Benim de senin gibi genelde 100.60 çıkıyor canım bazen düzeliyor 110.120 oluyor normalde değerler o zaten ama maalesef bu tansiyon olayı hep yanımızda olucakRabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah .geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer uçuğun tahta kaşığını kaynar suya sok dudağına bastır canım mikrobunu alır hemen indirir benim öyle hemen geçiyordu .
annelitee egzersiz olarak ne yapiiyorsun canim hos benim yurumem bile yasak amahayirlisi
kizlar hemoglobininiz kac kaniniz dusuk oldugu icin mi verdi demir hapini bana vermedi kanim 12.3 cikti
bide artik inmeyen bir gobekim var ama cok degil 56 ile hamis kaldim 58. 5 gordum tartida ama bu hafta 57.5 tum hep 1.5 kilo aldim toplamda birde zaten bu haftadan sonra hizla almaya ve buyumeye baslayacakmisiz cok heyecanliyimcok sukur
canim hafta da 3-4 yumurta , 4 sise soda 9-10 ceviz findik.. baskaaa hergun yaptigim tek sey 1 kase yogurt yemek cunku sut hic icmiyorum... anlayacagin gunluk hic bisey yapmiyorum
cancazım sabah 1 yumurta hiç yemezdim ve sevmezdim ama alışkanlık haline getirdim 1 yumurta tüketiyorum haftada 2 defa balık diyolar ama yiyemediğim için omega 3 aldım onu içiyorum akşam yemeğinden önce 2 kaşık pekmez içiyorum günde 1 yada 2 bardak süt mutlaka arada kuru üzüm siyah çekirdekli daha iyi yoğurdun çok tüketiyorum yeşillik çok yemeliyiz sebze ve salata gibi aklıma gelenler bunlar
iyiyim canımm haftabaşı çalışma yoğunluk haftasonu girmedim özledim burayı sen yabancı doktora gidicem demiştin ne yaptın karda yağıyomuş oraya ne güzel aman üşütme ama
kızlar bu ne valla oku oku şaşı oldum geçmişi
Herkeste ne var ne yok 1200 küsürden sonrasını okuyamadım valla
Teyzişleri bugün bizim için önemli gün atamam belli oluyo dua edin bizim için lütfenn
canim cok sagol denicem
bide ben peyniri cok tuketmeye calisiyorum cay icmiyorum kahvaltida kahve hic tuketmiyordum dun bir kac yudum aldim ilk defa onun disinda ekmek az yiyorum ama meyve cok yiyorum 2 saatte bir deli gibi acikiyoruuummm salata ve yesilligi cok tuketiyorum balik hic yemiyorum ama yeter bu kadar yediklerimiz insallah daha ne yiyelim
Kızlar bu ne valla oku oku şaşı oldum geçmişi
Teyzişleri bugün bizim için önemli gün atamam belli oluyo dua edin bizim için lütfenn
Ben çay içiyorum günde 5.6 bardak ama çok çok açık sıcak su gibi birşey :)
kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin İnşallah... Bebişleri sağlıcakla kucağınıza alın
Çok sağolun kızlar ağzınıza sağlıkCanım dualarınızı okudum allah kabul etsin
Günaydın dünyanın en güzel göbişli anneleri ve melekleri
Biz hala kahvaltı yapıyoruz bugün biraz geç kalktık.Hafta sonu çok gezersek böyle
olur.Cem yılmaz'a gittik ve bebişimle çok güldükKorktum ona bişey olcak
diye hep dikkatli davrandım.Bugün ikili test sonuçlarımı almaya gideeğim saat
16.00dan sonra umarım hayırlısıya iyi çıkar çok heyecan yaptım nedense:18::18:
Hayatımda hiç yaşamadığım kadar heyecan,korku,panik yaşıyorum bu dönemde:18:
Korku filmi gibi başrolde hep ben hep ben......Sileri çok zöledim geçmişi okuyup
geleceğim canlarımmmmm bekleyinnnn
Günaydın dünyanın en güzel göbişli anneleri ve melekleri
Biz hala kahvaltı yapıyoruz bugün biraz geç kalktık.Hafta sonu çok gezersek böyle
olur.Cem yılmaz'a gittik ve bebişimle çok güldükKorktum ona bişey olcak
diye hep dikkatli davrandım.Bugün ikili test sonuçlarımı almaya gideeğim saat
16.00dan sonra umarım hayırlısıya iyi çıkar çok heyecan yaptım nedense:18::18:
Hayatımda hiç yaşamadığım kadar heyecan,korku,panik yaşıyorum bu dönemde:18:
Korku filmi gibi başrolde hep ben hep ben......Sileri çok zöledim geçmişi okuyup
geleceğim canlarımmmmm bekleyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?