Bende çok az hatta hiç yok bile diyebilirim. Bende bunu soracaktım aslında akıntısı olmayan varmı diye . Enfeksiyon kapmış olmamadın canım okadar çoksa.
bende diyorum acaba kim ne zaman soracak:d canım sezeryan olacağı için temmuz ayına denk geliyor olsun yinede seni istemeyiz derseniz giderimm
kızlarrr netde gezınıp yıne ısım arıyordum gozum sıraç ismine takıldı sızce nazıll??
ısımden cok manası cok hosuma gıttı peygamber efendımıze verılen adlardanmıs sanırım :26:
okuduğum sitelerdede hep nerdeyse ped koyuyolarmış çok olduğundan dolayı anlamadım gitti benimde çok aşırı değil ama günde iki defa iç çamaşırı değiştirmem gerekiyo heralde evde olsam 3-4 kere değiştircem enfeksiyon olmasın diye
okuduğum sitelerdede hep nerdeyse ped koyuyolarmış çok olduğundan dolayı anlamadım gitti benimde çok aşırı değil ama günde iki defa iç çamaşırı değiştirmem gerekiyo heralde evde olsam 3-4 kere değiştircem enfeksiyon olmasın diye
bakacak kimse yokmu canım bakıcı falan veya aileden birisi ? yoksa senmi ayrılmak istemiyosun ? ben mecburen rapor bitimi başlamak zorundayım Allah hepimizin yardımcısı olsun, hiç kimse olmassa bakıcıya vericem napalım kısmett
Günaydın kızlar.
Akşam annem başıma tuz ekmiş.bir kaşıdım kum gibi.'anneeee tuz mu ektin ?'dedim gülmekten konuşamıyor.kız mı erkek mi dedim bilemedim ki unutmuşum ben bunları dedi.
Eskiden tanıdık hamilelere yaparlardı ,küçüktüm hatırlıyorum.tuz ekilen hamile başının üstünü kaşırsa bir cinsiyet altını kalırsa bir cinsiyet tahmininde bulunurlardı ve hep çıkardı.
Babam ve eşim de bilmiyor ne o ?ne demek o?diye sorup durdular :)))
Annem cevahirlik yapıp cinsiyet söyleyecekti size ama gülmekten neremi kaşıdığımı bilemedi dedim. Ah anam canım anam.
günaydın güzel temmuz annelerii.... test sonuçlarım sonuçta çıktı yada benim yeni haberim oldu işte. iyimiş çok şükür. ama acaip sancılar içindeyim. göbüşümün altında yatay olarak kesik gibi 5-10 saniye süren sancılar giriyor. bazende alttan üste doğru kesiliyor gibi incecik bi sancı oluyor. doktorumu aradım normal dedi.. sanırım büyüyor.. bende haberler böyle pazartesi doktora gidicezzzzzzzzzzzzzzz inşallah sağlıklıdır iyi şeyler duyarım vee birde cinsiyeti umarım söyler artık doktor amcamız :)
kızlar dün akşam iş çıkışı eşimle arabamızı almaya gittiiiikkkk kırmızı tostosumuzu aldıkksonra eşimle benim annemlere gittik 2 saat kadar oturduk orda benim annemlerede uğrayalımmı dedi tabi uğrayalım dedim... kayınbabam rahatsız bide dün baya bi stres sinir yapmış yatmış uyumuş kalkmakta istemedi kemoterapi aldığı için psikolojik durumu pek iyi değil... neyse kayınvalideyle oturduk naptınız ne ettiniz nasıl oldu anlattı işte eşim herşeyi... hayırlı olsun kazasız belasız binin dedi eltimle ilgili sıkıntısı varmış ondanda bahsetti.. haaaaaaaaa bu arada dün demiştim yaa eltim duvar kağıtlarına bakmak için izin almış bende o yüzden iş yerine geri döndüm demiştim okuyan bilir eltim dün iş çıkışı direk kuaföre gitmiş saçları karameldi siyafa boyatmış saçlarını ve bunuda facete paylaşmış şaka gibi yaaaaa yemin ediyorum şaka gibiii.....
