2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben 1 haftadır hiç yağlanmıyom amaaaaa suç bende anladımmm

canım üzme kendini yaaaa bende yaşıyorum senin yaşadıklarını benimkide hiç aramıyosun hayırdır bişeymi var diye arar ben aradığım zamanda bi ton lafı sokar kapar telefonu.. dediğin gibi işine gelmediğindede telefonun çekmiyo heralde der anacım hepsi aynı yaaaa bence hiiiiiiiiiiiiiççç kafana takıp üzülmene değmez bu devirde kimseye yaranamazsın...

bebe yağı hangi marka kullanıyon canım

gerilem bukadar haklısın kızmakta bişeyde yapmamışsın ama anlamamış insanlığına ver kendine dert etme

Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz

bak sen şu işe dötüm diye gittin
pipicik gördün demek harikaaa

Ayyy ben o minicik erkekini yerim yerim
Ne kadar cinsiyeti konusunda meraklı gözükmesem de içten
içe yanıyorum daha 1 ay var neyse sağlıklı olsunlar da er geç
öğreneceğiz

bende yanıyooorummmmm kısssss

elli to üçlemesini okusun libido tavan

Allah cezanı vermesin
ciddi ciddi yorum yapmış bide

ayy ne güldümmm

şimdi arkadaşımada gösterdim sen çatlıycan gibi azcık dedi yaaaaa bebe yağı süreyim bari her akşam...

kızlar bide göğüslerde çatlayabiliyomuş duydunuzmu hiiççç

evet cnm bende duydum hatta emzirirken acıyomuş o nedenle baya bebe yağı sürüyorum ben badem yağı kıllanma yapıyomuş

boşver cnmm ne kızıyosun sen Allaha havale et herkesi... dediğin gibi herkesin kendi kızı benim annemde bana bi iş yaptırmaz ama bende öyle eşşek gibi yayılıp kalmam yaniii... herşeyin bi adabı var...

aynen cnm Allah tan başka kimse yok zaten. bende öyle yatmadım yani 4 ay oldu nerdeyse yatmadım işte geçen gündeydik ondaydı gün bi gör sanki ev sahibi biziz hamileyim diyip devrile devrile yattı bide ben dedim abartma abla bende hamileyim dedim bana benim bebeğim daha önemli deyince çıldırdım ya

Dün dr diye çıktım işte bugünde iş yoğunluğundan uğrayamadım anca ay çok yoğunum saatin 5 olmasını iple çekicem

canım valla hiççç üzme kendini bebeğini düşün strese girme boş insanlar için.......valla o sendeki kv daha beteri bende var.insanın tüm hevesini kursagında bırakan cınsten bide hiç bişi olmamış gibi davranır iyice çileden çıkarsın.dün tüm hevesimi içimde patlattı ben o kadar hevesli hevesli gelmiştim eve.yetmemiş bide oğluna demiş gelin bize uzak duruyor herşeyini paylaşmıyor falan diye beni şikayet etmiş bende sinir oldum hevesli hevesli anlattim sevincimi paylaştımda ne oldu cokmu anladı dedim eşime dahada bişi anlatmam paylaşmam dedim.şimdi kocişlede küsüm iyimi....

kız adamın ne suçu var adamdan ne istiyon allah emi

AMA CNM SIKILDI BENİM KOCİŞİN NÖBET SAATLERİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER 3-11 OLMUŞ EVE GELMESİ 11.30 E BEN SBH 7:30 EVDEN ÇIKIYOM HİÇ GÖRÜŞEMİCEZ ARTIK 1 AY Bİ AY KİME NAZ YAPCAM BEN

Kabsa yemekten fenalik geldi desene:)

Okudum canım bende inan kaynanalık felan yapmam gördüm yaşadım yani kızım neyse gelinimde o olur benim için kötülükten ne kazanıyorlar anlamıyrorum
sadece kötülük başka bişi değil annem babam yakınımda duyduklarında havala uçtular ama eşimin tarafı hiç sevinmediler gibi kayınpederim hayırlı olsun bile demedi 10 gün düşük tehlikem vardı evde raporlu yattım gelmedi aramadı bile annem geldi baktı yılbaşı kutlar biri gibi öncesinden çıktı geldiler cümbür cemaat düşüncesizler işte nefret ettim inan hepisinden tamam eşimde arada kalıyor ama oda düşünmedii onunlada kavga ettim zaten onlar geldiğinde sen beni düşünmüyon etmiyon diye baya kızdım elimde değil inan önceden olsa tınlamazdım ama şimdi hormonlardanmı nedir çok fena zoruma gitti.....sinirden ölüyomm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…