Vallaa ben de pek bilmem.bonbon ipi cok kolay oldugu icin yapabildim.tavsiye ederim.bi de kirlent yapacam yatak ortusu gibi serecem bebeginize biset yapmak istiyor fakat beceremiyorsaniz bonbon ipler cok iyi.deneyin.insan mutlu oluyor.
Sari turuncu yesil al ben de oyle orduruyorum herkese.minnoşum sicak sicak giysin
Merhaba
Bu tür durumlarda sizden ricam lütfen kötü içerik butonuna basmanız. Bakın kaç tane mesaj temizledik herkes birbirinden alıntılma yapmış. Mesajlar burada kalsa geriliyorsunuz kaldırmaya çalışıyorum ama bir sürü mesaj yazılmış lütfen bu tür durumlarda KÖTÜ İÇERİK BUTONUNU kullanınız. hatayla konu dışı mesaj kaldırmış olabilirim ama lütfen biraz da bizi düşünün.... Bize bildirin boş yere gerilmeyin şu hassas günlerde ...
keşke en başında atsaydım mesajı
Katılıyorum..Hamilelikte daha hassas ve duygusal olunduğu kesin...Yüzüne bakılsa alınganlık yapılacağı dönem..Yalnız birde şöyle düşünün bayanlar...Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır.Samimiyet dereceside..Kendi anneniz sizi eleştirdiği yada hoşunuza gitmeyen birşey söylediğinde-yaptığında ondan nefret etmez,boğmayı düşünmezsiniz.Çünkü annenizdir,sizin iyiliğinizi düşünerek söylemiştir.Konu kayınvalide olduğu zaman söylediği sözler art niyetlidir düşüncesi,biraz yargısız infazda olabilir.Sonuçta siz aileye sonradan katılan bir üyesiniz.Sizi kırmamak adına, kendine kötü kayınvalide imajı vermemek adına kısıtlıyorda olabilir.Bu da size soğuk kayınvalide imajı verir.Kesinlikle o tip insanlar yoktur diyemem ama bilinçli olarak bir kayınvalide gelini üzmek istemez.Çünkü sizi üzerse oğluda üzülür.
Çoğunuz yeni evli yada evlilikle acemi sayılabilecek dönemlerdesiniz.Ben 17 yıllık evli ve gelin olarak,kayınvalidemin yaptığı yada söylediği söz canımı sıksada altında kötü niyet aramam..Çünkü karakter olarak çok konuşan,ilgi alanına giren-girmeyen her konuda soru sorup yorumda bulunan bir kişidir.Ama bu onu kötü kayınvalide yapmaz.Evliliğimin ilk yıllarında bende aynı sizin gibi düşünüyordum.Bu şekilde aslında kafaya takarak kendime zarar veriyormuşum.Sevdiğim bir ablam;büyüklerin hayat tecrübeleri olduğunu, bizim çoğu konuda acemi davranışlar gösterebileceğimizi(büyüdüm evlendim tamam oldum benden akıllısı yok düşüncesi) anlattı.Düşününce aklıma yattı.Sonrasında da zamanla kayınvalidemle arkadaş gibi olduk.
Büyüklere düşüncelerini önemsediğinizi hissettiriseniz,çok daha iyi yaklaşımlar alırsınız.Kocalarınızda arada kalmamış olur.Kocalarınıza kızıyorsunuz.Annesine birşey diyemiyor,işlerimize karıştırtıyor diye..Sizin kendi anneniz evliliğiniz,eviniz hakkında fikir yada yorumda bulununca kızmıyorsunuz-çok tepki vermiyorsunuz.Sebebi altında kötü niyet aramıyorsunuz.Ee kayınvalidenizde kocanızın annesi...Onun düşünceleride kocanız için değerli..Bu konuda kocalara yüklenerek,kocanızı çaresiz bırakarak bir seçim yapmak durumunda bırakırsınız.Bu da yerine göre sizin ilişkinizi sarsabilir.
