arkadasa gıttıkkk g.olsunaa bgnde ben ısımı bıtırınce tuafıyeye gıtmeyı dusunuyordumm gıtmesemmı ama kaynımın kolunda gıcedegımmm dusme ıhtımalımm azalsın dıye botlarımıda gıyecegımmmm ee gıtsemmıkııı

kzılarr sonucuma hıc bır fıkrı olan yokmu yaa
cnm 3 lü taramamı yaptırdın sennn sonucu cıkan yok heraldekı fıkır solemıyorlar ben yaptırmıcam ıcın bılgım yok ama dr ara da sor ıstersen en ıyı kararı o verırkıı bu test tam dogruluk degıldır necee down dıyıpde dogumda saglıklı bebekler dunyaya gelmıstır unutma ne gelırse yaradandannn test mestt bosuna ınsl ıcını feraah tut

kızlarrr ben 1 haftadır gece tedırgınuyuyu-orummm soluma yattıgımda bebek soluma kayyyor ve tor top oluyor gıbı oluyorr daralıyorumm tmm buyuyorr ınsl saglıklı sekılde ama sızdede oluyrmu buuu????????cvp lutfennn

Son düzenleme:

güldürdüm seni Bak ağlamak kararmak yok bebiş anne yapma diyo sen duymuyosun ben teyzesi olarak duyuyorum bikere no stres

güllüm zaten çok duygusalım şuan
ağlattın beni kuzum
herkes ana kuzusu
kimse kendi anamız gibi sıcacık
içten sevemez bizi

aman cnm ne yapcaksn insan oğlu çiğ süt emmişiz hepimiz oluyo böle yamukluklar
yapacak bişey yok
bayram zamanında eltim geldi gebe
kv göreceksin sen dur gullumsun yapsın sen tutma etme
ki bende hamileymişim o ara
ya herşeyi birak bizde eşşek değiliz sonuçta gebe gebe ona iş yaptırmayız
bana laf sokmalarü
kv sen ne işe yarasınınkine getirdi
o bayram da burnumdan getirdi
eşim annesyle olan köprileri attı
ve ben suçlu oldum
hiç kendini eleştirmedi

çok kötüydü
ama içimdeki his kıskançlık değildi herkesin nasibi ayrıdır bunu biliyorum hamd olsun
içimdeki burukluktu
kv kızım senide peşinden anne yapsın
sanada yaşatsın inş.
artık bekletmesin deseydi alsaydı yanına
bu kadar yıpranmazdım

ben eltimden çok kv kızgınım valla

benimde kardeşim var aramızda 6 yaş var. eşimden annemlerden önce o gelir bende. şifrelerim bile onunla ilgilidir. birşeyi canı çeksin istesin yaparım yapamazsam kahrolurum. kabuslarımda hep onu görürüm. ben anlayamadım sizin durumunuzu nasıl olmuş o aranızdaki bağ nasıl bu kaadar kopmuş düzelir inşallah. abla olmak başkadır çünkü, canından çok sever ablalar kardeşlerini.. eminim senin ablanda seviyordur, belki sana gücendiği affetmekte zorlandığı birşey vardır?? bilemedim... çok üzgünüm çok garip oldum.. düzelir inşallah o adım atmıyorsa sen at konuş açık açık kardeşin canın o senin ilerde daha çok ihtiyaç duyucaz Allah çokkk ömür versin ama anne babamız bir gün gidecek...

Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..

valla kızlar çoğalıyo

Ayyy ben bunu yerim daha doğrusu topikteki bütün totoluları yerim
Allah sağlıkla bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum cümlemizinkini.Eşine de
çok güldüm vallahi

adam kız olcağını duyunca iyice sapıttı bi kanatlanıp uçmadığı kaldı adamın sabah giyinirken bizim köye yerleşmemiz lazım dedi niye dedim e kız çocuk korumak kollamak lazım diyo

biz çok geç kaldık canım randevuya kimsecikler kalmamıştı biz gittiğimizde sen hangi güne saate aldın randevuyu bende öyle alayım?

seninkinede kız demiş banada kesin değil ama kız dedi biz herkeze ilan ettik

5 şubat saat 9.40 a aldım randevuyu

1 ay önce benim arkadaşım medicalde doğum yaptı normal epidural merve hanım doktoruydu sadece anestezi uzmanından şikayet etti epidurali geç yapmış azıcık fazla sancı çekmiş onun dışında çok memnun kaldı

