2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bak işte o isim olabilir tam hatırlamıyorum ama o isme çok benziyordu 3. Aydan itibaren kullanılıyor demişti çok faydalı oluyormuş hiç yara çatlama olmuyormuş.

ya ben sırf görümcemin bebeğinin üzerine olmasın bir de kıskandı demesinler diye iki sene bekledim bir de ısrarlarına rağmen onun doktoruna ve hastanesine gitmedim sırf bizde gördü özenti demesinler diye, zaten görümcem de hamileyken aman sen doğurma bizimkinin büyümesini bekle dedi bana, şaka gibi, ama herkesin çocuğu kendine, annelerimiz kuzenlerimiz ikişer ay farkla doğmuşlar daha güzel aslında yaşıt olmak kuzenler arasında, millet işi kıskançlığa vurunca saçmalamışlar

işte canım bu nedir anlamadım zaten çok şükür benimde var bebeğim seninde Allah fesatlardan uzak tutsun bizi işte herkes kınadı ama günde onu dediler bak bu kızda hamile tabi anlarmı anlamaz işte insanoğlu

Bepanten değil canım ya başka bişeydi ismi benim dediğim sadece göğüs ucuna sürülüyor doğumdan sonra bebek emerken yarılmasın kanamasın diye başka yere sürülmüyor

canım ben yazdım ya lansinoh senin dediğin kremin adı...

geçmişi okumaktan sohbete katılamıyoruz bir de bir sürü işim vardı.dışarı çıktım geldim vsvs...uykusuzluktan ölüyorum yaaa...

oyyyyyyyyy bende evde olsamda şöööööööööle ayaklarım uzatıp yatsam bi ne kadan güzel olurduuuuuuuuuuuuuuuuu

Cevaplamıştım canım görmedin sanırım kremib adı lansinoh :)

Çok biliyor senin kv onamı sorulacakmış birşey alırken ne kadr açma sanki onun çocuğu çok ayıp etmiş aman boşver canım takma kafana kendi bildiğini yap üZme kendini İnan onlara birşey olmuyor olan bize oluyor .

Evet eşim boşboğazın teki inan dedim hamileyim sinirli sitresli alıngan olurum diye ama bir faydası yokk bakalım akşam arayacak kaynana ne uğduracak valla salağın önde gideni yeminle bogasım geliyor kadını gördüğüm yerde o derece sinirden ağrı girdi kasıklarıma yaa

Son düzenleme:
Lansinoh adı canım :103::107::107:

Bebe yağı kullanıyormışsun ya ne zaman başladın kullanmaya, bir zararı yok bebeğe oylemi:126:

Teşekkür canım turkiyeye giden olursa sipariş vereyim burda belki daha iyileri vardır ama kime sorucam da bilicek :) valla yeni başladım Sultan sonraları sürüyorum Türkiye'deki doktor bebe yağı kullan en iyisi o demişti normal çatlak kremide kullanıcam ama şimdilik bu baya iş görücek gibi baya yağlandırıyor zararlı olsa doktor önermezdi birde bebek yağı ya zararlı bi madde bebek şeylerine koymazlar diye içim rahat :)

yapmaaaa
21 ocakta doğum günüm var tam
ogün kontrole gitcem hem 15 hafta olurum görürüz diyodum
hemde doğum günü süprüsüüüüü olur banaaaa kıhkıhkıhhhh
pipi miiiiii kukumuuuuuuu neeeeee

Benimde 13 Şubat doğumgünüm 15 Şubat randevum inşallah benimde doğum gunü hediyem olucak bebeğim :)

ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedim aglamaktan soyliyemem herhalde

ikili test sonuclarim kotu cikti. dr amniyosentez onerdi aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmiycam risk yuksek dedi. cok uzgunum anlatamam. dualariniza muhtacim. daha esime bile demedim aglamaktan soyliyemem herhalde

cnm bşka doktorada göster
hemen umutsuz olma
benim eşimin kardeşinin bebeğinede ole dediler kesin dediler
hatta sonra başka doktora gittiler sağlıklı dedi
ve doğdu nasıl akıllı anlatamam

Canım İnan çok üzüldüm ama bu bir ihtimal kesin değil kesin dawn senduromlu deyip sapasağlam doğum yapan çok insan var üzülme bebeğine sımsıkı sarıl inşallah sağlıklı sıhatli kolarına gelicek .