Şimdi hamilesiniz ve bunun keyfini,heyecanını yaşayın.Evinizin dışındaki insanlarla olan ilişkinizi zamana bırakın..Çözelemeyecek gibi görünen sorunlar, basit davranışlarla yok olurlar.(tecrübeyle sabittir)Bu güzel günleri bebeğinize en iyi şekilde hazırlanarak geçirin.Dua edin..Allah başka dert keder vermesin.Evlatlarınızın acılarını göstermesin.
Unutmayın;Allah nasip ederse bizlerde birgün kayınvalide olacağız:)
Vallaa ben de pek bilmem.bonbon ipi cok kolay oldugu icin yapabildim.tavsiye ederim.bi de kirlent yapacam yatak ortusu gibi serecem bebeginize biset yapmak istiyor fakat beceremiyorsaniz bonbon ipler cok iyi.deneyin.insan mutlu oluyor.
BİLMİYORUMKİ ÖREBİLİRMİYİM CNM ÇOK İSTERİM ASLINDA HİÇ ELİME ŞİŞ ALMADIMİNŞ. YAPARIM YARIN ALCAM İNTERNETTE VARDIR İNŞ NASIL YAPILDIĞI
afferin kız oh içim soğudu ya valla
bi rahatlama geldi
ayyyy ben çok gerildim bide iş yerinde bi olay oldu bugün hiç iyi değilimm bi evime gidebilseydiiimmmmm
bende hani hep diorum ya içimde canavar var die
acıktım valla sinirlerim ziıpadı bide
delirdim delirdim
ayyyy ben çok gerildim bide iş yerinde bi olay oldu bugün hiç iyi değilimm bi evime gidebilseydiiimmmmm
bende hani hep diorum ya içimde canavar var die
acıktım valla sinirlerim ziıpadı bide
delirdim delirdim
Canim herbiri iki uc tane orse bile yeter.orgu uzun sure giyiliyor.yikandikca genisliyor cunku.az olursa sen bana mesaj at yerini ben gonderirim sana kargoyla.ankaradasin nasilsa.ya evet
tamam yaz bebeleri olacakta sıpalar
bi kaç aylık olunca kışa giriyoz
o yüzden böle uykudan kakınca sırtına almak için
yelek isityom ben
örgü biliyorumda kol yaka yapamıyorum o yuzden anneanne baba anne ne örerese o olacak
ABLACIM DİYORUM 23 YAŞINDAYIM ÇÜNKÜ. SİZİN USLUBUNUZ NASİHAT OLDUĞUNU BELLİ EDİYO ÇOK SAĞOLUN AMA ARKADAŞLARIN USLUPLARI PEK DE GÜZZEL DEĞİLDİ TAKTİR EDERSİNİZ. BEN 1 BUÇUK YILLIK EVLİYİM VE EVLENDİĞİMDEN BERİ OĞLUM OLURSA BEN BÖYLE DAVRANMIYCAM GELİNİME DEDİRTCEK KADAR ÇOK ÜZÜLDÜM ABLA BEN. DÜĞÜNÜMÜN ERTESİ GÜN BANA TAKTIKLARI BİLEZİKLERİ ELİMDEN ALDILAR O KIZIMINDI SANA GÖSTERMELİK TAKTIK DİYE ALTINLARIMI ALDILAR KINA GECESİNDEKİNE KADAR. BİŞEY DEMEDİM YİNE ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMDE BENDE HEM OKYOR HEM ÇALIŞIYORUZ VE BANA BENİM BEBEĞİM DAHA ÖNEMLİ DMESİ VE KV MİNDE EVET DEYİP ONA KATILMASI ÇOK ÜZDÜ ÇOK KIRILDIM BENİM BU ŞEHİRDE KİMSEM YOK DESTEK OLCAK HER ŞEYİMİ KENDİM YAPTIM AŞEREMEDİM BİLE NAZLANA NAZLANA ABLA ŞİMDİ HAKSIZMIYIM BEN..TECRÜBENİZE DAYANARAK SORYORUM ABLA NE YAPARDINIZ BEİM YERİMDE OLSAYDINIZ
BİLMİYORUMKİ ÖREBİLİRMİYİM CNM ÇOK İSTERİM ASLINDA HİÇ ELİME ŞİŞ ALMADIMİNŞ. YAPARIM YARIN ALCAM İNTERNETTE VARDIR İNŞ NASIL YAPILDIĞI
Benim de takilar cok sorun oldu.seninki yine bi gun sonra alinmis.ben taki merasiminden sonra gelin odasina gittim ya orada beni soyup sogana cevirdiler.birtek alcansim kaldi.onu da ben cikartiyordum.orada bozacaktim da dugunu esim cok uzuldu.o yuzden yapamadim.babamin taktigi bilezigi bozdurup dugun salonunun parasini odediler.eltimin duguninde de altinlari kizin ablasi topladi.taktiklari bilezikleri geri cikartip icinden bir hafta sonra gonderdiler.altin gelinin namusudur.ben hakkimi helal etmiyorum o konuda.
