Eki Görüntüle 600649
doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama bunun için çok erken dedi,1 ay sonraki randevuda netleşicekmiş :)o yüzden kendimi kıza kaptırmak istemiyorum.
günaydınlar.
kızlar ikili taramada doktor bir sorun yok dedi. değerler normal, bebiş normal.
ama benim yaş grubundakilerin riski 700 civarındayken benim 450 civarındaymış.
kafaya çok takmamıştım ama dün bir arkadaşla muhabbet ederken aklıma takıldı.
risk yok diyemem demişti doktor . şimdi takıldım kaldım ya
pıışşşşş pııışşşş pııışşşşşş pışşşşşşşşşşşşşşşşşş
oy kıyamam ben sanaaaaaa kocan seni üzdümüüüü sen ne zaman istersen söyle biz merdaneleri kapıp geliriz bebeğimmm... aman hepsi aynı yaaaaaaa benimkide 2 haftadır şey olmuyo diye tiriplerdeydi canım istemiyo sorla olacak bişey değil yaaa... dün süt fabrikalarımı kaşırken ooo kocaman olmuş ben görmeyeli diyo salaklaf vurduruyo aklınca işte...
hepsi aynı şekerim pişman olur elbettt sende ona hepten naz yaparsınnnnn görür gününü
ben o göbüşün içindeki minnak sıpayı öprerim koklarım bide totosunu ıstırırım tamamı annesiiii
al birini vur ötekine...
benim eltide çok kıskanç ya rabbiimmm... ama eşimin ailesi tarafından kesin ve net olarak kanıtlanmış bişey.. bunlar bizden 3 yıl önce evlenmişler neyse bizim düğünden önce dediki bence uzun bi süre çocuk yapma biraz korun hayatını yaşayın felan dedi bana.. neyse düğüne 1 ay kala korunmayı bıraktığını bebk istediklerini öğrendim İnşallah olur herşeyin hayırlısı felan tüm iyi niyetimle dualarımı ettim çünkü içimde fesatlık yok... neyse evlendikten 2-3 ay sonra bebek düşünüyoruz dedim ben ya manyakmısınız ne gereği var azıcık gezin tozun felan dedi herkes gezmek tozmak istemez bizim evliliğimiz gayet iyi gidiyo bebeğide en kısa zamanda istiyoruz zaten benim görünürde bi sıkıntımda var felan dedim... neyse bu iyice çıldırdı... derkeenn o doktora gitti klomen kullandı ardından 1 kere aşılama yaptı bebek olmadı maalesef.. (olmasını gerçekten çok isterdim çünkü nasıl bir duygu olduğunu biliyorum..)
neyse bizim evlilik 1 yılı doldurunca ben ilk ay klomen kullandım ama eşim ve ablalarımın dışında hiç kimseye söylemedim o ay olmadı.. diğer ay dedimki eltime ben bu ay klomene başlıyorum dedim.. bu dediki bende başlayım olmazsa dedi gittik eczaneden birer kutu klomen aldıkneyse benim doktorum iş yerimin yanındaydı o zaman bende geliyim o doktora yumurta kontrolü için dedi normal kendi doktoru başka hastanede iyi gel dedim.. neyse doktoru bu bir bunalttı ama anlatamam yok öylemi yok böylemi bana sebebsiz infertilite diyolar hiçbişey sebebpsiz değildir neden böyle kadın kafayı yiyecekti.. dediki tuğbacım benim senin için yapabileceğim hiçbirşey yok seni sadece tüp bebek merkezine yönlendirebilirim dedi... sinirlendi felan..
neyse benim o klomen kullandığım ay hamiş kaldım çok şükür Rabbime Allah isteyen herkesede nasip etsin.. eltime söyledim sonuçta aynı iş yerinde çalışıyoruz bişey saklamam mümkün olmuyo... aaa çok sevindim hadi hayırlı olsun felan baya içten sevindiğini düşündüm.. meğer öyle değilmiş günden güne bana o kadar soğuk davranmaya başladıki o büyük elti ben ortancayım daha küçük elti gelmedi bize... ilk torunu ben vericem diye acayip bir çabaya girdi ki bunu herkes farketmiş... Rabbime dua ederken ben kendime ne kadar istiyosam onada aynı şekilde dua ediyodum Allah şahidim... ama haketmemiş... 31 aralıktaki randevuda iş yerinden izin aldım bana dediki cinsiyeti öğrenirsen mesaj at dedi tamam dedim.. neyse doktor kız olabilir felan kendiside kız istiyodu neyse ben msj attım doktor tam net olmadığını ama kız olabileceğini söyledi dedim.. iyi hayırlı olsun yazmışgülermisin ağlarmısın...
