cnm ben bebeyağı+mustela kullanıyorum
her banyodan sonra bebeyapı sürüyorum karnıma bacaklara ve memiklere
her sabahta krem aynı şekilde
zaten kilolu kaldım hamiş
valla kedi tırmalamış gibi olurum die aklım çıkıyo
Kızlar canım çok sıkkın nolur tesseli edin beni bi buraya girince morelim düzeliyor yoksa ağlayacamm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Burayada yazmıştım okuyan biliyordur yılbaşından 4 gün önce kv kp annesi kardeşi kızları bize geldiler yılbaşını bizde geçirip gittiler ne kadar yorulsamda sıkılsamda kızsamda ağırladım hizmetimi yaptım ellerini birşeye sürmeden yedi içti gittiler 10 gün oldular gideli..gittiğinden beri kaynanam aramadı nasılsın diye ama oğlunu arıyor biliyorum
Gitmeden burda rahatsızlandı biraz oraya gittigindede aradım nasıl oldun diye sonra 10 gün oldu aradığı yok dedim bari ben arayayım:2::2::2::2:
Biraz önce aradım ''nasılsın anne gittiginden beri aramadın bari ben arayayım dedim '' dedim sonra soğuk konuştu ve bana hattım kapanmıştı dedi baban faturayı ödememiş dedi yalan çünkü faturayı kp burda ödedi hem kendininkini hem kv ninkini ordan belli yalan olduğu dedim ve daha öncede böyle oldu gene aynı bahaneyi uydurdu bende ''eee anne oğluna ararken açıktıda beni arakenmi kapalı oluyor hattın, daha iki gün önce aradın oğlunu o zaman kapalı değilmiydi dedim'' anlamamazlıktan geldi ne dedin anlamadın ayaklarına yattı iyice sinirlendim tekrarladım dediğimi yalancı kadın bana ne dese beyenirsiniz ev telefonundan aradım dedi hayır dedim kendi numarandan aradın telefonu elimle oğluna verdim dedim ııkk kükk gene anlamazlıktan geldi elim ayagım titremeye başladı sinirden tamma anne öyle olsun hadi görüşürüz dedim kapaatım tel
Eşimi aradım anlattım olanı ve gıcık eşim ona ayrı bi kızgınım zaten gittiklerinde annesini arayıp benim adıma özür dilemiş çünkü ben baya kızdım hamile hamile hizmet ettim yoruldum kalkıpda biri yardım etmedi diye neden çağırdın diye demiş annesine eşimin adına özür dilerim kaynanada olsun oğlum önemli değil hamilelik demiş aldırmadık biz onlara demiş halbuki kötü bişi yapmadım ben haksızmıyım ama hamile hamile o kadar yoruldum ki anlatamam yardım etmediler otur biz yaparız bile demedilerr nasıl kızmayayım bensonra annesine demiş eşim aradı böyle böyle dedi diye sonra kaynanam aradı ben sana soğuk konuşmadım senden bişi görmedimki kötü anlamda felan diye ama dedim kim olsa öyle düşünür dedim 2 seferdir her aradığımda sorduğumda aramıyorsun diye hep aynı şeyi söylüyorsun dedim gene anlaşılmıyor dediğin dedi akşam ararım ben seni dedi kapadıı kv nin kulağında problem var cihaz kullanıyor ama işine geleni duyan biri işine gelmeyeni anlamdım diyor:2::2::2::2::2:
Çok sinirim bozuk kızlar napacam şaşırdım sonrasında eşime mesaj attım çok kırıldım hem sana hemde annene benim adıma özür dilemişin bide dedim geçecek gibide dedil dedim çok zoruma gitti dedim ne diyeyim ki dedii :2::2::2::2: Nefret ediyorum kaynanamdan yaa:2::2::2::2::2:
Kusura bakmayın kızlar çok doldum uzun yazdımm :2: :2: :2:
cnm ben bebeyağı+mustela kullanıyorum
her banyodan sonra bebeyapı sürüyorum karnıma bacaklara ve memiklere
her sabahta krem aynı şekilde
zaten kilolu kaldım hamiş
valla kedi tırmalamış gibi olurum die aklım çıkıyo
Eki Görüntüle 600756
lütfen bir bakınnn nolurrr
