2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Bende çok az hatta hiç yok bile diyebilirim. Bende bunu soracaktım aslında akıntısı olmayan varmı diye . Enfeksiyon kapmış olmamadın canım okadar çoksa.

okuduğum sitelerdede hep nerdeyse ped koyuyolarmış çok olduğundan dolayı anlamadım gitti benimde çok aşırı değil ama günde iki defa iç çamaşırı değiştirmem gerekiyo heralde evde olsam 3-4 kere değiştircem enfeksiyon olmasın diye

Evet canım değiştir mümkün olduğunca hamilelikte normal diyorlar zaten akıntı bebeği dışardan gelen mikroplara karşı koruyormuş sanırım ..

Ben bu yasanın geçeceğine inamıyorum çünki bakan dün açıklama yaptı görüşmeler devam ediyor fakat doğum izni uzarsa bayan istihtamı azalır diye endişe ediyoruz dedi.bende işe başlarken ilk sorulan çocuğun varmı oldu yok dedim inşallah olur dedi patron ve olursa bakacak birisi varmı dedi çalışabilecekmisin dedi bende evet bakacak işi var doğum iznimi kullanır gelirim dedim. Ve hamile kaldım 3 ayı doldurunca partona söyledim direk bana doğuma kadar çalışırsın ama o 4 aylık sürede seni iadare edemem dedi benim için çok kötü oldu şimdi ne yaacağım ilmiyorum çalışmam da lazım

aynı sorun bende de var netten araştırdıım kadarı ile akıntı problemi normal yazılıyor:S

Sürekli bakacak kimse yok malesef. Annem ancak kırkı çıkana kadar ilgilenebilir. Öyle bebeğimi gözüm arkada kalmadan birakablecegim bir bakıcı da yok. Mecbur kendim bakicam. Zaten 8 yıldır bebeğimin yolunu gözlüyorum. Anlican pek kıymetli arkadaslarımın kötü bakıcı hikayeleri de var , o yüzden tirsiyorum

hahaha banada kurstaki arkadaşlarım yaptı çıkıntılı yerleri kaşırsan burun gibi erkek çıkıntısızsa kız çene alın gibi ben kaşımı kaşımıştım hehehehe emin olamadık yani tuzlar boşa gitti :)))

canım bendede çok kasık sancısı oluyor doktorda bana normal dedi birde bir rivayete göre erkek bebek kasık ağrısı yaparmış derler ben kızımda hiç kasık ağrısı çekmedim bunda çok oluyor belkim erkektir bizimkim şeker :))

arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullandırsın inşallah.

Heeeeeeyyyyt anneleer bu saatte kim ayakta olur tabiiki beeenn ))cok fena oksuruk tuttu namazdan sonra uyuyamadim zencefilli cay yaptim belki iyi gelir....

geçmiş olsun canımm

Benim arkadaşımada aynısını dediler 2 li testtede 3 lü testtede özürlü çıktı.1:150 çıktı karnından su aldırma dedim çünkü özürlü olsada aldırmayacaktı dua et dedim rahat etmedi gitti su aldırdı sonucu öğrenene kadar çocuk 6 aylık olmuştu zaten test sonucu çocuk özürlü değildi çok mutlu olduk ama kızın ne çektiğini o 6 ay boyunca bir ben bilirim yani...
O satten sonra özürlü olsa ne yapacan ? nasıl kıyıcan? herşey olacağına varır diğer bir tanıdığında bütün testleri normal çıktı çocuk şuan down sendromlu ne biçim iş anlamadım. bu testler kesin sonuç vermiyor olasılık testleri. Kızımda yaptırmadım çünkü allah ne verirse razıyım bu bebeğimdede yaptırmadım çünkü aldırmıycam olasılık testine göre bir canlının hayatının sonladırılmasına karşıyım. Yine bir tanıdığımızada özürlü dendi gerçektende öleydi kız yinede aldırmadı bebeğini sadece 1 saat görebildi bebek öldü. aldırcaksan testlere devam et ama asla aldırmam diyorsan hiçbir testi yaptırma derim ben sadece doppler istiyorum. Sakın moralini bozma canım.

Allahım sen bebeklerimizi sağlıkla kucaklamamızı nasip et. Sen bizi onlarla sınav etme, Varolan ve varolacak çocuklarımızı hastalıktan beladan kötü olan herşeyden koru. Yarabbim sana sığınırız. Sen bebeklerimizi annesiz, biz anneleride bebeksiz bırakma sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi nasip et aminn...

Diyecek başka hiç birşey yok.

bebek bakımı konusunda en sanslılardan bırı benım sanırm
anemler normalde bızım evden 2-3 km kadar uzakta oturuyo ama babam bombayı patlattı bızım evın yanındakı apartmandan daıre aldı henuz ınsaat halınde ama doguma kadar baya yoluna gırer. ama varya nasıl sevındım resmen ustumden bır yuk kalkmıs gıbı oldu yaa ne kadar aynı sehırde olsakda gıt gel cocukla sıkıntı olurdu sımdı resmen dıbıme geldıler
tek basıma nasıl bakıcam dıyordumm sımdı cokkk mutluyum valla

aman yaranamazsan yaranama sen gelin olarak yapmışsın yapacağını hazırlığını
o büyüklüğünü gösteremediyse onun ayıbı boşver

günaydınnn herkeseeeeeeeeee,,,,, kızlar sizdede akıntı çok fazlamı yaaa koyu sarı baya bi akıntım oluyo hergün aynı durumdamısınız ?
Hergun akintim oluyor.sanki 10 gundur ayni camasiri giyiyormus gibi oluyor.koku olmadiktan sonra sorun olmaz.
Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun , Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Canım yalnız sen Ağustos'ta dogum yapicak görünüyorsun. Burası Temmuz anneleri

Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...

Oooohh ne güzel , keyfin gıcır , bundan iyisi Şam'da kayısı adına sevindim ya ne güzel.

Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...[/QUOTE]

İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor ) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum

Ee ben de agustosta doguracam.temmuzdu basta ama doktor agustos dedi.banane ben temmuzda doguracam...

İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor ) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum [/QUOTE]

mesala ben 3 temmuz muhtemelan doğum tarıhı erken gelirse hazıran annesiyim

takmıyorum şekerimmm kendini bir kere daha ispatladıııı sizinlede paylaşayım dedim... teşekkür ederiz kuzusuuuuu darısı isteyenlere olsun İnşallaaaaahh... ohhhhhhh missss gibi oldum valla yaaaaaaaaaa ağdayı yapan ablamda bi tane saolsun yaaaa....

aman boş ver ya sen bebeişinle ilgilen
salla eltini
kıskansın dursun seni

boşveriyorum şekerimmmm

mesala ben 3 temmuz muhtemelan doğum tarıhı erken gelirse hazıran annesiyim[/QUOTE]

Aynı sayılırız canım seninle benimde 4 Temmuz dediğin gibi bakarsın Temmuz annesi değilde Haziran annesi oluruz :) sende de seğirmeler başladı mı ?

Sahatleer olsun tatlım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…