2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya evet
tamam yaz bebeleri olacakta sıpalar
bi kaç aylık olunca kışa giriyoz
o yüzden böle uykudan kakınca sırtına almak için
yelek isityom ben
örgü biliyorumda kol yaka yapamıyorum o yuzden anneanne baba anne ne örerese o olacak

Merhaba
Bu tür durumlarda sizden ricam lütfen kötü içerik butonuna basmanız. Bakın kaç tane mesaj temizledik herkes birbirinden alıntılma yapmış. Mesajlar burada kalsa geriliyorsunuz kaldırmaya çalışıyorum ama bir sürü mesaj yazılmış lütfen bu tür durumlarda KÖTÜ İÇERİK BUTONUNU kullanınız. hatayla konu dışı mesaj kaldırmış olabilirim ama lütfen biraz da bizi düşünün.... Bize bildirin boş yere gerilmeyin şu hassas günlerde ...

keşke en başında atsaydım mesajı

ABLACIM DİYORUM 23 YAŞINDAYIM ÇÜNKÜ. SİZİN USLUBUNUZ NASİHAT OLDUĞUNU BELLİ EDİYO ÇOK SAĞOLUN AMA ARKADAŞLARIN USLUPLARI PEK DE GÜZZEL DEĞİLDİ TAKTİR EDERSİNİZ. BEN 1 BUÇUK YILLIK EVLİYİM VE EVLENDİĞİMDEN BERİ OĞLUM OLURSA BEN BÖYLE DAVRANMIYCAM GELİNİME DEDİRTCEK KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM ABLA BEN. DÜĞÜNÜMÜN ERTESİ GÜN BANA TAKTIKLARI BİLEZİKLERİ ELİMDEN ALDILAR O KIZIMINDI SANA GÖSTERMELİK TAKTIK DİYE ALTINLARIMI ALDILAR KINA GECESİNDEKİNE KADAR. BİŞEY DEMEDİM YİNE ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMDE BENDE HEM OKYOR HEM ÇALIŞIYORUZ VE BANA BENİM BEBEĞİM DAHA ÖNEMLİ DMESİ VE KV MİNDE EVET DEYİP ONA KATILMASI ÇOK ÜZDÜ ÇOK KIRILDIM BENİM BU ŞEHİRDE KİMSEM YOK DESTEK OLCAK HER ŞEYİMİ KENDİM YAPTIM AŞEREMEDİM BİLE NAZLANA NAZLANA ABLA ŞİMDİ HAKSIZMIYIM BEN..TECRÜBENİZE DAYANARAK SORYORUM ABLA NE YAPARDINIZ BEİM YERİMDE OLSAYDINIZ

bende hani hep diorum ya içimde canavar var die
acıktım valla sinirlerim ziıpadı bide
delirdim delirdim

ayyyy ben çok gerildim bide iş yerinde bi olay oldu bugün hiç iyi değilimm bi evime gidebilseydiiimmmmm

kızlar ya sabah ben ateş küpüydüm akşam hepimiz böyleyiz bebişler hormonları alt üst etti off bi silkelenip gülüşsekmi Bi de ahh bişey çıksada 9 ay boyunca keyif izni verseler bizde rahatlasah evde ye iç yat keyif yap yapsak

irmegan yaaaaa şu libido muhabbetine benide katıııınnn kocam benden soğudu iyicee dünde isyan bayrağını çekti vallaaaaaaaa

cevap vercem vercem unutuyorum
kıss bende çok fenayım valla enson 10gün oldu
heralde şimdi biride çıkıp
kocalarınızımı anlatıyonuzz sizzz diyecekkk
vallaahaaa gebertirim DDDDD
ama doğru yani çok zorlanıyorum bu ara hiiiç tık yokkk kıısss

Canim herbiri iki uc tane orse bile yeter.orgu uzun sure giyiliyor.yikandikca genisliyor cunku.az olursa sen bana mesaj at yerini ben gonderirim sana kargoyla.ankaradasin nasilsa.

canım benimde işte herşeyimi aldılar. Insan çok sinirleniyo ya bide 1 hafta sonra benim düğünden görümcemin kaynının düğününde bilezik muhabbeti açıldı kv demezmi kızım bileziklerini bozdurma onlar için bi çeyrek takıver bilezik zor durumda kullanırsın diye Orda diycektim eşim susuturdu ben insan değilmiyim benim bileziklerimi altınlarımı ne diye aldınız diye Ama gün gelir devran döner onlar bana muhtaç olur. Ben yine yaparım tabi ama anlarlar yaptıklarını inşallah allahtan bulsunlar

bizim de 2 hafta oldu nerdeyse dün akşam zorla olur gibi oldu ne berbat bişey yarabbim sen bize güç ver.... yavruma kıyamıyorum bizi ayıplarsa diye bi düşünce var manyakmıyım ben neeee

bu konuyla da ilgili yazceklerim varrr ama susuyorum bugün hırs ve sinir limitimi aştım devrelerim yanacak az sonraaaaaa

kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya

Aaahhh canim uzme bu insanlar icin kendinibak benim 4 ay bitiyor daha 3 defa aradi onuda kaynim anasina kizdi oyle aradi bosveeeeeerrrr

Seni en iyi ben anlarim.bi de eltim hamileyken kv tutturdu odasini amcasi yapar diye o darlikta bize oda yaptirttilar.simdi ben hamiley ya esim de kv dedi odayi amca yapar diye.ne dese begenirsin.ben maddi islere karismam dedi.oyle sinir oldum ki neyseki esim hakkini verdi.allahtan esim haksizliga gelmiyor.hos seslemesem o da ana kuzusu olur ama.kayinbabam da tamam oglum yapariz dedi.yine abisi yapmiyor bisey yani.amaann hayrim olsun.ne diyim.gun olur devran doner.

ayyyy ben çok gerildim bide iş yerinde bi olay oldu bugün hiç iyi değilimm bi evime gidebilseydiiimmmmm

bizim de 2 hafta oldu nerdeyse dün akşam zorla olur gibi oldu ne berbat bişey yarabbim sen bize güç ver.... yavruma kıyamıyorum bizi ayıplarsa diye bi düşünce var manyakmıyım ben neeee

ayıplamazlar yahu ne olacak kıskısaa takılıyos
umrumdada değil ayrıcaaa
benim kociş az önce işyerime geldi barıştık bana bişe almış
yicek bişe tabiki beni nasıl kandıracağını biliyor
şu sıralar D
bende konustum didim böyle böyle çok zorlama
tmm didi anlayışlı olcam didi

en iyisi konuşmak sanırım tatlişkom

bu konuyla da ilgili yazceklerim varrr ama susuyorum bugün hırs ve sinir limitimi aştım devrelerim yanacak az sonraaaaaa
sakin ol kizz.
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez

Haha ahtim var kiz yapacam gozlerine sokacam herkesingorgusuz diyecek millet

kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez

he yaaaaaaaa bırakalım gitsin... Allaha havale ettik kızlaaarrrr.....

Hem zatende bende bu sabahta bebişimin kıpırtısını hissettim sankim azcııııııkkk... iş yerindeki arkadaşım geçen sene hamişti dediki her sabah aynı saatlerde kıpırtı oluyo ilk zamanlarda günde 1 kere oluyo dedi sonra çoğalacakmış sıpacıklarımızın oynaşmalarııııı yerim ben yaaaaaaaaaaaa hepimizin minnağınıdaaaaaaaaaaaaaa....

kızlar çok şükür ben çıkıyorummm akşam uğrarım yine bi araa.. darısı mesaisi bitmeyen kardeşlerime olsun haydin kalın sağlıcağnannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…