yaaaaa şu libido muhabbetine benide katıııınnn kocam benden soğudu iyicee dünde isyan bayrağını çekti vallaaaaaaaa
canım 3 aydan itibarenmi kullanılıyo hiç bilmiyorum amaa lansinoh diye bi krem tavsiye etmişti arkadaşım bana doğuma 1 ay kala kullan demişti... başlasakmıki şimdidenn :44:
Bepanten değil canım ya başka bişeydi ismi benim dediğim sadece göğüs ucuna sürülüyor doğumdan sonra bebek emerken yarılmasın kanamasın diye başka yere sürülmüyor
geçmişi okumaktan sohbete katılamıyoruz bir de bir sürü işim vardı.dışarı çıktım geldim vsvs...uykusuzluktan ölüyorum yaaa...
Kızlar birde hamileliğin 3. Ayından itibaren göğüs ucuna krem sürülüyormuş doğumdan sonra yara olmasın diye ben birinde duymuştum ama adını hatırlamıyorum eczaneye bi sorun isterseniz ozaman yara olmuyormuş öğrenince banada söyleyin ama Türkiye'ye giden olursa ısmarlarım :)) ayrıca bebek emerken de sürülüyormuş bebeğe zararı olmuyormuş.
dün kocişle bebek yataklarına ıvırına zıvırına baktık ben bi yata beyendim cok güsel dedim bi iki ay sonra alalım taksit taksit öderis oda tamam dedi.eve geldi benim kv anlattım hevesli hevesli şöle begendim şöle güsel diye ne dese beğenirsin ilk tepki daha erken cocuk bi doğsun öle alırsınız ben şokta üstüne ikinci tepki siz önce cocuga kim bakacak ona karar verin eğer ben bakacaksam benim evime yerime göre alırsınız yatagı dedi ben yıkıldım resmen...ve bomba benim kocadan geldi tabi sen bakacan anne sen nasıl istersen öle alırız ben zaten o sırada hayattan kopmutum sen düşün artık.neyse şimdi küsüz işşte ..annemde bana kızıyor boşu boşuna üzüyorsun kendini zamanı geldimi ne istersen onu alır getirirsin onlarda baka kalır diyo.ehhh haklıda yani dimi :)
canım bence yanlış yapıyorsun, onlar bu fırsattan faydalanıyor sen inadına ah halsizim falan de onlar sana hizmet etsin, çünkü yarın öbür gün onlar hamile olsa ellerini birşeye sürmeyecekler, kendini kullandırmamaya çalış,
canım boşver, bizimki de aynı iyi niyetle birşey derim bir bakarım kocamı doldurmuş, bırak salağı salaklığıyla kalsın, sen kendin ve yavrun için eğlenmeye çalış, ben de öfkeleniyorum maalesef ya kv ya iş yerindekilere ama açıyorum biraz hareketli müzik evdeysem komedi filmi, zaten akşamları da çok gerilimli dramatik şeyler izlememeye çalışıyorum ki bebeğimin huyu da güzel olsun diye..kocan da biraz boşboğazlık yapmış ama iyilikle anlat, ben hamileliğimin başında dedim ki bak hamilelerde ve doğumdan sonra kadınlar deprsyonda olabiliyormuş ona göre daha asabi olabilirim haberin olsun.. baştan uyarın ki öfkenizi üzüntünüzü daha iyi anlasınlar size özen göstersinler
benimkine kontorleri benim kocam alıyor ama bana işi düşüp arayacağı zaman çaldırıp kapatıyor biz alemin malıyız yaa ondan yani, ben de ona inceden sokuyorum lafı, ya sen hiç cmrilik aksilik yapmazsın falan gibi şakayla karışık
ben badem yağı ve kayısı yağı sürüyorum elime geçtikçe, daha doktoruma sormadım çünkü ama bütün arkadaşlarım lierac çı, bir de bebe yağlarına dikkat edin paraben olmasın
( sen biriktir nazlarını telefonda yap ona, bir ay geçer ama şimdiden zor geliyor kulağa, allah yardımcın olsun
