2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canim cok sagol denicem

bide ben peyniri cok tuketmeye calisiyorum cay icmiyorum kahvaltida kahve hic tuketmiyordum dun bir kac yudum aldim ilk defa onun disinda ekmek az yiyorum ama meyve cok yiyorum 2 saatte bir deli gibi acikiyoruuummm salata ve yesilligi cok tuketiyorum balik hic yemiyorum ama yeter bu kadar yediklerimiz insallah daha ne yiyelim

Son düzenleme:

Canım senin kanın oldukça iyi doktorun ondan vermemiştir bidaki kontrolüne verir herhalde banada vermediler bidakine herhalde zaten Elevitin içinde hepsi var .

kıslar dayanamadım izin aldım gidicem doktora valla randevum falanda yok ama artık ayılıp bayılıp baktırcam kendime...
yemek konusuna gelinde ilk 3 ay cok güsel yemek yedim hatta millet mutfaga giremezken ben canım ne istersen onu pişirip yedim ): ama bu tansiyon ve baş ağrısıyla birlikte 2 haftadır herşeyi az az yiyebiliyorum bi yudum fazla yesem istifra ediyorum.sadece sebze ve mide yanmalarım yüzünden süt tüketebiliyorum.ne yicemi şaşırdım bende karar verdim bugun beslenme uzmanına gidip kendime beslenme listesi yaptırcam aklım cıkıyor yavrum vitaminsiz kalacak diye..bakalım sonucları yazarım yine kardeşler :)

canim hafta da 3-4 yumurta , 4 sise soda 9-10 ceviz findik.. baskaaa hergun yaptigim tek sey 1 kase yogurt yemek cunku sut hic icmiyorum... anlayacagin gunluk hic bisey yapmiyorum

Bende bunları yiyorum ve bunlara ek olarak;

- doktorumunda tavsiyesi üzerine demir ilacımı sabahları aç karınla 1 bardak portakal suyuyla içiyorum.Portakal suyunun asidik ortamında demir emilimi en ideal şekilde oluyormuş.
- doktorum ek bir vitamin vermedi,beslenebilen annelerin besinlerden doğal olarak alabildiği için. Akşamları mutlaka bir KİVİ yiyorum günlük c vitamini ihtiyacını en düşük kalorili şekilde tamamlaması için:)
- haftada bir mutlaka balık yiyorum gerekli omega destegi için(omega hapı kullanmıyoum), balık yiyemeyenler için ton balıklı salata olarak yemeyi denemelerini öneririm.
- Haftada 4 gün bir avuç kadar çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum.

Şimdilik anımsadığım bu kadar. Herkese sağlık ve afiyetler olsun inşallah.

19asos03, canım doktorum bana yürüyüşü özellikle önerdi risk olmadığını uygun görerek tabi. o yüzden koşu bandında yavaş tempoda 3 km yürüyorum günlük olarak. Buna ek bir egzersiz yapmıyorum henüz.Ama aşagıda bir link var bakmak istersen.

http://www.milupa.com.tr/hamilelikte-yasam/hamile-egzersizleri

Son düzenleme:
Kızlar bu ne valla oku oku şaşı oldum geçmişi
Herkeste ne var ne yok 1200 küsürden sonrasını okuyamadım valla
Teyzişleri bugün bizim için önemli gün atamam belli oluyo dua edin bizim için lütfenn

Maşallah canım oldukça iyi besleniyorsun sütü içmiyorum doğru dizgin hiç sevmiyordum şimdide sevmiyorum arada içiyorum oda bebeğim için soda içiyorum meyve yiyorum özellikle kivi :) pekmez bende 2 kaşık içiyorum ceviz yiyorum ama düzenli değildi düzenli yicem çünkü balık yemiyorum düzenli olarak omega 3 çok kilo aldırıyor diyorlar buradaki Demir haplarının içinde varmış o Demir hapından alırım bende daha Demir hapına da başlamadım bendende bukadar :)

iyiyim canımm haftabaşı çalışma yoğunluk haftasonu girmedim özledim burayı sen yabancı doktora gidicem demiştin ne yaptın karda yağıyomuş oraya ne güzel aman üşütme ama