kızlar canım çok sıkkın nolur tesseli edin beni bi buraya girince morelim düzeliyor yoksa ağlayacamm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Burayada yazmıştım okuyan biliyordur yılbaşından 4 gün önce kv kp annesi kardeşi kızları bize geldiler yılbaşını bizde geçirip gittiler ne kadar yorulsamda sıkılsamda kızsamda ağırladım hizmetimi yaptım ellerini birşeye sürmeden yedi içti gittiler 10 gün oldular gideli..gittiğinden beri kaynanam aramadı nasılsın diye ama oğlunu arıyor biliyorum
gitmeden burda rahatsızlandı biraz oraya gittigindede aradım nasıl oldun diye sonra 10 gün oldu aradığı yok dedim bari ben arayayım:2::2::2::2:
Biraz önce aradım ''nasılsın anne gittiginden beri aramadın bari ben arayayım dedim '' dedim sonra soğuk konuştu ve bana hattım kapanmıştı dedi baban faturayı ödememiş dedi yalan çünkü faturayı kp burda ödedi hem kendininkini hem kv ninkini ordan belli yalan olduğu dedim ve daha öncede böyle oldu gene aynı bahaneyi uydurdu bende ''eee anne oğluna ararken açıktıda beni arakenmi kapalı oluyor hattın, daha iki gün önce aradın oğlunu o zaman kapalı değilmiydi dedim'' anlamamazlıktan geldi ne dedin anlamadın ayaklarına yattı iyice sinirlendim tekrarladım dediğimi yalancı kadın bana ne dese beyenirsiniz ev telefonundan aradım dedi hayır dedim kendi numarandan aradın telefonu elimle oğluna verdim dedim ııkk kükk gene anlamazlıktan geldi elim ayagım titremeye başladı sinirden tamma anne öyle olsun hadi görüşürüz dedim kapaatım tel
eşimi aradım anlattım olanı ve gıcık eşim ona ayrı bi kızgınım zaten gittiklerinde annesini arayıp benim adıma özür dilemiş çünkü ben baya kızdım hamile hamile hizmet ettim yoruldum kalkıpda biri yardım etmedi diye neden çağırdın diye demiş annesine eşimin adına özür dilerim kaynanada olsun oğlum önemli değil hamilelik demiş aldırmadık biz onlara demiş halbuki kötü bişi yapmadım ben haksızmıyım ama hamile hamile o kadar yoruldum ki anlatamam yardım etmediler otur biz yaparız bile demedilerr nasıl kızmayayım benSonra annesine demiş eşim aradı böyle böyle dedi diye sonra kaynanam aradı ben sana soğuk konuşmadım senden bişi görmedimki kötü anlamda felan diye ama dedim kim olsa öyle düşünür dedim 2 seferdir her aradığımda sorduğumda aramıyorsun diye hep aynı şeyi söylüyorsun dedim gene anlaşılmıyor dediğin dedi akşam ararım ben seni dedi kapadıı kv nin kulağında problem var cihaz kullanıyor ama işine geleni duyan biri işine gelmeyeni anlamdım diyor:2::2::2::2::2:
çok sinirim bozuk kızlar napacam şaşırdım sonrasında eşime mesaj attım çok kırıldım hem sana hemde annene benim adıma özür dilemişin bide dedim geçecek gibide dedil dedim çok zoruma gitti dedim ne diyeyim ki dedii :2::2::2::2: Nefret ediyorum kaynanamdan yaa:2::2::2::2::2:
bebe yağı hangi marka kullanıyon canım
Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz
Ayyy ben o minicik erkekini yerim yerim
Ne kadar cinsiyeti konusunda meraklı gözükmesem de içten
içe yanıyorum daha 1 ay var neyse sağlıklı olsunlar da er geç
öğreneceğiz
elli to üçlemesini okusun libido tavan
şimdi arkadaşımada gösterdim sen çatlıycan gibi azcık dedi yaaaaabebe yağı süreyim bari her akşam...
kızlar bide göğüslerde çatlayabiliyomuş duydunuzmu hiiççç
boşver cnmm ne kızıyosun sen Allaha havale et herkesi... dediğin gibi herkesin kendi kızı benim annemde bana bi iş yaptırmaz ama bende öyle eşşek gibi yayılıp kalmam yaniii... herşeyin bi adabı var...
