2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben 2li test hakkında bana bilgi verin falan demedim bende yaptırmıcam zaten. ben tecrübelerinizi paylaşmanızı tavsiye ettim benim dediğim tanımadığınız birinin tanımadığınız eltisini savunmak size kalmadı. hoşçakalın bebeğinizede sizede sağlıklı günler.

Son düzenleme:
Cok Tesekkurler ederim teyzeleri
Elleri ayaklari Saglam olsunda
Allahim Onlari bite bagislasin

uyuz benım doktorum uyz valla aramaya cesaretım yok ama bende netden baktıgım kadarıyla sorun gorunmuyo offf off :26::26:

canım doktorundan bu kadar memnun değilsen sonuç için aramaya bile çekiniyosan bence değiştirmelisin.. Allah vermesin acil bir durum olduğunda birden araman gerektiğinde ne olacak..? hem doktorunu şimdi araki içini kemiren şeyden biran evvel kurtul bence.. ona ulaşamazsan sekreterini felan ararsın...

Kızlar mrb.Dün Doktor kontrolümüz vardı.15+2 olmuşuz Maşallah.Boyumuz 103 cm herşey yolunda dedi.veee Cinsiyetini söyledii.bizimde PRENSİMİZ olucak inşallah.Allah Sağlıkla duğurmayı nasip etsin..

Maşallaahhhh sizeeeeee Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

güle güle giysin annesiiiii

bende 1 yılın ardından kavuştum bebeğime.. hiçbir zaman haset etmedim hatta hamile olmadan önce yazdığım topiklerde eltimden önce hamile kalırsam ne olur o üzülürmü diye çok yazmışımdır.. benim ablamında olmuyo tam 5 senedir ve olma durumlarıda gerçekten çok düşük ben ne eltimin yanında nede ablamın yanında bebek konusunu açmamak için elimden geleni yapıyorum... hamile kalmadan önce nasıl kendime istediysem onlarada aynı samimiyetle gönülden dualar ettim.. Önce onlara sonra bana dediğim zamanlarım bile oldu... Allaha çok şükür bugüne kadar hamileyim diye hiçbir yerde hiçbir zaman böbürlenmedim de.. ha burda çok rahat yazıp konuşuyosam herkes benim gibi hamile olduğu içindir...

benim yaşadıklarımı dediğim gibi bilmeniz imkansız... artık hoşgörünün h'sini gösterecek durumum yok eltime karşı.. abla olarak gördüm ne anlattıysam kayınvalidemin ağzından duydum... herkesin gözüne girmek için üstüme basıp geçtiği o kadar çok olduki bir kere bile sende niye böyle yaptın demedim... ortak gurup arkadaşlarımız var hepsine ayrı ayrı telefon açıp program yaptılar eşimle bana haber verme tenezülünde bile bulunmadılar ben yine asaletimi korudum.. bi haftasonu kayınvalide ve kayınbabamla gezmeye gittik diye hem kaynım hem eltim kayınvalidemin burnundan getirmişler bize niye haber verilmiyo diye.. aynı iş yerinde çalışıyoruz herkes ikimizinde bebek istediğini bile bile ve olmadığınıda bile bile ona İnşallah bebeğin olur önce senin olsun sonra senin olsun diye sıralamalara koydular kimseye bişey demedim ama içim parçalandı.. onlar öyle dedikçe rabbim sen hayırlı olanını nasip et dedim.. ben herşeye susarken, karşılık bile vermezken yaptıkları bana çok dokunuyo ben ondan 6 yaş küçüğüm ama yemin ederim ondan daha olgunum...
Çok şükür Allaha inancımda güvenimde tam Rabbim böbürlenmekten ve bencillikten korusun... Rabbim evlat sevincini isteyen bütün herkese yaşatsın İnşallah.. ama hasetle, kıskançlıkla isteyecekse eğer rabbim gönlüne göre versin derim..
Rabbim İnşallah eltime ve ablamada birer evlat verir ve İnşallah bebişleri benden daha çok sevilir benim bebeğim daha çok sevilsin diye bir yarışa hiçbir zaman girmedim bunun lafını etmek bile bana zaten yakışmaz...
ha size lafım şudurr kimsenin içini bilmeden, detayını öğrenmeden ağır eleştirilerde bulunmayın... Kimsenin neler yaşadığını asla ve asla bilemezsinizz.... Çok şükür hepimiz aklı başında yetişkin insanlarız.. akıl alacak birilerine ihtiyacımız olduğunu da sanmıyorum...

