kızlar kusura bakmayın bugün giremedim geçmişide okuyamadım 2li test sonuçlarımız çıktıbebeğim özürlü olabilirmis aminosentez istedi doktor ama ben yaptırmak istemiyorum gittim gördüm oğlumu parmağını emiyordu çok ağladım anlamadığım ense kalınlığı normal çıkmış. 1.05 yazıyo 11+5 de yapılmış test ama ikili test cut off değerinin altında yazıyo 1:257 yazıyo doktor özürlü olabilir dedi düşürtürüz isterseniz dedi asla dedim üniversiteye gönderdi gitmiycem ama ne diyorsunuz bide fbhcg 274 ng/ml yazıyo
canlarım yaşım 23.afyondayım bide burda çokda düzgün doktor yok açıkcasıyazdıklarınız çok rahatlattı çok sağolun hepiniz ksk bende baktım canm öyle yazıyodu 250 yazıyodu sınnır ama doktor aminosentez alalım sevk ediyim dedi.olmazsa ankaraya gideyim diyorum. bu arada ayrıntılı ultrason dediğiniz renkli ultrasonmu 3 boyutlu olan??
Allahım hepimizin yardımcısı olsun gerçekten anneliğin her devresi çok zormuş bunu iyce anladım 3 ay düşcekmi korkusu sonra sağlıklımı korkusu sonra erken doğcakmı korkusu Allahım bize sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi inşalllahh
canlarım yaşım 23.afyondayım bide burda çokda düzgün doktor yok açıkcasıyazdıklarınız çok rahatlattı çok sağolun hepiniz ksk bende baktım canm öyle yazıyodu 250 yazıyodu sınnır ama doktor aminosentez alalım sevk ediyim dedi.olmazsa ankaraya gideyim diyorum. bu arada ayrıntılı ultrason dediğiniz renkli ultrasonmu 3 boyutlu olan??
Allahım hepimizin yardımcısı olsun gerçekten anneliğin her devresi çok zormuş bunu iyce anladım 3 ay düşcekmi korkusu sonra sağlıklımı korkusu sonra erken doğcakmı korkusu Allahım bize sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi inşalllahh
Kendimi 6 aya hszirlamistim.butun planlarim degisti yaaa.uziuldumm.zsten bakici tutacam bebegimedaha onaylanmadı bide bu haber üzdü beni
Bakan Akdağ'dan doğum izni açıklaması - Memurlar.Net
erdoğan amcamıza mektup yazcaz bebişimle
kızlar kusura bakmayın bugün giremedim geçmişide okuyamadım 2li test sonuçlarımız çıktıbebeğim özürlü olabilirmis aminosentez istedi doktor ama ben yaptırmak istemiyorum gittim gördüm oğlumu parmağını emiyordu çok ağladım anlamadığım ense kalınlığı normal çıkmış. 1.05 yazıyo 11+5 de yapılmış test ama ikili test cut off değerinin altında yazıyo 1:257 yazıyo doktor özürlü olabilir dedi düşürtürüz isterseniz dedi asla dedim üniversiteye gönderdi gitmiycem ama ne diyorsunuz bide fbhcg 274 ng/ml yazıyo
ya eşim gün aşırı arayıp hastaneye soruyo sonuç çıktımı die zaten ama en sonunda onlarda bıkmış. eğer sonuçlarda şimdiye kadar bir olumsuzluk olsaydı size hemen haber verilirdi biz sizi arıcaz demişler. eğer omfalosel dışında beyinsel fonksiyonlaaında bir sorun yoksa doğduğunda hemen ameliyata alıcaklar bağırsaklarını içeri yerleştirmek için. bu saatten sonra daha iyi olmasını beklemiyorum zaten yeterki kötüye gitmesin bunada razıyım artık canım. henüz başaramadım tam olarak ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi sadece.
amin canım inşallahanlamıyorum gelişimi bile 2 hafta önden gidiyo nasıl böyle oluyo eşimde aldırma sıvı dedi ölüm rişki varmış sıvı alınca özürlüde olsa bizim bebeğimiz dedi ama çok korktum bugün özüründen değil ya ölürse bebeğim ya kaybedersem diye inşallah Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kızllaarr çok mutsuzumm bugün 5 buçuk aylık hamile arkadaşım merdivenlerden düşmüşaradı beni ağlıyodu. ssk ya gitmiş yakın diye orda da ilgilenmemişler çok. Aklım onda kaldı. Arayamadım da bi daha rahatsız etmiyim diye. Dua ediyorum duyduğumdan beri. Sizlerde dua edebilir misiniz? İnşallah bişey olmaz Masal Bebişe ((
Dualarınızı okudum kısslar..