Eki Görüntüle 600878 Eki Görüntüle 600879
bu da benim olmayan göbeğim ama içimde olan bebeğim:)))) normalde sıfır göbekli biriyim şimdi istesemde içime bile çekemiyorumm sizde öylesinizdir eminim
eşim sbah izin alabliyomedicalin ebeleri nasıl acaba?? 9.30 çok erkene almışın yaaben o saatte uyuyor oluyorum
bebe yağı hangi marka kullanıyon canım
mercimeg naabıoo anasııııı
kızlar canım çok sıkkın nolur tesseli edin beni bi buraya girince morelim düzeliyor yoksa ağlayacamm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
gitmeden burda rahatsızlandı biraz oraya gittigindede aradım nasıl oldun diye sonra 10 gün oldu aradığı yok dedim bari ben arayayım:2::2::2::2:
eşimi aradım anlattım olanı ve gıcık eşim ona ayrı bi kızgınım zaten gittiklerinde annesini arayıp benim adıma özür dilemiş çünkü ben baya kızdım hamile hamile hizmet ettim yoruldum kalkıpda biri yardım etmedi diye neden çağırdın diye demiş annesine eşimin adına özür dilerim kaynanada olsun oğlum önemli değil hamilelik demiş aldırmadık biz onlara demiş halbuki kötü bişi yapmadım ben haksızmıyım ama hamile hamile o kadar yoruldum ki anlatamam yardım etmediler otur biz yaparız bile demedilerr nasıl kızmayayım benSonra annesine demiş eşim aradı böyle böyle dedi diye sonra kaynanam aradı ben sana soğuk konuşmadım senden bişi görmedimki kötü anlamda felan diye ama dedim kim olsa öyle düşünür dedim 2 seferdir her aradığımda sorduğumda aramıyorsun diye hep aynı şeyi söylüyorsun dedim gene anlaşılmıyor dediğin dedi akşam ararım ben seni dedi kapadıı kv nin kulağında problem var cihaz kullanıyor ama işine geleni duyan biri işine gelmeyeni anlamdım diyor:2::2::2::2::2:
çok sinirim bozuk kızlar napacam şaşırdım sonrasında eşime mesaj attım çok kırıldım hem sana hemde annene benim adıma özür dilemişin bide dedim geçecek gibide dedil dedim çok zoruma gitti dedim ne diyeyim ki dedii :2::2::2::2: Nefret ediyorum kaynanamdan yaa:2::2::2::2::2:
canım valla hiççç üzme kendini bebeğini düşün strese girme boş insanlar için.......valla o sendeki kv daha beteri bende var.insanın tüm hevesini kursagında bırakan cınsten bide hiç bişi olmamış gibi davranır iyice çileden çıkarsın.dün tüm hevesimi içimde patlattı ben o kadar hevesli hevesli gelmiştim eve.yetmemiş bide oğluna demiş gelin bize uzak duruyor herşeyini paylaşmıyor falan diye beni şikayet etmiş bende sinir oldum hevesli hevesli anlattim sevincimi paylaştımda ne oldu cokmu anladı dedim eşime dahada bişi anlatmam paylaşmam dedim.şimdi kocişlede küsüm iyimi....
sagol canim benim aslinda bayagi iyi yiyorumbana sorsan gobek aldi basini gidiyor ama gorenler sasiriyor hic gobek yok diye:44::44: evet yemekleri sorma hemde nasil yagliiiii bol etli etsiz yemek hayattaaaa olmaaazz......
o ne kizzz sen bayagiii zayifsinboy kac??
canım bende çok kızgını anlattım işte okumuşsundur kızı daha kese var gebe bile değil el üstünde ben 4 aylık nerdeyse ama hamile değilim gibi davranılıyo bunlar böyle işte canım ama ben kv olduğumda gelinime yapmam. ben bugün eşime dedim kendi kızına böyle davranırmı dedim birazda el kızı değilde kendi kzı yerine koysun baksın dedim annem babam uzakta bide benim dedim böylemi davranılıreşimde napsın uzatma falan diye geçiştirdi kocişleride anlamak lazım bi tarafta annesi bi tarafta eşi bişide diemiyosun adama. senin kv de gıcıkmış cnm takma sen kafana sana diyorum da ben de farklı değilim sinirden dudağımı kemiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?