2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

gunaydın fıstıklarr
canım hemen hemen aynı sıkıntı bende de var 3-4 gundur. hatta egılıp dogrulurken daha kotu oluyo adım atarken falan bazen kesılıyo gıbı oluyo. sanırım iç karın yırlıyomus o nedenle oluyo dedıler bana :26:

Gecmis olsun. İçtiğimiz demir ilaçları kabizliga neden oluyor. Bende de olmuştu. Arasira kuru kayısı , elma tüketirsen bayağı bir rahatlatıyor

Senin eltinde az değilmiş canım biraz fesat galiba belli oldu :) Neyse canım sen öylelerini hiçççç takma kafana . Kırmızı tostosunuz hayırlı olsun canım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sizi hiç yarı yolda bırakmasın inşallah. Kayınperinede acil şifalar versin . Bugün temizlik günü desene :))))

Canım ilaçlarınız değiştiya ondan oluyor zamanla bünyen alışıcak ve geçicek ama geçmesi içinde içebildiğin kadar bol su iç o hemen kesiyor. Basur hamilelikte kendini belli ediyor genelde korkulacak birşey yok canım inşallah oda geçer önce bebebeğini düşün onlar için herşeye katlanıyoruz zaten :)

aminn canım çok sağolll

anammmm atlaklar başlıyormuu zaten göbüş çıktı. ben gidip yağlanayım yine :) belde benimde ağrı oluyor özellikle sırt üstüyatmaktan çok keyif alıyorum bu aralar ama yatamıyorum tabiii korkudan. herşey böyle güzel gitsin yeterkii..

test sonucu riskli çıkan arkdaşaım başka doktora hatta doktorlara gitmeni tavsiye ediyorum bende. özellikle perinatolog araştır kadın doğumcudan ziyade ona git bence arkadaşımında başına aynı şey gelmişti test sonuçlarından değilde ultrason görüntüsünden çok daha net cevaplar verebiliyorlar. iyi düşünmye çalış .. sağlıkla dünyaya gelsin inşallahhhh

Hayırlısı olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü böyle güzel haberlerle güldürsün inşallah :)ağrılar normal canım bundan sonra daha çok olur bebeklerimiz hızlı büyüyorlar çok şükür :)

Günaydın kızlar.
Akşam annem başıma tuz ekmiş.bir kaşıdım kum gibi.'anneeee tuz mu ektin ?'dedim gülmekten konuşamıyor.kız mı erkek mi dedim bilemedim ki unutmuşum ben bunları dedi.
Eskiden tanıdık hamilelere yaparlardı ,küçüktüm hatırlıyorum.tuz ekilen hamile başının üstünü kaşırsa bir cinsiyet altını kalırsa bir cinsiyet tahmininde bulunurlardı ve hep çıkardı.
Babam ve eşim de bilmiyor ne o ?ne demek o?diye sorup durdular :)))
Annem cevahirlik yapıp cinsiyet söyleyecekti size ama gülmekten neremi kaşıdığımı bilemedi dedim. Ah anam canım anam.

günaydınnn herkeseeeeeeeeee,,,,, kızlar sizdede akıntı çok fazlamı yaaa koyu sarı baya bi akıntım oluyo hergün aynı durumdamısınız ?

günaydın kızçeler demek doğum izni yokmuş neyse hayırlısı ne yapalım idare edecez artık

[h=5]Günaydın göbişler ve minnak yavruları:))))
Güzelliklerle dolu bir haftasonu geçirmeniz dileği ile sevgilerimle

[/h]bugün dr gidiyorum tansiyon takibim var.(
birde vitamine başladığımdan beri kabızlık sorunum var.benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba?üstelik geçen yıl basur ameliyatı oldum umarım bu kabızlıktan dolayı tekrar basur oluşmaz

merhaba günaydın hanımlar aranıza yeni katılıyorum umarım hepimiz için çocuklarımızı hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur :)

aman boş ver ya sen bebeişinle ilgilen
salla eltini
kıskansın dursun seni

cnm maalesef bu hamişlerin genel sournu
zeytin yağ iç
bide totona zeytin yağı sür
şu kulak çöpleri ile
ben de fissür oldum gebeliğin başına ole iyiyleşti ama tekrarladı
şimdi doktoruma sordum ilaç kullanıyom
yada genel cerahhıye git
çünkü gebelik boyunca biz bu belayla uğraşacaz maalesef

teşekkür ederim canımm.. sağlılı olsun herşey normal gitsinde ağrı çekicez tabii :) çok şükür..
günaydınnn herkeseeeeeeeeee,,,,, kızlar sizdede akıntı çok fazlamı yaaa koyu sarı baya bi akıntım oluyo hergün aynı durumdamısınız ?

bende çok korktum beyaz bazen su gibi bazen sarı gibi doktoruma söyledim olur merak etme dedi ama kanama ve kahverengimsi olursa hemen aramamı söyledi

günaydın kızçeler demek doğum izni yokmuş neyse hayırlısı ne yapalım idare edecez artık

6 aya çıkma meselesi canım normalde var da

yaaaaaaa 6 aya çıkmıyormu kesin mi ben takip edemedim. çok üzüldüm yaaa eylül sonu ekm başı okula demekki

evet activa çok etkili
bide acı ve baharatlı cis cnm uzak dur
bide kazbız yapan muz, leblebi gibi şeylerdede bu aralar biraz uzak dur

sen nerelrdesin bu ara sanki arada bir mi uğruyon ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…