2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

eheeeeeeeee çok pis bu herifler anacım... benimkilerde çok fecii olduuuuuuuu taşıyamıyorum artık

oyyyyyyyy canım benimmmm arabanın hevesi ve heyecanıyla düşünememiştir belkide... kıyamam ben sanaa... durumun nasıl şimdii minik meleğimiz napıyooooooo..???

uzun bi toplantıdan sonra gene geldik
ve ben bu yediklerime ne oluyo çok merak ediyorum
bi çok acıkıyorum bide midem bulanıyo kaydı bende şakül falan kalmadı

eneeemm bende hiç doymuyom nedenkiiiiiii
geçen akşam yemeği yedik eşim geç bitirdi biraz dayanamadım sofrayı kaldırmadan 1 tabak daha yemek yedimmm içimde canavar vaaaaaaaaaaarrrr

geçen akşam yemeği yedik eşim geç bitirdi biraz dayanamadım sofrayı kaldırmadan 1 tabak daha yemek yedimmm içimde canavar vaaaaaaaaaaarrrr

bende ole sürekli yeme halindeyim sonumu mreka ediyorum yuvarlanan plates topu olarak artık

hıhımmmm çoook zararlıı cocugunnn ekşii suratlıı olurrrrrrmuşşş
yokk kısss ne zararı ben kaç kg yedim bilmiyorum valla
oyyyyh olsada şıpırdattsam :125:
Oh iyi iyi yemeye devam o zaman.kiz olacak heralde
canım ben lcw dan aldım hamile pantolonu belinde lastikli dügme var..ordan ayarlıyorum çok memnunum..nasıl hamile pantolonuymuş ki o ayar yeri yok benim bildigim özelligi zaten ayarlı olması..

Canim ayar yeri var da belinde degil.kumas yer varya en ustunde onun.oyle olunca da kayiyor.kendim mi yaptirsam ne

ya genetik incelemenin net sonucunu bekliyoruz canım. bugün tam 21 gün oldu haftaya ararlar umarım. sonuç elimize geçince cerrahpaşaya gidicez tekrar. şuana kadar gelişimi normal gözüküyo ilerde ne olur rabbim bilir. bebeği henüz hissetmiyorum 13 gündürde ağır grip geçiriyorum. moral bozukluğumu tam olarak atamadım zaten. hem bedenen hem manen güçsüz düştüm. dün ateşim 38.9 a çıktı acilde serum taktılar gece. öle idare ediyorum ne iyi ne kötü işte.

aynen bende öyleyim güllüşüm
hem midem kötü oluyo hemde
acıkıp duruyorum 15dk geçmiyo
bi guruldama geliyoooo

bisde geecen eve bişe istedik bana 3 söyle dedim adam elinden teli düşürüyordu soka girdi
yiyemessin dedi ivit yiyemedim ama kalanıda yatmadan yidim hihihihihihi:125:
:125::125::125::125::125::125::125::125:

daha çatlamadık bakalım
ben ve biciklerim üçümüs haa bide sıpam yaşam mücadelesi veriyozzz yeminle
irmegan bazen dötüm bile ağrıyooo bu yaşıma geldim döt ağrısı neymiş gördüm

he yaaa hiç bilmediğim ağrılar sancılar çekiyorum doğumdan sonra memikler sarkıyomuş bideeee özel sütyenler satılıyomuş aklınızda bulunsun kullanmak lazımmış doğumdan 2-3 ay sonra.. çamaşırcı bi tanıdık dedi...

bende ole sürekli yeme halindeyim sonumu mreka ediyorum yuvarlanan plates topu olarak artık

fil gibi olcez fiiillllll..... hani diyodum ya ben 1 kilo aldım heralde diyee söylemesi ayıp ben dün 15 dk wcde kaldım sonra bi tartıldım aynı kilomdayım... enem yemiş yemiş biriktirmişim hiçte farkında değilim heeeeeeee

canım İnşallah testleriniz tertemizz çıkar çektiğin tüm stresi mutluluğunla unutuverirsin... Rabbim senin sınavını da böyle yazmış hepimizi ayrı sınıyo ama eminim bebeğin sapsağlıklı doğacak Rabbim koruyo minik meleklerii sen hiç stres yapıp telaşlanma... herşey çoooooooooooooooooooook güzel olacak canım beniiimmmmmmmm

hareketler içinde erken daha pıtırtılar var ama bebekmiii gazmı ayırt edemiyom ben vallaaa.... senin tontiş oynaşıyodur hem ben doktora sorduğumda bana 20.haftada hissedersin dediii iyiymiş didimmm

Son düzenleme:

ya zayıf olup sadece göbek olan gebelere bayılıyorum ben zaten iriyim bide üsütne koyuyorum bakalım hayırlısı

kuzular bende çok yiyorum ve işin kötü tarafı doymuyorum ama tutuyom kendimi zaten pek kilo aldım sona doğru 20 leri bulcam diye korkuyorum

ya zayıf olup sadece göbek olan gebelere bayılıyorum ben zaten iriyim bide üsütne koyuyorum bakalım hayırlısı

ehee benimde kesin elim yüzm bacaklarım şişecek öyle doğuyo içimee.... son aylarda oram buram şişti çok kilo aldım bi gelseydi oğluşum kızışım dicez heee o günler gelseydi bi iyiydiiiiiiiiii

Son düzenleme:

aman napalım ya
biz fark etmesek vucudumuzda büyük bi şavaş var
olacak bunlar demmeki
allahın işine karışmayın bakım

ay geldin şu 22 ocak artık şiştim patladım ya sıpamı özledim

kocanda pek düşünceliymiş anacım

Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…