Orersin kiz bonbonlarin arasindan geciriyon sis i ustune ip atip cekiyon hepsi bu kadar.internette video bile var.
benim de takilar cok sorun oldu.seninki yine bi gun sonra alinmis.ben taki merasiminden sonra gelin odasina gittim ya orada beni soyup sogana cevirdiler.birtek alcansim kaldi.onu da ben cikartiyordum.orada bozacaktim da dugunu esim cok uzuldu.o yuzden yapamadim.babamin taktigi bilezigi bozdurup dugun salonunun parasini odediler.eltimin duguninde de altinlari kizin ablasi topladi.taktiklari bilezikleri geri cikartip icinden bir hafta sonra gonderdiler.altin gelinin namusudur.ben hakkimi helal etmiyorum o konuda.
Orersin kiz bonbonlarin arasindan geciriyon sis i ustune ip atip cekiyon hepsi bu kadar.internette video bile var.
cevap vercem vercem unutuyorum
kıss bende çok fenayım valla enson 10gün oldu
heraldeşimdi biride çıkıp
kocalarınızımı anlatıyonuzz sizzz diyecekkk
vallaahaaa gebertirimDDDDD
ama doğru yani çok zorlanıyorum bu ara hiiiç tık yokkk kıısss
canım benimde işte herşeyimi aldılar. Insan çok sinirleniyo ya bide 1 hafta sonra benim düğünden görümcemin kaynının düğününde bilezik muhabbeti açıldı kv demezmi kızım bileziklerini bozdurma onlar için bi çeyrek takıver bilezik zor durumda kullanırsın diyeOrda diycektim eşim susuturdu ben insan değilmiyim benim bileziklerimi altınlarımı ne diye aldınız diye Ama gün gelir devran döner onlar bana muhtaç olur. Ben yine yaparım tabi ama anlarlar yaptıklarını inşallah allahtan bulsunlar
Kızlar canım çok sıkkın nolur tesseli edin beni bi buraya girince morelim düzeliyor yoksa ağlayacamm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Burayada yazmıştım okuyan biliyordur yılbaşından 4 gün önce kv kp annesi kardeşi kızları bize geldiler yılbaşını bizde geçirip gittiler ne kadar yorulsamda sıkılsamda kızsamda ağırladım hizmetimi yaptım ellerini birşeye sürmeden yedi içti gittiler 10 gün oldular gideli..gittiğinden beri kaynanam aramadı nasılsın diye ama oğlunu arıyor biliyorum
Gitmeden burda rahatsızlandı biraz oraya gittigindede aradım nasıl oldun diye sonra 10 gün oldu aradığı yok dedim bari ben arayayım:2::2::2::2:
Biraz önce aradım ''nasılsın anne gittiginden beri aramadın bari ben arayayım dedim '' dedim sonra soğuk konuştu ve bana hattım kapanmıştı dedi baban faturayı ödememiş dedi yalan çünkü faturayı kp burda ödedi hem kendininkini hem kv ninkini ordan belli yalan olduğu dedim ve daha öncede böyle oldu gene aynı bahaneyi uydurdu bende ''eee anne oğluna ararken açıktıda beni arakenmi kapalı oluyor hattın, daha iki gün önce aradın oğlunu o zaman kapalı değilmiydi dedim'' anlamamazlıktan geldi ne dedin anlamadın ayaklarına yattı iyice sinirlendim tekrarladım dediğimi yalancı kadın bana ne dese beyenirsiniz ev telefonundan aradım dedi hayır dedim kendi numarandan aradın telefonu elimle oğluna verdim dedim ııkk kükk gene anlamazlıktan geldi elim ayagım titremeye başladı sinirden tamma anne öyle olsun hadi görüşürüz dedim kapaatım tel