yakınlarda olan bir diğer kıskançlığıda şu oldu... bilen bilir biz araba almak için uğraşıyoruz hemde tüm altınlarımı veriyorum ben üstünede kredi çekiyoruz onların altlarında sıfır arabalarını evlendiklerinde kayınbabam vermiş benden çokta altını var şuanda.. neyse damarı kabarmış yine geçtiğimiz pazar günü kocasını almış sıfır arabalara bakmaya gitmişlerşaka gibi yaaa gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptıklarını.. ama ben bebeğimi öğrenip insanların tavrını gördükten sonra hiçbir zaman iyi niyetli olmamak gerektiğini gayet iyi öğrendim kızlar... bundan sonrada bana uzak allaha yakın olsunnn tüm samimiyetimi yakınlığımı kestim bundan sonra meraba meraba bitti....!!
Eki Görüntüle 600699 kizlaaarrr buyrun 16 haftalik gobegimayni kiyafetlerle cekiliyorum farki gorebilmek icin
hahhaha ben artık yogun ilgiden dolayı resmen kocamdan sogudumsen beni sevmiyosun artık diyooo
ay çok üstüme geliyo yaaaaa
adam ilgilenmese ilgilenmiyon deriz.... ama herseyin bi sınırı var canımmmmm
sarılıyo ya hemen göbeğime sarılıyo allahım yaaaaa
resmen öncelik benden gitti yaaaa
Şimdi ben bişey sorucam kızlar,benim gittiğim özel hastanede İkili test için randevu alıyosunuz,yani muayne olduğunuz doktor yapmıyo,dışardan ayrıca bu iş için özel uzmanlaşmış kişiler geliyormuş, yani ense kalınlığı dudak yarığı olsun herşeyine çok ince bir şekilde bakılıyormuş,madem öyle dedik bizde bebişimiz için tamam dedik,
Gün almak için çıktık işte, eğer bu işi uzman yaparsa 300 lira,doçent yaparsa 330 lira, prof. yaparsa 350 lira :S dediler
napalım dedik madem bukadar parayı vercez prof yapsın bari,sonuçta arada 50 lira fark var ve önümüzdeki pazartesi gününe randevu aldık.
Şimdi sormak istediğim sizler ikili testlerinizi nasıl yaptırdınız ?
bu şekildemi yoksa kendi doktorunuzmu yaptı ??
şimdi ben bişey sorucam kızlar,benim gittiğim özel hastanede ikili test için randevu alıyosunuz,yani muayne olduğunuz doktor yapmıyo,dışardan ayrıca bu iş için özel uzmanlaşmış kişiler geliyormuş, yani ense kalınlığı dudak yarığı olsun herşeyine çok ince bir şekilde bakılıyormuş,madem öyle dedik bizde bebişimiz için tamam dedik,
gün almak için çıktık işte, eğer bu işi uzman yaparsa 300 lira,doçent yaparsa 330 lira, prof. Yaparsa 350 lira :s dediler
napalım dedik madem bukadar parayı vercez prof yapsın bari,sonuçta arada 50 lira fark var ve önümüzdeki pazartesi gününe randevu aldık.
şimdi sormak istediğim sizler ikili testlerinizi nasıl yaptırdınız ?
Bu şekildemi yoksa kendi doktorunuzmu yaptı ??
anam çok pahalı geldi bana bende hiç öle olmadı özel hastaneye gidiyorum ben doktor ense kalınlığına falan kendi baktı sonra kan aldılar sonuç 1 hafta sonra dedi dışarı gönderiyolarmış ben çalışan sgklyım benden para almadılar karşılıyomuş alanlarda burda hatırlıyom 100 ü geçmemiştir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ama benimki böleydi
aslında çok keyfim yok
evcil öküsümle kavga ettim
dün akşam ağlaya ağlaya
uyudum çok üzgün yattım
sabahta tabi stres üzüntü
mideyi kötü etkiliyo bişe durmuyo midemde
çalışıyorum ama kaçıp gidesim var
bugün size ihtiyacım var
hadi pışpışlayın beni
-1 beden gurbetçi kızımız maşallah :) halbuki oranın yemekleri etli yağlı hamurlu olur??
