2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Dot agrisini ceken bilirrr ahhh ahh :):):) acim iste yine acim daha almadim oda bi tuhaf

Benim dot agrim yok da pitisim agriyor:26:zaten artik goremiyom yukardan bakinca.ben yemekte catlayana kadar yiyom.ascilar cikmadan bi daha gidiyom yemekhaneye kalanlari yiyom

Pitisini goremiyonmuuu himm ilginc kiss gobus fotosu eklesene sen seni tontikkk seniiii D

herkese selam
diğer topiği biliyodum sadece bende diyodum temmuzda doğurcak ne kadar az kişi var
meyerse herkes burdaymış
rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi

Diger topik neresiiiii

daha onaylanmadı bide bu haber üzdü beni

Bakan Akdağ'dan doğum izni açıklaması - Memurlar.Net

erdoğan amcamıza mektup yazcaz bebişimle

Onaylanmayacakmiiiiii (

ben çınar ismine bayılıyorum ama bi yakınızda olduğu için eşimde bende istemedik ama bana çok güzel geliyo o isim

canlar yarın benm için büyük gün ikili testimiz yapılacak ense kalınlığı falan filan.. bebişimi görmeyeli 1 ayı geçti napıyo neydiyo haberim yok inşallah iyidir hareketlerini bi görsem içim rahatlıcak ama iki gündür kötü kötü rüyalar görüyorum dua edin benim için herşey yolunda olsunnnnnnn :s

Evet canım aynen benim hissettiklerinde öyle birşey ben 3 gündür hissediyorum elimi koymadan dahi seğirmeler belli oluyor bebişlerimizi tamamen hissetmemize az kaldı sanırım :)

Ben almadım daha canım nasipse haftaya doktora gidicez ondan sonra alırım artık sıkıyor pantolonlarım kıyamam bebeğim sıkışmasın(

Tatlım yaa iyi güldürdün beni :))) bebişin daha güzel tıklatıyordur ama daha keyifli olur :) en iyisini sen yapmışsın canım biz almadık daha düğme açıyoruz

haftasonu bende gidip lcw ve defactoya bakıcam hamiş pantalonlarına.

Bu arada bende 14.haftamdayım ne bir tıklarma ne bişr seyirme hiç bişey hissetmedim, ya da ben anlamıyorum

Canım amca hissedersin birde erkeklerde daha önce başlarmış bu seğirmeler benimkinin de daha belli değil cinsiyeti ama pipican hissediyorum hayırlısı inşallah 1 haftaya kadar sende hissedersin :)))

İnsaallh önemli bir sorun çıkmaz . Umarım gelişimi normal devam eder. Cok gecmis olsun. Allah yardımcın olsun

Hiç korkma isallah hersey yolundadir sende güzel haberlerle gelirsin kontrol yaklaştıkça be bile geriliyo korkuyorum aklına kötü seyler getirme hersey gayet normal ben doktordan önce söyledim bak yarında aynılarını duycan

inşallah canımcım teşekkür ederim kocişte bende uyuyamayız artık sabaha kadar iki deli döner dururuz :) inş. güzel haberler alırım bide cinsiyetini söylerse tadından yenmez

inşallah canımcım teşekkür ederim kocişte bende uyuyamayız artık sabaha kadar iki deli döner dururuz :) inş. güzel haberler alırım bide cinsiyetini söylerse tadından yenmez

Doğru tadından yenmez ama söylemezse üzülme bana erken demişti bidahakine demişti ama şanslıysan öğrenirsin annesi bilirim sabahlar olmaz şimdi

Doğru tadından yenmez ama söylemezse üzülme bana erken demişti bidahakine demişti ama şanslıysan öğrenirsin annesi bilirim sabahlar olmaz şimdi

çok önemli değil canım ilk olduğu için insan meraklanıyo hayal kuruyo onun için. önce sağlık tabi ki. rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıcakla doğurmamızı kucağımıza gülücüklerle almayı nasip etsin amiiiinnnnn

Benimde ilk anlıyorum seni hele merak hat safhada kelimeler yetmez anlatmaya âmin isallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi doğururuz

aman napalım ya
biz fark etmesek vucudumuzda büyük bi şavaş var
olacak bunlar demmeki
allahın işine karışmayın bakım

ay geldin şu 22 ocak artık şiştim patladım ya sıpamı özledim

Bende cok özledim sıpayi çok meraktayim gelsin 22 Ocak normalde cok sabirliyimdir herseye sabretmisimdir ama bebek olunca sabredemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…