2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

merhaba günaydın hanımlar aranıza yeni katılıyorum umarım hepimiz için çocuklarımızı hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur :)

Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun , Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım yalnız sen Ağustos'ta dogum yapicak görünüyorsun. Burası Temmuz anneleri

canım hayır yaaa 6 aya çıkabilir tasarı meclisde bende bi çalışan olarak takip ediyorum sadece yayınlanmadı 2013 sağlık paketi içinde var bekleyip görcez...büyük ihtimalle geçer meclisden zaten inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :)

Gelmeediiii oluyorum yaaa oksurmekten canim cikiyor ne yapacagimi sasirdim((bal limon zencefil zeytin yagi herseyi denedim fayda yok

valla canım bende baya kötüydüm öksürükten kasıklarıma vuruyodu çok ağrı veriyodu bu biraz heralde kendiliğinden geçiyo bende 2-3 gn bal ve limon karıştırıp yedim sadece yumuşattı baya tam olarak 1 haftada geçti ama hala arada öksürüyprm hatta..

sen nerelrdesin bu ara sanki arada bir mi uğruyon ne

amann sorma 2 gundur mısafır hazırlıgı yapıyrdum dun aksam geldıler o yuzden arada bır baktım. he 2 gun mısafıre hazırlandımda ne oldu kv gene yaranamadım galıba, bes karıs suratla geldı bes karıs suratla gıttı cokta tınnnnnnnnnn ben 2 gundu sancı ıcınde hazırlık yap amannnn neyseee

Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun , Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım yalnız sen Ağustos'ta dogum yapicak görünüyorsun. Burası Temmuz anneleri

bende diyorum acaba kim ne zaman soracak :d canım sezeryan olacağı için temmuz ayına denk geliyor olsun yinede seni istemeyiz derseniz giderimm

:))) bende yeni duydum canım acaba ne dicekti :)

İnsaallah meclisten gecer , yoksa 1 yıl ücretsiz izin almak zorunda kalicam

inşallah canım burda demin bi arkadaş link vermişti orda bi adam olamayabilir kadın istihamı önemli bi şeyler demiş bi bakan demiş bulsam da okusanız keşke inşallah olur ya

bende şaşırdım zaten yıllardır konuşuluyordu bu. bu senede bu aşamaya geldiyse geçer diye tahmin ediyorum ama .. inşallahhhhhhhh

günaydınnn herkeseeeeeeeeee,,,,, kızlar sizdede akıntı çok fazlamı yaaa koyu sarı baya bi akıntım oluyo hergün aynı durumdamısınız ?

Bende çok az hatta hiç yok bile diyebilirim. Bende bunu soracaktım aslında akıntısı olmayan varmı diye . Enfeksiyon kapmış olmamadın canım okadar çoksa.

kızlarrr netde gezınıp yıne ısım arıyordum gozum sıraç ismine takıldı sızce nazıll??
ısımden cok manası cok hosuma gıttı peygamber efendımıze verılen adlardanmıs sanırım :26:

İnsaallah meclisten gecer , yoksa 1 yıl ücretsiz izin almak zorunda kalicam

bakacak kimse yokmu canım bakıcı falan veya aileden birisi ? yoksa senmi ayrılmak istemiyosun ? ben mecburen rapor bitimi başlamak zorundayım Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç kimse olmassa bakıcıya vericem napalım kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…