2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm hep diyorum bu durumlarda tek doktora bağlı kalma sakın
benim büyük eltimin kızınanda doktor down sendromu kesin haftaya gel alalım dedi
eltim şoka girdi bu bebek için 6 yıl bekledi kadın
sonra şimdi benimde gittiğim doktora gitti
down sendromu bebeklerde uzman die
hocamız bu çocuk cam gibi bişeyi yok dedi
bu tesleri her lab. yapamıyomuş bu testler ince yapılması gerikomuş
bütün testlerii yeniledi
artı bizimkilerin içi rahat etsin die bir sürü test yaptı
ve kızmız şimdi 3 yaşında bi gör
seni bile ayakta uyutur
cin mi cin
bence başka doktora git

cnm bencede ankara sana kaç saat atla gel ankaraya bir sürü bu konuda gidip yüreğiini rahatlatabileceğin doktor var
bu fikrin oldukça iyi
bole 9 ay geçmez
sen burda bi doktora mutlaka gözük

Cnım öncelikle Allah yardımcın olsun hiç bişey olmaz inşallah ilerde bebişine anlatıp gülersiiz inşallah...herkes bişey olmaz merak etme diyebilir benim görüşüm ne gerekiyosa yapman elinden gelen ne varsa başka bi doktorada görünebilirsin ama aynı şeyi söylerlerse aminosentez derlerse hiç düşünme yaptır bu şartlarda nasıl için rahat eder değilse net bişey söylenene kadar bütün tahlillerini yaptır, senin için dua edicem bende sağlıkla kavuş inş bebişine...

daha onaylanmadı bide bu haber üzdü beni

Bakan Akdağ'dan doğum izni açıklaması - Memurlar.Net

erdoğan amcamıza mektup yazcaz bebişimle
Kendimi 6 aya hszirlamistim.butun planlarim degisti yaaa.uziuldumm.zsten bakici tutacam bebegime

Ayni testleri baska bi merkezde yaptir bence.ablamin iki bebegine de oyle dediler ve tanidigim bircok kisiye.uzme kendini.cok kucuk bir hata yuzunden yanlis sonuclar verebiliyor testler.bebegini de kendini de uzme.git devlet hastanesinde yaptir bi de test i.

Aaaaa bak işte bir olumsuzluk olsaydı size hemen haber verilirdi demiş bence kötü bi sonuç çıkmayacak sen içini ferah tut.. meleğimiz sapasağlamm gelicek dünyayaaa yerim ben onun totosunuuuuuuuuuuuuuu tosuncukkkkk....

canım bence üzme kendini bi doktora daha görünmende fayda var kalan zamanını soru işaretleriyle geçirmektense tam net sonuç alırsın bencede ankaraya gel iyi bi doktor bizde araştırırızz senin için ankaradayız... İnşallah sonucun normal çıkar olduki allah vermesin yine aynı sıkıntılar çıktı en azından bebeğini aldırmıycan için hazırlıklı olursun bende ikili testi yaptırmadım böyle bi sonuçla karşılaşırsam diye nasıl doğarsa her şekli her hali kabulümdür sende öyle düşünüyosun en azından kendini ferahlatmaya ihtiyacın var... o yüzden ikinci bir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum canım.. dediğim gibi ben, güllümsün diğer ankarada olan arkadaşlar hepimiz sana doktor konusunda yardımcı oluruz hiç sıkıntı yapma kendine olurmu... biz yanındayız senin bi habeine bakar herşey haberin olsun canım arkadaşımmm

çok geçmiş olsun canım umarım bi sıkıntısı yoktur... Rabbim minik meleğini korusun hem arkadaşının hemde bizlerin...

Dualarınızı okudum kısslar..