ben de mustelanın var diye duydum hem sarkmaya da iyimiş diye
bir de dün okudum burada paylaşılan bebek deyişleri de hatırlattı klasik müzik zeka puanını 7 puan yükseltiyormuş, haberiniz olsun :)))
Lansinoh adı canım :103::107::107:
Bebe yağı kullanıyormışsun ya ne zaman başladın kullanmaya, bir zararı yok bebeğe oylemi:126:
yapmaaaa
21 ocakta doğum günüm var tam
ogün kontrole gitcem hem 15 hafta olurum görürüz diyodum
hemde doğum günü süprüsüüüüü olur banaaaa kıhkıhkıhhhh
pipi miiiiii kukumuuuuuuu neeeeee
ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedimaglamaktan soyliyemem herhalde
ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedimaglamaktan soyliyemem herhalde
ne yani burda kanama var bebeğe bişey oldumu diye 9 ay sitreslemi yaşıycaz biz burda bir aile gibi olduk yada ben öyle düşünüyorum ve ailemle derdimi paylaşmak istedim isteyen okur isteyen okumaz arkadaşım işine gelmiyosa okumazsın bu 1 ben dedikodu yapmıyorum görümcemin kayınvaldemin ve eşimin yüzünede söyledim sen inançlıysan bizde inançlıyız ister yaz ister yazma..... Tabiki hertürlü derdimizi paylaşcaz burda çoğunlık rahatsızsa tabiki yazmayız sen ister oku ister okuma
canım benim bebişini düşün sıkma canını ben kafamı dağıtıyorum müzük dinliyorum sende öyle yap sıkma canını bebişlerimiz daha kıymetliArarsada büüyüklüğü sen yap bence
bencede cnm durduk yerde strese girip bebeklerimizide üzüyoruz
onlar bizin en kıymetlilerimiz hadi silkelenip kendimize gelelim
iyi geldi paylaşmak sağol canım yoksa sinirden ölecektim öyle valla bebeğim hepsinden kıymetli 3 senedir bekliyorduk bişi olsun naparım ben allah korusunZaten öyle yapacam eşimlede aramı bozamam o düşüncesizler yüzünden ama lafımıda diyecem beni üzmek neymiş görsün cadoloz kaynana bozuntusuu
Aksam eve gidince size kv ordugu orguleri gosterecem.bi de kendim bettaniye ordum.biraz yamuk ama
Aksam eve gidince size kv ordugu orguleri gosterecem.bi de kendim bettaniye ordum.biraz yamuk ama
Merhaba arkadaslar . Bugun biriken sayfalari okurken, kelimenin tam anlami ile icim sisti ve ruhum aci cekti. Topigimizin adi, Gebelik alt basligi adinda Temmuz Anneleri olmasina ragmen bugun kayinvalide, elti, gorumce dedikodulari zirveye ulasmis. Bu tip konularda baska basliklar oldugunu dusunuyorum, yoksa da isteyen acabilir. Arkadaslar dedikodu cok yanlis ve gunahtir her inanc sisteminde. Bu konularda mesaj yazan arkadaslarin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum ama bence yaptiginizin farkinda degilsiniz. Islam dininin cok sevdigim ozelliklerinden biri de gunahlar paylasilmaz, kisi ile Rab arasindadir. Oysa burada okuduklarim ruhu lekeleyen seyler. Bu tarz ozel ve mahrem aile olaylarini paylasmayan cok degerli arkadaslar da var, lutfen herkes uzerine alinmasin.
Ben daha fazla kimsenin bu tip ozeline ve dedikodusuna paydas olmak istemedigim icin artik bu siteye girmeyecegim. Hicbirinizi ayirmadan hepinize ve bebeklerinize saglik ve mutluluk dilerim. Saglikla bebeklerinize kavusun isterim. Herkese sevgiler.