söyleyene bak; 49 kiloyum
cnm bizim doktor gün verdi gittik
zaten benim doktorum riskli gebelikler ve down sndromlu bebekler konusunda uzman
o yğzden kendi yaptı usgde uzun uzun baktı ölçtü biçti
sonra bi labaratouvarda kan verdik
kan sonuçlarıda çıkınca beni telden aradı sonuçları
söledi
ole başka bi doktor falan yapmadı
anam çok pahalı geldi bana bende hiç öle olmadı özel hastaneye gidiyorum ben doktor ense kalınlığına falan kendi baktı sonra kan aldılar sonuç 1 hafta sonra dedi dışarı gönderiyolarmış ben çalışan sgklyım benden para almadılar karşılıyomuş alanlarda burda hatırlıyom 100 ü geçmemiştir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ama benimki böleydi
walla böyle işte cnm ya banada çok pahalı geldi sizlere bi sorayım dedim
bizim hastanede böyle yapıyolarmış ikili testi bende çok şaşırdım,hatta eşime diyorumki ben kk da okuyorum hiçbi bayan böyle anlatmadı diye :) düşün yanii
hem sgk m var hem özel sigortam ikiside karşılamıyo aynı zamanda ???? şaşırdım kaldım ama aldık günü işte gidicez p.tesi
ayyy kıyamam canım yaaa.bizde akşam öküzümle kavga ettik sinir etti beni..dün ne güsel cıktık dolaştıkk bebişimize yatak,araba,ana kucagı,salıncak falan baktık cok eğlendik dedik daha erken önümüzdeki ay almaya başlayalım taksit taksit öderiz anca dedi öküz ama elimiz boş çıkmayalım zıbın aldık bebişimin ilk hediyesi :) buraya kadar sorun yok..güle oynaya geldik eve benim kv başladı nerdeydiniz neden gec kaldınız vır vır vır neyse ben hevesli hevesli başladım anlatmaya şunlara baktık bunlara baktık diye dedim bi park yatak beğendim cok güsel bayıldım dedim ilk altı ay oda takımı almayı düşünmüyorum falan dedim.kv ne dese beyenirsiniz ne gerek varmış şimdi daha erkenmişşşşş bide cocuga kimin bakacagını düşünecekmişiz önce eğer o bakacaksa onun evine yerine göre bişi alacakmışızzz falan falan ben tabi bozuldum.benim öküzde demezmi tabi sen bakıcan anne sen nasıl istersen falan diye sogudum direk adamdan tüm hevesim içime kaçtı.tabi eve cıkınca kavga kıyamet koptu.cok sinirlerim bozuk kızlar yaaa.abartıyormuyum yoksa çokmu alınganım anlayamadım sorun kimde....yardım yardım....
istatistik okumuş biri olarak şunu söyleyeyim, o testler kesin birşey söylemiyor, istatistik ve istatistik kendi içinden çelişen bir bilimdir. yani yaş grubu riskin 20000 bile olsa risk yok denemez risk vardır. ensesi burnu normalse hiçç boşuna takıp kızdırma bebişini yoksa çok gazlı olur intikam alır senden hihi :) :)
ki ben 2li test yaptırmadım. sendromlu olan bebeklerin ensesi geniş burun kemikleri farklı oluyormuş. dr ensesi burnu kafa tası eli bacağı parmakları boyu gayet güzel dedi. bu kadar işte.
Ne icin kavga ettiniz bilmiyorum ama eminim haklisindir.bi musteri bi de hamileler herzaman haklidir.ama su anda onun psikolojisi daha hassas seninkinden.sen 9 ay vboyunca taniyip kucagina alacagin bir bebek tasiyorsun.fakat o 9 ay sonra kucagina evlat diye verilecek bir bebek bekliyor.o yuzden hassas ve kafasi cok karisik.senden anlayisli olmani bekleyemem ama isterim...ama sen adresi ver biz onu bi merdane manyagi yapalim yine de
Ayy insallah ogrenirim doktora psikolojik baski uygulayacagim soylemezse
Ben acik cektim gobegimi.her ayin bitiminde cekiyorum.video da birlestirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?