neyseeee allaha havale ettim... bugün çalışmıyoruuummm birazdan kahvaltımı yapıııppppp kuaföre ağdaya gidicemmm orman bakanlığınıda geçtim kızlarrrgörüşürüz yineeeeeeeeeee canlarımmm öptüm koccaman hepiciiiniziiiiiiiiiiii
Heeeeeeyyyyt anneleer bu saatte kim ayakta olur tabiiki beeenn))cok fena oksuruk tuttu namazdan sonra uyuyamadim zencefilli cay yaptim belki iyi gelir....
kızlar kusura bakmayın bugün giremedim geçmişide okuyamadım 2li test sonuçlarımız çıktıbebeğim özürlü olabilirmis aminosentez istedi doktor ama ben yaptırmak istemiyorum gittim gördüm oğlumu parmağını emiyordu çok ağladım anlamadığım ense kalınlığı normal çıkmış. 1.05 yazıyo 11+5 de yapılmış test ama ikili test cut off değerinin altında yazıyo 1:257 yazıyo doktor özürlü olabilir dedi düşürtürüz isterseniz dedi asla dedim üniversiteye gönderdi gitmiycem ama ne diyorsunuz bide fbhcg 274 ng/ml yazıyo
amann sorma 2 gundur mısafır hazırlıgı yapıyrdum dun aksam geldıler o yuzden arada bır baktım. he 2 gun mısafıre hazırlandımda ne oldu kv gene yaranamadım galıba, bes karıs suratla geldı bes karıs suratla gıttı cokta tınnnnnnnnnn ben 2 gundu sancı ıcınde hazırlık yap amannnn neyseee
Hergun akintim oluyor.sanki 10 gundur ayni camasiri giyiyormus gibi oluyor.koku olmadiktan sonra sorun olmaz.günaydınnn herkeseeeeeeeeee,,,,, kızlar sizdede akıntı çok fazlamı yaaa koyu sarı baya bi akıntım oluyo hergün aynı durumdamısınız ?
Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun , Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım yalnız sen Ağustos'ta dogum yapicak görünüyorsun. Burası Temmuz anneleri
bebek bakımı konusunda en sanslılardan bırı benım sanırm
anemler normalde bızım evden 2-3 km kadar uzakta oturuyo ama babam bombayı patlattı bızım evın yanındakı apartmandan daıre aldı henuz ınsaat halınde ama doguma kadar baya yoluna gırer. ama varya nasıl sevındım resmen ustumden bır yuk kalkmıs gıbı oldu yaa ne kadar aynı sehırde olsakda gıt gel cocukla sıkıntı olurdu sımdı resmen dıbıme geldıler
tek basıma nasıl bakıcam dıyordumm sımdı cokkk mutluyum valla
Oooohh ne güzel , keyfin gıcır , bundan iyisi Şam'da kayısıadına sevindim ya ne güzel.
Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...
Senin eltinde az değilmiş canım biraz fesat galiba belli oldu :) Neyse canım sen öylelerini hiçççç takma kafana . Kırmızı tostosunuz hayırlı olsun canım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sizi hiç yarı yolda bırakmasın inşallah. Kayınperinede acil şifalar versin . Bugün temizlik günü desene :))))
aman boş ver ya sen bebeişinle ilgilen
salla eltini
kıskansın dursun seni
İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum
takmıyorum şekerimmm kendini bir kere daha ispatladıııı sizinlede paylaşayım dedim... teşekkür ederiz kuzusuuuuu darısı isteyenlere olsun İnşallaaaaahh... ohhhhhhh missss gibi oldum valla yaaaaaaaaaa ağdayı yapan ablamda bi tane saolsun yaaaa....
boşveriyorum şekerimmmm
mesala ben 3 temmuz muhtemelan doğum tarıhı erken gelirse hazıran annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?