2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Sağlıklı ve mutlu haftalar kızlar!

Bende haftasonu aranızda yoktum. Kayak tatiline gittik. Dolu dizgin kaydım dermişim ama maalesef özel durumumdan dolayı öyle bir vukuata girişmedim tebii ki:) Yaz tatilimiz olmayacak gibi malumumuz ondan mütevellit bizde şimdiden başlayarak kışa yayıyoruz tatilimizi.
Endişelerden ve kendini fazlaca dinlemekten uzaklaşmanın en iyi yolu bence biraz böyle kafa dağıtarak dinlenmekmiş!!!!
Naçizane tavsiyem fırsatı olanlar; mutlaka ve mutlaka dogum öncesi aylarını kendi imkanları ölçüsünde değerlendirsin ki moral motivasyonu yüksek bir gebelik ve sonrasındaki o yoğun tempolu süreci bebişlerle en güzel şekilde yaşayabilsin.

hamisseyda, bende saçlarımı kestirdim bence böyle hurafelere çok takılma tatlım şuanda nihai olan sadece senin rahat ve sağlıklı olman.

günaydın.

kuzumun cinsiyetini öğrenmeme( inşallah bir aksilik olmazsa) 4 gün kaldı
benimde 4 gün sonra kontrolüm üstelik tahmini dogum tarihlerimiz de aynı canım dönüşte paylaşalım doktor yorumlarını.

aynen canım bende de son 5 günde birden göbek fırtlatı üstelik beslenmeme dikkat edip egzersiz de yaptıgım halde. Beni şaşırtan çıkması degil de senin de dediğin gibi birden cıkması oldu aslında.Senden de duyunca biraz rahatladım demek ki bu da olağan bir durummuş.

Son düzenleme:
günaydın tombişşşler göbişşşler göbişlerdeki bebişşler hepimize hayırlı mutlu haftalar :119:

Yine ben bu saatte elimde cay oturuyorum oksurmekten uyuyamadim su vics olayini denemedim hamilerde doktora sorun yaziyordu bende guvenmedim yapmadim

Canım ayak altıya birşey olmaz ama vücuda sürmek iyi değildir. Korkma canım sen dene doktorda. Zaten birşey olmaz der.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :)

Canım benim mutlaka git doktoruna hamilelikte yüksek tansiyon iyi değil ve bu tansiyon illaki olanlar var doktor önlem alıyor diye biliyorum yükselmemesi için .

Korkma canım kabus o bende gördüm o rüyadan doktora gitmeden bir gün önceydi kanamayla birlikte elime düştü bebeğim bende çok korkmuştum taki ultrasonda ben buradayım anne diyene kadar Rabbim hayırlara çıkarsın canım. Ama hamileyken böyle kabuslar görülebiliyor ne yazıkki sen içini ferah tut.

Kizlar gunluk su haricinde :) duzenli yediginiz seyler nelerdir

canim hafta da 3-4 yumurta , 4 sise soda 9-10 ceviz findik.. baskaaa hergun yaptigim tek sey 1 kase yogurt yemek cunku sut hic icmiyorum... anlayacagin gunluk hic bisey yapmiyorum

canim hafta da 3-4 yumurta , 4 sise soda 9-10 ceviz findik.. baskaaa hergun yaptigim tek sey 1 kase yogurt yemek cunku sut hic icmiyorum... anlayacagin gunluk hic bisey yapmiyorum

Yoo ole dusunme bunlar gerekli besinler ve tuketiyosun masasllh bende soda icsemmi zarari varmi yokmu pek bilmedigimden icmiyorum

annelitee egzersiz olarak ne yapiiyorsun canim hos benim yurumem bile yasak ama hayirlisi

kizlar hemoglobininiz kac kaniniz dusuk oldugu icin mi verdi demir hapini bana vermedi kanim 12.3 cikti

bide artik inmeyen bir gobekim var ama cok degil 56 ile hamis kaldim 58. 5 gordum tartida ama bu hafta 57.5 tum hep 1.5 kilo aldim toplamda birde zaten bu haftadan sonra hizla almaya ve buyumeye baslayacakmisiz cok heyecanliyim cok sukur

Benim de senin gibi genelde 100.60 çıkıyor canım bazen düzeliyor 110.120 oluyor normalde değerler o zaten ama maalesef bu tansiyon olayı hep yanımızda olucak Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah .geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer uçuğun tahta kaşığını kaynar suya sok dudağına bastır canım mikrobunu alır hemen indirir benim öyle hemen geçiyordu .

Yoo ole dusunme bunlar gerekli besinler ve tuketiyosun masasllh bende soda icsemmi zarari varmi yokmu pek bilmedigimden icmiyorum

balim ben dr uma sordum sodayi oda zarari olmaz faydasi olur dedi bir arkadasim gunde 2 sise iciyordu masallah bir oglu var tas gibi oda cok sut icmedi cunku ama oglunun kemik gelisimi cok guzel o yuzden ic bence

kizlar gunluk su haricinde :) duzenli yediginiz seyler nelerdir

cancazım sabah 1 yumurta hiç yemezdim ve sevmezdim ama alışkanlık haline getirdim 1 yumurta tüketiyorum haftada 2 defa balık diyolar ama yiyemediğim için omega 3 aldım onu içiyorum akşam yemeğinden önce 2 kaşık pekmez içiyorum günde 1 yada 2 bardak süt mutlaka arada kuru üzüm siyah çekirdekli daha iyi yoğurdun çok tüketiyorum yeşillik çok yemeliyiz sebze ve salata gibi aklıma gelenler bunlar

Kizlar gunluk su haricinde :) duzenli yediginiz seyler nelerdir

sabahları bitki çayları ile başlıyorum nette gezinirken ceviz fındık tıkınıyorum bir bakıyorum açlığım gitmiş öğleye doğru kahvaltılık hepsinden bir miktar sebze yemeklerini normalde de yiyemiyordum şimdide yiyemiyorum salatalık malzemelerinden yiyebiliyorum su içme özürlüyüm ben bu yüzden günlük sade soda veya limonata ayran hamur işi,et ve et ürünlerinin tamamını tüketebiliyorum ama 2 günde 1.çorba kesinlikle meyve tüketiyorum zaten her akşam benim haylaz da şimdiden alıştı galiba canımız istiyor

hepimize günaydın şekerlerim, haftaları nasılda atlıyoruz çabucak,pazartesi geçtimi 1 hafta bitmiş demekdir. Güzel günler diliyorum

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım:)

iyiyim canımm haftabaşı çalışma yoğunluk haftasonu girmedim özledim burayı sen yabancı doktora gidicem demiştin ne yaptın karda yağıyomuş oraya ne güzel aman üşütme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…