İyi geldi paylaşmak sağol canım yoksa sinirden ölecektim öyle valla bebeğim hepsinden kıymetli 3 senedir bekliyorduk bişi olsun naparım ben allah korusun zaten öyle yapacam eşimlede aramı bozamam o düşüncesizler yüzünden ama lafımıda diyecem beni üzmek neymiş görsün cadoloz kaynana bozuntusuu

bencede cnm durduk yerde strese girip bebeklerimizide üzüyoruz
onlar bizin en kıymetlilerimiz hadi silkelenip kendimize gelelim

Aksam eve gidince size kv ordugu orguleri gosterecem.bi de kendim bettaniye ordum.biraz yamuk ama

Aynen böyle kuzucumm söyle lafını ama abartma bence

Aksam eve gidince size kv ordugu orguleri gosterecem.bi de kendim bettaniye ordum.biraz yamuk ama

bende bi kızılaya inipe yün alamadım gitti ya
aileye iki torun 2 hafta arayla gelecek
kv hasta ole dışarılara falan çıkamaz al getir öreyim dedi
alamadım bi türli
bide iki bbeklik alacam
eltimin oğlu olacak mavı benim daha belli olmadığı için unısex renkler alacam

Katılıyorum..Hamilelikte daha hassas ve duygusal olunduğu kesin...Yüzüne bakılsa alınganlık yapılacağı dönem..Yalnız birde şöyle düşünün bayanlar...Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır.Samimiyet dereceside..Kendi anneniz sizi eleştirdiği yada hoşunuza gitmeyen birşey söylediğinde-yaptığında ondan nefret etmez,boğmayı düşünmezsiniz.Çünkü annenizdir,sizin iyiliğinizi düşünerek söylemiştir.Konu kayınvalide olduğu zaman söylediği sözler art niyetlidir düşüncesi,biraz yargısız infazda olabilir.Sonuçta siz aileye sonradan katılan bir üyesiniz.Sizi kırmamak adına, kendine kötü kayınvalide imajı vermemek adına kısıtlıyorda olabilir.Bu da size soğuk kayınvalide imajı verir.Kesinlikle o tip insanlar yoktur diyemem ama bilinçli olarak bir kayınvalide gelini üzmek istemez.Çünkü sizi üzerse oğluda üzülür.

Çoğunuz yeni evli yada evlilikle acemi sayılabilecek dönemlerdesiniz.Ben 17 yıllık evli ve gelin olarak,kayınvalidemin yaptığı yada söylediği söz canımı sıksada altında kötü niyet aramam..Çünkü karakter olarak çok konuşan,ilgi alanına giren-girmeyen her konuda soru sorup yorumda bulunan bir kişidir.Ama bu onu kötü kayınvalide yapmaz.Evliliğimin ilk yıllarında bende aynı sizin gibi düşünüyordum.Bu şekilde aslında kafaya takarak kendime zarar veriyormuşum.Sevdiğim bir ablam;büyüklerin hayat tecrübeleri olduğunu, bizim çoğu konuda acemi davranışlar gösterebileceğimizi(büyüdüm evlendim tamam oldum benden akıllısı yok düşüncesi) anlattı.Düşününce aklıma yattı.Sonrasında da zamanla kayınvalidemle arkadaş gibi olduk.
Büyüklere düşüncelerini önemsediğinizi hissettiriseniz,çok daha iyi yaklaşımlar alırsınız.Kocalarınızda arada kalmamış olur.Kocalarınıza kızıyorsunuz.Annesine birşey diyemiyor,işlerimize karıştırtıyor diye..Sizin kendi anneniz evliliğiniz,eviniz hakkında fikir yada yorumda bulununca kızmıyorsunuz-çok tepki vermiyorsunuz.Sebebi altında kötü niyet aramıyorsunuz.Ee kayınvalidenizde kocanızın annesi...Onun düşünceleride kocanız için değerli..Bu konuda kocalara yüklenerek,kocanızı çaresiz bırakarak bir seçim yapmak durumunda bırakırsınız.Bu da yerine göre sizin ilişkinizi sarsabilir.

Şimdi hamilesiniz ve bunun keyfini,heyecanını yaşayın.Evinizin dışındaki insanlarla olan ilişkinizi zamana bırakın..Çözelemeyecek gibi görünen sorunlar, basit davranışlarla yok olurlar.(tecrübeyle sabittir)Bu güzel günleri bebeğinize en iyi şekilde hazırlanarak geçirin.Dua edin..Allah başka dert keder vermesin.Evlatlarınızın acılarını göstermesin.

Unutmayın;Allah nasip ederse bizlerde birgün kayınvalide olacağız:)

HAHAHAAA KIZZ BEN ÖRGÜ YÜ ELİME ALMAYI BİLMİYORUM YAA NE GÜZELL
Vallaa ben de pek bilmem.bonbon ipi cok kolay oldugu icin yapabildim.tavsiye ederim.bi de kirlent yapacam yatak ortusu gibi serecem bebeginize biset yapmak istiyor fakat beceremiyorsaniz bonbon ipler cok iyi.deneyin.insan mutlu oluyor.

Sari turuncu yesil al ben de oyle orduruyorum herkese.minnoşum sicak sicak giysin

Öncelikle teşekkür ediyorum ben gerçekten bi abla ve anne gibi nasihatte bulundunuz... yazdıklarınızda çok mantıklı biz henüz yeni evli olduğumuz için böyle düşünüyoda olabiliriz ama yeniyiz ailemizde görmediğimiz sıkıntıları çok yabancı olduğumuz kişiler yaşatınca bize haliyle bi tavır ve set giriyo araya... diğer tecrübeli olduğunu savunan arkadaşta böyle yazsaydı bu kadar tepki almazdı eminim... yazdığınız nasihatlere dikkat edicem... Gerçekten çok teşekkür ederim ablalığınız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…