2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar kusura bakmayın bugün giremedim geçmişide okuyamadım 2li test sonuçlarımız çıktı bebeğim özürlü olabilirmis aminosentez istedi doktor ama ben yaptırmak istemiyorum gittim gördüm oğlumu parmağını emiyordu çok ağladım anlamadığım ense kalınlığı normal çıkmış. 1.05 yazıyo 11+5 de yapılmış test ama ikili test cut off değerinin altında yazıyo 1:257 yazıyo doktor özürlü olabilir dedi düşürtürüz isterseniz dedi asla dedim üniversiteye gönderdi gitmiycem ama ne diyorsunuz bide fbhcg 274 ng/ml yazıyo

canım boş yere kendinide bebeğinide üzme hem ense kalınlığıda normal çıkmış.unutmaki ihtimallerden ibaret doktorların o sonuçlarda gördükleri. sağlıklı olup olmayacağı allahın elinde sadece. kendini üzüp bebeğide kendinide hırpalama.
hepimiz allahın izniyle sağlıklı hayırlı çocuklar getireceğiz dünyaya....

amin canım inşallah anlamıyorum gelişimi bile 2 hafta önden gidiyo nasıl böyle oluyo eşimde aldırma sıvı dedi ölüm rişki varmış sıvı alınca özürlüde olsa bizim bebeğimiz dedi ama çok korktum bugün özüründen değil ya ölürse bebeğim ya kaybedersem diye inşallah Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

moralini bozma lütfen böyle çıkıp sağlıklı doğan o kadar çok ki.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Canım inan bütün içtenliğimle söylüyorum , sakın ha üzüleyim deme. Öyle çok kişiye söylüyorlar , özürlü olabilir diye. Komşunun torununa da aynı sana söylediğini söylemislerdi. Amniyosentez yapalım demişler. O da yaptırdı, yaptırdığına da bin pişman oldu. Bebeğin sıvısından fazla almışlar , az kalsın sağlam bebeği öldürüyorlardı. Bence de amniyosentez yaptırma. Gönlünü ferah tut. Birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptirabilirsin , orada ne olduğu kesin ve net bir sekilde ortaya çıkıyor zaten. Ayrıntılı ultrasonda hem ihtimal de vermiyorlar , kesin net bilgiler veriyorlar. İhtimal dediğin nedir ki , üzülmene değmez , inan ki seni rahatlatmak için söylemiyorum , içten böyle inandığım için söylüyorum. Ben bu yüzden hep ikili üçlü teste karsı olmusumdur. Durduk yerde hamislerin moralini sıfıra indiriveriyorlar. Allahın izniyle bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Canım benim sadece ihtimallerden ibaret hersey kesin olabilir mı bu bebeği Allah verdi o istemedikce bisey olmaz amniyosentez yaptırıp yaptırmamak sana kalmış kendini helak etme sakın ense kalınlığı normal çıkmıştı diyosun anlamadım ki esinlere birbirinize destek olun duş edicem sana ne olur kendini uzme kaç kişiden duydum böle söylenen sapasaglam olan burda okudum hatta inancını kaybetme yanındayız hepimiz birbirimizi bilmesekte

aynen ne olursa olsun onlar bizim bebeklerimiz. sağlıklı olsalarda olmasalarda tabiki hepimiz sağlıklı olmasını isteriz inşallahta öyle olacaklar.yüzde yüz özürlü doğacak denilip sapasağlam doğan bebekler var (birtanesine bizzat bi yakınımdan şahidim ve öyle hiperaktif akıllı bir çocukki)
herşey güzel olacak bir doğsalarda evde azcık ses olsa yawwwwww::)

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri. Okulun son zamanları olduğu için internete giremiyorum. Umarım herkes bebişleriyle çok iyidir.

Bence üniversiteye gidin ve tekrar sonuçları değerlendirme yaptırın ve kendinizi de boşuna üzmeyin. Allah büyük O'ndan başka hiç kimse bilemez. Bebişinize bol bol dua edin.

Yarın benim de 2li testim var ve biraz tedirginim,korkuyorum. Bir de ikiz olduğu için sonuçlara da pek takılmak istemiyorum. Doktora ikiz gebelikte 2li test yapılıyor mu diye sorduğumda, ikiz olduğunu belirtiriz ve her ihtimale karşı yapalım kaydecek bir şeyimiz olmaz dedi. Bana da mantıklı geldi. Allah bütün bebişlerimize sağlık ve uzun ömür versin. Yaradan Rabbim sıfatlarını,aklını düzgün eylesin. Amin

başka doktora git canım 1 doktora takılıp kalma ense kalınlığı normalse ne sorunu varmış ki?

canım hepimiz tedirginiz yavrumuz onlar bizim ömür boyu başımızın tacı iyi olmalarını istiyoruz inşallah iyi olur herşey dua edelim bol bol ..

moralini bozma lütfen böyle çıkıp sağlıklı doğan o kadar çok ki.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

başka doktora git canım 1 doktora takılıp kalma ense kalınlığı normalse ne sorunu varmış ki?

