İsin garip tarafı bence bu topikteki hamislerin üçte biri Haziran annesi olur gibi geliyor. Bazen bir kaç hafta erken doğuran yada sezeryan yaptıran olur sa durum bunu gösteriyor) canım önemli olan buradaki paylaşımlarımız . Ben bazen diğer topiklere de göz atıyorum
bugün başka doktora gittik yeni geldim o doktorda özel olduğu için burda alalım yaptı ama ben aldırmıycam su. kayınpederim özürlü olursa aldırırım dedi bende istemeyen bakmaz ben bakarım bebeğime dedi. Allah eşimden razı olsun babasına annesine dedi ben ne aminosentez nede 3 li test yaptırırım dedi yavrum özürlüysede bizim yavrumuz biz bakarız dedi. sadece ayda 1 gidip ultrasonda bebeğimi görcem bundan sonra ne 2 li ne 3lü yaptırmıycaz karar verdik
............................
Canım benim de çok uzadı kırıklar aldı başını gitti .dipte çıktıama her ne kadar inanmasam o hurafeyede yine de cesaret edemiyorum ne olur ne olmaz :)
Hoş geldin canım maşallah kocaman olmuş telden giriyorum göremedim kaç haftalık bu resmi :)
insallah hepinizde iyisinizdir cok ugrayamasamda dualarim sizinle inanin.... sezeryan muhabbeti gecmis benim rahimdeki sorundan dolayi normal dogum sansim yok benimde sezeryan olucak o gunleri gorebilirsek sayet hayirlisi olsun hepimiz icinde yani bende haziran annesiyim buyuk ihtimal rabbim bilir tabi...
irmeganim araba almissiniz hayirli olsun
simge fiko arkadasim kalbini ferah tut biseycik cikmaz allahin izniyle
gecmisi cok okuyamadim bir kac sayfa gidebildim bunlari gordumm..
hepinizi cok seviyorum inanin aklimdasiniz herkesi kocaman opuyorum
bu arada faranjit olmustum yeni atlatiiyorum bugunde dudagim ucukladi hattta su topladi rabbim sifa versin insallah
saclarimi baska yerden goren arkadaslar gormustur uzun hayatimda kisa oldugunu his hatirlamiyorum uzun saci seviyorum ben kestirmeyi dusunmuyorum batil inanci bende duymustum ama inanmam oyle seylere keyfinize bakin gupguzel annisler
kizlar ya ben haftada 1 bebe yagi suruyorum dr ada sormadim bisey olmaz herhalde ya korktum simdi
Ben kestircem en azindan ucundan accik aldircam kezban oldum dip geldi hadi o neyse oruyorum yani o derece uzadi hamisrapunzel oldum ihihihihih ihii :)
benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek
bende 22-23 temmuzda değil de 24 temmuzdan sonra doğurmak istiyorum aslan burcu olsun evimiz aslan yuvasına dönsün diye
Canim cok sagol ya simdi deneyecem oksurmekten her yerim agriyor artik
ben kestirdim hatta önümüzdeki ay tekrar kestiricem çabuk uzuyo uzun saçla uğraşamam kısanın rahatlığına alıştım kestir gitsin olmuyu bi halt
benim eşim aslan burcu kızımda büyük ihtimal aslan olucak ama bir hafta daha dayanırsa babasıyla aynı tarihtede doğabilir benim eşim 6 ağustos doğumluaslanlar iyidir iyi
Evet ılıklaştı nihayet havasana da günaydın canım yaa neyseki geçti o geçen haftaki soğuklar
Canım tam olarak organik sayılmaz ama bir zararı yok bunların doktorlar tavsiye ediyor .. Tamamen organik istersen bella b markası var oda çok iyiBazı kremlerdeki kimyevi maddelerin , sürüldükten sonra plesantaya kadar indiklerini okumuştum , o da beni biraz tedirgin etti. Yoksa ücret sorun değil.
Dediğiniz gibi yağ da leke bırakır , zaten çalışıyorum , öğretmenim , kullanmam imkansız. Gerçi şimdi raporluyum. mustela organik mi?
Sayfalar o kadaaaaaarrr hızlı ilerliyor ki...
Kime ne desem bilemedim....
Ama hepinize selamlar...
Bu cuma kontrolumuz var..insallah bebegim iyidir veeeee cinsiyetini bizlerle paylasiiiiiiirrrr..
Bı de doktorumdan bu haftasonu icin izin isticem..Afyon'da bı kaplıca otele gitcez..izin verir mı acabaaaaa..
Havuza falan kesin girme dicek te....ben yolculuga izin verse ona bile raziiyim..çamur banyosu falan yapamam zaten...esim yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?