aman napalım ya
biz fark etmesek vucudumuzda büyük bi şavaş var
olacak bunlar demmeki
allahın işine karışmayın bakım
ay geldin şu 22 ocak artık şiştim patladım ya sıpamı özledim
ivit güllüşüm
döt ağrısınında tıpta bi cevabını buldum
bizim kalça kemiği genişlemeye doğuma hazırlık yapmaya başlamış oda kuyruk sokumuna kadar gelen
ağrılara yol açabiliyormuşşş
yani sağlam mbi dötüm kalmıştı bile diyemiyorummmm
dötümüzde gitti desene
kocanda pek düşünceliymiş anacım
Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.
canım İnşallah testleriniz tertemizz çıkar çektiğin tüm stresi mutluluğunla unutuverirsin... Rabbim senin sınavını da böyle yazmış hepimizi ayrı sınıyo ama eminim bebeğin sapsağlıklı doğacak Rabbim koruyo minik meleklerii sen hiç stres yapıp telaşlanma... herşey çoooooooooooooooooooook güzel olacak canım beniiimmmmmmmm
hareketler içinde erken daha pıtırtılar var ama bebekmiii gazmı ayırt edemiyom ben vallaaa.... senin tontiş oynaşıyodur hem ben doktora sorduğumda bana 20.haftada hissedersin dediii iyiymiş didimmm
canım 2 ay çoook uzun bir süre ve hamile olmaman normal olabilir.. ama reglin gecikti tekrar yumurtlama olmaz diye bişey yok tekrar yumurtlaman mümkün.. özel hastanelerde 50 tl muayene ücreti verip muayene olabilirsin.. doktor en azından söktürücü ilaç felan yazar sende biraz rahatlarsın.. bu arada teslerin negatif çıktıysa hamiş değilsin demektir...
güsel güsel hepsinide sevdim
sena kızlar pek tatlı cimcime bi arkidişim vardı
çokta güzeldi iyiydi adı gibi olsun anasına benzesin
totosunu yediğim :)) ama senin pipicanın olacak
sen ikinciye senaa koyarsın
Valla canım banad pipican gibi geliyor senin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah totolarını yiyelim :)))))
Oh iyi iyi yemeye devam o zaman.kiz olacak heralde
ye kıss ohh yarasınnn
Canim ayar yeri var da belinde degil.kumas yer varya en ustunde onun.oyle olunca da kayiyor.kendim mi yaptirsam ne
he yaaa hiç bilmediğim ağrılar sancılar çekiyorum doğumdan sonra memikler sarkıyomuş bideeeeözel sütyenler satılıyomuş aklınızda bulunsun kullanmak lazımmış doğumdan 2-3 ay sonra.. çamaşırcı bi tanıdık dedi...
fil gibi olcez fiiillllll..... hani diyodum ya ben 1 kilo aldım heralde diyee söylemesi ayıp ben dün 15 dk wcde kaldımsonra bi tartıldım aynı kilomdayım... enem yemiş yemiş biriktirmişim hiçte farkında değilim heeeeeeee
güsel güsel hepsinide sevdim
sena kızlar pek tatlı cimcime bi arkidişim vardı
çokta güzeldi iyiydi adı gibi olsun anasına benzesin
totosunu yediğim :)) ama senin pipicanın olacak
sen ikinciye senaa koyarsın
Valla canım banad pipican gibi geliyor senin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah totolarını yiyelim :)))))
ben zaten bebek poposu totosu gıdıkı hayranıyım
sırf yemelik yaptım yaniii sıpamıııı
ısırırımmmmmmmmmm
kızlar güüüll güllll geberdim valla
döt ağrısıda ne yaa hahahahahaha alemsiniz yemin ederim
bu arada aranızda tek doymayan ve yemekten 1 saat sona acıkan bir benim sanıyordum sizin de ben kadar oburiks olduğunuzu duyunca rahatladım valla,
ben şimdiden 4 kg aldım yaaaaaaaaaaaaaa:26:
kızlar güüüll güllll geberdim valla
döt ağrısıda ne yaa hahahahahaha alemsiniz yemin ederim
bu arada aranızda tek doymayan ve yemekten 1 saat sona acıkan bir benim sanıyordum sizin de ben kadar oburiks olduğunuzu duyunca rahatladım valla,
ben şimdiden 4 kg aldım yaaaaaaaaaaaaaa:26:
Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.
aile hekimliğine git cnm sabahtan kan testi yapıyolar ordada muayne eder doktor
herkese selam
diğer topiği biliyodum sadece bende diyodum temmuzda doğurcak ne kadar az kişi var
meyerse herkes burdaymış
rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
herkese selam
diğer topiği biliyodum sadece bende diyodum temmuzda doğurcak ne kadar az kişi var
meyerse herkes burdaymış
rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
burda muhabbet bol cnm hoşgeldin
yaa kıslar bizim şu 24 haftalık doğum izni onaylanmışmı mail falanmı atsak napsak biz doğurmadan çıksın şu yasa artık :18:
Ben cikti diye biliyorum.bizim mimar kiz 4 aydir izinde iki ay daha yokmus.1 ocakta haberlerde gostermisti onaylandi diye.hatta 3 aylik sigortayi devlet yatiracakmis isverene agir olmasin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?