Günaydın kızlar.
Akşam annem başıma tuz ekmiş.bir kaşıdım kum gibi.'anneeee tuz mu ektin ?'dedim gülmekten konuşamıyor.kız mı erkek mi dedim bilemedim ki unutmuşum ben bunları dedi.
Eskiden tanıdık hamilelere yaparlardı ,küçüktüm hatırlıyorum.tuz ekilen hamile başının üstünü kaşırsa bir cinsiyet altını kalırsa bir cinsiyet tahmininde bulunurlardı ve hep çıkardı.
Babam ve eşim de bilmiyor ne o ?ne demek o?diye sorup durdular :)))
Annem cevahirlik yapıp cinsiyet söyleyecekti size ama gülmekten neremi kaşıdığımı bilemedi dedim. Ah anam canım anam.
merhaba günaydın hanımlar aranıza yeni katılıyorum umarım hepimiz için çocuklarımızı hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur :)
teşekkür ederim canımm.. sağlılı olsun herşey normal gitsinde ağrı çekicez tabii :) çok şükür..
bende çok korktum beyaz bazen su gibi bazen sarı gibi doktoruma söyledim olur merak etme dedi ama kanama ve kahverengimsi olursa hemen aramamı söyledi
yaaaaaaa 6 aya çıkmıyormu kesin mi ben takip edemedim. çok üzüldüm yaaa eylül sonu ekm başı okula demekki
Nasıl canım iyi geldimi günaydın bu arada :)
merhaba günaydın hanımlar aranıza yeni katılıyorum umarım hepimiz için çocuklarımızı hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur :)
Gelmeediiii oluyorum yaaa oksurmekten canim cikiyor ne yapacagimi sasirdim((bal limon zencefil zeytin yagi herseyi denedim fayda yok
sen nerelrdesin bu ara sanki arada bir mi uğruyon ne
Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun , Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım yalnız sen Ağustos'ta dogum yapicak görünüyorsun. Burası Temmuz anneleri
Günaydın kızlar.
Akşam annem başıma tuz ekmiş.bir kaşıdım kum gibi.'anneeee tuz mu ektin ?'dedim gülmekten konuşamıyor.kız mı erkek mi dedim bilemedim ki unutmuşum ben bunları dedi.
Eskiden tanıdık hamilelere yaparlardı ,küçüktüm hatırlıyorum.tuz ekilen hamile başının üstünü kaşırsa bir cinsiyet altını kalırsa bir cinsiyet tahmininde bulunurlardı ve hep çıkardı.
Babam ve eşim de bilmiyor ne o ?ne demek o?diye sorup durdular :)))
Annem cevahirlik yapıp cinsiyet söyleyecekti size ama gülmekten neremi kaşıdığımı bilemedi dedim. Ah anam canım anam.
canım hayır yaaa 6 aya çıkabilir tasarı meclisde bende bi çalışan olarak takip ediyorum sadece yayınlanmadı 2013 sağlık paketi içinde var bekleyip görcez...büyük ihtimalle geçer meclisden zaten inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :)
canım hayır yaaa 6 aya çıkabilir tasarı meclisde bende bi çalışan olarak takip ediyorum sadece yayınlanmadı 2013 sağlık paketi içinde var bekleyip görcez...büyük ihtimalle geçer meclisden zaten inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :)
günaydınnn herkeseeeeeeeeee,,,,, kızlar sizdede akıntı çok fazlamı yaaa koyu sarı baya bi akıntım oluyo hergün aynı durumdamısınız ?
bende diyorum acaba kim ne zaman soracak:d canım sezeryan olacağı için temmuz ayına denk geliyor olsun yinede seni istemeyiz derseniz giderimm
İnsaallah meclisten gecer , yoksa 1 yıl ücretsiz izin almak zorunda kalicam
Gelmeediiii oluyorum yaaa oksurmekten canim cikiyor ne yapacagimi sasirdim((bal limon zencefil zeytin yagi herseyi denedim fayda yok
Tatlım olur mü öyle şey , istemeyiz filanhosgeldin topigimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?