2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
aman napalım ya
biz fark etmesek vucudumuzda büyük bi şavaş var
olacak bunlar demmeki
allahın işine karışmayın bakım

ay geldin şu 22 ocak artık şiştim patladım ya sıpamı özledim

benimde 28 iii... geçmiyorrrrrrrr güüüünleeeeeeeerrr ayyy ayyy ayyyyyy

canım 2 ay çoook uzun bir süre ve hamile olmaman normal olabilir.. ama reglin gecikti tekrar yumurtlama olmaz diye bişey yok tekrar yumurtlaman mümkün.. özel hastanelerde 50 tl muayene ücreti verip muayene olabilirsin.. doktor en azından söktürücü ilaç felan yazar sende biraz rahatlarsın.. bu arada teslerin negatif çıktıysa hamiş değilsin demektir...

ya eşim gün aşırı arayıp hastaneye soruyo sonuç çıktımı die zaten ama en sonunda onlarda bıkmış. eğer sonuçlarda şimdiye kadar bir olumsuzluk olsaydı size hemen haber verilirdi biz sizi arıcaz demişler. eğer omfalosel dışında beyinsel fonksiyonlaaında bir sorun yoksa doğduğunda hemen ameliyata alıcaklar bağırsaklarını içeri yerleştirmek için. bu saatten sonra daha iyi olmasını beklemiyorum zaten yeterki kötüye gitmesin bunada razıyım artık canım. henüz başaramadım tam olarak ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi sadece.

evet canım hepsi negatif çıktı aslında adet belirtileri var ama malesef hala kanama yok. ilaç kullanmamıyrum ben tansiyonum hastalığım var ne biliyim korkuyorum baya aslında benim adetim hep düzensizdi yani genetik bizim ailede hiç günü günü olduğunu bilmem ama bu ay aklıma böyle bi şüphe takıldı stres yaptım ondan da gecikti bu kadar galiba

[

Oh iyi iyi yemeye devam o zaman.kiz olacak heralde

ye kıss ohh yarasınnn
Canim ayar yeri var da belinde degil.kumas yer varya en ustunde onun.oyle olunca da kayiyor.kendim mi yaptirsam ne

yok kıısss ascık daha bekle olmuyo demek cok sismemisinnn

ay sarkmasınnnnn yacık kıss biseee fill dinasorrr su aygırı ve daha niceleri olabilirim
çünküü çoook yiyorum bu aralarrrrrr

kociş geldiii
ben gidiyorummm eveee
evden takılırım
öpüyorummm dötü ağrıyanlar
dötünüsden öptürün kocişe nazzz yapma zamanıııı
haydiiiii mckkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar güüüll güllll geberdim valla

döt ağrısıda ne yaa hahahahahaha alemsiniz yemin ederim

bu arada aranızda tek doymayan ve yemekten 1 saat sona acıkan bir benim sanıyordum sizin de ben kadar oburiks olduğunuzu duyunca rahatladım valla,

ben şimdiden 4 kg aldım yaaaaaaaaaaaaaa:26:

cnm çok tombul değilsen sıkıntı yapma

Benim dot agrim yok da pitisim agriyor:26:zaten artik goremiyom yukardan bakinca.ben yemekte catlayana kadar yiyom.ascilar cikmadan bi daha gidiyom yemekhaneye kalanlari yiyom

aile hekimliğine git cnm sabahtan kan testi yapıyolar ordada muayne eder doktor

aile hekimliğine git cnm sabahtan kan testi yapıyolar ordada muayne eder doktor

herkese selam
diğer topiği biliyodum sadece bende diyodum temmuzda doğurcak ne kadar az kişi var
meyerse herkes burdaymış
rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi

herkese selam
diğer topiği biliyodum sadece bende diyodum temmuzda doğurcak ne kadar az kişi var
meyerse herkes burdaymış

burda muhabbet bol cnm hoşgeldin

yaa kıslar bizim şu 24 haftalık doğum izni onaylanmışmı mail falanmı atsak napsak biz doğurmadan çıksın şu yasa artık :18:

herkese selam
meyerse herkes burdaymış

Amiiiinnnn rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah.
Baska yerdemi varmis yaa.hic gormedim.bura daha kalabaliktir eminim bi ara 25 kisi online di

burda muhabbet bol cnm hoşgeldin

yaa kıslar bizim şu 24 haftalık doğum izni onaylanmışmı mail falanmı atsak napsak biz doğurmadan çıksın şu yasa artık :18:

Ben cikti diye biliyorum.bizim mimar kiz 4 aydir izinde iki ay daha yokmus.1 ocakta haberlerde gostermisti onaylandi diye.hatta 3 aylik sigortayi devlet yatiracakmis isverene agir olmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…