İrmegan cım arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah)
kızlar dün akşam iş çıkışı eşimle arabamızı almaya gittiiiikkkk kırmızı tostosumuzu aldıkksonra eşimle benim annemlere gittik 2 saat kadar oturduk orda benim annemlerede uğrayalımmı dedi tabi uğrayalım dedim... kayınbabam rahatsız bide dün baya bi stres sinir yapmış yatmış uyumuş kalkmakta istemedi kemoterapi aldığı için psikolojik durumu pek iyi değil... neyse kayınvalideyle oturduk naptınız ne ettiniz nasıl oldu anlattı işte eşim herşeyi... hayırlı olsun kazasız belasız binin dedi eltimle ilgili sıkıntısı varmış ondanda bahsetti.. haaaaaaaaa bu arada dün demiştim yaa eltim duvar kağıtlarına bakmak için izin almış bende o yüzden iş yerine geri döndüm demiştim okuyan bilir eltim dün iş çıkışı direk kuaföre gitmiş saçları karameldi siyafa boyatmış saçlarını ve bunuda facete paylaşmış şaka gibi yaaaaa yemin ediyorum şaka gibiii.....
neyseeee allaha havale ettim... bugün çalışmıyoruuummm birazdan kahvaltımı yapıııppppp kuaföre ağdaya gidicemmm orman bakanlığınıda geçtim kızlarrrgörüşürüz yineeeeeeeeeee canlarımmm öptüm koccaman hepiciiiniziiiiiiiiiiii
kızlar dün akşam iş çıkışı eşimle arabamızı almaya gittiiiikkkk kırmızı tostosumuzu aldıkksonra eşimle benim annemlere gittik 2 saat kadar oturduk orda benim annemlerede uğrayalımmı dedi tabi uğrayalım dedim... kayınbabam rahatsız bide dün baya bi stres sinir yapmış yatmış uyumuş kalkmakta istemedi kemoterapi aldığı için psikolojik durumu pek iyi değil... neyse kayınvalideyle oturduk naptınız ne ettiniz nasıl oldu anlattı işte eşim herşeyi... hayırlı olsun kazasız belasız binin dedi eltimle ilgili sıkıntısı varmış ondanda bahsetti.. haaaaaaaaa bu arada dün demiştim yaa eltim duvar kağıtlarına bakmak için izin almış bende o yüzden iş yerine geri döndüm demiştim okuyan bilir eltim dün iş çıkışı direk kuaföre gitmiş saçları karameldi siyafa boyatmış saçlarını ve bunuda facete paylaşmış şaka gibi yaaaaa yemin ediyorum şaka gibiii.....
neyseeee allaha havale ettim... bugün çalışmıyoruuummm birazdan kahvaltımı yapıııppppp kuaföre ağdaya gidicemmm orman bakanlığınıda geçtim kızlarrrgörüşürüz yineeeeeeeeeee canlarımmm öptüm koccaman hepiciiiniziiiiiiiiiiii
Anaaammm eltiye bak sen :26:
Kızlarrrrrrrben ki hergün düzenli saati bile sekmeden tuvalete çıkan bennn 3-4 günde bir çıkıyorum.Feci derecede kabız olmuşum,çok ama çok afedersiniz dışkımın rengi simsiyah,çıkana kadar beni ağlatıyo.Bağsur olmaktan korkuyorum,bazen az biraz kan bile görüyorum peçete.Böyle konuştuğum için çok özür dilerim pis konular ama benle aynı durumda olanlarınız varmı canlarım
Gecmis olsun.activia yogurt ye ise yariyor.bi de basur olmamak icin azicik yag surebilirsin totosuna.bende cok korkuyorum basurdan.doktoruna soyle mutlaka.fitil verir belki.kana karismadigi icin bebege bisey olmaz.ama mutlaka doktora sor.
Heeeeeeyyyyt anneleer bu saatte kim ayakta olur tabiiki beeenn))cok fena oksuruk tuttu namazdan sonra uyuyamadim zencefilli cay yaptim belki iyi gelir....
günaydın güzel temmuz annelerii.... test sonuçlarım sonuçta çıktı yada benim yeni haberim oldu işte. iyimiş çok şükür. ama acaip sancılar içindeyim. göbüşümün altında yatay olarak kesik gibi 5-10 saniye süren sancılar giriyor. bazende alttan üste doğru kesiliyor gibi incecik bi sancı oluyor. doktorumu aradım normal dedi.. sanırım büyüyor.. bende haberler böyle pazartesi doktora gidicezzzzzzzzzzzzzzz inşallah sağlıklıdır iyi şeyler duyarım vee birde cinsiyeti umarım söyler artık doktor amcamız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?