Vallaa ben de pek bilmem.bonbon ipi cok kolay oldugu icin yapabildim.tavsiye ederim.bi de kirlent yapacam yatak ortusu gibi serecem bebeginize biset yapmak istiyor fakat beceremiyorsaniz bonbon ipler cok iyi.deneyin.insan mutlu oluyor.HAHAHAAA KIZZ BEN ÖRGÜ YÜ ELİME ALMAYI BİLMİYORUM YAA NE GÜZELL
bende bi kızılaya inipe yün alamadım gitti ya
aileye iki torun 2 hafta arayla gelecek
kv hasta ole dışarılara falan çıkamaz al getir öreyim dedi
alamadım bi türli
bide iki bbeklik alacam
eltimin oğlu olacak mavı benim daha belli olmadığı için unısex renkler alacam
Katılıyorum..Hamilelikte daha hassas ve duygusal olunduğu kesin...Yüzüne bakılsa alınganlık yapılacağı dönem..Yalnız birde şöyle düşünün bayanlar...Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır.Samimiyet dereceside..Kendi anneniz sizi eleştirdiği yada hoşunuza gitmeyen birşey söylediğinde-yaptığında ondan nefret etmez,boğmayı düşünmezsiniz.Çünkü annenizdir,sizin iyiliğinizi düşünerek söylemiştir.Konu kayınvalide olduğu zaman söylediği sözler art niyetlidir düşüncesi,biraz yargısız infazda olabilir.Sonuçta siz aileye sonradan katılan bir üyesiniz.Sizi kırmamak adına, kendine kötü kayınvalide imajı vermemek adına kısıtlıyorda olabilir.Bu da size soğuk kayınvalide imajı verir.Kesinlikle o tip insanlar yoktur diyemem ama bilinçli olarak bir kayınvalide gelini üzmek istemez.Çünkü sizi üzerse oğluda üzülür.
Çoğunuz yeni evli yada evlilikle acemi sayılabilecek dönemlerdesiniz.Ben 17 yıllık evli ve gelin olarak,kayınvalidemin yaptığı yada söylediği söz canımı sıksada altında kötü niyet aramam..Çünkü karakter olarak çok konuşan,ilgi alanına giren-girmeyen her konuda soru sorup yorumda bulunan bir kişidir.Ama bu onu kötü kayınvalide yapmaz.Evliliğimin ilk yıllarında bende aynı sizin gibi düşünüyordum.Bu şekilde aslında kafaya takarak kendime zarar veriyormuşum.Sevdiğim bir ablam;büyüklerin hayat tecrübeleri olduğunu, bizim çoğu konuda acemi davranışlar gösterebileceğimizi(büyüdüm evlendim tamam oldum benden akıllısı yok düşüncesi) anlattı.Düşününce aklıma yattı.Sonrasında da zamanla kayınvalidemle arkadaş gibi olduk.
Büyüklere düşüncelerini önemsediğinizi hissettiriseniz,çok daha iyi yaklaşımlar alırsınız.Kocalarınızda arada kalmamış olur.Kocalarınıza kızıyorsunuz.Annesine birşey diyemiyor,işlerimize karıştırtıyor diye..Sizin kendi anneniz evliliğiniz,eviniz hakkında fikir yada yorumda bulununca kızmıyorsunuz-çok tepki vermiyorsunuz.Sebebi altında kötü niyet aramıyorsunuz.Ee kayınvalidenizde kocanızın annesi...Onun düşünceleride kocanız için değerli..Bu konuda kocalara yüklenerek,kocanızı çaresiz bırakarak bir seçim yapmak durumunda bırakırsınız.Bu da yerine göre sizin ilişkinizi sarsabilir.
Şimdi hamilesiniz ve bunun keyfini,heyecanını yaşayın.Evinizin dışındaki insanlarla olan ilişkinizi zamana bırakın..Çözelemeyecek gibi görünen sorunlar, basit davranışlarla yok olurlar.(tecrübeyle sabittir)Bu güzel günleri bebeğinize en iyi şekilde hazırlanarak geçirin.Dua edin..Allah başka dert keder vermesin.Evlatlarınızın acılarını göstermesin.
Unutmayın;Allah nasip ederse bizlerde birgün kayınvalide olacağız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?