İrmegan cım arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah)

Allah razı olsun canım darısı isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun İnşallah...

kızlar dün akşam iş çıkışı eşimle arabamızı almaya gittiiiikkkk kırmızı tostosumuzu aldıkk sonra eşimle benim annemlere gittik 2 saat kadar oturduk orda benim annemlerede uğrayalımmı dedi tabi uğrayalım dedim... kayınbabam rahatsız bide dün baya bi stres sinir yapmış yatmış uyumuş kalkmakta istemedi kemoterapi aldığı için psikolojik durumu pek iyi değil... neyse kayınvalideyle oturduk naptınız ne ettiniz nasıl oldu anlattı işte eşim herşeyi... hayırlı olsun kazasız belasız binin dedi eltimle ilgili sıkıntısı varmış ondanda bahsetti.. haaaaaaaaa bu arada dün demiştim yaa eltim duvar kağıtlarına bakmak için izin almış bende o yüzden iş yerine geri döndüm demiştim okuyan bilir eltim dün iş çıkışı direk kuaföre gitmiş saçları karameldi siyafa boyatmış saçlarını ve bunuda facete paylaşmış şaka gibi yaaaaa yemin ediyorum şaka gibiii.....

neyseeee allaha havale ettim... bugün çalışmıyoruuummm birazdan kahvaltımı yapıııppppp kuaföre ağdaya gidicemmm orman bakanlığınıda geçtim kızlarrr görüşürüz yineeeeeeeeeee canlarımmm öptüm koccaman hepiciiiniziiiiiiiiiiii

Anaaammm eltiye bak sen :26:

Kızlarrrrrrr ben ki hergün düzenli saati bile sekmeden tuvalete çıkan bennn 3-4 günde bir çıkıyorum.Feci derecede kabız olmuşum,çok ama çok afedersiniz dışkımın rengi simsiyah,çıkana kadar beni ağlatıyo.Bağsur olmaktan korkuyorum,bazen az biraz kan bile görüyorum peçete.Böyle konuştuğum için çok özür dilerim pis konular ama benle aynı durumda olanlarınız varmı canlarım

kazasız belasız binmek nasip olur inşallah, bu arada dua listesine beni de eklermisinnn :)

kasasız belasız kullanmayı nasip etsin allahım canım gözünüz aydın.
eltinide takma bende bizim eltiyi(8 yıllık arkadaşım üstelik) allaha havale ettim

İrmegan arabanız hayırlı olsun tatlım. Allah kazasiz belasiz , kötü nazarlardan uzak , bebisinle birlikte mutlu mesut kullanmayı nasip etsin

günaydın güzel temmuz annelerii.... test sonuçlarım sonuçta çıktı yada benim yeni haberim oldu işte. iyimiş çok şükür. ama acaip sancılar içindeyim. göbüşümün altında yatay olarak kesik gibi 5-10 saniye süren sancılar giriyor. bazende alttan üste doğru kesiliyor gibi incecik bi sancı oluyor. doktorumu aradım normal dedi.. sanırım büyüyor.. bende haberler böyle pazartesi doktora gidicezzzzzzzzzzzzzzz inşallah sağlıklıdır iyi şeyler duyarım vee birde cinsiyeti umarım söyler artık doktor amcamız :)

Gecmis olsun.activia yogurt ye ise yariyor.bi de basur olmamak icin azicik yag surebilirsin totosuna.bende cok korkuyorum basurdan.doktoruna soyle mutlaka.fitil verir belki.kana karismadigi icin bebege bisey olmaz.ama mutlaka doktora sor.

Gecmis olsun.activia yogurt ye ise yariyor.bi de basur olmamak icin azicik yag surebilirsin totosuna.bende cok korkuyorum basurdan.doktoruna soyle mutlaka.fitil verir belki.kana karismadigi icin bebege bisey olmaz.ama mutlaka doktora sor.

saol canım, bu ilacı kullandığüım sürece böyle olacak heralde,doktoruma söylemeliyim,acı yemekte aklıma geldi onunda katkısı olabilir.Dediğin gibi bugün marketten activia yoğurtta alacağım,teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun sakin üzme kendini ve bebeğini başka doktoda it tek bir doktorun dediğine bakma hem ankaralısın oraya git orda imkanlar daha iyidir eminin ordaki doktorlarada göster bence sakın üzme umutsuzluğa kapılma allahtan ümit kesilmez canım...bizide üzme tamammı

Gözünaydin. Test sonucların iyi çıktıysa , sancıların sonucu da iyi demektir. rahim büyüyor , benim de sancılarım oluyor arasira. Sırt ve bel ağrılarım da beni bayağı bir rahatsız ediyor. İNsallah doktordan güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…