Eki Görüntüle 600649

doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.

oyyyyyyy yirim seni kıs sen barmağınımı emiyon benimkide emiyodu dün

maşallah pıtırcığı. desene topiğimize bi prenses daha geliyor cnm çok sevindim

saol cnm teşekkür ederim

döveriz evcil öküsünü merak etme sen
ilk hamileliğimi öğrendiğim dönemler çok kavga ettik hergün küstük birbirimize ama sonra düzeldi daha doğrusu benim hormonlar düseldi takma kafana boşver biz geçenlerde gtelde kavga ettik gelme eve almıcam seni annene git dedim suratına kapadım anaaa adam gelmedi saat 8 oldu arıyom nerdesin diom arkadaşımdayım dedi ben başladım ağlamaya gel falan dedim neyse geldi sonra ertesi gün kv sölüyo kocan akşam bendeydi diye adamı dövesim geldi

Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegim ayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin

sende göbiş yok ne güsel

bende doktor söylemeden önce anlamıştım nubundan kız olduğunu, bu kulüpte daha neler öğrenicezzzz kimbilir :) :)

elhamdülillahhh 15.haftaya gırdıkkk sag saglım cok sukurrrrrrrrrrrr:118::118::118::119::119::119::119:

kızlar hanı bebek bebegım kısmetlıya ınlll buda ılk cıcısiiiiiiiiiiiiiii kv gürümün ogluna yaparken bana nasıp oldu ona baska yaptı heheheh buda bızım bebegın kısmetıne kaldı hayırlısııle gydırmek nasıp olur ınsl.............

nasıl teyzeleriiiiii

kızlar bişi sorcam dündendir idrarımda ara ara yanma oluyu bi de ayağa kalkınca sanki bi açılma hissediyom bu nedir rahim kasılmasımı acaba sizde de oluyomu ayağa kalkmaya korkuyom valla

İdrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimalle bende de olmuştu yanma.Ama Özel de gittiğim dr ilaç vermedi.Bol su iç dedi.ve gerçekten bir iki gün içinde geçti.sen de önce bir idrar tahlili yaptır bence.ve bol su iç.mümkünse ilaç kullanma.

kızlar mrb.dün doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz maşallah.boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee cinsiyetini söyledii.bizimde prensimiz olucak inşallah.allah sağlıkla duğurmayı nasip etsin..

hayırlı olsun gözünaydın canım

Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..

hayirlisi olsun canim aaahh bende ogrenmek istiyorum artik

bana sorarsan bayagi cikti gibime geliyor

ben buraya ara sıra uğruyorum.sadece son 2 sayfayı okumadım yani..kendim de 2012 temmuz annesiyim o yüzden ilgileniyordum sizle. bir daha uğramam artık çok rahatsız olduysan.

benim bebeğim de 3 yıllık bir bekleyişten sonra geldi.o yüzden bekleyenin halinden anlarım.
sizin eltinizde kıskançlık sandığınız, aslında onun çaresizliği.. ben de hamile arkadaşlarımın yanında farkında olmadan soğuklaşıyordum, kıskandığımı sanmasınlar, üzüldüğümü anlamasınlar diye nasıl davranacağımı bilemiyordum. bu insanın elinde olan birşey değil. bebek konusu çok hassas bir konu. "bebeğimi kıskandı" diye kimseye etiket yapıştırılmasını, "hamileyim" diye böbürlenilmesini kabul edemem. veren de, alan da Allahtır.

başka konularda eltileriniz kıskançlık yapıyorsa,huyu kötüyse ona yorumum yok ama yine de hoşgörülü olmanızı tavsiye ettim. yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum,mesajı alan almıştır zaten.
benim kızdığım nokta bebeklerin daha doğmadan yarışa sokulması.
her zaman küçük bebek sevilir. eltiniz bebek doğurduğunda sizinkinden küçük olacak ve o da sizin onunkini kıskandığınızı düşünecek.. seninki şu kadar kilo doğmuştu, benim sütüm çok fazlaydı, benim bebeğim daha erken yürüdü, erken konuştu.. hep kıyaslanacak. nacizane tavsiyem bunlara kulak asılmaması. her çocuk kendine özeldir. sağlıklı olsunlar, gerisi boş.

ben süper olduğumu da öne sürmüyorum, istediğin kadar eşele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…