Eşimi aradım anlattım olanı ve gıcık eşim ona ayrı bi kızgınım zaten gittiklerinde annesini arayıp benim adıma özür dilemiş çünkü ben baya kızdım hamile hamile hizmet ettim yoruldum kalkıpda biri yardım etmedi diye neden çağırdın diye demiş annesine eşimin adına özür dilerim kaynanada olsun oğlum önemli değil hamilelik demiş aldırmadık biz onlara demiş halbuki kötü bişi yapmadım ben haksızmıyım ama hamile hamile o kadar yoruldum ki anlatamam yardım etmediler otur biz yaparız bile demedilerr nasıl kızmayayım bensonra annesine demiş eşim aradı böyle böyle dedi diye sonra kaynanam aradı ben sana soğuk konuşmadım senden bişi görmedimki kötü anlamda felan diye ama dedim kim olsa öyle düşünür dedim 2 seferdir her aradığımda sorduğumda aramıyorsun diye hep aynı şeyi söylüyorsun dedim gene anlaşılmıyor dediğin dedi akşam ararım ben seni dedi kapadıı kv nin kulağında problem var cihaz kullanıyor ama işine geleni duyan biri işine gelmeyeni anlamdım diyor:2::2::2::2::2:
Çok sinirim bozuk kızlar napacam şaşırdım sonrasında eşime mesaj attım çok kırıldım hem sana hemde annene benim adıma özür dilemişin bide dedim geçecek gibide dedil dedim çok zoruma gitti dedim ne diyeyim ki dedii :2::2::2::2: Nefret ediyorum kaynanamdan yaa:2::2::2::2::2:
Kusura bakmayın kızlar çok doldum uzun yazdımm :2: :2: :2:
canım benimde işte herşeyimi aldılar. Insan çok sinirleniyo ya bide 1 hafta sonra benim düğünden görümcemin kaynının düğününde bilezik muhabbeti açıldı kv demezmi kızım bileziklerini bozdurma onlar için bi çeyrek takıver bilezik zor durumda kullanırsın diyeOrda diycektim eşim susuturdu ben insan değilmiyim benim bileziklerimi altınlarımı ne diye aldınız diye Ama gün gelir devran döner onlar bana muhtaç olur. Ben yine yaparım tabi ama anlarlar yaptıklarını inşallah allahtan bulsunlar
bizim de 2 hafta oldu nerdeyse dün akşam zorla olur gibi oldune berbat bişey yarabbim sen bize güç ver.... yavruma kıyamıyorum bizi ayıplarsa diye bi düşünce var manyakmıyım ben neeee
bu konuyla da ilgili yazceklerim varrr ama susuyorum bugün hırs ve sinir limitimi aştım devrelerim yanacak az sonraaaaaa
kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya
kızlar alo bırakın artık şunları bugünlük
kendiniz yormayın artık
bu konular bitmez
boşverin biz çalışır 50 grmlik bilşezk yaparız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?