2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

[/QUOTE] aslında bende haziranda doğurucam allah kısmet ederse. sezeryan olucak çünkü. ama ben sezeryan fln olucağımı bilmeden burada tanıştım herkesle. öğrendikten sonrda başka topiğe gitmek istemedim şöle bi baktım hiç biri açmadı. en güzel topic temmuz anneleri :) hıh :)[/QUOTE]

sezeryan olacağı şimdiden kesinleşti mi??

ayrıntılı usg de organların gelişimi plasentadaki kan akışı kemikler herşeye bakıyorlar canım ben 2li yaptırmadım doktor enseye baktı burnuna baktı normal dedi. ayrıntılı usg'yi iyi bir periontologa yaptırıcam onu araştırıyorum. çünkü orada doğum sırasında yada doğumdan önce müdahale gereken durumlar olabiliyormuş, mesela bir arkadaşın bu ayrıntılıda bebekte ki bi durumdan ötürü normal doğum bebeğe zarar verebileceği çıkmış sezeryan olmuş. vs. gibi. yaşımız çok küçük down sendromlu olduğunu inan hiç sanmıyorum. sağlıklıdır allahın izniyle. sen Allah korkusu olan sakin pimpiriksiz paniksiz tecrübeli bir dr araştır prof yada doç da olabilir bir de ona görün istersen yada başka bir yerde bir daha test yaptır istersen unut 2li testi yaptırdığı hiç bişey olmamış gibi devam et, yada aldıradabilirsin. ne istiyorsan nasıl rahat edeceksen onu yap bence kimseyi dinleme, kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok..

bana sorarsan; %100 down deseler de o benim bebeğim çok zeki de olsa zeka geeriliği de olsa. down sendromlu bi çocuğun da yaşama hakkı var Allah onun sevgisini gücünü verir... herşey normal gider bebekte normaldir doğumda oksijensiz kalır özürlü olur, Allah korusun doğar sağlıklıdır gözün gibi bakarsın hasta olur havale geçirir özürlü olur, doğar büyür kocaman olur okula gider Allah korusun kaza geçirir özürlü olur.
ASLINDA HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYI OLDUĞUMUZU UNUTMAMAMIZ LAZIM.

insallah hepinizde iyisinizdir cok ugrayamasamda dualarim sizinle inanin.... sezeryan muhabbeti gecmis benim rahimdeki sorundan dolayi normal dogum sansim yok benimde sezeryan olucak o gunleri gorebilirsek sayet hayirlisi olsun hepimiz icinde yani bende haziran annesiyim buyuk ihtimal rabbim bilir tabi...

irmeganim araba almissiniz hayirli olsun

simge fiko arkadasim kalbini ferah tut biseycik cikmaz allahin izniyle

gecmisi cok okuyamadim bir kac sayfa gidebildim bunlari gordumm..

hepinizi cok seviyorum inanin aklimdasiniz herkesi kocaman opuyorum

bu arada faranjit olmustum yeni atlatiiyorum bugunde dudagim ucukladi hattta su topladi rabbim sifa versin insallah

saclarimi baska yerden goren arkadaslar gormustur uzun hayatimda kisa oldugunu his hatirlamiyorum uzun saci seviyorum ben kestirmeyi dusunmuyorum batil inanci bende duymustum ama inanmam oyle seylere keyfinize bakin gupguzel annisler

kizlar ya ben haftada 1 bebe yagi suruyorum dr ada sormadim bisey olmaz herhalde ya korktum simdi

Son düzenleme:
Canım benim de çok uzadı kırıklar aldı başını gitti .dipte çıktı ama her ne kadar inanmasam o hurafeyede yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz :)

Ben kestircem en azindan ucundan accik aldircam kezban oldum dip geldi hadi o neyse oruyorum yani o derece uzadi hamisrapunzel oldum ihihihihih ihii :)