Buranın havası değişik canım yarın bi bakmışın güneş açmış :)) yazın bile 4 mevsimi bir arada yaşıyoruz burda :) çok yağmadı ama güzel görünüyor bu günde yağsa daha güzel olur :) Cumartesi gününe randevu almış canım eşim nasipse bebeğimizi görücez ve inşallah cinsiyetini de öğrenicez :)) benim arkamdan da sen gidiyorsun :)) inşallah ikimizde alırız güzel haberleri daha doğrusu hepimiz :)))

hadi hayırlısı işallah dilediğin yer olur

Ben çay içiyorum günde 5.6 bardak ama çok çok açık sıcak su gibi birşey :)

konu ile ilgili bilgi sahibi olmadığım için şehir içi veya dışı inşallah hayırlısı ile istediğiniz yer olur dualarımız sizinle

Hayırlı haberler alırsın inş canım....:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın dünyanın en güzel göbişli anneleri ve melekleri
Biz hala kahvaltı yapıyoruz bugün biraz geç kalktık.Hafta sonu çok gezersek böyle
olur.Cem yılmaz'a gittik ve bebişimle çok güldükKorktum ona bişey olcak
diye hep dikkatli davrandım.Bugün ikili test sonuçlarımı almaya gideeğim saat
16.00dan sonra umarım hayırlısıya iyi çıkar çok heyecan yaptım nedense:18::18:
Hayatımda hiç yaşamadığım kadar heyecan,korku,panik yaşıyorum bu dönemde:18:
Korku filmi gibi başrolde hep ben hep ben......Sileri çok zöledim geçmişi okuyup
geleceğim canlarımmmmm bekleyinnnn

kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin İnşallah... Bebişleri sağlıcakla kucağınıza alın

Canım dualarınızı okudum allah kabul etsin
Çok sağolun kızlar ağzınıza sağlık

Bişey sorucam kızlar ya dudaklarınız kuruyor mu??
Bol su içmeme rağmen dudaklarım büzüştü resmen kabuk kabuk soyuluyor(
Öğleden sonra sağlık ocağına gidicez, kızımın 18 ay aşıları var canımız acımaz hayırlısıyla atlatırız inşallah:96::96::96:

ben de dün cem yılmazdaydım..gülmekten karnıma ağrılar girdi :):)
benim de test sonuçlarım bu hafta içindde çıkacak..hayırlısı inşallah..

offf bende çok sağlıklı beslenemiyorum yaa ve vicdan azabı çekiyorum gerçekten... süt hiç içemiyorumm bebişimi ilk öğrendiğimde muzlu ballı süt içiyodum her sabah ama bi tiksinti geldiyse ne süt nede muz ikisinide 1 aydan fazladır koymadım ağzıma... yemeklerde yoğurdu 2-3 kaşık yiyebiliyorum şükür... ceviz ve balık konusuda sıkıntılı onlarıda azcık belki yiyebiliyorum.. ama meyvaya çok düştüm hergün mutlaka 2-3 tane meyva yiyorum elmaya çok düştüm günde 2 tane felan yiyorum mandalina portakal bidee havuççç yiyorum... ekmek pek yemiyorumm yemekleride benim canım ne isterse onu yapmaya özen gösteriyorum eşim ayırt etmez şükür... sodayı bende çok içiyorum nerdeyse günde 1 tane muhakkak içiyorum... yumurta haftada 2 kere felan anca yiyorum yanlız kırmızı ve beyaz eti yüksek oranda tüketiyorum... veeeeeeeeeee benim çok aşırı bulantım olmadı kusma hiç yoktu şükürr şimdiye kadarda 1 kilo aldım göbişim hepten çıktıııı amaaa bebişimi pek hissedemiyorum yaaa şimdiye kadar 2 kere hissettim sanırım bazen rahimde ufak kasılma gibi bişeyler oluyo içten bebişmi değilmi bilmem artık

Canlarım araştırmalarım sonucu bu kremin hamilelikte oluşabilicek çatlaklar için en iyisi olduğunu öğrendim. Biliyorsunuz ki ben ingilteredeyim burda kullanan kişilerde 1 tane bile çatlak olmamış ve daha öncesinde olan çatlaklarıda geçirmiş . Normalde bu krem doğum sonrası çatlakları ve oluşabilicek çatlakları geçirmek için ben hamilelikte kullanılabiliyormu diye çok araştırdım ve bir çok kişi bundan kullanmış ve çok memnun kalmışlar bebeğe bi zararı yokmuş . Ve bende bundan almaya karar verdim bilgilerinize Türkiye de de var .

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…