dün yaptırdım özelde 70 tl verdim..

ben kimsenin eltisini savunmadım ,bebeği olmayanlara kıskanç gözüyle bakmanın doğru olmadığını söyledim. akrabalar arasında yarışa girmeyi herkes sever ,siz bunlara dahil olmayın dedim.
ikili test hakkında bilgi vermiyorum. arkadaş ikili testine üzülmüş ona da cevap olsun diye yazdım..
tamam, siz ilgiyi de tecrübe noktasını da aşmışsınız zaten.
laf dalaşına giremeyeceğim daha fazla.

hayırlı doğumlar herkese..

dün yaptırdım özelde 70 tl verdim..

yaptığım fiyat araştırması bakıyorumda çok değişiyo ya,
bazı hastanede bu civarlarda bizim hastane de 350 tl,bana kalsa ben hemen gün almıcaktım ama eşim olsun dedi ödeyiverdi bende dondum kaldım zaten.
hangi hast. yaptırdın cnm,sakıncası yoksa
ben erdemde yaptırıcm da.

Ben antalaya da yaşıyorum, 15 ocakta 2 li test yapılacak, burada özel bir kadın doğum hastanesinde 50 tl muayene için 70 tl test için toplam 120 tl dediler hayırlısı olsun bakalım.

izmir özel tınaztepe

canım ne güzel yapabiliyorsan ben senin yaptıgını yapamam valla
işte böyle durumlarda eşler cok önemli ne güzel biraz cektik ama benimde eşim senin gibi hiç bi zaman beni üzmelerine izin vermedi
şimdi mutlulugumuz iki katına çıktı çekemeyen anten taksın benim elti takıcak yakında hahahaha

aman kayınvalidemden inan bişey istediğimden değil eltime fazlasıyla yapmış ama bizimki biraz nankör yapsa begenmiyodu almasa laf yapıyodu

en azından senin eltiler yaparız demişler bak ne güzel :))
ben gelince birden değişti herseyi begenmeye istemeye başladı
işte geçen akşam gösteriyo bana kv ona dogumda kolye takmış
bana sana bilezik alıcam demişti kıyamet kopucak hahahah bende gerine gerine takıcam
ama bana bilezik takmasının sebebi ki ben bilmiyordum bana bir bilezik eksik yapmış o zaman bende kolye istiyim ayrıca.....
eşime dicem eger annen bana bir bilezik eksik yaptıysa ek bişey daha istiyorum diye madem eltimin herseyde gözü kalıyo bende isticemmm

hey allahım
ne oldu ablan ne yaptı sana ?

eğer benim cocugum olmadan ablamda 3. cocugu yapsaydı yemin ederim ben ablamla görüşmücektim cok zoruma giderdi
kadının üstüne çeket atsa hamile kalıyo yaaa
bi elin 5 parmagı nasılda farklı Allah ım..

Kızlar ne iyi oldu anlattınız kendimi yanlız hissetmiyorum şimdiiii

ama ben çok pis laf sokmak istiyorum onaaa kıskanclıgını yüzüne vurmak için ne desem yaaaaaa

yaa ben medicalparkta yaptırdım hiç ücret ödemedim zaten doktorum baktı cocuga.

nasıl sadece doktor baktı
ben dün muayene oldum ense kalınlığı burun fiilan ölçümleri yaptı,form doldurdum gittim kan verdim muayene için 42 test içn 70 tl verdim geldim..

Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz

ohhh iyi yapmışsın canım doktora gittiğineee demekkii neymişş her şerde bir hayır varmışş düştüm diye üzülürken oğluşun olacağını öğrendin kısmete bak sen... Hayırlı bir şekilde gelsin kuzun canım benimm...

cnm benim uslup farklılığı olabilir buda yanlış anlaşılmaya sebeb olabilir
belki ole demek iistemedin ama senin ilk yorumun
sanki bir tek şey okuyupta savunmaya geçmiş izlemini yarattı

yoksa herkesin nasibi ayrı
benim yıllarca bebeğim olmadı
cnm dediğim arkadaşlar bana sölemedi nazarım değmesin die
ve bunu dillendirmekten de çekinmediler
çocuğuma koyacağım adları koyacaklarını yüzüme sölediler
ama biz koaycaktık diyince ooo sizin olana kadar dediler

bunları yaşayınca insan ister istemez tepkili oluyo
bu da insanlığın doğasında var

nasıl sadece doktor baktı
ben dün muayene oldum ense kalınlığı burun fiilan ölçümleri yaptı,form doldurdum gittim kan verdim muayene için 42 test içn 70 tl verdim geldim..

ben normal muayne için gittim herşeyine baktı sonra gittim kan verdim.bi hafta sonra sonuçlar çıktı gittim gösterdim doktora herşey yolunda dedi.ücret ödemedim test için normal muayne ücreti ödedim 50 tl okadar.

Bende temmuz annesi olacaktım.Bir ay önce gelişimi durduğu için alındı 3.çocuğum olacaktı ama bana çok dokundu.Rabbim böylesini uygun görmüş demek ki... Allah cc. herkese sağlıklı evlatlar doğurup büyütmeyi nasip etsin...

Bu arada benim taa ilk çocuğumda öğrenip uyguladığım birşey vardı.Hamile kaldığınız günden doğuma kadar, Yasin suresini okumak..Öğrendiğim yerde;kadın biri bu bilgiyi öğreniyor ve hamileliği süresince hergün Yasin suresi okuyor.Doğumdan sonra bebeğinde garip bir huzursuzluk oluyor..Herşeyi deneyen kadın sonra yasin suresinde eksikleri,atladığı günler olduğunu hatırlıyor.O eksik günleri tamamlayınca bebekteki huzursuzluk sona eriyor.Dünya dua ile ayakta kalıyor.Banada mantıklı gelmiş iki çocuğumda da okumuştum.Doğumlarımda ciddi sorunlarım olmadı.Kolaycacık doğurdum yani..Çocuklarımında bebeklik dönemleri çok uysal geçti.(büyüdükten sonra yaramaz oluyorlar)Gece bir yatırdımmı taa sabah kalkarlardı.Buna ek olarak başka surelerde vardı.Hepsi aklımda değil ama misal,yüz güzelliği için Yusuf süresini okumak gibi..Doğuma son bir ay kala küçük bir şişe zemzeme, Yasin suresinin mübinlerini ve diğer sureleri okur üflerdim.Doğuma giderkende içerdim.Ben faydasını gördüm..Bilginize...

canım Allah sabır versin 5. 6. bebekde olsa eminim çok üzücü olur rahmimize düştüklerini öğrendiğimiz anda bile hemen bağlanıveriyoruz sonuçta... Allah hayırlıysa tekrar nasip etsin size sağlıklı bebişleri...
Bende elimden geldiğince her gün olmasada iş yerinde çalışırken kulaklığı karnıma koyuyorum yasin suresini amme suresini meryem suresini dinletiyorum bebeğe... keşke vaktim olsada sesli sesli bebişime dinleterek okuyabilsem ama çalışınca herşeyden maalesef uzak kalıyorum açığı böyle kapatabilirim İnşallah...

Allah razı olsun..Rabbim evlatla imtihan etmesin..

Tabii niyetler önemli..Ben zaman problemi yaşamadığım için okudum,faydalandım.Zaten okuya okuya dilinizde hızlanıp 5 dk bitiriyorsunuz.Pek zamanda almıyor.Rabbim amellerimizi salih olanlardan eylesin..

Cenab-ı Hak, sizede sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin..

Rabbim sabır versin diğerlerine ömür versin inşallah. benim eşim her gece yatmadan elini karnıma koyup okuyor sesli sesli bende birlikte tekrarlıyorum. hem huzurlu uyyorum hem kabuslardan falan kurtuuldum çok şükür.

canlarım biz eşimle birlikte hamileliği öğrendikten sonra her ay için bir hatim indirmeye karar verdik. ilk hatmimiz geçen gün bitti ve duasını yaptık. sizleride içine alarak duamızı yaptık. ayrıca herkesin duasını hergün okuyorum. hepimize Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…