benimde 4 gün sonra kontrolüm üstelik tahmini dogum tarihlerimiz de aynı canım dönüşte paylaşalım doktor yorumlarını.günaydın.
kuzumun cinsiyetini öğrenmeme( inşallah bir aksilik olmazsa) 4 gün kaldı
aynen canım bende de son 5 günde birden göbek fırtlatı üstelik beslenmeme dikkat edip egzersiz de yaptıgım halde. Beni şaşırtan çıkması degil de senin de dediğin gibi birden cıkması oldu aslında.Senden de duyunca biraz rahatladım demek ki bu da olağan bir durummuş.Günaydıııııınnn :) Güzel bir hafta olsun hepimiz için yavruşlarımızla birlikte...
Ya kızlar benim geçen haftadan bu güne ani bi kilo artışım oldu, demir ilacınıda bir haftadır kullanıyorum, aslında yeme düzenimde çok büyük değişiklik olmadı ama birden bir haftada 1 kg dan fazla artış oldu, benzer durum yaşayanınız var mı?
Yine ben bu saatte elimde cay oturuyorum oksurmekten uyuyamadim su vics olayini denemedim hamilerde doktora sorun yaziyordu bende guvenmedim yapmadim
selam hepinize güzel anneler.. biz sabah babamısla bebişimizi görmeye gidecezdaha 2gün vardı aslında kontrole ama biz çok özledik dayanamadık inşallah doktor dedmiz cinsiyetini söylerde bizde kuzucuma ciciler alırız hemencecik.. öpüyorum hepinizi
günaydın güsel hamişler
biz bu hafta sonunu pek iyi geçirmediktansiyonum durup dururken yükseliyor istifra ettiriyor ardından bi baş ağrısı giriyor yarım saat sonra normale dönüyor.aradan 3-4 saat geçiyor yine baştan aynı şeyler doktora gidicem gidemiyorum kendiliğinden geçiyor ne dicem doktora.bebişimde tüm gece huzursuzlandı durdu uyuyamadık ikimizde korkudan ne yapsam acaba acile gitsemmi bugun.
bence dr una başvursan iyi olur
çünkü seninle birlikte bebkte kötü hissediyo ki tansiyon önemli bi durum
başağrısı düngeceden beri bendede var ama ben rüyamda bebeğimi kaybediyodum kanamam falan geldi o yüzden ağrı saplandı başıma
umarım önemli bişi yoktur tatlım
Kizlar gunluk su haricinde :) duzenli yediginiz seyler nelerdir
canim hafta da 3-4 yumurta , 4 sise soda 9-10 ceviz findik.. baskaaa hergun yaptigim tek sey 1 kase yogurt yemek cunku sut hic icmiyorum... anlayacagin gunluk hic bisey yapmiyorum
slm guzel annisler.... bir arkadasimiz tansiyondan bahsetmis benimkide aksine hep dusuyor 100-60 a raziydimki dun benimkide 110 -49 du cok kotuydum hemen tuzlu seyler yedim duzeldi...
kizlar dudagi ucuklayan varmi dr u krem onerenbenim dudagim cok aciyo
Günaydın güzel anneler herkese iyi haftalar olsun haftasonu girmedim epey kaynatmışsınız anca okudum geldim nasılsınız bakalım
Yoo ole dusunme bunlar gerekli besinler ve tuketiyosun masasllh bende soda icsemmi zarari varmi yokmu pek bilmedigimden icmiyorum
kizlar gunluk su haricinde :) duzenli yediginiz seyler nelerdir
Yoo ole dusunme bunlar gerekli besinler ve tuketiyosun masasllh bende soda icsemmi zarari varmi yokmu pek bilmedigimden icmiyorum
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?