2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar birde hamileliğin 3. Ayından itibaren göğüs ucuna krem sürülüyormuş doğumdan sonra yara olmasın diye ben birinde duymuştum ama adını hatırlamıyorum eczaneye bi sorun isterseniz ozaman yara olmuyormuş öğrenince banada söyleyin ama Türkiye'ye giden olursa ısmarlarım :)) ayrıca bebek emerken de sürülüyormuş bebeğe zararı olmuyormuş.

canım bende şimdilik bebe yağı kullanıyorum jonsonbayb yi kreme de başlıcam yakında sen ne yapıyorsun

canım eczacı bana bepanthol diye çatlak ktemi önerdi ama bana az geldi bebe yağıda kullanmak istiyorum ondan sordum ne kullanıyosunuz diye johnson alıyım bende sabah biri akşam birini yaparım

canım eczacı bana bepanthol diye çatlak ktemi önerdi ama bana az geldi bebe yağıda kullanmak istiyorum ondan sordum ne kullanıyosunuz diye johnson alıyım bende sabah biri akşam birini yaparım

cnm eczane bana bebe yağını banyodan sonra sür dedi
cilt nemli olduğu için daha fayadalı dedi
bende zaten gün aşırı duş yapıyorum bölece bi gün sürüp bü gün sürmemiş oluyom ve yetiyo
göbeğim gergin değil ordan anlıyorum

ay sağol cnm yaa iyi çok şükür dün gördüm kıpır kıpır :) kan değerlerim çok düşmüş muhtemelen baş ağrıların ondan dedi dr ama gene cinsiyetini söylemedi yaaaaa

geçmiş olsun canım dikkat et ilaç falan verdi mi doğum evine mi gittin

Bu kocişler yokmu zaten hep analarından taraflar sinir olmamak elde değil bunlar yüzünden takıntılı oldum herşeye takılıyorum heşeyleri batıyo banaa benim kaynanada heves felan yok zaten geldiklerinde sormadı bile nasılsın nasıl gidiyor ağrın sızın varmı vs.vs diye ben hiç bişi anlatmam zaten :2::2::2::2::2: akşam arayacak bakalım neler uyduracak gene deli gönül konuşma diyo ya hayırlısı artıkkk

Son düzenleme:

bepanthen DİYE Bİ KREM CNM HEM GÖĞÜS ÇATLAKLARINA YARALARINA HEM BEBEĞİN PİŞİKLERİNE İYİ GELİYO OĞLANDA KULLANMIŞTIM BEN

bak sen şu işe dötüm diye gittin
pipicik gördün demek harikaaa

bende yanıyooorummmmm kısssss

Allah cezanı vermesin
ciddi ciddi yorum yapmış bide

ayy ne güldümmm

yaaaaa şu libido muhabbetine benide katıııınnn kocam benden soğudu iyicee dünde isyan bayrağını çekti vallaaaaaaaa

canım 3 aydan itibarenmi kullanılıyo hiç bilmiyorum amaa lansinoh diye bi krem tavsiye etmişti arkadaşım bana doğuma 1 ay kala kullan demişti... başlasakmıki şimdidenn :44:

geçmiş olsun canım dikkat et ilaç falan verdi mi doğum evine mi gittin

evet cnm doğum evine gittim mustafa pehlivan diye bi dr iyi ilgilendi zaten yanındaki ebeyide 1 noludan tanıyodum alinin ebesi idi neyse vitamin verdi elvit bide kan ilacı verdi onları kullancam işte

kız adamın ne suçu var adamdan ne istiyon allah emi

dün kocişle bebek yataklarına ıvırına zıvırına baktık ben bi yata beyendim cok güsel dedim bi iki ay sonra alalım taksit taksit öderis oda tamam dedi.eve geldi benim kv anlattım hevesli hevesli şöle begendim şöle güsel diye ne dese beğenirsin ilk tepki daha erken cocuk bi doğsun öle alırsınız ben şokta üstüne ikinci tepki siz önce cocuga kim bakacak ona karar verin eğer ben bakacaksam benim evime yerime göre alırsınız yatagı dedi ben yıkıldım resmen...ve bomba benim kocadan geldi tabi sen bakacan anne sen nasıl istersen öle alırız ben zaten o sırada hayattan kopmutum sen düşün artık.neyse şimdi küsüz işşte ..annemde bana kızıyor boşu boşuna üzüyorsun kendini zamanı geldimi ne istersen onu alır getirirsin onlarda baka kalır diyo.ehhh haklıda yani dimi :)

Lansinoh adı canım :103::107::107:

Bebe yağı kullanıyormışsun ya ne zaman başladın kullanmaya, bir zararı yok bebeğe oylemi:126:

ay sağol cnm yaa iyi çok şükür dün gördüm kıpır kıpır :) kan değerlerim çok düşmüş muhtemelen baş ağrıların ondan dedi dr ama gene cinsiyetini söylemedi yaaaaa

yapmaaaa
21 ocakta doğum günüm var tam
ogün kontrole gitcem hem 15 hafta olurum görürüz diyodum
hemde doğum günü süprüsüüüüü olur banaaaa kıhkıhkıhhhh
pipi miiiiii kukumuuuuuuu neeeeee

Canım pekmez ve siyah kuru üzüm takviyesi yap iyi gelir kendine iyi bak mercimeğin üzülmesin :)

• aşağıdaki kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr oturmayamı geldiniz ayolll accık sohbete katılın yafrulaaaaarrrrrrrrrrrrrr

Çok yağlı zaten canım avucuna azcık dök iyice emdirene kadr sür karnına belime kalçana bacaklarına kollarına ve göğsüne :))pembe rengini aldım ben

Teyzeleri biz geldi
Doktora gittik icim rahat etmedi
Gayet iyiyiz bi sorun Yok veeeee
Pipimiz gorunduuu
Minicik erkekiz bizz
yerim minik adamı :))

canım allah razı olsun, amin

ya ben sırf görümcemin bebeğinin üzerine olmasın bir de kıskandı demesinler diye iki sene bekledim bir de ısrarlarına rağmen onun doktoruna ve hastanesine gitmedim sırf bizde gördü özenti demesinler diye, zaten görümcem de hamileyken aman sen doğurma bizimkinin büyümesini bekle dedi bana, şaka gibi, ama herkesin çocuğu kendine, annelerimiz kuzenlerimiz ikişer ay farkla doğmuşlar daha güzel aslında yaşıt olmak kuzenler arasında, millet işi kıskançlığa vurunca saçmalamışlar

bepanthen DİYE Bİ KREM CNM HEM GÖĞÜS ÇATLAKLARINA YARALARINA HEM BEBEĞİN PİŞİKLERİNE İYİ GELİYO OĞLANDA KULLANMIŞTIM BEN

Bepanten değil canım ya başka bişeydi ismi benim dediğim sadece göğüs ucuna sürülüyor doğumdan sonra bebek emerken yarılmasın kanamasın diye başka yere sürülmüyor

• aşağıdaki kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr oturmayamı geldiniz ayolll accık sohbete katılın yafrulaaaaarrrrrrrrrrrrrr

geçmişi okumaktan sohbete katılamıyoruz bir de bir sürü işim vardı.dışarı çıktım geldim vsvs...uykusuzluktan ölüyorum yaaa...

bende onlara lafımı sokarım bilseydim bende naz yapardım diye... herkesin bebeği annesi için çok değerli sonuçta... aman ben hamileyim deyip kenara çekilmekde hoş değil ama dediğin gibi bazende naz yapmak gerekiyo gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…