2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Şimdi ben bişey sorucam kızlar,benim gittiğim özel hastanede İkili test için randevu alıyosunuz,yani muayne olduğunuz doktor yapmıyo,dışardan ayrıca bu iş için özel uzmanlaşmış kişiler geliyormuş, yani ense kalınlığı dudak yarığı olsun herşeyine çok ince bir şekilde bakılıyormuş,madem öyle dedik bizde bebişimiz için tamam dedik,
Gün almak için çıktık işte, eğer bu işi uzman yaparsa 300 lira,doçent yaparsa 330 lira, prof. yaparsa 350 lira :S dediler
napalım dedik madem bukadar parayı vercez prof yapsın bari,sonuçta arada 50 lira fark var ve önümüzdeki pazartesi gününe randevu aldık.
Şimdi sormak istediğim sizler ikili testlerinizi nasıl yaptırdınız ?
bu şekildemi yoksa kendi doktorunuzmu yaptı ??

istatistik okumuş biri olarak şunu söyleyeyim, o testler kesin birşey söylemiyor, istatistik ve istatistik kendi içinden çelişen bir bilimdir. yani yaş grubu riskin 20000 bile olsa risk yok denemez risk vardır. ensesi burnu normalse hiçç boşuna takıp kızdırma bebişini yoksa çok gazlı olur intikam alır senden hihi :) :)
ki ben 2li test yaptırmadım. sendromlu olan bebeklerin ensesi geniş burun kemikleri farklı oluyormuş. dr ensesi burnu kafa tası eli bacağı parmakları boyu gayet güzel dedi. bu kadar işte.

yazık kızzzzz :) romantik filmler izleyin birlikte - aşk dolu sahneleri olan- belki gelir o zaman senin içinden de.

olur anacim isir coook ozledim sipayi yaaa daha 16 gun var gormeme

sende de ne elti varmis kardes benim daha yok ama iki tane gelicek ben en buyukleri olucam bakalim nasil gecinicez:44::44::44:

Son düzenleme:

Ben de aşırı ilgiden sıkıldım.Eskiden de sürekli dip dipe,içe içe
tv izlerdik ama şimdi ne bileyim pek canım istemiyor.O gelene kadar
bütün yatıp yuvarlanıyorum,o gelince iş yapasım geliyor hemen bozuluyor
kolumdan tuttuğu gibi koltukta bütün gün ne yaptın?bebişimiz yordu mu?
soru üstüne soru.Onu da anlıyorum ama hormonlardan olsa gerek elimden
pek bişey gelmiyor.Ama ben onu çok seviyorummmmmmmm:98::98::98:

cnm bizim doktor gün verdi gittik
zaten benim doktorum riskli gebelikler ve down sndromlu bebekler konusunda uzman
o yğzden kendi yaptı usgde uzun uzun baktı ölçtü biçti
sonra bi labaratouvarda kan verdik
kan sonuçlarıda çıkınca beni telden aradı sonuçları
söledi
ole başka bi doktor falan yapmadı

anam çok pahalı geldi bana bende hiç öle olmadı özel hastaneye gidiyorum ben doktor ense kalınlığına falan kendi baktı sonra kan aldılar sonuç 1 hafta sonra dedi dışarı gönderiyolarmış ben çalışan sgklyım benden para almadılar karşılıyomuş alanlarda burda hatırlıyom 100 ü geçmemiştir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ama benimki böleydi

evet cnm ben kanı özel labaratouara verdim dediğin gibi 100 tl

Annem ne diye kavga ediyorsun salla gitsin
umursama yahu bazen umursamamak en güzeli oluyor
Hele de bebeişinle salla gitsin.Sen 2 kişisin üzme sıkma
tatlı canınıbütün kızları salarım üstüne de otursun
totosunun üzerine

-1 beden gurbetçi kızımız maşallah :) halbuki oranın yemekleri etli yağlı hamurlu olur??
söyleyene bak; 49 kiloyum

sagol canim benim aslinda bayagi iyi yiyorum bana sorsan gobek aldi basini gidiyor ama gorenler sasiriyor hic gobek yok diye:44::44: evet yemekleri sorma hemde nasil yagliiiii bol etli etsiz yemek hayattaaaa olmaaazz......

o ne kizzz sen bayagiii zayifsin boy kac??

2012 temmuz annesiyim diyen arkadaş madem takip ediyosun bizi sadece bişeye yorum yapana kadar keşke bize bilgi versen mesela bi arkadaş 2li testini paylaşmış onun hakkında yorum yapsan, ne bilim şu şöyle bu böyle olur, şunu yiyin bunu için diye tavsiyelerde bulunsan hiç tanımadığın birinin hiç tanımadığın eltisini savunmadan önce. heralde senden iyi tanıyoki derdini anlatıyo kız burda. bizde hepimiz birbirimizin derdine ortak oluyoruz..

walla böyle işte cnm ya banada çok pahalı geldi sizlere bi sorayım dedim

bizim hastanede böyle yapıyolarmış ikili testi bende çok şaşırdım,hatta eşime diyorumki ben kk da okuyorum hiçbi bayan böyle anlatmadı diye :) düşün yanii
hem sgk m var hem özel sigortam ikiside karşılamıyo aynı zamanda ???? şaşırdım kaldım ama aldık günü işte gidicez p.tesi

evet pahalıymış hakketen

Annem sen de bir sorun yok danan sana sormadan,senin kararının ne olduğunu
bilmeden karar vermiş ki benim de en sinir olduğum şeydir.Keşke kendini ve
bebişini üzmeseydin.Biraz üzerinden geçince konuşsaydın emin ol daha sakin
olurdun ve boşuna ağlamazdın.Herşey gelip geçici kuzum üzme kendini bebişini düşün...

sağol canım ya . biraz sakinleştim dünden beri. aslında testi yaptıralı iki haftadan fazla oldu. çıtkırıldım pipirikli değilimdir. O yüzden de takılmamıştım. hatta doktor

rahimden bir test yapılıyor ondan bahsetti, daha detaylı bir test varmış ondan bahsetti. ancak gerek yok dedim. birden takıldım kaldım. benim hamileliğim rabbimin bana bir lütfü.

ben poliskistik overlıyım, haşimeto tirodim var, insilün direnci var vucudumda. hamileyken bir ay kadar glu.... denen bir insiliün direnci için ilaç kullanmıştım. hamile olduğumu 6. haftada

öğrendim. 13 yaşımdan beri ilaçla adet olurum. ilaç kullanmzsamda adet olmazdım. o yüzden rabbimin bana bu lütfü varken, rabbim ne eylerse güzel eyler dedim ve hiç takılmamıştım.

ama bir iki kişiden de olumsuz şeyler duyunca çok takıldım nedense. senin ve diğer arkadaşların cevabı için çok teşekküğr ederim. içim biraz daha açıldı çok şükür. rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ayy beni çok güldürdün ALLAH'ta seni güldürsünBir müşteri
bir hamileler haklı demişsin ya öldüm vallahi.Bankada çalışırken müşteri bu
lafı sokra ve giderdi ben de öyle kalakalırdımama hep böyle
yapmak isterdim onlara.Ve dediğin çok doğru biz bebişimizin herşeyini
hissediyoruz ve biliyoruz onlar sadece 9 ay sonrasını bekliyorlar.Benimki sürekli
nasıl taşıyorsun onu?Ne hissediyorsun?Ve beni kıskandığını bile biliyorum
Bayılıyorum sorularına ve bir kez daha aşık oluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…