hihihihihihihih bide demiyolarmı ben yaptım ben yaptımmm
ozaman hemen bitane kendime dar paça alayım üstüde görünmes nasıl olsaa
hihihihihihihihihihihihihi benimki tam kapasiteeeeee
koca memmikliii oldummm sütyenleri doldurdummmmmmmmmmmDDDDDDDDD
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bizde geçen ay aldık araba. sen eltinden yana dertlisin ben eşimden. benimkinin arabayı almaya gel beraber gidelim dediği anı söylüyorum. hastanede biyopsi yapıldı karnımdan. bebeğin eşinden parça aldılar doktor 3 gün istirahat verdi. hastaneden çıktık ben bitkin vaziyetteyken beni araba almaya yanlızmı göndericen dedi bi araba laf etti. neyse 2 vesaitle karşıya geçtik galeriye gittik düşün bakalım. 4 saat işlemlerin bitmesini sandalye tepesinde bekledim. bazen o kadar düşüncesiz oluyolarki o günü hiç unutmıcam
uzun bi toplantıdan sonra gene geldik
ve ben bu yediklerime ne oluyo çok merak ediyorum
bi çok acıkıyorum bide midem bulanıyo kaydı bende şakül falan kalmadı
eheeeeeeeee çok pis bu herifler anacım... benimkilerde çok fecii olduuuuuuuu taşıyamıyorum artık
daha çatlamadık bakalım
ben ve biciklerim üçümüs haa bide sıpam yaşam mücadelesi veriyozzz yeminle
irmegan bazen dötüm bile ağrıyooo bu yaşıma geldim döt ağrısı neymiş gördüm
eneeemm bende hiç doymuyom nedenkiiiiiii
geçen akşam yemeği yedik eşim geç bitirdi biraz dayanamadım sofrayı kaldırmadan 1 tabak daha yemek yedimmmiçimde canavar vaaaaaaaaaaarrrr
eheeeeeeeee çok pis bu herifler anacım... benimkilerde çok fecii olduuuuuuuu taşıyamıyorum artık
daha çatlamadık bakalım
kız benimde dötüm ağrıyo
ya bende nedir bu diyip duruyodum
Oh iyi iyi yemeye devam o zaman.kiz olacak heraldehıhımmmm çoook zararlıı cocugunnn ekşii suratlıı olurrrrrrmuşşş
yokk kısss ne zararı ben kaç kg yedim bilmiyorum valla
oyyyyh olsada şıpırdattsam :125:
canım ben lcw dan aldım hamile pantolonu belinde lastikli dügme var..ordan ayarlıyorum çok memnunum..nasıl hamile pantolonuymuş ki o ayar yeri yok benim bildigim özelligi zaten ayarlı olması..
oyyyyyyyy canım benimmmm arabanın hevesi ve heyecanıyla düşünememiştir belkide... kıyamam ben sanaa... durumun nasıl şimdii minik meleğimiz napıyooooooo..???
uzun bi toplantıdan sonra gene geldik
ve ben bu yediklerime ne oluyo çok merak ediyorum
bi çok acıkıyorum bide midem bulanıyo kaydı bende şakül falan kalmadı
eneeemm bende hiç doymuyom nedenkiiiiiii
geçen akşam yemeği yedik eşim geç bitirdi biraz dayanamadım sofrayı kaldırmadan 1 tabak daha yemek yedimmmiçimde canavar vaaaaaaaaaaarrrr
daha çatlamadık bakalım
bende ole sürekli yeme halindeyim sonumu mreka ediyorum yuvarlanan plates topu olarak artık
kız benimde dötüm ağrıyo
ivit güllüşüm
döt ağrısınında tıpta bi cevabını buldum
bizim kalça kemiği genişlemeye doğuma hazırlık yapmaya başlamış oda kuyruk sokumuna kadar gelen
ağrılara yol açabiliyormuşşş
yani sağlam mbi dötüm kalmıştı bile diyemiyorummmm
ya genetik incelemenin net sonucunu bekliyoruz canım. bugün tam 21 gün oldu haftaya ararlar umarım. sonuç elimize geçince cerrahpaşaya gidicez tekrar. şuana kadar gelişimi normal gözüküyo ilerde ne olur rabbim bilir. bebeği henüz hissetmiyorum 13 gündürde ağır grip geçiriyorum. moral bozukluğumu tam olarak atamadım zaten. hem bedenen hem manen güçsüz düştüm. dün ateşim 38.9 a çıktı acilde serum taktılar gece. öle idare ediyorum ne iyi ne kötü işte.
he yaaa hiç bilmediğim ağrılar sancılar çekiyorum doğumdan sonra memikler sarkıyomuş bideeeeözel sütyenler satılıyomuş aklınızda bulunsun kullanmak lazımmış doğumdan 2-3 ay sonra.. çamaşırcı bi tanıdık dedi...
fil gibi olcez fiiillllll..... hani diyodum ya ben 1 kilo aldım heralde diyee söylemesi ayıp ben dün 15 dk wcde kaldımsonra bi tartıldım aynı kilomdayım... enem yemiş yemiş biriktirmişim hiçte farkında değilim heeeeeeee
he yaaa hiç bilmediğim ağrılar sancılar çekiyorum doğumdan sonra memikler sarkıyomuş bideeeeözel sütyenler satılıyomuş aklınızda bulunsun kullanmak lazımmış doğumdan 2-3 ay sonra.. çamaşırcı bi tanıdık dedi...
Fil gibi olcez fiiillllll..... Hani diyodum ya ben 1 kilo aldım heralde diyee söylemesi ayıp ben dün 15 dk wcde kaldımSonra bi tartıldım aynı kilomdayım... Enem yemiş yemiş biriktirmişim hiçte farkında değilim heeeeeeee
ya zayıf olup sadece göbek olan gebelere bayılıyorum ben zaten iriyim bide üsütne koyuyorum bakalım hayırlısı
ivit güllüşüm
döt ağrısınında tıpta bi cevabını buldum
bizim kalça kemiği genişlemeye doğuma hazırlık yapmaya başlamış oda kuyruk sokumuna kadar gelen
ağrılara yol açabiliyormuşşş
yani sağlam mbi dötüm kalmıştı bile diyemiyorummmm
kız benimde dötüm ağrıyo
yaa sizdedemi var döt ağrısı benimde bi haftadır var kimseye söyleyemedim dötüm ağrıyo diye :)bide benim memikler kafam gibi oldu valla yakında süt market olacakmışım koçişim öle diye akşam bana bebe yağı almış gelirken sırf dalga gecmek için diyoki senin memiklere masaj yapmak lazımmış sonra dizlerine kadar sarkarmış haberin olsun diyo evcil öküz işte ben ne düşünüyom adam ne derdinde
yaa sizdedemi var döt ağrısı benimde bi haftadır var kimseye söyleyemedim dötüm ağrıyo diye :)bide benim memikler kafam gibi oldu valla yakında süt market olacakmışım koçişim öle diye akşam bana bebe yağı almış gelirken sırf dalga gecmek için diyoki senin memiklere masaj yapmak lazımmış sonra dizlerine kadar sarkarmış haberin olsun diyo evcil öküz işte ben ne düşünüyom adam ne derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?