Allah hepinizden bir değil bin kere razı olsun arkadaşlar iyiki varsınızz... aminosentez yaptırmıycam kararımı verdim şimdi size değerleri yazcam.. dua etmekten başka bişey yapmıycam bugün hatta eşime dedim ben hiç gitmek istemiyorum doktora bidaha o kadar kötü oldum.şubat 10 da bidaha bakalım dedi değerleri yazıyorum şimdi

serbest bhcg 274 ng/ml 6.15 düzeltilmiş mom
papp-a 2,53 mıu/ml 1,18 düzeltilmiş mom
nt 1,05 mm
riskler: kombine risk 1:1483
İKİLİ TEST 1:257 ( ANORMAL OLAN BUYMUŞ ABLA )
yaş riski 1:985
trisomy 13/18+nt <1:10000 cut off değerinin altında

işte değerlerimiz sanki bhcg baya yüksek geldi bana doktor onla ilgili bişi demedi ama

Allah sana saglık versin ilk önce o ne demek Bidaha gitmicem böle karamsar olma başka doktora gidebilirsin böle icine kapanırsan olmaz ama degerlerden anlamıyorum ama bilen arkadaslar vardır su hayatta kesin diyebileceğimiz hiçbirşey yok 1 saat sonra ne olacağımız belli mı hersey iyi olacak Canım

haklısın canım ama moralim çok bozuldu inan korkuyorum doktora gitmeye ultrasonda görünce ağladım inan ilk defa..inşallah birşey olmaz hiçbirimizin bebeğine şuna bak annelik diyorum ne garip daha karnımızdayken bu kadar bağlıyız çıkınca nasıl olcak acaba.. dua edicem bol bol yapılacak birşey yok..

Canının sıkılması o kadar normal hangimiz düşünmeyiz ki ama doktor sana sadece olabilir demiş bu yüzden doktora gitmemek olur mu görmeden durabilirmiyiz hiç ben o kadar inanıyorum ki bisey olmadığına ve bisey cikmicagina gönlünü ferah tut hersekilde evlat bizim evladımız icimize öle bi annelik duygusu geldi ki bu herseye bedel böle söylenipte iyi olan o kadar çok varki bunu duşun

Canım başka doktorlara da git ense ölçümü normal çıktıysa birşey yoktur Allah'ın izniyle başka doktorda testlerini tekrarla .

Tatlım degerleri yorumlayacak bilgiye sahip değilim ancak şunu söyleyebilirim. Kaç yasında olduğunu bilmiyorum ama yaşı ileri olan hamislerin büyük bir yüzdesinde ikili test sonuclarında riskin yüksek olduğunu söyledi doktorum. Ben de 30 un üstündeyim. Doktorum dedi ki sana ikili test yapmayalım , çünkü bebek sağlam olsa bile risk yüksek çıkıyor dedi. İstersen direk amniyosentez yapabiliriz ancak amniyosentezin de riskleri var dedi. Ben de istemiyorum dedim. Ben de bir kaç hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptiricam. Dediğim gibi lütfen moralini bozma

canım kendini üzme ne olur,kesin bir durum yok ortada şu anda.bence üniversiteye git sonucunu göster doktora onun da fikrini al,bu olasılıkla oraya giden tek kişi değilsin kimbilir kaç kişi geliyo oraya günde,hem konuya daha hakimdir seni rahatlatıcı açıklamalr yapabilir.tabi ki en son karar sana ve eşine ait.istemediğin bir şeyi kimse sana yaptıramaz.benim bir arkadaşımın başına da geldi,o yaptırdı bunu sonuç temiz çıktı(3 gün yattı) şu anda allah bağışlasın bir oğlu var maşallah.neden sende böyle olmayasın.hayırlısıyla sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah.dualarım seninle canım

iyide ikili testin normal değeri 1:250 senin sadece 7 fazla çıkmış

için rahat olsun cnm bebişinide üzme ense normalse bi problem yoktur ayrıntılı ultrasonda çıkar zaten bi problem varsa ama başka doktorada göster sonuçlarını bi prof a göster derim hangi şehirdesin bilmiyorum ama izmirde servet bey diye bi prof var down sendromu hakkında baya iyi bir adam izmirdeysen ona gidebilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…