Mrb kizlaarr ben bugun cok kotu oldum doktora gittim bademciklerim cook fena ilac yazdi doktorumafa ugradim bebegimi merakettim birseyi varmi diye gercekten 1 haftadir cok kotuydum 1 ddk.falan bakti hersey yolundaydi ama cok gazim ve kabizligim oldugu icin oda icerde rahatsizdi cinsiyetine bakti erkege benziyor ama kesin olani kontrol gunumde soylicek...normalde 26 ocakta randevu vardi 30'una aldim bu kadar kisa araliklarla ultrasona girmek istemedim 4 gun 4 gundur catliyorum onu gormeyi cok istiyorum ama boylesi daha iyi...insallah bu ilaclar fayda eder...

Son düzenleme:

Bende bebek yağı kullanıyorum canım doktor tavsiye etmişti .

ben kestirdim hatta önümüzdeki ay tekrar kestiricem çabuk uzuyo uzun saçla uğraşamam kısanın rahatlığına alıştım kestir gitsin olmuyu bi halt

bende 22-23 temmuzda değil de 24 temmuzdan sonra doğurmak istiyorum aslan burcu olsun evimiz aslan yuvasına dönsün diye

benim eşim aslan burcu kızımda büyük ihtimal aslan olucak ama bir hafta daha dayanırsa babasıyla aynı tarihtede doğabilir benim eşim 6 ağustos doğumlu aslanlar iyidir iyi

valla kendim diye soylemiyorum aslan candir bende bebekimin aslan olmasini isterdim yengece raziyken ikizler olma ihtimali bile var hayirlisi artik

ya vicks cok severim ama bebeke zarari varmi bilemedim cumartesi kismetse sorarim dr uma

herkese tatli ruyalar kizlar

yaglanmaktan bahsetmissiniz ben badem losyonu kullaniyorum
bi arkadasim vazelin sürmüs hep ve hic catlagi olmamis
aslinda olabilir vazelin yag ile krem arasi bisey sürmesi kolay
sac kestirmeme konusunu ilk defa duyuyorum ben tam tersi kestirmek gerek
diye duymustum sac bebegin beslenmesini büyümesini azaltiyormus güya..
ben uzun sac kullaniyorum ama uclarini kesecegim bu hafta..
öpüyorum annisleri ve minnoslari

biz de hepimiz aslan olucaz 1-2 gün daha beklerse :)

Sayfalar o kadaaaaaarrr hızlı ilerliyor ki...
Kime ne desem bilemedim....
Ama hepinize selamlar...
Bu cuma kontrolumuz var..insallah bebegim iyidir veeeee cinsiyetini bizlerle paylasiiiiiiirrrr..
Bı de doktorumdan bu haftasonu icin izin isticem..Afyon'da bı kaplıca otele gitcez..izin verir mı acabaaaaa..
Havuza falan kesin girme dicek te....ben yolculuga izin verse ona bile raziiyim..çamur banyosu falan yapamam zaten...esim yapsin

Son düzenleme:
sana da günaydın canım yaa neyseki geçti o geçen haftaki soğuklar
Evet ılıklaştı nihayet hava
Canım tam olarak organik sayılmaz ama bir zararı yok bunların doktorlar tavsiye ediyor .. Tamamen organik istersen bella b markası var oda çok iyi

biz hamam termal havuz deniz delisiyiz eşimle ama sıcak duş hamam sauna termal havuz -sıcak olmayan termal havuz hariç- yasakmış. havuzun ph değerine ve klor oranına bakıp -otellerde her sabah ölçüp asarlar genelde asmazlarsa sorulabilir- bu oranlara bakıp ona göre girilebiliyormuş,
bütün bunlar uygunsa; doktorum sabah ilk saatlerde temiz ve sakinken gir girceksen dedi. deniz içinde son 1 ay hariç gir girebildiğin kadar dedi geriye mayıs haziran kalıyor :/

Yine ben bu saatte elimde cay oturuyorum oksurmekten uyuyamadim su vics olayini denemedim hamilerde doktora sorun yaziyordu bende guvenmedim yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…